Salut, am un colet de la ebay am dat comanda pe data de 16 iulie și zicea ca va ajunge după 22 iulie, cand naiba mai vine?
A făcut cineva tofu cu lapte de soia din comert? Merge si acela sau nu este bun?
Am dat o comanda pe Amazon (asta e prima mea comanda) cu cardul de credit si imi tot da mail spunand ca: your payment method has been declined. Si nu inteleg de ce adica am pus bani pe el si...? (mai mult)
Bună seara! Cine îmi poate spune si mie în Târgoviște unde pot găsi măști de cumpărat?
V-ați cumpărat vreodată telefon de la amanet? Ați avut probleme cu el sau a funcționat normal? Aș vrea să îmi cumpăr un telefon de la amanet dar mă cam tem.
Cum pot anula sau modifica o comanda pe Janviere? (fără să dau telefon)
Salut, TPU! Am auzit ceva zvonuri că în Polonia preturile ar fi foarte bune in comparație cu la noi. As dori să- mi cumpăr niste adidași și nu știu niciun site din Polonia Aveți idee de vreun...? (mai mult)
Pandativ se poate da cadou la ziua de naștere?
Buna! Vreau sa ii cumpar unui prieten de ziua lui niste converse de pe un site din afara. El poarta 43 si din cate am gasit pe net ar insemna cam 9.5 in termenii americani. Imi puteti spune daca este...? (mai mult)
Cum pot face mai multe puncte în aplicația JOOM?
Un site cu echipamente de fotbal ieftine?
As vrea sa fac o comanda pe joom. Îmi poate și mie spune cineva în cât timp vine, dacă le ridic de la posta sau vin prin curier. PS: comanda e Maricica (300lei)
Imi poate spune cineva daca mai este deschis dm-ul din Ploiești din omnia?
Azi mi-am cumpărat o pereche de adidași din piele întoarsă și după ce i-am băgat la spălat pielea s-a făcut foarte urata și aspra. Cum ii pot regenera?
Care sunt cele mai calitative marci de ciocolata ce se gasesc in Romania?
Ce aparate de barbierit imi recomandati? Nu vreau deloc sa fie cu lame (gen bic), eu pana la varsta pe care o am am folosit doar aparat de tuns cu mai multe capuri, dar as vrea sa fac un...? (mai mult)
Stiti vreun aparat de ras electric pentru mâini şi picioare care NU trage părul ci îl taie dar rămâne fin multe zile după şi să nu crească repede părul înapoi ca şi după ce dai cu lama!?...? (mai mult)
Salutare, am dat comandă la un telefon pe internet dar am uitat să pun codul postal, in rest am pus locatia bine si comanda s-a confirmat, imi mai poate ajunge coletul dacă nu am pus codul postal?
Cât costă o comanda de pe eMAG la niste tricouri, pana la Vaslui? Si daca o vreau pana acasa adica eu stau la tara, la Deleni, cam cat m-ar costa? Multumesc!
Pot schimba o pereche de blugi daca nu mai am bonul doar eticheta?
La ce tipuri de magazine online sau reale se gaseste bismuth (cristale multicolore, sau posibilitatea de a fi topite si cristalizate)
Salut, am dat o comanda de pe elefant.ro de o carte si nu mi-a ajuns nici in ziua de azi, am 1 luna, unde i-as putea contacta?
Tocmai ce am dat si eu 2 comenzi pe wish, cam cand va ajunge si din cate am inteles ajunge la posta de la mine de aici sau vamala, stiti cumva cam cat costa la posta? Plus ca am dat 2 comenzi...? (mai mult)
Salut, aș vrea să fac o foto carte, am gasit pe internet mai multe siteuri. A mai făcut cineva, imi puteti da un link sau numele firmei care v- a facut foto carte? Nu vreau să risc. Mulțumesc...? (mai mult)
Ce reduceri au fost anul trecut de Black Friday la About You?
Am și eu o întrebare... Mi- am dat o comanda aseară de pe pink panda și aș vrea să o anulez, am pus emailul greșit dar numarul de telefon este bun, le- am trimis prin email că vreau...? (mai mult)
Ati comandat de pe Wish vreodata? Este de incredere siteul? Si in aproximativ cat timp ajung comenzile?
