De ce imi cade destul de mult păr? Și totuși, nu mi s-a subtiat deloc părul, am aceași grosime la păr când îl prind în coada
Hei! Am un cos inflamat pe sub piele, chiar lângă nas și nu știu ce pot pune pe el ca sa îl acopăr… am căutat plasturi speciali pentru acnee la farmacia din orașul meu, însă nu am găsit…...? (mai mult)
Salut, am venit cu o întrebare mai ciudata. Este adevărat ca de la parul creț permanent pe care îl faci la salon, în timp îți cade parul dacă îl faci de mai multe ori?
Buna, poate cineva va rog sa ma ajute cu un anunț? Caut modele la make-up pentru a mai exersa si nu stiu ce sa scriu.
Buna. Am cateva intrebari legate de postul de manichiurist. 1. Care este forma de colaborare pe care o aveti / ati avut- o cel mai des cu un angajator? 1. Salariul fix, 2. procent sau 3. salariu...? (mai mult)
Hello! Ca fata, ce deodorant/antiperspirant as putea folosi ca sa îmi mai stopeze transpirația? Adică nu are miros neplăcut, doar ca nu pot purta tricouri colorate pentru ca se vede… ce as putea...? (mai mult)
Salut,ce faceți,cum aș putea să-mi fac parul,sunt fata și am snasul puțin cam mare din profil are o formă ciudată, îl port tot timpul pe spate și aș vrea să încerc altceva.
Salut! Am o intrebare, daca imi pun pudra de volum in par in fiecare zi pe saptamana iar dupa ma spal pe par duminica in ultima zi din sapt imi va cadea parul?
Ce ați prefera: multe haine, dar de calitate îndoielnică sau puține, dar calitative, de exemplu cate 4-5 piese din fiecare (4 perechi de blugi, 4 geci de primăvară?
Mi-am dat gaura in ureche de 2 zile și am acum un cercel din otel inoxidabil și mai am unul din argint și nu știu care este mai bun.
Cum îmi pot albi pielea? Urăsc pielea pe care o am, mi- aș face o operatie dar nu știu cât ar costa! Pielea mea e creolă și de mic am urat chestia asta, efectiv nu mă prea simt bine in pielea mea!...? (mai mult)
Am și eu o intrebare! este cineva care a testat teniși înalți fără brand și teniși converse la vreo 300- 400 lei? Vreau să vă întreb dacabe vreo diferență la calitate Eu mi- am luat teniși...? (mai mult)
Bună, as avea și eu o întrebare. Mai exact, cum as putea scăpa de forma lăsată în urma elasticului de par? Folosesc elastice de silicon, dar tot îmi lasă acea forma enervantă. As dori sa ...? (mai mult)
Unde trebuie sa ma duc pentru injectie cu botox? Ca sa nu mai transpir asa... Sau mai intai altceva ar trebui sa fac? Si injectia aia ar trebui sa o fac numai daca nu merge cu alte metode sau cum?
Imi trece un cos, in 2- 3 zile apare altul. Nu am fata plina de cosuri, dar imi apar frecvent unul, doua cosuri si problema e ca sunt cosuri naspa si umflate. Ce sa folosesc? Folosesc apa micelara pentru...? (mai mult)
Vreau sa îmi bag septum peste câteva luni gen și vreau sa va întreb cât de tare ar durea. Doare doar pe moment sau și după? Cei care aveți septum, va rog sa îmi ziceți ce și cum și apoi cum...? (mai mult)
Un frizer cu experiență pentru o întrebare in privat?
M-am vopsit de doua ori azi si nu s-a reusit de ce naiba? Mentionez ca aveam deja parul vopsit. O fi asta de vina?
Bună, tocmai ce am dat o comanda pe shein și am observat ca am pus orașul Timișoara, în loc de numele satului meu, la oraș, dar la adresa am pus numele satului meu și am și codul poștal. Oare...? (mai mult)
Hai noroc https://www.instagram.com/p/CxTVcmts9e5/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Adidași din imagine sunt originali? Aceiași pereche de se da la giveaway e si la ei pe pagina de IG cu prețul de 525 lei,...? (mai mult)
In ce fel de magazin se gaseste vopseaua de textile?
Stie cineva va rog metode eficiente de scaparea punctelor negre? Am pe nas si pe frunte, am încercat o gramada de chestii si nimic nu a functionat (dau funda) si sa spuneti metode eficiente care merg...? (mai mult)
Am niste bube ciudate pe penis ce ar trebui sa fac? A jutor,nu stiu cum sa pun poze, sunt niste cosuri, unul l-am spart si apoi a ramas asa rosu-negru si nu s-a mai vindecat.
