Ce autoutilitara imi sugerati as vrea una la fel ca Peugeot Partner, dar sa fie: -usor manevrabila -sa fie diesel -sa consume putin -sa coste putin -sa fie si luxoasa As vrea atunci cand raspundeti...? (mai mult)
La ce se refera cand zic unii " MAsina mea consuma 10 la suta "? imi poate careva explica
am o baterie Panasonic LC-R127R2PG de 12 V 7.2 Ah este inregula daca o pun p honda sh 150, adica bateria originala pe care am avut-o o fost de 5 Ah sau 6 Ah[nu mai stiu sigur], se poate strica...? (mai mult)
Cum intretinem o baterie auto iarna? In conditiile in care nu folosim masina 3-7 zile. Iar daca se descarca de tot ce facem? Bateria are o vechime de 6 luni. Nici asa sa cumparam baterie din 6 in 6 luni. Sa...? (mai mult)
Cine stie din ce cauza atunci cand franez pedala de frana imi arunca piciorul inapoi si se aude un zgomot. Daca stiti ceva va rog ajutati-ma :|. Multumesc
Ce parere aveti de Alfa Romeo 146 din 1997? stiti si ce consum are? multumesc!
Ce parere aveti despre instalatiile pe gaz montate pe daciile : 1300, 1310, 1400, 1410? V-ati monta o astfel de instalatie?
Daca sunt inscris la o scoala de soferi, si instructorul m-o fraierit, pot sa-mi mut dosarul la alta scoala de soferi, sau sunt obligat sa raman cu dosarul la scoala in care m-am inscris?
Cate minute dureaza un apel pentru o persoana pana raspunde Vodafone?
Cine vrea invitatie pe www.lockerz.com imi scrie emailul ...ms
Ce masina pe benzina cunoateti la fel ca o masina de golf?
Ce ati alege voi:o bicicleta; un scuter; o motocicleta; un ATV; un buggy; o masina mica la fel ca un smart; una ca un matiz; o autoutilitara mica EX:peugeot partner; un break; o autoutilitara mai...? (mai mult)
Lume, lumeee.Am schimbat instructorul si este mult mai bine.Conduceam golaneste, stiti cum este?! Drum lung, drept si viteza mare, in intersectii eram cea mai tare, toata lumea ma claxona. de unde...? (mai mult)
Unde sunt instalate radare fixe pe D.N.1 Brasov-Bucuresti?
La ce trebuie sa te uiti in primul rand cand iti cumperi o masina ca sa stii daca a fost masina ingrijita sau nu? sau daca motorul functioneaza bine sau ii pe duca?
Imi poate spune cineva ce rol are o pastila de naftalina intr-un litru de benzina. Ce efecte si ce daune poate provoca unui moto-scouter "Yamaha" de 125 cm3? Ma puteti ajuta? Va multumesc!
Apropo de soferite.Sunt si barbati varza dar femeile ne intrec. Daca vreti sa radeti http://www.youtube.com/watch?v=Do6pmYfNco0
Care masina din cele franceze vi se pare mai buna:Citroen; Peugeot; Reno? Ce are Citroen si Peugeot si Renault nu au? Ce are peugeot si Citron si Reno nu au si asa mai departe.Care este mai usor manevrabila...? (mai mult)
Care este numele masinii tale favorite?
Stiti vreun site cu piese de masini dezmembrate, secon hand, etc vrea tacamiu sa ii gasesc pe net ca sia stricat masina si ii trebuie niste piese mai exact la nissan note si mercedez
Ce inseamna compresie 9/1?
Cand incepe sezonul 15 din Top Gear?
Cam in cate secunde ar ajunge un mercedes s600 la 100/km
Salutare. Am o bicicleta Chooper, dar si niste intrebari. Stie cineva un loc unde pot croma piesele? Stie cineva cum se face (asta in cazul in care as face-o acasa)? As dori sa raspunda numai cine...? (mai mult)
Salut prieteni! Care ìmi putezi da un raspuns covingator:cìzi cai putere are un renault 21 pe benzina. Astept raspunsurile voastre)pa pa
Ce parere aveti despre cat de greu sau usor se ia in aceasta perioada permisul de conducere? Astept parerile voastre!
