TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Artă şi Cultură

Artă şi Cultură

• 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
Sibelrodi
în 7 Februarie 2021 | Sibelrodi întreabă:

Stiti alte site-uri cu unelte, acrilice si chestii pentru lucru manual care livreaza prin posta?( in afara de arthoobycreativ.ro)

1
Răspunde Raportează
MaraAlexandra87
în 5 Februarie 2021 | MaraAlexandra87 întreabă:

Buna, TPU! Citeste cineva carti scrise de Agatha Christie? Daca da, care sunt preferatele voastre si ce mi- ati recomanda? Eu am citit "O crima anuntata", "Zece negri mititei", "Ucigasul ABC", "Crima...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Voicu_Aurora_1984
în 5 Februarie 2021 | Voicu_Aurora_1984 întreabă:

Cine cunoaste tabloul vreau sa stiu de cine este facut. O femeie cu flori in mana pusa pe o rama de bronz.

4
Răspunde Raportează
Voicu_Aurora_1984
în 5 Februarie 2021 | Voicu_Aurora_1984 întreabă:

Am un tablou cu maini in rugaciune iesite in afara. Semnat de AD

5
Răspunde Raportează
NY14QMR
în 5 Februarie 2021 | NY14QMR întreabă:

Unde aflu cat mai multe despre România? Că tara, cultura, valori, locuri, tradiții, istorie, geografie etc(absolut totul) Mai multe decât am citit sau văzut in treacăt și învățat la școală. ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BoticelliFata
în 4 Februarie 2021 | BoticelliFata întreabă:

Daca Botic(pisoiul, l-am numit asemanator cu mine) are ouale mari ar trebui sa i le tai?

2
Răspunde Raportează
GulubuntzBudulush
în 2 Februarie 2021 | GulubuntzBudulush întreabă:

Bună ziua, TPU. Am o întrebare? Știți pe cineva care se pricepe la scris scenarii (filme, seriale, scurtmetraje, scenete de teatru). Vreau să mă consult și eu cu privire la niște idei. Scriu...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
radu32
în 29 Ianuarie 2021 | radu32 întreabă:

Buna seara! Stie cineva daca panzele pentru pictura intinse pe rama de lemn, produse in franta si vandute in auchan sunt grunduite (aplicat gesso)? Am vazut ca au de toate marimile ba chiar si relativ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
ancaa122
în 29 Ianuarie 2021 | ancaa122 întreabă:

Imi poate spune cineva ce meserie as puta sa am daca fac liceul de arte?

3
Răspunde Raportează
Ionu?39382
în 26 Ianuarie 2021 | Ionu?39382 întreabă:

Doamne ajută, tuturor! Sper că sunteți bine în această perioadă tulbură! Aș dori să vă adresez o întrebare, dacă îmi permiteți! Caut de foarte mult timp un site, sau cel puțin o metodă,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DizzyJessy
în 25 Ianuarie 2021 | DizzyJessy întreabă:

De unde pot cumpara hartie din plastic care se micsoreaza in cuptor (Shrink paper)? De preferat dintr-un magazin fizic din Bucuresti

2
Răspunde Raportează
damy92
în 24 Ianuarie 2021 | damy92 întreabă:

Salut, am si eu un pietroi pot să spun si nu imi dau seama daca este valoros sau nu. Il am de la bunici care l-ar fi luat dintr-o pestera prin 1950 cam asa.

5
Răspunde Raportează
Genevaaa
în 24 Ianuarie 2021 | Genevaaa întreabă:

Nu am mai scris de multi ani cu stiloul, asa ca, cum trebuie sa tin varful cand scriu? In jos sau usor spre dreapta?(scriu cu stanga)

24
Răspunde Raportează
DenqOO
în 23 Ianuarie 2021 | DenqOO întreabă:

-Acum ceva timp m-am apucat sa invat sa desenez. Vreau sa invat sa fac un portret si nu prea gasesc tutoriale. Ma ajuta cineva?

5
Răspunde Raportează
GianiG
în 23 Ianuarie 2021 | GianiG întreabă:

Salut! De o vreme, mă tot bate gandul, de a scrie, o carte despre viața mea. Aș avea nevoie de niște sfaturi sau ajutor pentru a putea lua legătura cu câteva edituri, ținând cont, că locuiesc...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
nastaseelenacristina
în 22 Ianuarie 2021 | nastaseelenacristina întreabă:

Buna TPU, recent desenand in paint am descoperit ca pot sa desenez destul de bine personaje de desen animat, au iesit destul de bine dar sunt doar un hobby nu am studii in domeniu, ce as putea studia ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Anonima6754
în 20 Ianuarie 2021 | Anonima6754 întreabă:

Hei TPU:) sunt fata si vreau sa invat sa cant la orga, o sa iau lectii cu un profesor, dar am o intrebare pentru cei care stiu..cum ati invatat? Gen cum vi s- a parut, cat de repede ati invatat? Sau...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
32Miuau23
în 19 Ianuarie 2021 | 32Miuau23 întreabă:

Cum obtinem dominanta calda si rece?

