TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
Killuaibrm
în 10 Septembrie 2020 | Killuaibrm întreabă:

Hello. Din pacate am doar 13 ani. Daca as comanda ceva de pe eMAG si as merge la o statie de ridicare sa ridic coletul oare as putea sa il ridic?(stiu ca trebuie sa semnez ceva, iar dilema e daca as putea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Septembrie 2020 |

Dacă- mi cumpăr trotinetă, normală nu electrică, în loc de bicicletă să merg prin oraș la serviciu, merită? Cu trotineta pot să merg pe trotuar, e mai compactă și mai ieftină, etc. ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Septembrie 2020 |

Ieri dimineata (8 sept) am dat o comanda de cateva haine de pe Pullandbear. A trecut o zi de cand am dat comanda fiind si aceasta pe terminate. De foarte multe ori verific starea comenzii si ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Vreausapot
în 9 Septembrie 2020 | Vreausapot întreabă:

Merită să cumpar un laptop în rate? Mai exact Asus tuf fx505dt, pretul normal este de 3000 de lei, iar în rate este de 115 lei/luna pe 5 ani.

8
Răspunde Raportează
Stelian2015
în 8 Septembrie 2020 | Stelian2015 întreabă:

Am cumparat un acumulator /incarcator telefon de la Altex cu 100 de lei. Am pus la incarcat telefonul si incarca 15% intr- o ora. Va dati seama cate ore trebuie sa astept pana ajunge la 100% Intrebarea...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Glenky
în 8 Septembrie 2020 | Glenky întreabă:

Bună seara. Ştie cineva unde pot găsi Gel de duş cu peroxid de benzoil? (am citit că este folositor pentru acnee). Şi un site de unde l-aş putea comanda m-ar ajuta.

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Septembrie 2020 |

Merită șamponurile ce costă 100 lei/ 500 ml? Sunt mai calitative sau costă pentru că e brand-ul scris pe ambalaj? De Kerastase-ntreb dar și Wella/ L'Oreal/ Vichy.

1
Răspunde Raportează
în 8 Septembrie 2020 | mpreun?facembine întreabă:

Vreau sa imi iau o pereche de adidași Adidas Superstar de pe site- ul district, dar nu știu dacă sunt originali sau nu. Site- ul vinde încălțăminte originale? Costa 300 de Ron. Știe cineva ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
aannoonniimm098
în 8 Septembrie 2020 | aannoonniimm098 întreabă:

Buna, stie cineva de unde imi pot cumpara vans, converse, puma, champion (shoes) mai ieftini cu livrare internationala?

1
Răspunde Raportează
siry
în 8 Septembrie 2020 | siry întreabă:

Footshop nu merge, am dat o comanda si la finalul ei imi arata ca siteul a cazut de la prea multe comenzi si nu merge de 3 zile, cand se repara siteul?

1
Răspunde Raportează
siry
în 7 Septembrie 2020 | siry întreabă:

Aveti idee ce se intampla cu footshoop? Am dat o comanda si la finalul ei aparea ca a cazut siteul de la atâtea comenzi si spun ca se va repara intr- o clipa si am incercat de 3 zile si nu merge....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
TomyBrave2019
în 7 Septembrie 2020 | TomyBrave2019 întreabă:

Salut. Ati cumparat vreodata de pe Redbubble? Cum a fost? Sunt de incredere? E safe? Cum vine, la ceva depozit sau vine curierul pana acasa? Daca stiti au sedii numai in strainatate? Mersi, dau ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
benga94
în 7 Septembrie 2020 | benga94 întreabă:

De unde tot cumpara lumea haine originale și le vinde? Mă uit pe internet e plin și pe Facebook la fel se da adidași cu 30 de euro de unde ii ia că baga și ei adaos la ei sa le iasă ceva chiar...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AL1N14
în 7 Septembrie 2020 | AL1N14 întreabă:

Salutare TPU, nu știu dacă am ales categoria potrivita dar merita încercat:). Știți un magazin care face kurtos kalac în Ploiești și sa livreze la domiciliu? Dacă ați putea sa îmi dați un ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
XxKAMELIAxX
în 7 Septembrie 2020 | XxKAMELIAxX întreabă:

Cum anulez o comanda de pe Sinsay? Comanda a fost data vineri(dupa ora 17).Azi am primit mesaj(la 8:43) informandu=ma ca mi se va livra comanda in decursul orelor 9- 17(azi). Ce pot face? (Stiu ca daca...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
bgNNN
în 7 Septembrie 2020 | bgNNN întreabă:

Salut, vreau sa dau comanda de niste air force 1 uri si am gasit marimea 42 pe sizeer si nu stiu daca o sa-mi vina. La jordan 1 mid port 43

2
Răspunde Raportează
Ioana1707
în 7 Septembrie 2020 | Ioana1707 întreabă:

Buna, pot face cumpărăturile la Jumbo cu cardul de bonuri?

