TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
alexdumitru98
în 6 Februarie 2022 | alexdumitru98 întreabă:

Salut, am o curiozitate despre PayPal. Cineva mi- a zis, ca scammerii dupa ce le trimiti bani prin paypal(Ca friends and family, nu business), ca sa scape de belea, nu isi scot bani in banca proprie,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Cristian_Andriesei_1978
în 6 Februarie 2022 | Cristian_Andriesei_1978 întreabă:

Buna ziua. Am cont bancar la BCR in euro și sunt in Germania, aș vrea să depun numerar pe card. Se poate? Unde?

2
Răspunde Raportează
Densia03
în 6 Februarie 2022 | Densia03 întreabă:

Buna ziua, la un salariu de 1500 de lei cât are voie sa îmi pună poprire? Mulțumesc

4
Răspunde Raportează
VladuCristianCo
în 6 Februarie 2022 | VladuCristianCo întreabă:

Salutare. Vreau să mă mut într-un apartament 2 camere spre București. Cam la ce suma sa ma astept sa dau pe intretinere, caldura ce mai este necesar?

5
Răspunde Raportează
Valentin_Valy_1996_cCuu
în 6 Februarie 2022 | Valentin_Valy_1996_cCuu întreabă:

Salut, am fost la banca transilvania si am cerut sa mi se faca cont la bt neo mi s- a dat id de logare si parola au zis ca o voi primi prin sms si nu am mai primit- o. Am fost a doua zi iar la ei si au...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
alexdumitru98
în 5 Februarie 2022 | alexdumitru98 întreabă:

Daca am trimis bani prin PayPal ca Friends&Famy si mi am luat teapa, iar cel care mi- a luat bani i- a trimis mai departe in alt cont si i- a scos cash, mai am ce face sau s- a terminat din monent ce i-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AlbertoO2001
în 5 Februarie 2022 | AlbertoO2001 întreabă:

Salut, Poate să-mi zică și mie careva cat se câștigă din tik tok? Adică 300 de puncte câți bani poți face și sa-i scoți?

1
Răspunde Raportează
iVlad27
în 5 Februarie 2022 | iVlad27 întreabă:

Salutare. Am 21 de ani iar dupa 4 ani de munca in strainatate m- am intors in Romania cu 160.000 euro, intrebarea mea este: In ce as putea investi din ei..si ce suma.ce idei aveti? Mentionez ca am ...? (mai mult)

28
Răspunde Raportează
Ninii293948
în 5 Februarie 2022 | Ninii293948 întreabă:

Buna, mi- a venit un plic de ma brd in care spune ca "Va aducem la cunoștința ca perioada de 4 luni de la data la care ați devenit eligibil pentru sistemul de pensii private obligatorii(pilon 2) s-...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Girly97
în 5 Februarie 2022 | Girly97 întreabă:

Buna dimineata! Am un card bancar emis acum aproximativ 11 luni si o singura cifra s- a sters atat de mult incat ca abia imi pot da seama ce cifra este. Celelalte cifre nu sunt afectate. Se poate rezolva...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
VerginicăVacăGrasă
în 4 Februarie 2022 | VerginicăVacăGrasă întreabă:

Hey lume eu daca detin un hotel/restaurant si imi vin un grup de clienti care din start nu imi plac si automat ii refuz si ii trimit la plimbare. De ce oamenii se enerveaza si ameninta cu reclaamtii cand...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
minime3
în 4 Februarie 2022 | minime3 întreabă:

In ce poti sa investesti banii, cand ai o suma mai modesta, aproximativ 5000 de lei?! Sunt fata! Multumesc anticipat!

16
Răspunde Raportează
Anonimus1297y
în 4 Februarie 2022 | Anonimus1297y întreabă:

Buna! Am o firma de transport din 2018, iar acum as vrea sa l concediez pe coordonator de activitate de transport, deoarece nu exista comunicare sau implicare. Este posibil sa functionam fara el?

11
Răspunde Raportează
Avr
în 4 Februarie 2022 | Avr întreabă:

Salut TPU stie cineva o aplicatie online cu care s- ar putea face o suma mai mica de bani pe langa salariul de la munca ( ceva sa nu trebuiasca sa fiu activ tot timpul ) ca tot am auzit de tot felul de...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
edi30
în 4 Februarie 2022 | edi30 întreabă:

Buna. Daca faci bani din Instagram unde iti intra banii sau pe ce card? Daca stie cineva. multumesc

1
Răspunde Raportează
vladuq
în 3 Februarie 2022 | vladuq întreabă:

Salut! Dacă eu locuiesc în România și am cont de PaySafeCard în lei evident, pot adăuga conduri de PaySafe în euro din Germania sau orice altă țară?

1
Răspunde Raportează
Zinv
în 3 Februarie 2022 | Zinv întreabă:

Salutare! Cum pot face bani online?

12
Răspunde Raportează
RAY
în 3 Februarie 2022 | RAY întreabă:

Mai lucrează cineva cu google ads sau meta business?

