Știe cineva daca site-ul sportselect este de încrede?
Salut, am primit o comanda prin OLX, ce trebuie sa scriu pe colet, daca trebuie? M- am uitat pe siteul celor de la fan courier si nu am gasit nimic specificat in legatura cu asta... m- am intrebat daca...? (mai mult)
Bună ziua, se poate plăti cu cardul edenred la H&M?
Salut, am o urgența. Va rog e important, Vreau sa comand de pe un magazin online de imbracaminte mai exact Shein, vreau sa comand pentru cineva fara ca acea persoană sa afle cine a platit comanda ...? (mai mult)
Bună seara! La AgriPlanta de la Fundulea se găsesc și produse alimentare?
Comanda de la Shine nu a venit întreaga, au venit 3 lucruri și am comandat 9 ce pot sa fac?
Bună ziua aş vrea sa ştiu unde găsesc grătar de răcire sau pe termeni englezi Cooling rack dau fundă.
Bună ziua! Am si eu o intrebare... Dacă vreau sa achiziționez o pereche de Nike- uri de pe OlX la jumate de pret, de care sa iau? Made in Indonesia sau made in Vietnam? Am vazut si made in China.Stiu...? (mai mult)
Buna dimineața! Duminica mi-am dat o comanda de pe shein și de doua zile îmi tot arată într-una "arrived at the local facility". Este normal? Ar trebui sa ma panichez?
Bună TPU! Am nevoie de ajutor, am plasat o comanda pe samsung.ro din greseala și nu o mai pot anula fiindcă trebuie sa sun la ei, iar programul lor pe ziua de astăzi s- a terminat. Am înțeles ...? (mai mult)
Salut TPU! Ce Jack Daniel's îmi recomandați (cei care sunteți băutori de Jack)? Eu ma gândeam la un Jack Daniel's Single Barrel, l-ati încercat?
Salut TPU, unde pot găsi sprayuri de graffiti în Câmpina? (Prahova) Mulțumesc
Salutare! Stie cineva un magazin fizic unde pot gasi auxiliar, mufa jack - mufa usb tip c?
Ce site-uri gen eMAG sau pcgarage stiti unde poti plati cu paypal?
Hai salut, azi m- am gandit sa imi cumpar un telefon dar chiar nu stiu ce sa aleg, , am un Motorola edge 20 si vreau sa il schimb, am buget de 2100- 2400 lei, voi ce imi recomandați, vreau sa aiba ...? (mai mult)
In magazinul second hand monda accepta plata cu cardul?
Salut! Ce pareri aveti despre siteul gtaronews.ro? E bun? Il urmaresc de ceva timp sa aflu cand apare gta 6 dar nu stiu sigur daca sunt pe bune stirile. Coi ce credeti? Dau funda!
Salut! Am trecut prin Timisoara in iarna si am gasit un SH superb in centrul vechi cu tot felul de obiecte faine (am gasit cercei cu perle reale la 30 de lei, tablouri, flaut, inel de firma, etc) si...? (mai mult)
Cine are pantaloni trening de fas marime M? Ma intereseaza nike adidas. Lasati mesaj pentru mai multe detalii.
Căutam o crema anti acnee, pe baza de niacinamida. Cunoaște cineva astfel de creme?
Pot cumpăra ceva dintr-un restaurant care să conțină sigla acestuia, gen o cană?
Buna. am pus pe 13 mai comanda pe shein. acum imi arata cam de cateva zile ca e in tranzit, "international depot hub outbound" si urmeaza "budapest depot hub inbound". A mai patit cineva? O sa ajunga...? (mai mult)
Buna! Am primit coletul de pe shein dar nu am primit cea mai mare parte din produse! Oare trebuie sa mai apara un colet? Mulțumesc frumos pentru eventualele produse!