1
Răspunde Raportează
PsyhoChild
în 6 Septembrie 2020 | PsyhoChild întreabă:

Vreau sa-mi cumpar banda led si sa o pun prin camera, imi recomandati ceva la pret pana in 150 de lei? Da, am instalatii de craciun, dar eu doresc doar sa se vada lumina fara sa-si schimbe culorile.

1
Răspunde Raportează
Alinnnnnnnnnnn
în 6 Septembrie 2020 | Alinnnnnnnnnnn întreabă:

Dacă comand ceva de la Emag prin Easybox, unde imi vor trimite codul pentru ridicarea produsului, pe SMS normal sau pe E- mail? Ori pe amândouă? E prima dată când comand prin Easybox. Multumesc...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 5 Septembrie 2020 | SingleForOne întreabă:

Vreau sa cumpar un aragaz nou, dar majoritatea acestora din categoria "gaz" se refera la acelea cu centrala de gaz. Nu am centrala, si e complicat pentru mine sa instalez, prin acte si mai multe. Nu...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Cosmin483
în 5 Septembrie 2020 | Cosmin483 întreabă:

Am un hanorac suuuper frumos pe care l a pătat mama cu clor. Pe mancei e cu albastru închis și muștar sau crem (nu știu ce culoare e), gluga muștarul ala, buzunarul albastru iar restul alb. Oare...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Fhdhdj
în 5 Septembrie 2020 | Fhdhdj întreabă:

Salut vreau să- mi cumpăr o pereche de adidași pentru școală si nu știu care dintre astea doua https://vgeneration.ro/collections/vgeneration/products/tenisi- sk8- hi- vans- x- the- simpsons- multicolor-...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
PuieMonta2002
în 4 Septembrie 2020 | PuieMonta2002 întreabă:

Comenzile preluate de Fan Courier joi se livreaza si sambata?

6
Răspunde Raportează
IAR
în 4 Septembrie 2020 | IAR întreabă:

Salutare, Vreau sa- mi cumpar o masina de spalat, din ce am vazut LG F4J5TN7S imi surade, voi ce ziceti este buna, merita sau stiti o masina mai buna de spalat? Iar in legatura cu transportul daca...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
IONY81
în 4 Septembrie 2020 | IONY81 întreabă:

Vreau sa imi iau un TV in rate ( din Altex). Ce acte imi trebuie pentru a.mi face rata? Gen de la lucru?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Septembrie 2020 |

In cat timp ajunge un produs comandat pe Joom?

4
Răspunde Raportează
Carabulea_Luminita_1998
în 3 Septembrie 2020 | Carabulea_Luminita_1998 întreabă:

Buna ziua am si eu o intrebare ce cadouri se fac la nasii de botez? Dispun doar de 50 de lire sunt in uk. Dqu fundita pentru un raspuns bun si rapid va rog, multunesc

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Septembrie 2020 |

Cum se face ca pe pagina web a siteurilor de electronice produsele sunt la un pret, si cand mergi in magazinul propriu zis Produsele sunt la Alt pret(mult mai scumpe)?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Septembrie 2020 |

A cumpărat cineva ring light (lampa circulara)online? Am găsit foarte multe site- uri și destule modele, însă nu ma pricep și nu știu care este de încredere. Dacă are cineva sa îmi spuna...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
annamariaa2806
în 2 Septembrie 2020 | annamariaa2806 întreabă:

Buna seara, Care jumbo din București este mai mare? Nu sunt din zona. Mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
Sorinlelele
în 2 Septembrie 2020 | Sorinlelele întreabă:

Daca comand ceva de pe eMAG si cumpar produsul de la un furnizor de al lor, pot returna prodosul la o reprezenta eMAG sau trebuie dus la furnizorul respectiv?

5
Răspunde Raportează
AlexAlxAlex
în 2 Septembrie 2020 | AlexAlxAlex întreabă:

Salut, a trimis cineva prin serviciul livrare cu verificare al olx? Ideea e ca vand ceva cuiva din alt oras si as vrea sa stiu daca imi trebuie 18 ani, avand 17 ca sa trimit.

3
Răspunde Raportează
AnDrEi12365
în 2 Septembrie 2020 | AnDrEi12365 întreabă:

Am dat o comanda pe aliexpress dar am scris decat București si codul poștal, iar eu stau intr-un sat de langa București poate fii vreo problema?

4
Răspunde Raportează
Cosmin3926
în 2 Septembrie 2020 | Cosmin3926 întreabă:

Telefonultau.eu e un site de incredere?

2
Răspunde Raportează
1Q
în 1 Septembrie 2020 | 1Q întreabă:

De la ce magazin din Bucuresti isi cumpara lumea haine si papuci falsi, gen jordan, tommy, gucci, etc? Stiu ca Europa s-a inchis si la Dragonul Rosu nu dau la bucata.