Astăzi am fost la o clinica și am 10-15% acnee și doamna de acolo a spus ca la 19 ani nu prea e normal. Merita sa ma inpancientez?
Bună! Uleiul de măsline combinat cu cel de cocos este bun pentru creșterea genelor? A folosit cineva acest tratament? Dacă da, va rog sa mi spuneți dacă funcționează! Mulțumesc!
Ce părere aveți despre puțină burtă pe o femeie? Este chiar așa de neatractiv cum spun unii?
Se găsește vopsea pentru textile la librărie?
Salut. A comandat cineva parfumuri tester de pe parfumul.ro sau dutyfreeparfum.ro? Sunt adevarate sau fake? Ce parere aveti?
Buna! Am tenul gras mai mereu și am început de ceva timp sa folosesc un gel de curățare de la cerave, e chiar bun. După ce folosesc gelul de curățare, tenul parca mi se deshidratează, se usucă....? (mai mult)
Ce parfumuri recomandati pentru femei care persista? Si au un miros puternic, dulce, mai mult de vanilie...
E dificil să porți corset sau nu? Care ați încercat?
Bună! Acum 5 luni mi am făcut pierce in limba, totul bine și frumos! Acum m- am plictisit de acel pierce și as vrea sa mi l schimb.mi am cumpărat mai multe, dar nu știu exact cu ce sa le dezinfectez...? (mai mult)
Dacă sunt băiat și am părul drept și îl las să crească o să se încrețească?
Nu am înțeles niciodată de ce unele dintre tipele "plinuțe" poarta haine strâmte care le scot in evidenta "colăceii" într-un mod dizgrațios. De ce nu își aleg haine pe măsura lor?
Salut! Acum o săptămâna mi- am făcut și eu un tatuaj și au început sa apăra cojite pe acesta. Știu ca nu e bine sa le rupi dar azi când ma spălam și ma dădeam cu crema mi s- a desprin o bucățică...? (mai mult)
Heei, a mai comandat cineva de pe Super-Sklep? Cum este cu livrarea, este totul ok?
URGENT! M- am spalat pe cap acum cateva zile, dar mi s- a ingrasat parul la loc. Azi va trebui sa merg si la o zi de nastere, dar nu stiu cum as putea "masca" parul gras. Daca ma dau cu pudra in cap, o...? (mai mult)
Cum pot sa scap de parul roscat? As vrea sa revin la culoarea mea naturala, saten inchis dar nu vreau sa il decolorez
Buna, am și eu o problema. Mi- am pus gene fir cu fir pentru prima data, in timpul aplicării ma înțepau pleoapele si ma usuturau ochii GRAV, îmi venea sa ma ridic si sa plec. Deranjul la ochi a...? (mai mult)
Hellozz, deci folosesc ser cu retinol 100%, două luni l- am luat asa, o dată pe săptămână la două săptămâni, n am avut nicio reacție nașpa nici dupa prima folosire, doar imi ieseau cosuri...? (mai mult)
Https://ibb.co/106rtZp As dori mai mult părerea publicului feminin.
Dacă aplic gelul pe unghie și nu am lampă se usucă?
Cu ce pot îndepărta gelul de pe unghie?
Buna,ieri m-am decolorat dar doar la lungimi deoarece mi-a fost frica, astazi o pot face dar la radacini avand in vedete ca a fost prima decolorare si voi aplica vopsea peste 2 saptamani abia?
De unde pot lua tricouri in forma asta fara imprimeu că sa- mi fac personalizat că m- am saturat sa vad multi prin oraș cu haine că ale mele https://www.saintstyle.ro/collections/oversize- tshirt?ttclid=E.C.P.CrUCRnZpU6NHSziPPCLGl4xnI0Mh8VBF9qA8e9loWjGZhBFe8sciB8Zrla0pzlzTtnuN1f-...? (mai mult)
Bună dragi TPU, duminica m- am întors de la mare din Bulgaria. Însă de când m- am întors mă ustura tot corpul și sunt roșie. Am incercat apa cu oțet, spray răcoritor de după plaja, apa termala...? (mai mult)
Am o întrebare pentru băieți. Voi va radeți in zona intima și dacă da cum faceți?
Când merg la pensat la salon trebuie să fiu machiată(să am cremă BB/fond de ten pe față)?
Salut TPU! Am auzit de ceva magazin din baia mare (centrul vechi) )unde pot gasi tricouri cu formatii rock. Este adevarat? Daca da imi puteti spune o adresa?
Salut! La momentul actual, am păr semi- creț. Dacă îl las o zi sau două fără să- l spăl, devine buclat, iar dacă îl spăl cu șampon, devine pufos și uscat. Îmi usuc părul cu aer rece....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
farcry444 întreabă:
1onurReal1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a