Salut. Stie cineva unde se trimit produsele retur la pc garage? Intreb asta pentru ca trebuie sa fac retur la un produs dar nu stiu unde trebuie sa il trimit
Salut TPU! As vrea sa fac o comanda pe Shein, dar valoreaza in jur de 300€. Platesc ceva la vama daca trec de 100€, asa am auzit de la multi si vreau sa stiu sigur daca sa fac mai multe comenzi...? (mai mult)
Bună dimineața, dragi oameni buni! Despre serviciul Genius: pot face abonamentul pe un card, iar cumpărăturile de pe alt card? Sau trebuie să plătesc cu cardul de pe care am făcut abonamentul?...? (mai mult)
A cumparat cineva de pe acest site? https://www.suporto.ro/cumpara/pistol- masaj- profesional- aparat- de- tip- masaj- gun- cu- percutii- pentru- 581?gclid=CjwKCAjw9pGjBhB- EiwAa5jl3PUBnS1KvcH15whyxo0TSbimDVV5aK13BdkiM30QyU-...? (mai mult)
A mai cumpărat cineva de la Farmacia Dav ( farmaciiledav.ro )? Sunt de incredere? Ați avut experiențe neplăcute?
Cum schimb sa îmi arate din euro in lei pe SHEIN :(?
Aveti idee unde pot gasi lenjerie de pat cu killjoy din valorant? Am tot cautat si pe amazon.
Bună! Știe cineva dacă Joom ia bani pentru kg produsului? Din card s- au extras 5 lei, dar fără să știu motivul și pe fișa principală a produsului scrie 1.39$ Total value, iar produsul a fost...? (mai mult)
Cu cât se vinde la amanet telefonul Redmi Note 11 Pro+ 5G, 256 GB, 8 RAM, star blue?
Buna TPU. Am de trimis un tablou in America, recomandati o firma de curierat cu preturi acceptabile si de incredere? Chiar vreau sa imi ajunga coletul la destinatar, nu sa ma anunte ca la pierdut ...? (mai mult)
Salut! Am dat din greseala confirm order pe pandabuy. Oare o sa mai vina?
O părere despre siteul Organic farm. ro? As dori sa dau comanda de un produs pe care îl pot găsi doar acolo, dar de regulă sunt sceptic cu privire la produsele online de pe site- uri de care nu am...? (mai mult)
Salutare. Pe 18 mai, este ziua unei doamne invatatoare de la noi de la scoala si vreau sa ii rasplatesc toata bunatatea. Idei? Ce cadouuri sa ii iau? Ce categorie sa aleg?
Salut! Cine știe cât e livrarea pe shein?
Văd tot felul de cocalari ce fac concursuri pe ticktok ca dau ei mașini de lux cadou doar ca trebuie achiziționat ceva bilete la tombolă. O fi bine sa le dau bani? Sau e...? (mai mult)
Cine mă poate ajuta cu un site de componente pentru calculatoare?
Salut TPU, unde găsesc și eu în orașul Timisoara pepsi light și redbull cocos doza alba? Nu am găsit niciunde pana acum
Daca îmi apare comanda făcută de doua zile încă la processing pe shein ce înseamnă?
Hey! Imi dați va rog păreri despre magazinul Tedi?
Bună ziua. Știți cumva vreun magazin fizic din Constanța unde aș putea găsi sticluțe mici (5ml-10ml) de parfum reîncărcabile pentru călătorii, vă rog? Vă mulțumesc frumos.
Salut. Ce fel de saltea imi recomandati sa-mi iau si de ce? Merita sa iei si un toper? Ajuta la ceva?
Hello! Știți dacă la aparatele Multicooker se pot folosi formele de silicon care se pun in Airfryer ca sa nu se murdărească? Sau e mai bine cu hârtii de copt din acelea rotunde?
Bună TPU. Dacă vreau sa returnez o pereche de pantofi și sa o schimb cu altă mărime pot sa merg singura, fiind minoră?
Magazin de haine gen skate mai exista? Nu stiu unde sa gasesc :))
Unde pot găsi aceste țigări pe baza de flori? https://youtube.com/shorts/BHXHMGqxASs?feature=share
Buna! Stie cineva unde as mai putea gasi jucarii Webkinz?
Ce înseamnă când un magazin de pe Glovo îmi arată așa ceva? Asta înseamnă că acea comandă nu sosește în ziua respectivă?: Fără urmărirea comenzii în timp real. Comenzile sunt livrate...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
farcry444 întreabă:
LisaJulie întreabă:
9PM întreabă:
SuperGlue întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Modern Family
Ai ras cu gura pana la urechi impreuna cu Claire, Jay, Gloria si restul familiei trasnite? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Modern Family!