Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Ce viteza e permisa pe Autostrada Soarelui?
Cat de rapida este o Honda Civic? Care ii sunt punctele forte si punctele slabe? Ca as vrea sa imi iau si nu ma pricep...(ii intreb pe cei care au)
Pot sa imi cromez partile metalice de la motor (chopper0 eu singur? Cums e face cromarea?
Ce este ala motor hibrid?
Vara trecuta am fost cu masina la o nunta. Unul dintre baloanele de la o oglinda s-a topit chiar pe portiera. De atunci nu s-a mai dus pata respectiva de pe masina, desi spal masina la 2 saptamini. Nici...? (mai mult)
Care masina considerati ca e mai buna ford Ca sau volvo?
Vitezele prevazute de lege se aplica si pentru autovehicule categoria A? (motoare?:D)
Cum functioneaza masina hibrid?
Ce inovatii aduce tehnologia hibrid?
Am un VW jetta (2001) - cand turez motorul, merge doar 3 secunde, apoi moare....De la ce poate fi?
De ce buggaty veyron este cea mai rapida masina din lume?:-?
Ce masina imi recomandati? Care e cea mai buna masina pentru incepatori?
Bah baieti am si eu o mare pasiune pentru masini si vreau sa ma documentez mai mult despre functiile unei masini:ce e sub capota cum faunctioneaza motorul etc de pe unde pot afla astfel de lucruri?(site-uri)...? (mai mult)
Care este cea mai ieftina masina si in acelasi timp draguta? nu daciile:))))))
Ce parere aveti despre motociclistii din Romania?
Are cineva de vanzare dacia papuc, doua locuri pe injectie, pret avantajos?
Unde pot gasi postere? la librarie mi-au spus ca nu au separat si mi-au recomandat `popcorn` dar eu nu vreau cu vedete ci cu masini. dar nu vreau sa cumpar reviste de gen promotor, top gear pentru un simplu...? (mai mult)
Ce dealeri Renault din Bucuresti fac buy-back? Care sunt conditiile si cam cat iti ofera pentru masina veche? (am un Clio de 4 ani)
Persoana cu handicap care anmatriculeaza o masina este scutita de taxa
Intr-opadure sunt1000 de arbori:stejari, tei si fagi.Stejarisi fagi sunt 688, iar fragi si tei 656. cati arbori sunt din fiecare?
Cum poate sa se loveasca cu 140 km /h, pe sosea, o masina care circula cu viteza de 50 km /h? /Revin cu intrebarea, deoarece inca nu s-a dat nici un raspuns corect, iar ESENTA intelegerii corecte...? (mai mult)
Masina mea consuma benzina exagerat, ce sa fac? Am o Fiat tipo 1600 i. e, an fabricatie 1995
Cum pot sa iau poze de pe calculator pe telefon
Vi s-a cerut un Document de regularizare taxe vamale la inmatricularea auto?
Cum poate sa se loveasca cu 140 km/h, pe sosea, o masina care circula cu viteza de 50 km/h?
Salutare am si eu un Renault Laguna 1 din 98 si am o mica problema pe care inca nu am reusit sa o rezolv (inca nu am ajuns la mecanic) problema e cand accelerez, pentru cateva secunde apas pedala pana...? (mai mult)
Ce analiza a sangelui se face pentru examenul auto?
Dece oameni se poarta asa cu animalele
Care e cea mai scumpa masina?
Cati km sunt de la Bucuresti la Timisoara? care e cea mai scurta ruta?
Cumsa inveti a conduce o masina
Ce inseamna cloirde terre
Cum sa iei permisu auto
Cum pot sa invat sa conduc motor
Care este parerea voastra despre vw polo 1.2?
Ma intereseaza un aternator de capacitate cit mai mare (amperaj 120 -150 pote si mai mare) la 12 volti
Cam la cati km se schimba cureua de distributie la un golf 4 1, 9tdi?
Ce masini ati luat voi?
Am 59 de ani din care 37 luacrati:14 ani si 5 luni in grupa a 2 a si restul grupa a 3 a. Cand pot sa ma pensionez?
Care e cea mai faina masina a anului 2009?
Ce ilustreaza proverbul romanesC,, Vorba multa, saracia omului?
Stiti vreun instructor bun in Bucuresti? Am nevoie de ore suplimentare iar instructorul meu si-a batut joc de lectiile de condus si acum imi cere 80 ron pe ora! CEEA CE MI SE PARE EXAGERAT. Am mai intrebat...? (mai mult)
Ce-ti place la o masina?
Ce se intampla atunci cand te opreste politia rutiera si nu ai actele la tine?
Poate sa ridice si alt cineva certificatul de inmatriculare in locul meu?
Se poate arde bordul electronic de la un Renault Scenic model 2004?
Dintre toate masinile pe care le-ai condus, care 'ti-a luat inima'? Care e masina ta preferata?
Cum functioneaza masina de spalat
Cum sa promovezi la sala
Cate suruburi are un motor?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!