Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 30 Septembrie 2025 sunt:
Întrebare pentru fete! Mereu mi- a plăcut să am multe haine și să mă îmbrac frumos și curat. Voi cum aveți grijă de garderoba voastră? Cum vă așezați hainele pe umerașe și pe rafturi? ...? (mai mult)
Am și eu nevoie de un sfat... De câteva zile mi se tot întâmplă chestii paranormale. Mă simt tot timpul urmărită! Mereu când plec de acasă dimineața ( părinții și fratele meu mereu ...? (mai mult)
Se poate gasi Elmer's Glue in Romania? Daca da, unde?
Sunt fata si trec in clasa a 9- a.Locuiesc cu bunicii, ei nu isi permit sa plateasca o gazda asa ca au decis sa stau la internat. Vreau sa stiu si eu..cum e la internat? E adevarat ca nu ai cum sa...? (mai mult)
In toamna voi intra in clasa.a 8- a si vreau sa ma inscriu la un liceu in Cluj.Am luat in considerare mai multe optiuni dar nu ma pot hotari intre Lic. Teoretic Onisifor Ghibu si Lic. Teoretic Avram Iancu.Trebuie...? (mai mult)
Hei! Aveți idee unde îmi pot face niste prieteni? Pe Google? Că să vorbim pe chat pe messenger sau oriunde?
Îmi puteți spune un site sau vreun magazin online de unde pot cumpăra plicuri colorate sau vintage, cerneală colorată, foi de scris (gen papirus) sau alte foi colorate, sigilii și alte accesorii...? (mai mult)
Buna, imi e rusine sa le spun parintior ca am fimoza. Deci pur si simplu imi e rusine, asta deoarece nu am o varsta foarte mare, am 13 ani. Ma puteti ajuta sa imi fac curaj sa ii spun mamei mele?
Daca mi am "vopsit parul cu albastru de metil si nu mi place cum a iesit, cum fac sa iasa mai repede?
Salut sunt baiat si am 17 ani Am o problema Eu in ultimul timp am suferit dupa o fata, nu mai conteaza Dupa ce mi- a trecut, am inceput sa vreau sa vad numai negru in fata ochiilor E vreo problema ...? (mai mult)
Se poate sa mai cresti in inaltime? Daca da, cum? Eu am 15 ani si 1.43 m si 48 de kg :'(. Cu greutatea nu e o problema decoarece voi renunta la paine si grasimi si in fiecare dimineata voi alerga ...? (mai mult)
Sall TPU, vreau sa imi lăsaţi întrebări bune pentru un Q&A si cine lasă multe intrebari bune primeşte fundă (scuzaţi categoria)
Îmi poate spune cineva unde as putea găsi adidași din aceștia? Repede va rog, dau fundița. Poza cu adidașii: https://m.imgur.com/a/rveS3
De ce nu pot sa vorbesc cu multe fete?
cum pot sa adaug grad de rudenie pe aplicatia Facebook Dau funda
de o vreme m- am indragostit de o fată, dar ea nu stie ca o plac, si nici nu stiu cum sa ii spun. De fiecare data zambeste cand vorbesc cu ea si se apropie de mine cand incep sa vorbesc ...? (mai mult)
Mă numesc Alexia! Ce as putea face daca prietena mea cea mai buna seara supăra pe mine, iar eu nu am cu cine să mă joc și să stau decât cu ea, adică în rest nu prea am cu cine să mă întâlnesc...? (mai mult)
Eu ascult alt gen de muzica, si mda, ma simt ciudat sa o ascult in preajma parintilor(si a tuturor ), bine si ei mai asculta remix- uri de astea, dar ma simt asa ciudaaat. De abia pot asculta cand sunt...? (mai mult)
Cum se poate afla rezultatele de la bac din Germania?
Cum iti faci prietena? Adică cum ii spui unei fete ca- i placi? Voi cum v- ați făcut iubita? Ce faci daca nu acceptă? Dar dacă se inroseste de emoție și nu spune nimic? Dacă incepe sa râdă? ...? (mai mult)
Deci am o intrebare si da stiu ca nu e o categori prea potrivita dar e destul de vizualizata. De ceva timp tot slabesc, am ajuns de la 95(cand am avut cel mai mult) la 70 de kg. Eu consider...? (mai mult)
Ce sa fac atunci cand merg la mare?
Site-ul unde de înscriu codurile de la Sobranie?
Am 16 ani si 7 luni am un copil de 2 luni, vreau sa plec cu iubitul meu de 21 de ani din țara dar părinții mei nu sunt de acord, ce pot face!? Pot părăsi țara fără acordul lor?
