Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 3 Octombrie 2025 sunt:
Salut, am si o intrebare in legatura cu eMAG. Daca am cumparat de pe eMAG produse vandute de catre eMAG cat si produse vandute de un partener eMAG, imi vin ambele produse cu acelasi curier sau cu curieri...? (mai mult)
Heei, culoarea mea naturală este brunet iar acum sunt vopsită cu vopsea permanentă roșcat. Cum pot să-mi scot culoarea fără decolorare? Vă rog, dau fundă
Am si eu o intrebare la ce se da teza la filologie(a doua clasa)? Dar la stiinte sociale, stiintele naturii si mate-info?
Salut, am 21 de ani şi nu imi creşte barba, am ceva dar de abia se vede, ma dau cu lama de două ori pe săptămână şi mai că nu am ce da, creşte şi greu şi am si puţin. Dau fundă cine...? (mai mult)
Unde este mai bine sa te angajezi, la stat sau la privat? De ce?
In iunie, cred, am iesit cu baiat pe care il plac, pe care am crush de la gradintita. Cand era timpul sa plec acasa, mi- a spus ca ma place mult, iar eu i- am spus acelasi lucru. Deci, am marturisit ca...? (mai mult)
Am trecut clasa a 9 a si nu sunt sigura daca ar trebui sa imi cumpar o poseta sau un ghiozdan. Care dintre ele ar fi mai potrivite?
Buna TPU.Sunt in clasa a 10. a si inca nu stiu spre ce facultate sa ma indrept.Sunt profil mate- info intensiv, si sincer sa fiu am cateva idei, dar nu stiu care mi s- ar porivi, si la care sa ma duc...? (mai mult)
Cum sa trimit un colet si sa plateasca destinatarul? Gen eu sa nu dau nimic doar sa il pun la posta
Bunaa am si eu o problema, m- am mutat cu familia din Romania in 2015 si merg la o scoala din Anglia problema mea este ca in acesti ani nu m- am acomodat deloc si nu mai pot suporta sa merg la scoala...? (mai mult)
ce mâncăruri/legume/fructe stiti, care sa aiba putine calorii? Dau funda la cele mai bune si rapide raspunsuri :)
Vreau sa va rog daca imi puteti da niste coduri Pall Mall De la promotia Mereumaimult.
Puteti sa imi explicati va rog de ce multor tineri li se pare o distractie sa te imbeti pana nu mai poti vorbi? Am vazut destui care practica acest lucru. Si eu sunt tanar dar totusi nu mi...? (mai mult)
La orice scoala profesionala se da bursa?
Vorbesc cu o fata rusoaica de aproximativ o luna, ne- am apropiat destul, dar nu prea stiu despre ce subiecte sa mai discut cu ea care sa tina mult, subiecte amuzante sau subiecte interesante. ...? (mai mult)
Hei! Daca sunt 3 adolescente si mama lor, cum le spui? Doamne? Pentru ca chiar nu inteleg multe legat de acest subiect.Am intalnit multe cazuri la telivizor in care un baiat ii spunea unor fete de 16 ...? (mai mult)
Anul asta trec pe clasa a 8- a si vreau sa spun ca am terminat la romana pe sem 1, sem 2 si gen media 6, la matematica sem 1 media 7, sem 2 media 8 si gen 7.50. Vreau sa stiu daca pot sa recuperez...? (mai mult)
Salut am Samsung s7 edge si mi-a cazut si s-a spart putin in colt sus as vrea sa stiu daca garanția pe care o am poate sa acopere si cazaturile?
Stie cineva cum se poate curata camera de pe spate ( de praf pe interior ) la telefonul Allview p8 energy. funda
Cati cm mai poti creste de la 15 ani si 8 luni?(baiat)
Salut.Am 20 ani si sunt o fire comunicativa, buna la suflet etc.Majoritatea prietenilor mei imi spun de la o vreme uneori ca vorbesc "deampulea", ca vorbesc aiurea, ca de aia nu- mi fac prietenii noi...? (mai mult)
Cate zile de scoala are anul scolar 2017-2018?
Care e diferenta intre liceu si colegiu?
Cum sa iesi dintr-o depresie crunta mai usor sau cum sa iti mai alini suferinta?