14
Răspunde Raportează
Cosmin38384
în 18 Ianuarie 2021 | Cosmin38384 întreabă:

Care e treaba cu moneda asta? https://photos.app.goo.gl/z9C5Ekagn6GKdDw8A

4
Răspunde Raportează
RaduRobertRO
în 17 Ianuarie 2021 | RaduRobertRO întreabă:

Voi ati auzit de Bogdan Teches? Care e secretul lui de este atat de urmarit? Ma uit pe canalul lui de Youtube si nu pricep de ce m-as abona. https://bucuresteni.info/bogdan-teches/

6
Răspunde Raportează
Anonimulantisocial17
în 16 Ianuarie 2021 | Anonimulantisocial17 întreabă:

Ce parere aveti despre manele? Eu am observat ca majoritatea tinerilor de varsta mea 18 ani nu prea mai asculta manele si considera ca noi cei care ascultam manele suntem cocalari, inculti etc. Eu ascult...? (mai mult)

23
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Ianuarie 2021 |

Voi ce profil ati alege? Arhitectura, arte ambientale si design sau arte plastice si decorative? Care este mai simplu si care nu pune mult accent pe matematica (in special pe geometrie, nu ma pricep ...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Ianuarie 2021 |

Buna, imi poate spune cineva daca pot sa devin designer de interior chiar daca sunt la liceu de arte pe profilul arte plastice si decorative si nu arhitectura, arte ambientale si design?

3
Răspunde Raportează
gabi11000
în 13 Ianuarie 2021 | gabi11000 întreabă:

Stiti vreo tehnica moderna de scris pe piatra naturala, practic daca se foloseste vreo solutie sau ce substanta se foloseste pentru a scrie pe o piatra fasonata? Si daca exista o substanta destul de puternica...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Ianuarie 2021 |

Buna, as vrea sa intru la liceul Sabin Dragoi din Arad. Ce trebuie sa stiu inainte sa fac decizia de a merge la un liceu de arte? Eu vreau la desen, la muzica nu am niciun talent, dar la desen ma descurc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
TPU.ro
în 12 Ianuarie 2021 | TPU.ro întreabă:

Concurs - Atelier online de scriere creativă

17
Răspunde Raportează
MaryaCrataegus232242232333344444444
în 10 Ianuarie 2021 | MaryaCrataegus232242232333344444444 întreabă:

Bună! A făcut cineva comandă de hanbok(costum tradițional coreean) de pe internet? Am văzut că este pe site- ul light in the box și pe eBay. Oare sunt de încredere aceste site- uri? Sau dacă...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
NY14QMR
în 9 Ianuarie 2021 | NY14QMR întreabă:

Pot dobândi o cultura generala vasta sau destul de dezvoltată numai pe cont propriu? Eu mă axez pe enciclopediile de cultura generala de pe piata cum sunt Zapping de la Rao sau Marea Enciclopedie de...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Alex_Alex_1996_8qQj
în 8 Ianuarie 2021 | Alex_Alex_1996_8qQj întreabă:

Salutare. Știți careva vreun site sau aplicație de pe care pot vizualiza sau descărca cărți gratis?

3
Răspunde Raportează
NY14QMR
în 8 Ianuarie 2021 | NY14QMR întreabă:

Cum devin scriitor la nivel amator dar sa am oarecare prindere la public?? Cum pot face ceva cu scrisul în viața? Abia acum mi- am dat seama că la romana aveam note bune la literatura și la aceasta...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
motanel2005
în 7 Ianuarie 2021 | motanel2005 întreabă:

Salut dragii mei prieteni de pe TPU ???? va doresc o seara binecuvântată, dar înainte de asta spuneți- mi și mie care este animeul vostru preferat, dragi prieteni? ÎNCEP EU: deathnote și bungou...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Voicu_Iulia_1993
în 7 Ianuarie 2021 | Voicu_Iulia_1993 întreabă:

Daca ma pricep sa scriu poezii si texte la 15 ani, cu ce ma poate ajuta acum?

9
Răspunde Raportează
PinkFl0wers
în 3 Ianuarie 2021 | PinkFl0wers întreabă:

Știți dacă se vând în România tortillons? Dacă știți ce sunt;-)

1
Răspunde Raportează
marlen55
în 3 Ianuarie 2021 | marlen55 întreabă:

O rugaminte daca stie cineva sa ma ajute va rog frumos. Deci este pentru nunta. Am gasit o data din greseala pe internet dar am uitat unde. Asa deci este vorba de un tablou pe panza si toti invitatii...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Angela26
în 3 Ianuarie 2021 | Angela26 întreabă:

Bună, am nevoie de ajutor, trebuie să fac un referat despre Conacul Măldar si trebuie să notez despre tip de clădire, plan, încăperi (tipuri și număr), fațada (elemente care o definesc),...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
randomgui
în 3 Ianuarie 2021 | randomgui întreabă:

