TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Turism

Turism

• 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
Anon03
în 23 Noiembrie 2017 | Anon03 întreabă:

Un minor in varsta de 16 ani fara 2 luni are voie sa circule cu trenul singur? Sau trebuie acordul parintilor. Si aceeasi intrebare in legatura cu cazarea la o pensiune sau ceva de genul... legal se poate...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Gr?urea
în 23 Noiembrie 2017 | Gr?urea întreabă:

Daca am 17 ani si vreau sa calatoresc cu avionul Bucuresti- Cluj+ retur, am nevoie de acordul parintilor, de procuri notariale etc, sau (fiind zbor pe ruta interna) e de ajuns sa ma prezint...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Maria_Sorina_1999
în 23 Noiembrie 2017 | Maria_Sorina_1999 întreabă:

Hey TPU Sunt o persoana cu nevoi speciale si trebuie sa merg in Anglia la mama mea, mentionez ca sunt minora, cu insotitor de bord Am tije metalice in picior si aveam o hartie de la doctor, in franceza,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Cristian_Babos_1985
în 22 Noiembrie 2017 | Cristian_Babos_1985 întreabă:

Cati cai sunt La 130kw

4
Răspunde Raportează
12345678o
în 22 Noiembrie 2017 | 12345678o întreabă:

Salutare, merg cu autobuzul la niște rude în vizita, de la Chișinău spre Berlin și vreau sai bucur cu niște produse de casa, vreau sa întreb mai exact ce este permis să- mi pun în valiza, ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
ShamelessQboy
în 21 Noiembrie 2017 | ShamelessQboy întreabă:

Recomandă cineva o destinație exotica de vacanță pentru perioada februarie? Undeva sa fie cald si frumos dar și sigur in acelasi timp. Ma gândesc undeva spre emisfera sudică, dacă ă fost cineva...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Mma_Mihalcea_1993
în 21 Noiembrie 2017 | Mma_Mihalcea_1993 întreabă:

Ajutați-mă și pe mine va rog cu o idee de nume pentru o pensiune la Bușteni dar nu vreau nume de flori sau chestii de gen sa fie mai light asa

2
Răspunde Raportează
winter
în 20 Noiembrie 2017 | winter întreabă:

Salut, as vrea sa- mi cumpar un bilet on- lin de avion direct de pe site- ul companiei respective. Dupa ce- l cumpar cum procedez sa ma duc la aeroport sa fac check- in la aeroport? Este pentru prima ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Sharky0the0seadog
în 20 Noiembrie 2017 | Sharky0the0seadog întreabă:

Se pot schimba Ron in Coroane Cehe in Praga?

3
Răspunde Raportează
EternalIce69
în 19 Noiembrie 2017 | EternalIce69 întreabă:

Ati fost in Italia? Cum a fost? Merita sa mergi acolo? Cum este Pizza Italiana? :P

3
Răspunde Raportează
Andreea202
în 19 Noiembrie 2017 | Andreea202 întreabă:

Unde pot gasi si eu o vila sau o cabana de inchiriat pentru data de 31.12. 2017-1.01.2018 la munte. Vreau si eu un raspuns sincer.

5
Răspunde Raportează
Tunde_Mariana_1979
în 18 Noiembrie 2017 | Tunde_Mariana_1979 întreabă:

Buna seara am si eu o problema am permis de 2 ani imediat si nu demult mi- am luat o masina pe benzina eu am facut scoala de soferi pe diesel dar problema e ca imi moare motorul foarte des.Ce pot sa fac...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Delir890
în 17 Noiembrie 2017 | Delir890 întreabă:

Am auzit ca au făcut ceva frumos în pădurea Băneasa, cu cabănuțe de închiriat.A fost careva?

1
Răspunde Raportează
COSTEL43
în 16 Noiembrie 2017 | COSTEL43 întreabă:

Salut dragi prieteni TPU! Merg prima dată cu avionul în luna Decembrie, și aș dori să știu cum e prima oară când mergi cu avionul. Mulțumesc la toți pentru un răspuns.

6
Răspunde Raportează
Rollo123
în 16 Noiembrie 2017 | Rollo123 întreabă:

Poti sa ajungi la Polul Nord cu masina?

4
Răspunde Raportează
xPanther21
în 15 Noiembrie 2017 | xPanther21 întreabă:

de vreme ce in Olanda, iarba este legala, ce politici au olandezii cu privire la cei care vor sa plece din tara (in vacante sau sa se intoarca acasa) si sunt fumatori de iarba, adica ii ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Lucian4
în 14 Noiembrie 2017 | Lucian4 întreabă:

De ce se numeste turism de business? -pentru a face turism trebuie sa fi numit turist -ca sa fi turist nu trebuie sa faci o munca platita/remunerata (business)

18
Răspunde Raportează
Dodu_Rala_1988
în 14 Noiembrie 2017 | Dodu_Rala_1988 întreabă:

Judecata de valoare(normativa) economic vorbind, ce este? Cum o deosebim? Nu inteleg termenul.