7
Răspunde Raportează
claudiuinvis
în 1 Septembrie 2020 | claudiuinvis întreabă:

vreau sa imi deschid un card la BCR, maine m au chemat la 11 la ei cu buletinu si vreau sa stiu ce o sa trebuiasca sa fac, desi stiu ca o sa ma indrume ei. Imi doresc sa mai stiu si cat mai...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Cristiana9400
în 1 Septembrie 2020 | Cristiana9400 întreabă:

Imi poate spune cineva cat costa gramul de aur pentru 14k si 18k?

3
Răspunde Raportează
AnDrEi12365
în 1 Septembrie 2020 | AnDrEi12365 întreabă:

Cum pot da o comanda de pe aliexpress daca nu am decât card BCR?

2
Răspunde Raportează
zdrontronc
în 1 Septembrie 2020 | zdrontronc întreabă:

Guys vreau sa va intreb 2 lucruri. In primul rand vreau sa va intreb daca stiti unde as putea gasi jordan 1 mid fie green toe fie pe rosu in Romania (online sau in magazin) In al doilea rand, am gasit...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
wannabe
în 1 Septembrie 2020 | wannabe întreabă:

Baloane ieftine unde gasesc?

4
Răspunde Raportează
Dana2103
în 31 August 2020 | Dana2103 întreabă:

Unde pot gasi vapa cu canabidiol de calitate, pe internet?

0
Răspunde primul Raportează
Whateverrr
în 31 August 2020 | Whateverrr întreabă:

Am nevoie de o recomandare. Vreau sa- mi cumpar o tabletă normală (adică nu grafică), dar pe care să o folosesc pentru a desena pe ea. Deci nu țin să fie excepțional de bună, că aș folosi-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 31 August 2020 | SingleForOne întreabă:

Care apa la sticla este mai buna, din supermarketuri?

20
Răspunde Raportează
Horhe2883984921
în 31 August 2020 | Horhe2883984921 întreabă:

Salut, am comandat online de pe Decathlon niste haine, a durat cam 2 săptămâni până au sosit, dar un hanorac din cele comandate a sosit rupt în partea de jos sau descusut, le- am trimis un email...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Andreea_Deea_1999_quMo
în 31 August 2020 | Andreea_Deea_1999_quMo întreabă:

Hello, TpU! Imi puteti spune un magazin care poate schimba ora ceasului electronic de mână din Braşov?

8
Răspunde Raportează
MirceaBade31
în 31 August 2020 | MirceaBade31 întreabă:

Vreau sa cumpar ceva in rate pe flanco, care este procedura?

1
Răspunde Raportează
antoniaidk
în 30 August 2020 | antoniaidk întreabă:

Buna seara.Ce pot face dacă am comandat niște haine la reducere și nu mai ajungeau.Cand am urmărit comanda am observat ca, curierul le- a dat retur. Nu voi mai prinde așa reducere curând.Ce pot ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Roxana690
în 30 August 2020 | Roxana690 întreabă:

A încercat cineva suplimentul choco lite? Unii zic că merge, alții că nu, de mult timp încerc să slăbesc și m- am gândit că ar merita să încerc, dar nu mă încântă să dau banii...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
morfeo
în 30 August 2020 | morfeo întreabă:

Ce parere aveti de siteul Lentiamo? Am vazut ca au niste preturi relativ mai mici fata de alte magazine si vreau sa stiu daca ochelarii sunt originali. (eu vreau sa cumpar rayban)

1
Răspunde Raportează
Dana2103
în 30 August 2020 | Dana2103 întreabă:

Https://www.steroizi-originali.com/ Sursa este de incredere?

3
Răspunde Raportează
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • tonyc7
    trimisă acum 19 ore

tonyc7 întreabă:

Dac? s- ar legaliza homosexualitatea n Romnia ?i autorit??ile ar acorda toate drepturile comunit??ii LGBT, inclusiv protec?ie prin lege, cum a?i reac?iona ca b?rba?i obi?nui?i dac? ...? (mai mult)
    40 răspunsuri
  • Sandu3
    trimisă acum 12 ore

Sandu3 întreabă:

Salut.Ce trebuie sa fac in concret, pas cu pas (daca nu e mult de explicat)pentru a trece de la Windows la Linux? Linux Mint parca asa- i spune.Nu stiu cu ce"se mananca"acest sistem de operare dar se ...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Bogdan80
    trimisă acum 21 ore

Bogdan80 întreabă:

Daca am intrerupt tratamentul si medicul mi-a pus diagnosticul de schizofrenie paranoida pot sa vorbesc cu persoane din trecut in mintea mea si sa ii aud vocile in timp real?
    6 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 19 ore

tonyc7 întreabă:

De ce unii b?rba?i, gen Victor Pi?urc?, nu albesc absolut deloc, chiar dac? nainteaz? n vrst?? E chestie de genetic? sau exist? ?i anumite trucuri care pot preveni albirea p?rului? ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.737
  • Întrebări: 3.953.161
  • Răspunsuri: 17.654.007
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 37 minute
Ce zici de un quiz?
Awkward

Awkward

Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!

Start quiz
Categorii
  • 652.021 Adolescenţi
  • 55.571 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.808 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.060 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.139 Conversaţii