Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 21 Noiembrie 2025 sunt:
Cât costa un pachet de țigări acum 10-6 ani?
Buna, am si eu o intrebare, Hengrui Medicine Romania este fals sau real?
În Parcările LIDL de exemplu sau alt supermarket care nu are "propriile" produse "proaspete" ca să zic așa ( ca la Kaufland Grill ), ( produse de genul, dar și mai diferite ), ai voie să amplasezi...? (mai mult)
Salut TPU, cine ma poate ajuta cu un rasp? Eu vreau sa investesc o anumita suma de bani si sa am propriul brand de undite si unelte de pescuit, dar nu stiu cu pot face asta si cum sa gasesc un producator,...? (mai mult)
Bună! Știe cineva de ce nu pot scoate bani de pe OF? Imi apare cerere de plata, dar nu merge sa selectez casuta aia cu albastru la "Cerere de retragere", desi bani sunt in soldul curent
Salut, pot sa-mi fac un canal de Youtube si sa-mi accepte aia de la Youtube monetizarea daca nu am 18 ani? Parintii sunt de acord
Bună ziua! Cine are idee cat ar fi mp de teren in Aroneanu (Iași) la strada principala sau de unde și cum aș putea să aflu?
Salut,spuneti-mi si mie va rog cum pot trimite 4mii euro în tara (Romania)? De pe cont SPANIA BBVA, fără comision. Fundaa!
Exista o aplicație ce se numeste SolarSity, poti sa imi spui deca este o companie reală?
Bună. Este cineva în SolarCity? Vreau sa știu dacă sunt persoane reale care au scot bănuți. ????
Salut, îmi puteți recomanda niște profesionale din orasul Ploiesti pe profil de tehnician electronist, electronica, electrotehnică. Mulțumesc!
Daca blochez si inlocuiesc cardul se modifica si numarul cardului si CVV/CVC? Trebuie sa modific datele cardului si in aplicatiile care foloseau datele vechi de pe card(de ex abonamentul Netflix)?
Salut TPU, am o intrebare Am o garsoniera si vreau sa o dau la inchiriere pe regim hotelier, imi trebuie firma? Astept cat mai multe raspuns-uri
Mai merita minatul in criptomonede ca etherium?
Care e venitul maxim pe care nu il taxeaza ANAF?
Bună! Dacă trimit un colet cu plata livrării către destinatar eu mai trebuie să plătesc ceva? Dacă vreau ca curierul să vină acasă să ia coletul mă costă?
Bună seara, unde pot schimba monezi de 1, 2€ in lei, sau in hârtii de €.
Salut TPU, am o intrebare. Daca am o garsoniera si vreau sa o dau la inchiriere imi trebuie firma?
Stie cineva o modalitate sa fac si eu 40- 50 de lei rapid? Nu mai am bani de mancare, sunt singura intr- un oras stain, fara familie sau prieteni la care pot apela si la locul de munca nu vor sa imi ...? (mai mult)
Buna ziua! Urmeaza sa va adresez o intrebare, dar va rog frumos din tot sufletul sa imi raspundeti doar la modul cel mai serios, fara jigniri si fara glume sau mistouri. Intrebarea mea este : Ce as putea...? (mai mult)
Bună! Care sunt pașii de urmat pentru a demisiona? Menționez ca sunt în perioada de probă. Mulțumesc anticipat pentru raspunsuri!
Firma la care lucrez imi sugereaza sa ma mut la unicredit si ei se ocupa de deschiderea contului si toate cele. Intrebarea mea ii, transferurile intrabancare(in lei) is gratuite? Eu sunt la raiffeisen...? (mai mult)
Buna, de ce nu merge sa bag banii castigati la jocuri pe shein (wallet)? Am 2.45 euro in bara si cand intru sa fac comanda imi apare 0.00 si puncte am 1000 si ceva iar punctele merg.
Salut, acum 8 zile varul meu mi- a transferat din SUA 1500 euro pe revolut. I- am dat doar IBAN- ul fără nume ceea ce probabil nu a pus al doilea Prenume al meu la detaliile transferului. Chestia e ...? (mai mult)
Cat se castiga ca sofer pe Uber/Bolt/Glovo in judetul Mures? Aproximativ. Multumesc!
Cum vi se pare un Polo 2006 9n3, 1.4 tdi la 2.500€?
Salut TPU, am o intrebare, mi-a venit cardul iCard si o sa comand si un card de revolut. Pe cardul icard unde se afla CVV? Langa codul numeric din 16 cifre langa banda aia si are 3 cifre?
