TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sport

Sport

• 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
YoyoXender
în 16 Octombrie 2022 | YoyoXender întreabă:

O intrebare, poti sa ai mai multa putere daca esti gras si faci la o luna distanta antrenament la sala, este mult mai benefic decat sa faci acasa regulat doar cu set haltere si exercitii care depind...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MarinV1234
în 15 Octombrie 2022 | MarinV1234 întreabă:

Salut! Stie cineva cum ma pot inscrie la canotaj Snagov ca imi doresc si nu reusesc sa aflu.

1
Răspunde Raportează
Yulian_Crystian_1995_Sjwv
în 15 Octombrie 2022 | Yulian_Crystian_1995_Sjwv întreabă:

Salut TPU, vreau sa va intreb cum scot protectia aia din fata de la bicicleta la pinioane, aia rotunda din plastic cara protejeaza pinioanele, multumesc, dau funda.

2
Răspunde Raportează
Cazian
în 14 Octombrie 2022 | Cazian întreabă:

Salutare, fac sala de aproape 2 luni de zile am mai făcut cam 5 luni acasă. După astea 2 luni de zile am văzut ca am pus masa musculară, clar vizibila. Dar problema este ca tot la 95- 98 kg fluctuez....? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Sehrdean
în 14 Octombrie 2022 | Sehrdean întreabă:

Buna ziua, e ciudat insa am labele picioarelor foarte subțiri și orice încălțăminte as lua îmi scapă din picioare iar daca iau sa imi vina fixa, mă strânge. Cum le pot îngroșa?

2
Răspunde Raportează
Eduard196
în 14 Octombrie 2022 | Eduard196 întreabă:

Va salut! Nu știu ce să aleg la noua bicicleta: frane pe disc sau pe jantă. Exclus hidraulice, iau pe șufă. Din experiența voastră, care este mai bună? Ce avantaje și ce probleme are fiecare?

12
Răspunde Raportează
Yulian_Crystian_1995_Sjwv
în 14 Octombrie 2022 | Yulian_Crystian_1995_Sjwv întreabă:

Salut TPU, vreau sa va intreb cum se numeste plasticul acela, care protejeaza pinioanele din fata de la bicicleta, multumesc, dau funda.

3
Răspunde Raportează
ReignForest
în 13 Octombrie 2022 | ReignForest întreabă:

Pe ce canal în grila Vodafone este Pro Arena HD? Și nu mă refer la cel de pe 162, ci de pe celălalt unde 24Horas este pe 1.

0
Răspunde primul Raportează
ReddY25
în 13 Octombrie 2022 | ReddY25 întreabă:

Hamilton sau Schumacher?

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Octombrie 2022 |

Păreri Rangers 1 Liverpool 7?

3
Răspunde Raportează
Anonim2000288282
în 12 Octombrie 2022 | Anonim2000288282 întreabă:

Salut, cum aș putea sa- mi măresc forță si sa pun câteva kg pe mine? PS: vreau sa pun masa și sa am forță" nu veniți cu chestii de genu mănâncă mai mult pentru eu nu vreau sa ma îngraș....? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Bilii
în 12 Octombrie 2022 | Bilii întreabă:

Salut, as vrea sa iau o bara de tractiuni sa faci tractiuni acasa, dar usa mea este cam mica. Merge sa fac tractiuni dar cu picioarele asa indoite? Ca si cum ma pun in genunchi si fac tractiuni. https://www.emag.ro/bara-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alice200522
în 12 Octombrie 2022 | Alice200522 întreabă:

Hey! Îmi puteți recomanda ceva proteine (pudra) bune pentru slăbit? Ceva ce ați încercat și voi și a funcționat. Aș căuta pe net, însă la cat de multe sunt, mă lipsesc. App. tin să menționez...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
tyikend
în 11 Octombrie 2022 | tyikend întreabă:

Salut! Unde găsesc album cupa mondială Panini?

2
Răspunde Raportează
raytssj12
în 11 Octombrie 2022 | raytssj12 întreabă:

Salut, credeti ca am putea zbura cumva? Adica daca ne-am putea folosi energia din corp si dintr-o data sa ne tinem echilibrul si sa zburam. Astept raspunsul vostru si argumentat.

9
Răspunde Raportează
PinkHD3
în 11 Octombrie 2022 | PinkHD3 întreabă:

Salut TPU! Nelamurirea mea este: Daca am pus la pariuri '' ambele echipe marcheaza'' la finalul meciului nu conteaza scorul doar faptul ca ambele trebuie sa marcheze?