Salut am cunparat o masina anul trecut in decembrie si fostul propietar nu mi-a dat fiscalu. Am contract de vanzare cumparare cu fostul propietar si vreau sa o trec pe numele meu, ce pot face fara fiscal?...? (mai mult)
Este posibil sa dau examenul auto pe o alta masina, de la o alta scoala de soferi decat cea pe care am dat pana acum?
Ce parere aveti despre Seat toledo model 2001? Am gasit ceva la 4500 euro, 1.9 tdi 170.000 km, nerulat in tara, se afla in franta, unde ma aflu si eu. Astept pareri
Am si eu o intrebare nu stiti la ce varsta se face scoala de soferi?
As dori parerea voastraAm un renault megane classic cu motor de 1, 9DTI.De ce dupa ce depasesc 2000 de rotati pe minut mi se aprinde ledul de la bujile incandescente.Mentionez am fost la aproximativ toate...? (mai mult)
Daca ati avea 20.000 Euro ce masina v-ati cumpara?
am o intrebare si eu daca nu va suparati! pot folosi pentru a cumpara o masina un cupon de la remat(programul rabla) daca e pe numele altcuiva? multumesc anticipat!
Ce parere aveti de FIAT CROMA 2006 6. trepte 1.9 150 de cai?
Care este cea mai tare masina la ora actuala?
Vreau sa imi cumpar o masina pana in 4000 de euro, m-am gandit la un Opel Astra break model din 2001-2002 sau Zafira 2000-2001, ce parere aveti despre aceste masini? Sau ma sfatuiti sa iau altceva?...? (mai mult)
Mi-am achizitionat o skoda octavia modelul nou, problema e ca eram nehotarat intre ea chevrolet cruz si renault megan...credeti ca am ales bine? multumesc
Care dintre voi, aveti masina. Ford... imi spuneti niste pareri despre aceasta masina, si motorul ei. Imi trebuie pentru un proiect. Multumesc:)
As putea sa dau de carnet la 17 ani? Si daca da.cand imi dau carnetul, la 17 ani cand dau testul? sau la 18 dupa ce am devenit majora?
Care este diferenta dintre un motor DTI si un motor TDI?
Am un Fiat si As vrea sa-i pun un adaptor pentru un Memory Stick in loc de bricheta? cum se face legatura cu difuzoarele masinii?
Vrea cineva sa schimbe Loganu cu un peugeot 206 din 1999, cu motore 1.9, diesel, consum 4, 5%, servo directie, inchidere centralizata, inmatriculata RO, cauciucuri de iarna?
Ce parere aveti despre vw sharan an 2001, 6+1 trepte, 116 cp...
Prin programul Rabla pot sa iau si anul asta o masina Hyundai? Stiu ca in 2009 se putea dar anul asta nu mai vad optiunea pe siteul http://www.hyundai-motor.ro. Pe multe site-uri scria ca anul asta multe...? (mai mult)
Cum functioneaza un adaptor de la automobil?
Ce ar putea reprezenta sau ce vrea sa reprezinte logo-ul Alfa Romeo ( curcea rosie si sarpele urias incoronat devorand un om )? :-?
Credeti ca ar da cineva la schimb, un Logan pe un peugeot 206 din 1999, cu putine imbunatatiri?
Este interzis de lege sa ai neon sub masina?
Am un vw sharan 1.9 tdi 116 cp, an 2001. de un pic de vreme cam face figuri [adica la viteza de 90 km nu mai trage, si motorul face un zgomot.] ar putea fi turbosuflanta de vina? sau ce altceva?
Care e pretul actual la ford kuga(titanium)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!