Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 13 Noiembrie 2025 sunt:
E bun? Carcasa- Carcasa AQIRYS Wezen, Mini Tower, fara sursa, mATX, White Placa de baza- Placa de baza Gigabyte B450 AORUS PRO, Socket AM4 Processor- Procesor AMD Ryzen™ 5 5600X, 35MB, 4. 6GHz,...? (mai mult)
Poti sa returnezi doar 2 produse din 4? Mi-am dat comandă de câteva haine, dar nu-mi vin 2 dintre acestea. Nu as putea sa le returez doar pe acestea 2?
Stie cineva daca exista la noi pizza congelata pentru cuptorul cu microunde? Iar daca da, atunci cum imi dau seama care este? Am fost azi in hypermarket si am intrebat, s- au uitat crucis si s-...? (mai mult)
Daca un produs nu mai apare pe flip.ro, inseamna ca a fost vandut nu?
Imi poate spune cineva de unde pot sa iau costume de baie (din 2 piese) de calitate in Brasov?
Salut, am dat o comanda acum aproximativ pentru un hanorac. Singura metoda de plata a fost ceea cu cardul deoarece hanoracele respective sunt pictate de mana. Ce pot face daca nu il mai primesc?
Salut, incerc sa vand 2 telefoane un p40 lite si un a40. P40- ul functioneaza dar are ecranul spart(putin) iar A40- ul are niste probleme cu bateria. Totul este ok pana aici DAR au trecut mai bine de ...? (mai mult)
Ce diferenta este intre un nike tech flecee original si unul fake?
Buna, are cineva experienta cu cumpararea de pe Amazon, in Romania? Problema e asa: am card la ING, am plasat o comanda, imi apare comanda plasata, dar nu imi ia banii de pe card, iar problema...? (mai mult)
Ma uitam pe glovo la produsele unui restaurant si din greseala am plasat comanda. Am luat legatura cu ei ca sa o anulez si mi s- a zis ca la urmatoarea comanda trebuie sa platesc o taxa de anulare. Se ...? (mai mult)
Buna! Am o întrebare, vreau si eu să știu dacă există takis in Râmnicu Vâlcea, si daca sunt, unde și cât costă
Buna ziua, am dat comanda dupa un site de haine iar dupa aceea ma anulat o si eu am dat dupa card BCR, as vrea sa stiu in ce interval de timp mi ar intra banii in cont inapoi
Cum fac la Altex rezervare in magazin fara sa- mi fie livrat produsul? Pentru ca scrie ceva de genul "rezerva si livram azi!" Vreau doar sa rezerv sa nu iasa din stoc sau inainte sa se termine o ...? (mai mult)
Daca iei ceva de pe net din Germania to Romania ce valoare minima si maxima poate fi ca sa nu platesti vama sau tva cand iti ajunge pachetul in tara?
Am comandat ceva de pe magazinul online Orange. Intre timp m- am razgandit deorece am gasit in alta parte la un pret mai ok. Luni i- am contactat pe cei de la Orange spunandu- le ca doresc anularea comenzii....? (mai mult)
Salut! A comandat cineva de pe site-ul "airmaxpromot"? Multumiți sau nu? Si in cat timp ati primit comanda?
Buna, eu am cumpărat o pereche de adidasi de la bershka si o talpa e mai inalta decat alta, vreau sa stiu daca se poate returna deoarece nu pot merge, e foarte greu, nu am observat acest lucru in ...? (mai mult)
E de incredere flip.ro?
Site-ul loft shoes e site legit gen au adidasi originali sau sunt fake?
Salut! Săptămâna viitoare cea mai buna prietena a mea face majoratul și sunt în până de idei, ce cadou aș putea să ii fac? As vrea ceva mai special, dar sa fie și util totodată. M- ati putea...? (mai mult)
Este vreun magazin de dulciuri americane in Suceava sau langa Suceava?
Stie cineva de unde as putea sa fac rost de manga ieftina? Ma refer sub pretul de la Carturesti.
Bună! Luni vreau sa comand ceva de pe shein si vreau sa stiu când vine, eu am free standard shipping, vreau rasp de la cineva care a cumparat de acolo. Si trebuie sa spal hainele inainte de purtare?
Salut. As dori sa fac ceva cumparaturi online din UK si Austria (articole pescuit) fiindca ca preturi sunt cu mult sub celor de la noi din tara, singurul lucru nu stiu exact pana in ce suma pot comanda...? (mai mult)
Am cumparat in aceasta seara o pereche de blugi din new yorker. Cand am iesit din cabina de proba am pus blugii inapoi pe raft ca sa ma mai uit pe acolo..cand m- am intors am luat alta pereche de blugi...? (mai mult)
A cumparat cineva aparat de spumare lapte Silvercrest care apare ocazional la lidl? Voiam sa stiu daca e bun intrucat are un pret accesibil.