În România sunt multe companii din domenii precum fabricarea țigărilor, alcoolului, jocurilor de noroc, producerea de smartphonuri sau de jocuri video care au sedii în paradisuri fiscale(Bahamas,...? (mai mult)
Din câte știu, pentru a întemeia o societate sau un PFA, ar trebui să dețină o proprietate cu acte în regulă, mai apoi ar primi finanțare de orice fel (start- up, fonduri, etc). Cum ar...? (mai mult)
Hei TPU! Cam cât costă să mă, decolorez la un salon din București!?
Salut TPU. Avem vreun avocat pe aici care este specializat pe tranzacții imobiliare/achiziții de apartamente în complexe rezidențiale?
Salut. Cum se stabileste in mod profesionist pretul unui produs de vanzare? In general, cam care ar fi procedura? Dar a unui produs nou, care nu are concurenta pentru comparatie? (singurul din domeniu...? (mai mult)
Daca cineva afla date cardului tau, ce trebuie sa faci? Din aplicatie dai Blocare si Inlocuire card? Se modifica si IBAN-ul? Sau trebuie refacut tot contul?
Salut! Sunt iPhone-uri originale care nu au logo Apple pe spate?
Buna! Ce metode reale de facut bani pe internet mai exista in 2023, as vrea sa imi suplinesc veniturile si nu prea am idei... ma puteti ajuta cu o varianta online de actualitate?
Top bănci pentru a deschide un cont bancar pentru studenți? Care sunt aplicațiile de banking bune? Care este experiența voastră? Mă gândeam la BT.
Hey lume, am avut parte de o întâmplare la alimentara de am scăpat sticla de bere pe jos și am spart- o și am făcut mizerie. Stăteam la coada și la casa de marcat era un bărbat care era manevrat...? (mai mult)
Unde este mai bine sa imi deschid un cont bancar Banca Transilvania, BCR sau ING?
Salutare TPU. As vrea sa intru in industria productiei publicitare, am gasit echipament, material intr- un fel sau altul si asa mai departe dar mai am cateva chestii minuscule legate de producerea lor....? (mai mult)
Salut TPU, am retras o suma de bani euro dintr-o aplicatie de tranzactionări pe btpay in cardul de lei si nu au intrat deși mesajul cu refound l-am primit, ce pot face? Mulțumesc
Buna seara! Este pe aici un avocat, consultant, care ma poate ajuta cu sfaturi din punct de vedere legislativ pentru demararea unei afaceri cu lumanari parfumate handmade? Multumesc!
Unde pot gasi un bilant si un cont de profit si pierdere la o firma pentru a face un proiect la facultate?
Salutare. Am si eu o intrebare legata de pacanele. Am creat un cont pe online cu buletinul meu si am depus bani de pe cardul fiului meu, bineinteles depunerea s- a facut, ba chiar am facut doua depuneri...? (mai mult)
Bună, când îmi expira datele de expirare de pe cardul Revolut cum îl prelungesc din nou?
Salut! Pot scoate un extras de cont pdf din BT Pay, de ex pe ultimele 3 luni? Mi s-a spus ca pot dar nu gasesc nicunde.
Bună ziua, pe 1 septembrie am depus actele pentru șomaj, urmând mai apoi pe 4 octombrie să merg la semnarea vizei, pe 6 noiembrie am a doua vizită la viză și încă nu mi- au intrat banii. Are...? (mai mult)
Salut TPU, ? daca vreau sa pun un bilet de tip sistem cum calculez câștigul Sa zicem ca pun 12 meciuri pe bilet si pun optiunea 6/12 cotele sa zicem ca ar fi astea 1.65 1.20 1.09 1.75 1.80 1.88 ...? (mai mult)
Bună, când îmi expira cardul revolut cum pot sa prelungesc din nou pe altă perioada același card?
Salut, , un sfat daca se poate am 20 de mii de euro stransi si un salariu net de 3000 lei si vreau sa fac un credit sa imi iau o casa. Intrebare mea este ce credit credeti ca ma ajuta cel mai mult, credit...? (mai mult)
Mi- am făcut cont la BT. Mi s- a zis că trebuie să plătesc abonament de 7 lei lunar pentru aplicație (neoBT). Eu nu voi avea bani în cont pe luna noiembrie, iar aplicația aia e foarte complexă,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LuigiMangione întreabă:
paletedestele23 întreabă:
Bogdan80 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!