Salut.Am intrat la liceu pe profilul Mate Info Intensiv și as vrea sa imi cumpăr o carte de informatica si o culegere cu probleme tot de informatica.
Unde pot sa gasesc marker pentru graffiti in Tecuci sau in Focsani?
Asta este o intrebare mai pentru baieti. Ce parere aveti voi cand va scrie o fata, colega de clasa, prietena buna, sau chiar o fata care va place? Ce reactii aveti cand va sc o fata placuta de...? (mai mult)
Hei TPU, unde pot găsi si eu masca neagra cu panda cum poarta majoritatea coreenilor (k pop)? -fundă
Am o intrebare. Cum pot sa ma distrez si eu vara asta, dati-mi si voi idei, ca m-am cam plictisit in astea oare cum 2 luni. Ocupatii, cv de genu. Apropo, nu prea am prieteni:(
In cel de-al doilea sezon Bahar viata furata cine este cea care sta in casa cu Bahar care la inceputul sezonului era plina de sange si lobituri pe față?
O parere va rog, care dintre facultățile de marketing, inginerie informatica, management, contabilitate informatica este cea mai buna?
Ce înseamnă "Mutraman pre tute",(nu stiu daca am scris corect). Stiu ca este in țigăneasca.
Voi de la ce varsta ati inceput sa va epilati acolo jos? Eu inca nu si nu stiu cum sa incep, tot citesc si nimic nu e bun...mda.
la liceul la care am fost admis mi- a fost dat sa completez clasele unde doresc sa fiu repartizat. Nici in ziua de azi nu am vazut acest proces pe site- ul liceului, cand credeti ca se...? (mai mult)
Incerc sa fiu cat mai scurt. Am o prietena foarte buna, imi petrec aproape toata ziua cu ea, uneori pierd si noptile. Nu asta e problema, chiar este o companie placuta pentru mine. Azi a ...? (mai mult)
sunt intr- un fel disperat de un lucru. Sunt foarte rușinos! Nu 100% dar în mare parte intr- un grup de prieteni nu scot 1 cuvant imi e rusine de reactiile celorlalti si restul. Ce sa fac?...? (mai mult)
O postliceala iti poate aduce o meserie de succes? Merita sa faci o postliceala in loc de facultate?
Un baiat te place dacă îți trimite inimioare și ":*"?
Salut. Nici nu stiu de unde sa incep. Am 16 ani si toti prietenii si familia(nu chiar) ma considera un ciudat pentru singurul fapt ca sunt misogin pana in maduva oaselor si imi este scarba de absolut ...? (mai mult)
Mai sunt oamenii care nu știu engleza?
Hey! Sunt fata, am aproape 16 ani si m-am apucat de cateva zile de inot. Am 1, 62. Mai am sanse sa ma inalt de la acest sport? Multumesc!
eu de o saptamana ma tai pe maini cu lama si acum ma tai pe alta mana,pe prima mana cred ca mi se regenereaza pielea, e normal?
Deci cum reusesc sa fiu mai pouplar pe Youtube! adica abonati likeuri si multer vizualizari! uite asta e canalul meu! https://www.youtube.com/watch?v=95Pa7W3r6O4 deci cum as putea creste in...? (mai mult)
Salut,doresc sa ma angajez la magazinul New Yorker Are careva idee unde trebuie sa ma duc sa depun CV-ul? La Inditex am depus dar au zis ca ei nu detin si New Yorker, nici H&M.
Care sunt cele mai bune carti de dezvoltare personala? Ce ati citit si v-a schimbat complet perceptia despre lume, v-a invatat si v-a dezvoltat?
Salut TPU Cum sa scap de timiditate si sa-i spun unei fete ca o iubesc? As fi facut-o de mult dar sunt prea multe persoane in jur
Vreau si eu niste nume de grupuri...
Vreau sa urmez FEAA și nu m-am decis ce specializare să aleg. Mă interesează și ce fac dupa ce termin și cât câștig. Câteva sfaturi vă rog? Fundă
Urgenttttt! tpuuu! va rog frumos ziceti-mi cateva rimi, versuri rap de la voi din cap! va rog! diseara trebuie sa cant ceva si vreau niste versuri!
Hei salut stiu ca sunteti pe aici vreo citiva care va plac rimele! va dau niste cuvinte keie imi faceti niste versuri rap va rog! cu cuvintele 18 ani, masina, scoala, fete, anti cocalari!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
TeodoraIonOnea12 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pokemon
Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!