Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 14 Octombrie 2025 sunt:
E URGENTT! De ceva timp site- ul ăsta mă ajută foarte mult. Aşa că am nişte probleme de care ar trebui să scap. Dau test iniţial de clasa a 9- a la chimie. Şi domnul ne dă probleme...? (mai mult)
Din ce materii dai bacul la știinţe ale naturii?
Bună dimineața, mă numesc Cocoș aurelian și am o rugăminte și anume o intrebare, am o fată în vîrsta de 15 ani și a cunoscut pe Facebook un băiat in vîrsta de 17 ani, fata mea fiind la...? (mai mult)
Salut, intrebarea mea este cu cat s-a intrat la Ion Luca Caragiale in clasa mate-info intensiv informatica in 2017? Mersi
Buna,as dori sa stiu ca daca copilul nascut in Anglia daca va merge in Romania se poate intorce in Anglia fara sa ii fac cerfiticat de nastere romanesc? Are doar certificat englezesc
Cum sa intru in vorba cu o fata care-mi place, dar nici nu o cunosc gen :))?
Cadou pentru baiat de 7 ani? Nu as dori ceva foarte scump. Problema este ca nici nu stiu ce ii place, ce personaje prefera sau jocur, desene, etc.
Dacă eu am picat bac- ul la mate in 2016, in sesiunea a doua, ca ma lăsase corigent, anul asta nu l- am mai dat, la anul, in 2018, dau doar la mate, sau dau la toate, inclusiv competentele?...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa ma dau la politia de frontiera, daca invat destul de bine si iau nota buna in bac pot intra? PRECIZEZ ca problema pe care o am e ca nu stiu sigur daca pot intra daca eu urmez un liceu...? (mai mult)
As putea sa dau la limbi străine pe turca si spaniola chiar daca nu am făcut la liceu?
Salut tpu.Am un prieten mai ciudatel in clasa si eram prieteni in clasele mici.Si eram mai ciudatei amandoi adica ii luam telefonul unei fete din clasa si ii faceam cateva mii de poze in telefon si alte...? (mai mult)
Deci am trecut printr o situatie foarte jenanta, dupa parerea mea. Eram cu o prietena pe o strada goala pe care nu era nimeni in afara de un barbat cu un copil pe umeri. Pare normal si tot legana copilul...? (mai mult)
Am 16 ani si sunt in clasa a 10- a și îmi place mult de o fată cu un an mai mică.Ea e in clasa a 9- a.Nu stiu cum să explic mai exact, dar e foarte drăguță și simt o atracție față de...? (mai mult)
Am doi peruşi ambii sunt albaştrii. Vreau sa se imperecheze dar nu stiu in ce perioadă a anului şi nici care este ritualul de împerechere. Mă puteţi ajuta? DAU FUNDĂ!
Imi place foarte tare de o fata, si sunt si cu ea de putin timp problema este ca ea este foarte vorbareata, si eu sunt mai tacut. Imi place de ea foarte mult. Si sincer din cauza asta ma simt un pic ...? (mai mult)
Hey TPU...Am și eu o întrebare... Cum pot să slabesc forțat fără medicamente? Fac mult sport si încerc să nu mănânc dar nimic...Are cineva idei?
Bună! Am un coleg de clasă şi am sentimente pentru el de aproape un an. Mă tot gândeam că poate vor trece cândva, dar fiecare lună trecea atât de repede, încât nici nu- mi dădeam seama şi...? (mai mult)
Am nevoie si eu de ajutor. Am primit temă să scriu o compunere narativa despre o întâmplare interesantă din vacanță și urăsc tema asta. Profesoara noastră ne- o da după fiecare vacanta,...? (mai mult)
Am o problema, cand sunt afara cu o fata pe care o plac devin foarte timid si abia mai vorbesc, dar pe Facebook/mesaje nu sau cand sunt cu fete pe care nu le plac n- am nici o problema. Va...? (mai mult)
Buna,TPU! Imi puteti da exemple de arme albe, LEGALE?
de ceva vreme tot vrea sa descopar chestii noi, sa stiu mai multe informatii despre orice aproape, poate aveti ceva decumentare sau imi recomandati niste carti sau ceva, orice ca sa ma ajute...? (mai mult)
Cum pot face pe cineva sa inteleaga ca nu mai am chef de el, sa nu mai vorbeasca cu mine, fara sa ii spun direct? Dau fundita daca doriti. Mersi.
Salut as vrea să uit o fată ea ma plăcut și eu am plăcuto dar în loc să o intreb dacă vrea să fie cu mine eu i- am dat block acumai mereu când îi scriu mereu îmi da seen,...? (mai mult)
Bună! Cum vi s- au părut profesorii din liceu? Ai mei sunt super exigenţi, toţi! Au pretenţii să învăţăm la materia lor fără să le peste nici o secundá cu nu putem să învăţăm atât...? (mai mult)
Salut membrii TPU! Am o mica problema care tine de increderea si de parerea de sine, am aproape 20 de ani si nu am fost intr- o relatie pana acum. M- am satutrat sa ma tot intrebe prietenii mei "cand ...? (mai mult)
E ziua iubitei mele peste 2 zile si m-am gandit sa-i scriu mare la multi ani in fata casei pe drum dar pe langa as mai vrea sa-i scriu ceva. Aveti vreo idee?