1
Răspunde Raportează
Be?chea_Andrei_1989
în 14 Noiembrie 2017 | Be?chea_Andrei_1989 întreabă:

La check-in wizz air, la document type, am lasat din greseala "OtherDocument",( nu am selectat National ID) dar am pus corect seria si numarul din CI. Oare ma pot refuza la imbarcare? Ms

4
Răspunde Raportează
AnonymousCLL
în 13 Noiembrie 2017 | AnonymousCLL întreabă:

Salut Exista din Bucuresti, autocare/microbuze/Trenuri care merg in Antalya? Daca da, pe ce site găsesc? Exista bilete de avion low cost pana acolo?

2
Răspunde Raportează
glasx
în 13 Noiembrie 2017 | glasx întreabă:

Cat costa un abonament de tren regio clasa 2 pentru o luna, distanta x>y 20km?

1
Răspunde Raportează
Denisa_Laura_2000
în 13 Noiembrie 2017 | Denisa_Laura_2000 întreabă:

În primăvara merg în Belgia și as dori sa știu dacă acolo este vreun loc unde as putea face bungee jumping. În ce locație și cam cat costa.

1
Răspunde Raportează
Emima27
în 12 Noiembrie 2017 | Emima27 întreabă:

Heii TPU! Am 13 ani si voi zbura neinsotita de tutore (doar cu insotitor de zbor) pana in America. Am emotii mari, mai ales ca sunt multe ore si mai e si escala la Amsterdam. Ati fost vreodata in aceasta...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Tada550
în 12 Noiembrie 2017 | Tada550 întreabă:

Aș vrea să mă ajutați să întocmesc o listă cu lucrurile de care o să am nevoie in vacanță la munte. Mulțumesc mult

2
Răspunde Raportează
BuciuStefan12345
în 11 Noiembrie 2017 | BuciuStefan12345 întreabă:

Salut, stiti vreo platforma unde pot rezerva bilete de avion? Am vazut site-ul fly-go, vola. Vreau niste recomandari sau daca site-urile mentionate sunt de incredere. Multumesc!

6
Răspunde Raportează
CryStAll_7863
în 10 Noiembrie 2017 | CryStAll_7863 întreabă:

Buna ziua TPU! In cateva luni urmeaza sa plec din tara. Am un hamster de un an si as vrea sa o iau cu mine. Stie cineva ce companii aeriene transporta si alte animale in afara de pisici si caini? Ruta ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
InTell
în 9 Noiembrie 2017 | InTell întreabă:

Vreau sa trimit o scrisoare in afara tarii insa nu am mai facut asta pana acum, este nevoie de ceva in special? Am fost la posta si mi- a dat un timbru, si ma intreb daca pot sa folosesc si...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
AnonymousCLL
în 8 Noiembrie 2017 | AnonymousCLL întreabă:

Cum este vremea la începutul lui Mai in Antalya? Se poate face plaja? E calda apa?

2
Răspunde Raportează
Mihaita15
în 8 Noiembrie 2017 | Mihaita15 întreabă:

Trebuie sa zbor cu avionul pentru prima oara si nu stiu multe.Cand comanzi online, comazi biletul si il tragi la o imprimanta? Cand faci checkinul primesti alt bilet de tras la imprimanta? Ce e ala boarding...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
Mihaita15
în 8 Noiembrie 2017 | Mihaita15 întreabă:

Despre calatorii.Cum imi dau seama daca mai sunt locuri disponibile la comenzile online de bilete pentru avion? Checkinul se da cu doua zile inainte sau la aeroport? Dar cineva isi cumpara un bilet si ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
viata0delash
în 8 Noiembrie 2017 | viata0delash întreabă:

Cine a fost cu work and travel? Cand trebuie sa ma inscriu ca sa plec vara aceasta? Cat de bine trebuie sa stii engleza? Si la ce agentie (studenttravel, amercian experience etc) e mai convinabil?

1
Răspunde Raportează
Butoiash
în 7 Noiembrie 2017 | Butoiash întreabă:

Salut,sunt student(in Iasi) si ma gandeam sa trag o fuga pana la Ungheni in Republica. Trebuie sa platesc ceva pentru tren?

2
Răspunde Raportează
floryn29
în 7 Noiembrie 2017 | floryn29 întreabă:

Pot găsi urși de pluș in aeroportul nuremberg din Germania?

1
Răspunde Raportează
Surtulecs
în 6 Noiembrie 2017 | Surtulecs întreabă:

Buna seara tuturor! Pentru a inchiria o camera de hotel, trebuie ca persoana sa aiba varsta minima de 18 ani? Multumesc anticipat!

7
Răspunde Raportează
munteanuionvictor
în 6 Noiembrie 2017 | munteanuionvictor întreabă:

În România avem plaje de nudism în afara de cele de pe litoral?

9
Răspunde Raportează
Lorena1787
în 6 Noiembrie 2017 | Lorena1787 întreabă:

stie cineva daca Cascada Niagara ingheata pe timp de iarna? Am in plan sa merg de Craciun dar daca ingheata atunci nu cred ca mai are rost sa merg, va multumesc, dau funda!