Am gasit aceste versuri pentru Specii - Jocul ielelor, pe site scrie ca ar fi cu tupeu, dar nu e, iar versurile lui tupeu de pe piese nu exista, sunt in alta parte? Nu prea par din cap chiar daca ...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Voicu_Maria_1974
în 2 Ianuarie 2021 | Voicu_Maria_1974 întreabă:

Bună, TPU! Am o întrebare :aș dori sa urmez un liceu de arte - muzica. Nedumerirea mea este dacă ma pot înscrie la un liceu de muzica, chiar dacă nu am luat lecții de canto. Studiile mele muzicale...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cybe3r
în 2 Ianuarie 2021 | Cybe3r întreabă:

Ma poate ajuta sa fac un video din poze despre Marea Neagra pe fundal melodia Vama Veche - vama veche sa fie de 2 minute? Imi trebuie la facultate si nu ma pricep la facut videoclipuri si edituri....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DiaDiana9
în 1 Ianuarie 2021 | DiaDiana9 întreabă:

Cand cant la saxofon duoa ce suflu o nota si trec la alta se aude un sunet urat oare de la ce e? Cum fac sa nul mai cant?

3
Răspunde Raportează
world12
în 30 Decembrie 2020 | world12 întreabă:

Ce parere aveti de asta https://www.youtube.com/channel/UC_Xulsbiqq4cdBy4AW6A-CQ

1
Răspunde Raportează
Darius010
în 28 Decembrie 2020 | Darius010 întreabă:

Partea Vrăjitoarei/țigancii din Mersul cu Ursul

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Decembrie 2020 |

Mecanismul quartz de la firma miyota este de calitate slaba, medie sau buna?

1
Răspunde Raportează
Deniz23
în 27 Decembrie 2020 | Deniz23 întreabă:

Exista un vernis universal? Adică pentru acuarele, acrilice și uleiuri

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Decembrie 2020 |

Un ceas placat cu aur este mai valoros decat un ceas vopsit? (Poate va intrebati de ce am pus la subiectu "arta si cultura". Rog sa nu schimbati categoria deoarece ceasurile sunt o arta.)

10
Răspunde Raportează
Voicu_Iulia_1993
în 26 Decembrie 2020 | Voicu_Iulia_1993 întreabă:

Unde pot gasi cartea originala a lui Nostradamus? Adica toate profetiile lui, si tot ce a scris el. Macar un pdf exista?

6
Răspunde Raportează
NY14QMR
în 25 Decembrie 2020 | NY14QMR întreabă:

Câtă cultura generala aveți dobândită până acum? Spuneți așa într-un procent aproximativ.De unde o imbogatiti?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Decembrie 2020 |

Cand se spune craciun fericit?

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Decembrie 2020 |

Cate carti ati citit in 2020 si care dintre ele v-a placut cel mai mult?

10
Răspunde Raportează
TPU.ro
în 23 Decembrie 2020 | TPU.ro întreabă:

Muzica ne aduce împreună! Recital de arii și duete dedicat medicilor și personalului medical din România

1
Răspunde Raportează
Mmoraru
în 21 Decembrie 2020 | Mmoraru întreabă:

Vreau și eu versuri capra cu(doctor, cioban, țigan și Boier) sunt din Constanța am găsit o data versurile astea dar nu le mai găsesc acum, ma poate ajuta cineva?

2
Răspunde Raportează
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • tonyc7
    trimisă pe 12 Octombrie

tonyc7 întreabă:

Daca dronele militare se inmultesc din ce in ce mai mult, ajungand sa atace si in roiuri, si devin tot mai sofisticate, controlate de AI, cum vor mai putea soldatii sa desfasoare operatiuni la sol?...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • farcry444
    trimisă acum 9 ore

farcry444 întreabă:

n ziua de azi to?i alearg? dup? bani, dup? ma?ini, vacante, statut social Eu sincer nu vreau asta. Prefer s? am timp pentru mine, lini?te sufleteasc? ?i un minim de bani cat sa traiesc,...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • octav005
    trimisă pe 12 Octombrie

octav005 întreabă:

Bun? diminea?a. Am un transformator toroidal. Pe primar scrie 2 x 117 V si secundar 2 x12 V 3, 75 A. Pe primar sunt 4 fire. Doua rosii un negru si un galben. Cele doua rosii sunt legate mpreun?....? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • Manugabi
    trimisă acum 21 ore

Manugabi întreabă:

Care este diferen?a de varsta cea mai buna atunci cnd o fata se afla ntr o rela?ie cu un b?iat?
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.868
  • Întrebări: 3.951.916
  • Răspunsuri: 17.646.055
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 36 minute
Ce zici de un quiz?
Sistemul solar

Sistemul solar

Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.

Start quiz
Categorii
  • 651.930 Adolescenţi
  • 55.538 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.731 Auto & Moto
  • 144.217 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.003 Carieră
  • 20.326 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.935 Conversaţii