Hello. Din pacate am doar 13 ani. Daca as comanda ceva de pe eMAG si as merge la o statie de ridicare sa ridic coletul oare as putea sa il ridic?(stiu ca trebuie sa semnez ceva, iar dilema e daca as putea...? (mai mult)
Dacă- mi cumpăr trotinetă, normală nu electrică, în loc de bicicletă să merg prin oraș la serviciu, merită? Cu trotineta pot să merg pe trotuar, e mai compactă și mai ieftină, etc. ...? (mai mult)
Ieri dimineata (8 sept) am dat o comanda de cateva haine de pe Pullandbear. A trecut o zi de cand am dat comanda fiind si aceasta pe terminate. De foarte multe ori verific starea comenzii si ...? (mai mult)
Merită să cumpar un laptop în rate? Mai exact Asus tuf fx505dt, pretul normal este de 3000 de lei, iar în rate este de 115 lei/luna pe 5 ani.
Am cumparat un acumulator /incarcator telefon de la Altex cu 100 de lei. Am pus la incarcat telefonul si incarca 15% intr- o ora. Va dati seama cate ore trebuie sa astept pana ajunge la 100% Intrebarea...? (mai mult)
Bună seara. Ştie cineva unde pot găsi Gel de duş cu peroxid de benzoil? (am citit că este folositor pentru acnee). Şi un site de unde l-aş putea comanda m-ar ajuta.
Merită șamponurile ce costă 100 lei/ 500 ml? Sunt mai calitative sau costă pentru că e brand-ul scris pe ambalaj? De Kerastase-ntreb dar și Wella/ L'Oreal/ Vichy.
Vreau sa imi iau o pereche de adidași Adidas Superstar de pe site- ul district, dar nu știu dacă sunt originali sau nu. Site- ul vinde încălțăminte originale? Costa 300 de Ron. Știe cineva ...? (mai mult)
Buna, stie cineva de unde imi pot cumpara vans, converse, puma, champion (shoes) mai ieftini cu livrare internationala?
Footshop nu merge, am dat o comanda si la finalul ei imi arata ca siteul a cazut de la prea multe comenzi si nu merge de 3 zile, cand se repara siteul?
Aveti idee ce se intampla cu footshoop? Am dat o comanda si la finalul ei aparea ca a cazut siteul de la atâtea comenzi si spun ca se va repara intr- o clipa si am incercat de 3 zile si nu merge....? (mai mult)
Salut. Ati cumparat vreodata de pe Redbubble? Cum a fost? Sunt de incredere? E safe? Cum vine, la ceva depozit sau vine curierul pana acasa? Daca stiti au sedii numai in strainatate? Mersi, dau ...? (mai mult)
De unde tot cumpara lumea haine originale și le vinde? Mă uit pe internet e plin și pe Facebook la fel se da adidași cu 30 de euro de unde ii ia că baga și ei adaos la ei sa le iasă ceva chiar...? (mai mult)
Salutare TPU, nu știu dacă am ales categoria potrivita dar merita încercat:). Știți un magazin care face kurtos kalac în Ploiești și sa livreze la domiciliu? Dacă ați putea sa îmi dați un ...? (mai mult)
Cum anulez o comanda de pe Sinsay? Comanda a fost data vineri(dupa ora 17).Azi am primit mesaj(la 8:43) informandu=ma ca mi se va livra comanda in decursul orelor 9- 17(azi). Ce pot face? (Stiu ca daca...? (mai mult)
Salut, vreau sa dau comanda de niste air force 1 uri si am gasit marimea 42 pe sizeer si nu stiu daca o sa-mi vina. La jordan 1 mid port 43
Buna, pot face cumpărăturile la Jumbo cu cardul de bonuri?
Vreau sa-mi cumpar banda led si sa o pun prin camera, imi recomandati ceva la pret pana in 150 de lei? Da, am instalatii de craciun, dar eu doresc doar sa se vada lumina fara sa-si schimbe culorile.
Dacă comand ceva de la Emag prin Easybox, unde imi vor trimite codul pentru ridicarea produsului, pe SMS normal sau pe E- mail? Ori pe amândouă? E prima dată când comand prin Easybox. Multumesc...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un aragaz nou, dar majoritatea acestora din categoria "gaz" se refera la acelea cu centrala de gaz. Nu am centrala, si e complicat pentru mine sa instalez, prin acte si mai multe. Nu...? (mai mult)
Am un hanorac suuuper frumos pe care l a pătat mama cu clor. Pe mancei e cu albastru închis și muștar sau crem (nu știu ce culoare e), gluga muștarul ala, buzunarul albastru iar restul alb. Oare...? (mai mult)
Salut vreau să- mi cumpăr o pereche de adidași pentru școală si nu știu care dintre astea doua https://vgeneration.ro/collections/vgeneration/products/tenisi- sk8- hi- vans- x- the- simpsons- multicolor-...? (mai mult)
Comenzile preluate de Fan Courier joi se livreaza si sambata?