1
Răspunde Raportează
munteanuionvictor
în 5 Noiembrie 2017 | munteanuionvictor întreabă:

Care stațiune balneoclimaterică din România arată cel mai bine și are cele mai bune condiții de agrement?

4
Răspunde Raportează
SweetAndDead
în 5 Noiembrie 2017 | SweetAndDead întreabă:

Hei! Daca mi am luat bilete de tren dus intors (student) si trenul pentru intoarcere e azi la 19, dar eu as vrea sa ma intorc maine, pot sa- mi mai iau alt bilet pentru maine ca student? Ca auzisem ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
glasx
în 4 Noiembrie 2017 | glasx întreabă:

Buna stiti cumva un reparator de calculatoare bun care poata veni la domiciliu pe langa Constanta?

6
Răspunde Raportează
sorinalex
în 4 Noiembrie 2017 | sorinalex întreabă:

A circulat cineva cu ajutorul serviciului Interrail. As vrea sa merg in Spania cu trenul, da' as dori mai multe detalii despre Interrail. Am inteles ca faci comanda online si apoi iti vine biletu' la ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AnonymousCLL
în 4 Noiembrie 2017 | AnonymousCLL întreabă:

Cum pot ajunge in Antarctica si cat Costa? As Vrea datele disponibile pentru a merge in Antarctica din București.

2
Răspunde Raportează
munteanuionvictor
în 3 Noiembrie 2017 | munteanuionvictor întreabă:

O întrebare pentru cei care au vizitat Slănic- Moldova. Ce v- a plăcut mai mult? Ce nu v- a plăcut? Pârtia de schi funcționează? Când de lungă e? Ce dotări are? Ce posibilități de agrement...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Dan_Daniel_2001
în 2 Noiembrie 2017 | Dan_Daniel_2001 întreabă:

Cum ar trebui sa redactez o cerere catre un director pentru a ne schimba autobuzul scolar?

1
Răspunde Raportează
kittyshor
în 31 Octombrie 2017 | kittyshor întreabă:

Curând am de zburat cu avionul pana în Barcelona. Port extensii de par clip- on de ani buni și ma simt incompleta fără ele. Vor fi detectate agrafele de prindere la controlul de securitate? nu sunt...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Noone09
în 30 Octombrie 2017 | Noone09 întreabă:

cum obțin o viza definitiva sau pe o durata mai lunga in America

3
Răspunde Raportează
munteanuionvictor
în 30 Octombrie 2017 | munteanuionvictor întreabă:

Ce părere aveți despre Tg. Ocna? Ce v-a plăcut? Ce nu v-a plăcut? De ce da? De ce nu?

2
Răspunde Raportează
alexRE
în 29 Octombrie 2017 | alexRE întreabă:

As dori sa imi dati un sfat, mai ales cei care au experienta cu muntele. Maine intentionez sa parcurg un traseu montan care pleaca de la Cabana Izvorul Muntelui de langa Bicaz si se termina la Cabana ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AnonymousCLL
în 29 Octombrie 2017 | AnonymousCLL întreabă:

Salut, care sunt demersurile pentru a obtine o viza pentru ședere nelimitata in Las Vegas / Dubai si costurile? Daca zbor la Dubai cu wizz, taxele de aeroport si de combustibil sunt incluse?

4
Răspunde Raportează
alexRE
în 27 Octombrie 2017 | alexRE întreabă:

Salut, Exista curse in weekend din piatra neamt spre bicaz? Multumesc

2
Răspunde Raportează
Victor453
în 27 Octombrie 2017 | Victor453 întreabă:

Dacă ar fi să te muți pentru totdeauna într-un alt loc, care ar fi acela?

18
Răspunde Raportează
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • politistfaraimaginatie
    trimisă acum 19 ore

politistfaraimaginatie întreabă:

Ce e mai bine, jandarm,politia romana, frontiera sau pompier, avand in vedere urmatoarele aspecte : - salariu -atributii -stres/munca (sunt foarte lenes, vreau munca cat mai putina) -program
    11 răspunsuri
  • Șachi
    trimisă acum 4 ore

Șachi întreabă:

Avem șanse să câștigăm cu 3-0? Știți la ce mă refer și de ce întreb asta.
    10 răspunsuri
  • Anonimul151
    trimisă acum 18 ore

Anonimul151 întreabă:

Am o problemă, destul de serioasă, în legătură cu școala de șoferi. Vineri, m- am întâlnit cu patronul scolii de șoferi pentru a- mi da dosarul, pentru că luni aveam programare. A ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • missara21
    trimisă acum 11 ore

missara21 întreabă:

Buna tuturor! Sunt internată la spital Fundeni și urmează să sufăr o nefrectomie. Aș avea nevoie de puțin ajutor, nu m- am mai întâlnit cu astfel de situații, nici cu operația in sine și ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.782
  • Întrebări: 3.953.209
  • Răspunsuri: 17.654.394
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 34 minute
Ce zici de un quiz?
Ratatouille

Ratatouille

Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.

Start quiz
Categorii
  • 652.026 Adolescenţi
  • 55.572 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.812 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.063 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.148 Conversaţii