4
Răspunde Raportează
AnonimAnonim4321
în 11 Octombrie 2022 | AnonimAnonim4321 întreabă:

Salut, știe cineva câte șanse sunt ca manchester city sa de a un gol în prima repriza? Adică doar sa marcheze

10
Răspunde Raportează
RAY
în 10 Octombrie 2022 | RAY întreabă:

Cum de s-a calificat Ro la euro? Ca a pierdut toate meciurile

3
Răspunde Raportează
squizzy802
în 10 Octombrie 2022 | squizzy802 întreabă:

Salutare TPU! Am 15 ani si practic box de aproximativ un an de zile. Problema este ca nu am acea viteza explozibila cand lovesc cu bratele pe care majoritatea de varsta mea o au(am 60kg si 1.72). Stie ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
MkrO
în 10 Octombrie 2022 | MkrO întreabă:

Ce recomandare de bilet aveți pentru mondial? E ok sa pariez pe Costa Rica, vs Spania?

5
Răspunde Raportează
sabin89
în 10 Octombrie 2022 | sabin89 întreabă:

Care vă place mai mult, fotbalul englez sau cel spaniol? Ați văzut meciul Arsenal vs Liverpool? Dar MCI vs MU (acum o săptămână)?

10
Răspunde Raportează
xGamerZ212
în 10 Octombrie 2022 | xGamerZ212 întreabă:

Salut TPU, am o bicicletă rockrider 340 și mi se pare că telescoapele pe fata stau cam strânse (băgate înăuntru puțin) menționez că ele reacționează.Asa sunt suspensiile astea de fel la bicicleta...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
alexx102428
în 10 Octombrie 2022 | alexx102428 întreabă:

Ce parere aveti voi despre începutul extrem de slab, chiar dezastruos pot spune pentru CORMORANI(LIVERPOOL!?) EU zic ca JURGEN KLOPP ar trebui sa plece! Voi!? PS: Dacă continua asa risca sa nu prindă...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
SelenaTpu
în 9 Octombrie 2022 | SelenaTpu întreabă:

Cu cat sunt platiti jucatorii nationalei Roamaniei? E o suma fixa sau un interval intre cel mai slab si cel mai bun? Sunt platiti pe luna sau pe meci? Si din ce vin banii? Aici cu de unde vin banii...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
alexx102428
în 9 Octombrie 2022 | alexx102428 întreabă:

Voi credeți pe bune ca Iker Casillas e gay cum a anunțat pe contul lui de Twitter!? Și este adevărat ca ar fi intr-o relație cu Carles Puyol!?

8
Răspunde Raportează
alexx102428
în 9 Octombrie 2022 | alexx102428 întreabă:

Ce ziceți, avem șanse la calificarea la EURO 2024 din GERMANIA!? Eu zic ca am picat în cea mai ușoară grupa posibila dintre toate preliminariile pentru EURO 2024 din GERMANIA! Ce parerere aveți?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
LanguageMaster
în 8 Octombrie 2022 | LanguageMaster întreabă:

De ce în weekend este așa de puțină lume în sălile de fitness?

8
Răspunde Raportează
Mujeritoro122
în 8 Octombrie 2022 | Mujeritoro122 întreabă:

Buna, as vrea un pic de ajutor in legatura cu caloriile si cat sa mananc. Am 16 ani, 1, 62 si 50 de kile, dar vreau sa cresc in masa musculara si nu stiu cat sa mananc in fiecare zi

4
Răspunde Raportează
Razvan1lol
în 8 Octombrie 2022 | Razvan1lol întreabă:

Cate KG suporta o camera/placa de beton/podea sau cum sa ii spun? As dori sa imi cumpar un aparat de fitness cu greutati, locuiesc intr- un bloc la etj 4. Camera este de 5x5 mp, sunt doar putin sceptic....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Krekkov
în 7 Octombrie 2022 | Krekkov întreabă:

Butucul de la bicicleta, roată spate se mișcă deși roata nu se misca deloc. Mai bine spus este deranjată.(așa am auzit ca se spune) (Nu știu cum sa spun mai bine)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Octombrie 2022 |

De ce flegmează sportivii, în special boxerii?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Octombrie 2022 |

Numai bogătașii își permit antrenor personal la sala de fitness?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Octombrie 2022 |

Cate kcalorii are o felie de pizza sendivis cu prosciutto de la pizzeria maestro? Va las aici link-ul, in caz ca va ajuta :) https://targoviste.pizzeriamaestro.ro/product/sandwich-prosciutto-da9efd21

3
Răspunde Raportează
RayKzor51
în 5 Octombrie 2022 | RayKzor51 întreabă:

Daca mananci ceva dulce sau fastfood odata la o saptamana si te antrenezi mereu te poti ingrasa?

7
Răspunde Raportează
YoyoXender
în 4 Octombrie 2022 | YoyoXender întreabă:

Este mai bine sa faci antrenament fără creatină? Eu am facut progres mai greu fără dar am avantajul ca nu ma îngraș si pot sa obțin rezultate bune la antrenamentul ce mi l- am construit singur...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Pantheonul
în 4 Octombrie 2022 | Pantheonul întreabă:

Cum se măsoară alonja la box?

2
Răspunde Raportează
squizzy802
în 3 Octombrie 2022 | squizzy802 întreabă:

Salutare TPU! Cum se administreaza creatina(pastile)? Cate pastile trebuiesc luate? Si se iau inainte, sau dupa antrenament?

