Sunt cu adevărat aceste piercing- uri https://www.google.com/search?q=body+ piercing+ 316l&prmd=ismvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjk9cCF3ZzmAhWQlYsKHdeoAP4Q_AUoAXoECAwQAQ#imgrc=b3x5jsTlL8_82M&imgdii=1dNrCiurcofm9M...? (mai mult)
Azi am dat retur unui colet comandat din "greseala", vor exista cumva urmari? Eu consider ca ambele parti sunt vinovate, atat eu cat si cei ce administreaza site-ul respectiv.
Marți am dat comanda de pe mobiledirect si au zis ca produsele ajung in 24- 48 ore. Astăzi sunt 48 de ore de cand am dat comanda. Mâine va ajunge comanda? Am comandat prin Fan courier. ...? (mai mult)
Am facut si eu o comanda de s10 plus pe un site mai putin popular. Am zis ca nu e nimic teapa sau ceva, ei avand magazin fizic in Arad + inca 3000 de rating- uri pozitive. Am dat comanda, ...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema, am comandat de pe un site de haine un hanorac, comanda am plasat- o acum vreo luna, ( spune ca e transport international 10- 20 de zile, nu inteleg de ce ca doar sediul...? (mai mult)
Are cineva idee pe ce data începe emagia sărbătorilor in 2019? Promoția de Crăciun de pe eMAG.
Un link catre un aparat de taiat varza? :)
Salut,as dori sa iau doua produse in valoare de 40 de milioane, care este minimul de pensie permis? Platesc dobanda ( rata 48 )
Salutare, imi puteti recomanda niste site-uri de imbracaminte ce sunt de incredere 100%? Din România, desigur.
Ps4 sau Xbox? Și de ce?
Salut, TPU, se apropie Craciunul si as vrea sa cumpar un ps4 si un tv in rate de pe eMAG, este posibil? Nu am un servici in tara
În clasa mea doamna diriginta a hotărât sa facem o tombola de Craciun. (Adică extragem un bilețel cu numele unui coleg/unei colege și trebuie sa îi facem un cadou). Eu am extras numele unei colege,...? (mai mult)
Ati achiziționat vreodată ceva de le Wish? Ce părere aveți?
Hei.Ca sa fiu directa, credeti ca achizitiile de pe Aliexpress mai sunt profitabile in 2020? Eu doresc sa ma axez mult pe accesorii si din cateva calcule chiar si cu 19% tva in plus pentru comenzi de ...? (mai mult)
Salut, știți cumva de unde aș putea să cumpăr spinnere originale lego Ninjago de prin 2011-2011 la banii foarte puțini? Vă rog mult
Un produs ieftin trebuie sa fie probabil si de proasta calitate iar un produs scump de calitate superioara? Sau ați întâlnit ceva contrar acestei reguli? De exemplu?
Bună comunitate TPU! Aș vrea să iau cadou iubitei mele trandafiri criogenați. Ce se întâmplă? Eu nu am mai luat până acum astfel de flori ( criogenate) și aș dori să știu cum îmi pot da...? (mai mult)
Salutm, ce inseamna "Poti plati numerar sau cu cardul in momentul ridicarii produselor din locatia selectata." acolo cand dai sa comanzi de pe eMAG si dai ridicare personala? Ca pot sa platesc cash...? (mai mult)
Salutare CA să ridic un colet de la eMAG din depozitul eMAG Turda sau ce este acela îmi trebuie buletin? Sau dacă comand o țigară electronica sau lichid și nu am 18 ani o pot ridica? Dau funda
Salut. Daca as comanda ceva la 20 de dolari de amazon cat ar fi transportul si pot plati in lei si daca pot plati ramburs?
Unde se gaseste cea mai bună oferta de baza sapun melt and pour din România?
Ce firma producătoare de ceaiuri este buna și de calitate? Vreau sa iau o cutie la 100 de plicuri de ceai de fructe și vreau să fie bun la gust și să aibă vitamine..sa fie cu adevărat un ceai bun,...? (mai mult)
Sunt bune ceaiurile de la Belin?
La Kaufland are ceai Fares?
As vrea o recomandare de casti pe urechi wireless ieftine (pentru un cadou secret santa)
Unde pot gasi sa comand un postcard cu "distance is just a test to see how far love can travel" in Romania? https://www.aliexpress.com/item/32970167832.html
Cunoaste cineva de unde pot cumpăra din țara bio herbs coffe?
Salut, vreau să-mi iau un lucru de pe Joom. Lucrul acela costa 150 lei, va trebui sa plătesc ceva taxa vamale? * Transportul e gratuit* Dau funda, mulțumesc
Salut, nu știu dacă am ales bine categoria aștept păreri de la cunoscători despre parfumuri bărbătești care sa persiste mereu. Mi se pare ca dau banii degeaba și nimic bun și de parfum de mașină...? (mai mult)
A luat cineva suplimente de pe site-ul my protein? Sunt de încredere? Mă refer că și calitate, siguranta etc Doream sa iau un complex de vitamine B my vitamins de la ei.
De unde provin arahidele? Din ce tara?
Unde pot gasi sa comand un postcard cu "distance is just a test to see how far love can travel" in Romania?
Ce vinuri de calitate superioară pot găsi la supermarket?
Am dat o comanda online de pe Altex si la secțiunea "comanda mea" scrie "confirmată integral". Ce inseamna "confirmată integral"? Pe mail scrie ca o livrează in 7zile lucrătoare de la confirmarea ...? (mai mult)
stiti siteuri romanesti cu haine alternative, rock, grunge(care sa nu aiba preturi mari)? In afara de metal.shop si ghotica
Unde pot găsi hanorace 3D în România? Cum e bittersweetparis.
Parere parfum HUGO BOSS THE SCENT? Ce miros are?
Câți lei sunt 2 USD?
Daca eu comand de pe un site un produs si ei din greseala imi trimit un produs mai scump sunt obligata sa il trimit inapoi? Ipotetic vorbind...
Cand comanzi ceva de pe internet si primesti apel de la curier ce te intreaba? Unde trebuie sa te intalnesti cu el? E prima data cand fac.
De unde pot cumpara un pinguin?
Ce părere aveți despre glami.ro? Sunt originale produsele? Și dacă da, cât de greu ajung?
Vreau sa îmi cumpăr niște margele pentru a confecționa brățări. Am găsit margele pe net dar(tot pe net) am văzut diferite chestii pe site- uri chinezești, gen cap de tigru, o coroana,...? (mai mult)
Imi spuneti cata durabilitate are o pereche de adidasi care sunt in exterior piele naturala si interior piele ecologica?
fratele meu a facut o comanda din China iar el nu este acasa..se poate duce altcineva(din familie) dupa colet? ..Va multumesc
Vouă v-au venit toate produsele comandate de pe aliexpress?
Vreau sa imi iau iPhone 11 de pe Amazon ca am vazut ca e 709 de dolari, adica undeva la 3000 de ron. Ce taxe o sa vina? Cat % vama si cat % tva? Nu e siteul de Germania e site- u international...? (mai mult)
Ce parere aveti de adidasii de la marca Lotto sunt buni? Si- a luat cineva adidasi de la firma asta? Daca da, cat v- au tinut? Sunt originali numai ca e o firma mai slaba decat Nike, Puma Etc? ...? (mai mult)
Pareri parfum barbati? Hugo Boss Boss Bottled Guess 1981 Hugo Boss HUGO Reversed Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 French Panache
Salutări! De unde din București pot achiziționa un briceag ieftin cu cel mult 7 funcții? Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
politistfaraimaginatie întreabă:
Șachi întreabă:
Ion1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!