Salutare, Vreau sa- mi cumpar o masina de spalat, din ce am vazut LG F4J5TN7S imi surade, voi ce ziceti este buna, merita sau stiti o masina mai buna de spalat? Iar in legatura cu transportul daca...? (mai mult)
Vreau sa imi iau un TV in rate ( din Altex). Ce acte imi trebuie pentru a.mi face rata? Gen de la lucru?
In cat timp ajunge un produs comandat pe Joom?
Buna ziua am si eu o intrebare ce cadouri se fac la nasii de botez? Dispun doar de 50 de lire sunt in uk. Dqu fundita pentru un raspuns bun si rapid va rog, multunesc
Cum se face ca pe pagina web a siteurilor de electronice produsele sunt la un pret, si cand mergi in magazinul propriu zis Produsele sunt la Alt pret(mult mai scumpe)?
A cumpărat cineva ring light (lampa circulara)online? Am găsit foarte multe site- uri și destule modele, însă nu ma pricep și nu știu care este de încredere. Dacă are cineva sa îmi spuna...? (mai mult)
Buna seara, Care jumbo din București este mai mare? Nu sunt din zona. Mulțumesc!
Daca comand ceva de pe eMAG si cumpar produsul de la un furnizor de al lor, pot returna prodosul la o reprezenta eMAG sau trebuie dus la furnizorul respectiv?
Salut, a trimis cineva prin serviciul livrare cu verificare al olx? Ideea e ca vand ceva cuiva din alt oras si as vrea sa stiu daca imi trebuie 18 ani, avand 17 ca sa trimit.
Am dat o comanda pe aliexpress dar am scris decat București si codul poștal, iar eu stau intr-un sat de langa București poate fii vreo problema?
Telefonultau.eu e un site de incredere?
De la ce magazin din Bucuresti isi cumpara lumea haine si papuci falsi, gen jordan, tommy, gucci, etc? Stiu ca Europa s-a inchis si la Dragonul Rosu nu dau la bucata.
vreau sa imi deschid un card la BCR, maine m au chemat la 11 la ei cu buletinu si vreau sa stiu ce o sa trebuiasca sa fac, desi stiu ca o sa ma indrume ei. Imi doresc sa mai stiu si cat mai...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cat costa gramul de aur pentru 14k si 18k?
Cum pot da o comanda de pe aliexpress daca nu am decât card BCR?
Guys vreau sa va intreb 2 lucruri. In primul rand vreau sa va intreb daca stiti unde as putea gasi jordan 1 mid fie green toe fie pe rosu in Romania (online sau in magazin) In al doilea rand, am gasit...? (mai mult)
Baloane ieftine unde gasesc?
Unde pot gasi vapa cu canabidiol de calitate, pe internet?
Am nevoie de o recomandare. Vreau sa- mi cumpar o tabletă normală (adică nu grafică), dar pe care să o folosesc pentru a desena pe ea. Deci nu țin să fie excepțional de bună, că aș folosi-...? (mai mult)
Care apa la sticla este mai buna, din supermarketuri?
Salut, am comandat online de pe Decathlon niste haine, a durat cam 2 săptămâni până au sosit, dar un hanorac din cele comandate a sosit rupt în partea de jos sau descusut, le- am trimis un email...? (mai mult)
Hello, TpU! Imi puteti spune un magazin care poate schimba ora ceasului electronic de mână din Braşov?
Vreau sa cumpar ceva in rate pe flanco, care este procedura?
Buna seara.Ce pot face dacă am comandat niște haine la reducere și nu mai ajungeau.Cand am urmărit comanda am observat ca, curierul le- a dat retur. Nu voi mai prinde așa reducere curând.Ce pot ...? (mai mult)
A încercat cineva suplimentul choco lite? Unii zic că merge, alții că nu, de mult timp încerc să slăbesc și m- am gândit că ar merita să încerc, dar nu mă încântă să dau banii...? (mai mult)
Ce parere aveti de siteul Lentiamo? Am vazut ca au niste preturi relativ mai mici fata de alte magazine si vreau sa stiu daca ochelarii sunt originali. (eu vreau sa cumpar rayban)
Https://www.steroizi-originali.com/ Sursa este de incredere?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Sandu3 întreabă:
Bogdan80 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!