1
Răspunde Raportează
nyoentox2002
în 3 Februarie 2022 | nyoentox2002 întreabă:

Salutare! Daca ii trimit bani unui prieten pe card se trimite din prima sau trebuie sa astept?

8
Răspunde Raportează
lucian820
în 3 Februarie 2022 | lucian820 întreabă:

Salut,unde este cel mai bun loc de schimbat bani mari in bani mici(din 100 in 10 bacnote de 10), la banca nu cred ca mi-ar schimba, am de schimbat vreo 500 lei in 50 banconte de 10 lei

4
Răspunde Raportează
Ingognito
în 3 Februarie 2022 | Ingognito întreabă:

Salut TPU, am fost la un interviu mai devreme pentru un agent vânzări. Totul a fost ok doar că partea salarială cică după ce fac o săptămână training îmi dă o parte fixa și dacă vând mai...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Andrei200202
în 3 Februarie 2022 | Andrei200202 întreabă:

Pot să-mi iau un telefon in rate de la eMAG daca am poprire pe salariu?

2
Răspunde Raportează
Aditu94
în 3 Februarie 2022 | Aditu94 întreabă:

Salutare domnilor, Ce poti sa transporti cu o duba de pana in 2.8 tone / 3.5 tone? Care sunt costurile de intretinere la o duba de 2.8t/3.5t? Cu ce categorie se poate conduce o duba de 2.8t/3.5t? ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AllexandraQ
în 3 Februarie 2022 | AllexandraQ întreabă:

Care este cel mai usor mod de a obtine subscribers pe Youtube?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Februarie 2022 |

Am revenit cu o alta intrebare legata de schimbul de pe olx. Cand eu trimit un telefon (pentru schimb) si persoana caruia ii ajunge telefonul meu, cu care fac schimbul, ii da coletul cu telefonul lui...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
petrica5006
în 2 Februarie 2022 | petrica5006 întreabă:

Buna... Cum pot trimite bani dacă sunt minor? Pot trimite prin posta? Alt cumva decât prin posta pot? Am 16 ani, nu pot prin transfer bancar, am sub 18 ani

7
Răspunde Raportează
Oana1661
în 2 Februarie 2022 | Oana1661 întreabă:

Cât înseamnă 10% din 40.000€?

3
Răspunde Raportează
M1h0i
în 2 Februarie 2022 | M1h0i întreabă:

Salut, am o întrebare despre imobiliare. O persoană care deține mai multe apartamente și la are închiriat trebuie să își fac un SRL sau poate declara banii și pe persoana fizica (nu PFA).

5
Răspunde Raportează
Raluka0001
în 2 Februarie 2022 | Raluka0001 întreabă:

Oare cand ridic odata cardul? Mi-au zis ca voi primi mesaj de la BT carduri, dar tot astept. De vineri am facut cererea. Voi cat credeti ca mai intarzie?

13
Răspunde Raportează
Marianahsvvd
în 1 Februarie 2022 | Marianahsvvd întreabă:

Cum se numește postul pe care îl ocupi la realizarea cazierului?

6
Răspunde Raportează
nyoentox2002
în 1 Februarie 2022 | nyoentox2002 întreabă:

Salutare, am o problemă, vreau sa ii trimit bani la un baiat ca imi face un serviciu, dar el nu are card, are doar cont de paypal, eu am card dar nu stiu cum sa asociez cu paypalul! Imi apare asa: ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
PringAloe
în 1 Februarie 2022 | PringAloe întreabă:

Salut, am fost prezent la o discutie legata de banii tinuti in banca, x persoana ii sugera persoanei y sa nu tina banii in banca (bani primiti din pensie) ca sa nu aiba probleme ca vad aia ca ai nu stiu...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
king5151
în 1 Februarie 2022 | king5151 întreabă:

Dacă trebuia sa activez cardul pana în decembrie 2021 pot sa îl activez și acum cu același cod de activare?

6
Răspunde Raportează
Dragomir_Cristian_1981
în 1 Februarie 2022 | Dragomir_Cristian_1981 întreabă:

Am o intrebare. Daca cineva mi- a trimis o suma in contul bancar si are cont in BRD iar eu in BCR in cat timp imi vor intra banii in cont? Faptul ca avem conturi in banci diferte poate influenta durata...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Silviacostea30
în 1 Februarie 2022 | Silviacostea30 întreabă:

Informații despre resurse financiare - in ce condiții se acorda un împrumut unei firme?

4
Răspunde Raportează
king5151
în 31 Ianuarie 2022 | king5151 întreabă:

Ce trebuie sa fac sa activez un card BT? Il introduc in bancomat si dupa bag codul de activare? Dupa mai trebuie sa fac ceva? Pentru plati online ma intereseaza mai mult

5
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 31 Ianuarie 2022 | SingleForOne întreabă:

Cunoaște cineva o platforma de chestionare sau review online în schimbul unor bănuți?