De ce britanicii de origine romana (cei care au imigrat din tara si locuiesc in UK) nu sunt discriminati iar cei care nu au cetatenie sunt? Multi romani care au cetatenie am facut ca nu prea au restrictii...? (mai mult)
Salut, am trecut a 8 a si la anul am banchetul. Intrebarea este, se consuma alcool la bancher? ( bere, sampanie etc ) sau suntem nevoiti sa ne furisam cu ele inauntru? Apropo, dupa ce facem banchetul...? (mai mult)
Contul de yahoo mail adica exemplu: irina.nicole@yahoo.com, as vrea sa il modific numele dar sa nu fac alt cont.
Daca ai bani in ziua de azi poti avea orce si face orce?
Pe ce profil ati intrat la liceu?
Stie cineva ce diferente trebuie sa dau daca ma transfer de la un profil economic la la unul uman? adica filologie. ma refer ce trebuie sa fac mai exact la acele diferente ca stiu ca trebuie sa dau la ...? (mai mult)
As dori sa fac o stire falsa cu linc asa cum sunt lincuriile de pe Facebook de exemplu sa fac o stire care este despre ineva care a facut ceva cine ma poate juta
Hey! Ce părere aveți despre fondul de ten Vichy dermablend pentru imperfecțiuni? Dar despre fondul de ten de la La Roche Posay? Menționez faptul ca am acnee. Deci, care e mai bun?
Cata zacuscã se face in Romania?
Cum sa postez pe google stiri cu poza exact ca cum fac aia de la stiri ce vedem pe facebooc
Ce parere aveti despre Linkin Park?
Heei,buna TPU. As vrea si eu niste descrieri pentru prieteni falsi, pentru ura fata de ei. Dau funda pentru cele mai bune.
acum o jumatate de ora m- am trezit dar inca sunt speriat... Am visat ca un dusman de al meu m- a omorat, mi- a bagat cutitul in inima si se intampla chiar in casa mea, cu mama de fata. Dusmanul...? (mai mult)
In 3 saptamani voi din tara la facultate. Am terminat scoala de soferi de o luna cred, insa, fiind cu bacul in timp ce faceam orele de condus nu am invatat pentru sala si nici nu am facut chestionare....? (mai mult)
Check-in ul online pentru avion inseamna doar sa scot biletul la imprimanta?
Help! Am o problema cu telefonul. Am un j3 de cateva luni si de ieri a inceput sa imi faca niste probleme. Seara, sa zicem ca aveam bateria 67% dimineata ma trezeam cu 54% si pe langa asta ma trezeam...? (mai mult)
Un prieten s-a taiat cu lama si nu stie cum sa ascunda taieturile! Cum sa faca?
Mi- am înscris fetița la liceul Henri Coandă din Judetul Bacău, dar ne mutăm din localitate în Județul Iasi. Ma puteți indruma despre procedura cu transferul, mentionez că nu pot astepta...? (mai mult)
Buna TPU as dori si eu niste locuri de munca part-time sunt eleva, am 16 ani si chiar vreau sa muncesc din Galati daca se poate va rog
Eu am ochii albastrii. Am auzit ca persoanele astea sunt predispuse spre homosexualitate mai usor decat ceilalti oameni si ca au lipici la fete. Mai stiu ca is si foarte labari unii dintre ei. Au ochii...? (mai mult)
Cine stie truca poze de exemplu sa ma pun langa o masina sau ceva de genu?
Despre ce le place sa vorbeasca fetelor? Adică dacă tocmai ce am cunoscut o fata( in afara de cum te cheamă, cati ani ai, etc.) Despre ce ar trebui să vorbesc? P.S. Am 13 ani
De ce unele fete nu accepta sa vina la baiat acasa?
Hei am 14 ani. sunt foarte trist deoarece ma simt singur. Nu ma simt pregatit de o relatie si prietenii mei au diecare cate un iubit / iubita. Par a fi din ce in ce mai plictisitor in ochii lor. Ce sa...? (mai mult)
Cand ma uit la pozele mai vechi cu prietenii mei (de cand erau copii) nu s- au schimbat asa mult. eu in schimb mi se pare ca sunt total schimbat cand ma uit in oglinda. si ma gandesc ca n aveam ...? (mai mult)
Buna, ma gandesc sa scriu o carte pe wattpad iar deja am facut un trailer, coperta si multe alte dar cand vine vorba sa incep cartea imi dispar toate ideile.Imi dispare inspiratia si nu am idee ce sa ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RobocopBuisness întreabă:
samcost întreabă:
Hopoblade întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!