BUNA iubita mea face 16 ani as vrea sa-i iau ceva cadou, ceva gen cadou de cuplu sa se potriveasca cu al meu, ce as putea sa-i iau?
Mai e putin si incep facultatea, de ce o sa am nevoie acolo stiind ca o sa stau la camin? (am deja o lista dar poate mi-a scapat ceva)
Am nevoie de ajutor urgent! Am comandat cateva lucruri de pe Aliexpress si am primit in posta aviz ca trebuie sa ridic de la oficiu postal un colet. M- am dus a doua zi la oficiul postal...? (mai mult)
Am un passat b7 170 cp DSG automat, vreau sa fac launch controll dar tin piciorul stang pe frana pe urma accelerez cu dreptu si da sa plece de pe loc, masina fiind turata. vreau sa se duca la 3000 rm...? (mai mult)
Am 15 ani și aproape o luna. Prietenul meu mi- a spus ca de revelion el merge la o cabana cu prietenii și m- a întrebat dacă vreau sa vin si eu. Eu nu mi- am întrebat părinții, dar i- am spus...? (mai mult)
Am nevoie repede de ajutorul vostru cum sa ajung la spital repede am plans foartr mult azi gen sa lesin va rog ajuta ti ma e singura metoda am facut o prostie si trebuie sa o repar cum ajung la spital...? (mai mult)
Revin si eu cu o nedumerire pe care poate toti dintre noi am intampinat- o. In primul rand am 17 iar persoana despre care o sa discutam la momentul actual are 16 ani. Am vorbit cu o fata aproximativ...? (mai mult)
O parere rapid -- https://www.emag.ro/multifunctional-canon-pixma-mg3050-a4-wireless-negru-ch1346c006aa/pd/D4CQG2BBM/
Salut tovarasi ma numesc Marian si de curand mi- am pus in cap sa revin la exercitile fizice pe care le faceam inainte as vrea sa stiu daca le mai pot relua in aceeasi masura daca am fumat, vreau sa stiu...? (mai mult)
Deci, am intrat în clasa a noua și peste puțin timp am balul de bun venit. Chestia e că nu știu dacă să particip sau nu. Adică nu cred că am șanse, am văzut și celelalte concurente și sunt...? (mai mult)
Am un laptop de cam doi ani, iar ieri dimineata a inceput sa si faca update- uri singur si a ramas blocat la 72%. I- am dat un restart, a ramas blocat tot la 72%. ce pot sa- i fac? Nu mi s-...? (mai mult)
Rolul virguleu în secventa "Ei, ce-are sa fie?"Mulțumesc anticipat!
Buna am o problema foarte foarte grava.La inceputul anului profu m.a intrebat de unde vin Si m.a ridicat in picioare atunci m.am panicat fiind intre straini Si am Inteles sa ii spun de la Ce scoala.Asa...? (mai mult)
Daca doresc sa ma transfer de la un liceu la alt liceu (diferenta este de 0, 09 puncte) pe acealasi profil cum se procedeaza?
As dori cateva mesaje lungi de dragoste, pentru el.
Bun. A inceput scoala si as vrea sa fiu sefa clasei. Ma inteleg bine cu toata lumea in afara de 4 fete rautacioase. Una dint ele vrea sa fie sefa clasei. Ea a mai fost. Si eu am mai fost inainte. Desi ...? (mai mult)
A dat cineva de aici Cambrige? Cum este cu acest atestat, dai examenul si iti arata nivelul? Sau dai examenul si ori il iei ori nu? Cat e valabil? Si cat costa? Ce trebuie sa stii?
Deci eu sunt in clasa a 6- a.Imi place de un baiat din a 8- a.Eu am 13 ani si el 14.Il cheama Mihai.E frumos, sportiv, are ochii albastri, e inalt si e foarte prietenos.E cam timid, la fel ca mine.Il...? (mai mult)
Cum sa fiu o persoana amuzanta? să am simțul umorului dezvoltat și sa am vorbele la mine întotdeauna, nu știu ce se întâmpla când cineva îmi zice ceva sau mă insulta pe moment mă blochez și...? (mai mult)
De ce mi se face rău cand sărut un băiat?
Ce poti face daca ai terminat liceul fara bac si nu am deloc experienta cu munca deoarece era liceu teoretic?
Salut TPU, cand am inceput liceul, am vazut o fata care e tunsa scurt are, si arata mai mult a baiat si nu stiu de ce parca imi placea de ea(era doar un sentiment) am inceput sa cred ca sunt gay, am 15...? (mai mult)
Recent am intrat la cel mai bun liceu din oras, profil mate- info.Eu mai departe vreau sa devin politist, dar mi- e teama ca nu o sa ma descurc la istorie.As putea sa ma transfer în semestrul...? (mai mult)
Cum sa-mi mai dispara din acnee? Am 14 ani
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru9971 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Ion1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?