Buna! se apropie ziua mamei mele si vreau sa ii comand ceva dar vreau sa vina la o anumita ora pot sa trimit un email sa le spun sa ajunga la o anumita ora? vreau ca pachetul sa vina dupa ce s- a dus mama...? (mai mult)
Buna seara TPU.A dat cineva comanda de la teleshoping de trafaletul acela "Paint Faster Pro Runner Edition - sistem complet cu trafalet cu rezervor, 4 accesorii, maner extensibil si rola de rezerva"?...? (mai mult)
Stie cineva daca dhl livreaza si in weekend?
Salut am vrut sa comand de pe bershka și îmi cere BI/CI am pus cnp-ul de pe buletin și îmi spune ca este invalid de ce
Buna ziua, am dat o comanda pe Shein și ultima actualizare a comenzii este in tranzit coletul tău nu a fost predat de către expeditor, e Ok așa?
Salut! Am o întrebare la voi, am făcut o comanda pe Gradina mea, acu 4 zile și am făcut o camanda de 105, 50 lei, iar comanda este încă în procesare, din ce cauza?
A comandat cineva de pe nikeromania.com? Am plasat o comanda in 12 februarie si nici pana in ziua de azi nu am primit comanda dar de platit ia- m platit cu cardul. Nu stiti ceva numar de telefon? Caut ...? (mai mult)
Dat comandă de ceva din America cu descrierea vat included. Comanda a fost 70 de euro. Voi plati ceva taxe in plus? Stau in Germania
Este ok acest site? www.dark-market. online
Salutare! Vreau sa fac o comanda on-line și întrebarea este dacă am voie sau nu.Mentionez că am 16 ani și bineînțeles că am buletin in caz că mi-l cere.Ce credeți?
Salut, la magazinul Lidl din orașul vostru aveți sos de hamburger mckenedy, ambalaj roșu? La mine apare odată la 3 luni și îl iau pe tot ca sa îmi iau de o grija. Dau funda!
PravaliaMofturi.ro este sigur? Am dat comanda de ceva si zice ca livreaza in 2 zile lucratoare. Sa mai astept?
Buna! Am luat un produs dintr- un lanț de magazine, prima oară nu a corespuns ce am cerut in magazin cu ce am achiziționat, era diferența uriașă de la croiala, la material, la culoare, l- ...? (mai mult)
Salut, am o nelămurire. Aș vrea să- mi comand o pereche de sneakerși de pe stockx și nu am înțeles cum e cu taxele. Plătesc doar suma finală de pe site? (Țin să menționez că vreau să pun...? (mai mult)
Salutare, am si eu o intrebare. Caut de mult timp si n- am rezolvat nimic. Sunt adolescent, am 14 ani, fac 15 luna viitoare, sunt slabuț, ma incadrez la marimea XS la tricouri? Pe toate tricourile...? (mai mult)
Salut! Am comandat un laptop de pe altex si doresc sa il returnez, trebuie formatat sau e ok daca ramane doar windowsul instalat pe el la retur?
Este cumva site- ul acesta de încredere? Prețul produselor mi se pare prea mic comparativ cu alte site- uri și din cauza asta consider că produsele sunt fake- uri. Există cineva care a cumpărat ...? (mai mult)
Buna ziua! Am comandat o geaca de pe reserved iar aceasta a venit cu o ruptura destul de vizibila pe care nu o pot acoperi sau ceva. Stie cineva daca la retur o vor accepta? Ea are eticheta, a fost doar...? (mai mult)
Am comandat recent ceva cu livrare prin posta, dar m- am razgandit ulterior. Daca doresc sa dau retur coletului trebuie sa platesc doar taxele de expediere si retur sau cum se procedeaza in aceasta...? (mai mult)
Bună! Am comandat de la eMAG un epilator IPL Philips. Produsul este defect, iar luând legătura cu cei de la Philips pentru a vedea ce este de făcut, aceștia m- au sfătuit să cer la cei de la eMAG...? (mai mult)
Buna, am cumparat ceva de pe net si am ales optiune de a plati cu cardul inainte(de pe eMAG). Mentionez ca comanda este din Romania prin Fan Curier nu din afara. Dupa doua zile imi apare ca coletul a fost...? (mai mult)
Am si eu o intrebare... as vrea sa comand ceva de pe eMAG dar din Republica Moldova. E posibil? Daca da, cum? Va multumesc mult!
Buna! Caut o sticluță cu dop de pluta, mica, cam 2- 4 cm, vreau sa aiba agățătoare deoarece doresc sa pun ceva în ea si sa o port ca si colier, nu am găsit pe net decat pe siteuri din alte tari,...? (mai mult)
Salut, am comandat o pereche de adidasi de pe nike si pretul total este 689 de lei dar pe langa scrie si estimated tax 109 lei. Inseamna ca trebuie sa platesc pe langa cei 689 lei si cei 109 lei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
Ana0912 întreabă:
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!