E riscant sa iau o placa video 1060 ti de pe olx noua si sigilata?
Are cineva un cod de reducere pentru Hm?
Am comandat ceva de pe un site și se livra de Fan Courier. Nu am fost acasă cand am fost sunat de curier. O sa mi se livreze produsul următoarea zi?
Am o intrebare pentru cei care au mai comandat de pe site- ul celor de la nike. Produsul in valoare de 590 de lei iar transportul fiind 40, imi arata un total de 630 de lei, dar intre pretul ...? (mai mult)
unde(online) as putea gasi acest timp de blugi. Doresc siteuri romanesti daca se poate. https://imgur.com/a/QRJzXD1 Sau cel putin denumirea acestui tip de blugi
Îmi puteți recomanda un aspirator de cameră bun? Mă refer la acelea mici pe care le ții în mână
Anul trecut ce reduceri au fost de black friday pe about you?
Am 14 ani si vreau sa imi comand niste pantaloni scurti de pe about you. Dar am vazut ca sunt marimi numai in inch si X, l, S si XS. Ce marime ar trebui sa aleg? Sunt mai slab de fel apropo...? (mai mult)
Ce magazin online cu preturi bune stiti pentru vinuri de calitate?
unde pot sa gasesc asa ceva in Romania? https://www.takeactiongear.com/products/veni-vendi-vici-dog-tag
Deci vreau sa dau o comanda de pe About you. Plata o fac cu cardul si coletul va ajunge in 3- 5 zile. Eu nu sunt acasa in urmatoarele 6 zile. Intrebarea mea este, daca nu raspunde nimeni la usa de unde...? (mai mult)
Vreau sa va intreb in legatura cu sucul tymbark as vrea sa stiu cu ce gust/arome e mai bun.
Stiti un site de unde pot cumpara o boxa portabila cu o putere intre 80RMS - 160RMS pana in 1000 lei?
In ce consta garantia de la bicicletele de la Decathlon? In acei 2 ani primesc anual revizie gratuita? Imi schimba de exemplu daca mi se strica robotul pe gratis? Cu ce ma ajuta acea garanție de...? (mai mult)
Mi- am comandat o pereche de adidași de pe site- ul collective si vreau sa ii returnez pentru ca imi sunt prea mari. Care ati mai comandat de pe site- ul asta, nu stiti daca returul e gratuit...? (mai mult)
Salut, am vrut să fac o comanda pe Pull and Bear și îmi cere CNPUL, l- am introdus și spune ca nu este valid. L- am introdus de mai mult ori am verificat fiecare cifră în parte. A mai pățit ...? (mai mult)
Salut. Ati cumparat vreodata de pe Redbubble? Cum a fost? Sunt de incredere? E safe? Cum vine, la ceva depozit sau vine curierul pana acasa? Daca stiti, din ce tara sunt ei? Mersi, dau funda.
Salut, știe cineva de unde aș putea achiziționa acesta pereche: Levi's Ghete de piele cu insertii de piele intoarsa Whitfield? Au fost disponibile mai demult pe eMAG si fashiondays dar nu mai sunt...? (mai mult)
de fiecare data cand merg la cumparaturi aduc o sacosa cu mine, insa cand ma intorc mereu rup sacosa aia si cad toate chestiile ce le- am cumparat din ea, cum pot sa fac sa nu se mai frece ...? (mai mult)
Puteți să îmi recomandați un telefon bun atât pentru poze cât și pentru jocuri, la un preț decent până în 1000 de lei? Mulțumesc!
Pentru cei care au dat comenzi mari de pe aliexpress e adevarat ca platesti taxe vamale si trebuie sa il ridici de la vama sau cum e treaba? Cine poate sa ma lamureasca?
Salut, vreau sa stiu urgent daca scrie pe FashionDays: Incepand de Mi, 29 Iul, dupa 10:00, produsul va sosi sigur pana atunci? Am nevoie fix in ziua aceea, multumesc.
As dori sa comand de pe ro.clearanceonline2020.com și as vrea să- mi spuneti dacă acest site este de încredere in sensul ca întâi plătesc și apoi îmi vine comanda conform regulamentului...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Sandu3 întreabă:
Vice19 întreabă:
Ion1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?