4
Răspunde Raportează
Xander112
în 31 Ianuarie 2022 | Xander112 întreabă:

Salut. Ce metode de a face bani online știți? Am foarte mult timp liber și e păcat să nu- l valorific. Am citit despre market afiliat și tot ceva cu reclame, dar nu știu care merita mai multă ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Petru63738595
în 31 Ianuarie 2022 | Petru63738595 întreabă:

Trebuie sa fiu major ca sa vând produse pe olx?

3
Răspunde Raportează
EoTl
în 31 Ianuarie 2022 | EoTl întreabă:

Nu-mi mai apare sa aprob o plata de pe internet.Cum fac sa primesc mesaj cu aprobare? Am card de la unicredit. (categoria nu stiu daca este corecta :))

4
Răspunde Raportează
Geomire
în 31 Ianuarie 2022 | Geomire întreabă:

Bună ziua. Am început de curând o mică afacere cu flori de săpun. Cineva mi- a spus că ar dori să cumpere dar vrea să îi trimit produsul prin posta. Întrebarea mea este, eu cum primesc plata...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
acela?i01
în 31 Ianuarie 2022 | acela?i01 întreabă:

Buna la toți, o părere directă de la o persoană care are închiriate 1 - 2 apartamente si în ce zonă, merge treaba, cam cate luni dintr- un an sunt ocupate!? Un enventual sfat bine venit, mulțumesc...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
ldr1111213123
în 31 Ianuarie 2022 | ldr1111213123 întreabă:

Daca conectez cardul brd la Apple pay, imi mai trebuie cod cand platesc?

4
Răspunde Raportează
Eutunoivoi
în 31 Ianuarie 2022 | Eutunoivoi întreabă:

Salut! Are cineva sa imi dea un cod de invitatie pentru bigcommerce? Ms!

3
Răspunde Raportează
Albert88
în 30 Ianuarie 2022 | Albert88 întreabă:

Face cineva affiliate marketing? Daca da ce promovazi? Unde si cum aduceti clienti pe linkul dumneavoastra?

3
Răspunde Raportează
almaz
Întrebare recomandată în 30 Ianuarie 2022 | almaz întreabă:

Am nevoie de un sfat. Am nevoie să- mi achiziționez o mașină, dar din păcate nu dispun de suma totală pentru aceasta, astfel mă gândesc să mă împrumut cu aproximativ 3 mii € ca să adaug...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Like555
în 30 Ianuarie 2022 | Like555 întreabă:

Salut! Care e diferenta dintre APIA si Fonduri Europene? La 18 ani daca vreau niste fonduri pentru agricultura, pot sa iau de la ambele? Si care ar fi pasii sa iei fonduri nerambursabile?

1
Răspunde Raportează
SERIALS
în 30 Ianuarie 2022 | SERIALS întreabă:

Stiti ceva site-uri unde poti gasi clienti pentru montaj video, grafica, editarea pozelor sau alte joburi pentru freelanceri contra cost?

8
Răspunde Raportează
AlexMaftei2001
în 30 Ianuarie 2022 | AlexMaftei2001 întreabă:

Salut.Este cineva pe aici care are magazin online in regim dropshipping? Daca da, imi puteti da mai multe detalii despre acest domeniu?

2
Răspunde Raportează
Mihaa22
în 30 Ianuarie 2022 | Mihaa22 întreabă:

Buna, Ce suma ar trebui (aproximativ) sa am pentru a lua un apartament in rate? Avansul, rata pe luna, cât ar trebui sa câștig ca sa îmi permit sa plătesc rata, cheltuielile și sa nu mor de ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • farcry444
    trimisă acum 21 ore

farcry444 întreabă:

De ce toat? lumea spune c? banii nu aduc fericirea, dar nimeni nu refuz? banii?
    17 răspunsuri
  • Razvanfcct
    trimisă pe 1 Octombrie

Razvanfcct întreabă:

Ce sa fac c? sa primesc o mama de b?taie la 11 ani? Nu este o gluma, va rog s?-mi raspundeti
    13 răspunsuri
  • Danielandrei21
    trimisă pe 1 Octombrie

Danielandrei21 întreabă:

Buna seara! Buletinul meu a expirat si din cauza asta nu pot sa ma programez pentru examenul auto.Am inteles ca as putea sa reinnoiesc buletinul in regim de urgenta sau ceva de genul asta.Stie Cineva daca...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • ___m7PG
    trimisă pe 1 Octombrie

___m7PG întreabă:

Violetta2022 de unde ?tii ca la penitenciar au asa reguli f dure?
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.543
  • Întrebări: 3.951.522
  • Răspunsuri: 17.642.960
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 31 minute
Ce zici de un quiz?
Mad Men

Mad Men

Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!

Start quiz
Categorii
  • 651.911 Adolescenţi
  • 55.521 Afaceri & Financiar
  • 22.861 Artă şi Cultură
  • 72.705 Auto & Moto
  • 144.211 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.987 Carieră
  • 20.320 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.878 Conversaţii