2
Răspunde Raportează
YoyoXender
în 3 Octombrie 2022 | YoyoXender întreabă:

Ce este mai eficient pentru abdomen (six pack) plank / flotari diamant?

4
Răspunde Raportează
alexx102428
în 3 Octombrie 2022 | alexx102428 întreabă:

Întrebare pentru cei care ati fost la meciuri internaționale de Champions League, Europa League, Cupa Mondiala, Campionatul European. De pe ce site ati comandat bilete pentru meciul respectiv!?

0
Răspunde primul Raportează
alexx102428
în 3 Octombrie 2022 | alexx102428 întreabă:

Cine credeți in opinia voastra ca o sa castige Cupa Mondiala din Qatar 2022? Eu merg pe Franța voi!?

4
Răspunde Raportează
Luckynoox4
în 3 Octombrie 2022 | Luckynoox4 întreabă:

Hei, eu am 14 ani și m- ar interesa să încep sa merg la sală, să slăbesc un pic si să fac niște masă musculară. Pot începe să merg la sală la această vârsta? Dacă da, la ce sală aș...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Octombrie 2022 |

Salut, am un prieten care vrea sa își crească rezistența la skanderberg. Ar fi o idee sa dau eu și cu el în continuu, până ne "rupem brațele" in fiecare zi?

7
Răspunde Raportează
Krekkov
în 1 Octombrie 2022 | Krekkov întreabă:

Am o bicicleta MTB si interiorul roții din spate se misca, desi roata nu. Și uneori sare lanțul.

3
Răspunde Raportează
alexx102428
în 29 Septembrie 2022 | alexx102428 întreabă:

Cu ce echipe credeți ca o sa pice in grupele (in preliminarii) pentru EURO2024 Echipa Nationala de Fotbal a României!?

4
Răspunde Raportează
alexx102428
în 28 Septembrie 2022 | alexx102428 întreabă:

Cine pariază la SUPERBET? Poate sa îmi explice cum sta treaba aici? Am pariat la meciul din seara aceasta din Cupa României Afumati- Rapid. Handicap - 2, 5 pentru Rapid. Asta înseamnă că Rapid ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Marko556
în 28 Septembrie 2022 | Marko556 întreabă:

Salutare,vreau sa fac o retragere online la casa pariurilor și îmi tot respinge cererea, oare pot scoate bani daca merg direct la o sucursala? Menționez că îi prima dată cand fac o retragere!

7
Răspunde Raportează
alexx102428
în 27 Septembrie 2022 | alexx102428 întreabă:

1Ati fost vreodată pe stadion la o finala de Champions League Europa League World Cup EURO!? 2 Ce parere aveti despre site ul 365 Sports Events? Ați comandat vreodată bilete la meciurile tari din Europa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
RayKzor51
în 27 Septembrie 2022 | RayKzor51 întreabă:

Am o chestie care ma framanta si ma supara. Fac de aproape un an sala si tot nu arat atat de facut. Am prieteni care sunt mai facuti ca mine si mai mari si nu fac sala, iar eu aproape intr- un an parca...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
AlinIZ
în 27 Septembrie 2022 | AlinIZ întreabă:

Salut, doresc sa iau creatina ca sa am mai multa energie si pentru munca. Acum stiu ca daca iau creatina si nu- mi lucrez corpul este egal cu 0 dar sunt pe domeniul mecanic si ma gandeam ca merg astea...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Septembrie 2022 |

Salut TPU, as vrea sa ma apuc de sala dar nu am cu cine sa ma duc, am avut niste prieteni dar s- au lasat de sala si chiar nu am cu cine sa ma duc, singur imi e puțin jenă deoarece nu am fost niciodată...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • politistfaraimaginatie
    trimisă pe 17 Noiembrie

politistfaraimaginatie întreabă:

Ce e mai bine, jandarm,politia romana, frontiera sau pompier, avand in vedere urmatoarele aspecte : - salariu -atributii -stres/munca (sunt foarte lenes, vreau munca cat mai putina) -program
    11 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 5 ore

9PM întreabă:

De ce fetele cu anxietate sunt așa de traumatizate și speriate de bombe? Și complet resemnate? Și aici am cunoscut câteva și nu au tupeu nici la telefon sa răspundă și nu au anxietate de aia gravă...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • ?achi
    trimisă acum 22 ore

?achi întreabă:

Avem șanse să câștigăm cu 3-0? Știți la ce mă refer și de ce întreb asta.
    10 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 21 ore

Ion1989 întreabă:

Inainte am investit multi bani intr- un PC, in componente de PC si dupa am observat ca de fiecare data tot apare cate ceva nou, de fiecare data tot apar componente noi care costa tot mai multi bani si...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.789
  • Întrebări: 3.953.234
  • Răspunsuri: 17.654.515
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 37 minute
Ce zici de un quiz?
Beyonce

Beyonce

Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!

Start quiz
Categorii
  • 652.024 Adolescenţi
  • 55.573 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.816 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.063 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.151 Conversaţii