TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Beauty & Fashion

Beauty & Fashion

• 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
Aoxkajcjw
în 8 Mai 2023 | Aoxkajcjw întreabă:

Imi dati va rog o parere despre acest parfum : Acqua di Giò Profondo?

4
Răspunde Raportează
SweetbutPsychoGirl
în 8 Mai 2023 | SweetbutPsychoGirl întreabă:

Hei TPU. Fetele, ce creme autobronzante ați folosit? Ce experiențe ați avut? Cât durează efectul bronzului...Cine a folosit. Aş vrea să îmi cumpăr o cremă autobronzantă. Pentru că nu pot sta...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
gnop73
în 8 Mai 2023 | gnop73 întreabă:

Cat costa sa te faci cret daca esti baiat si cam cat dureaza?

5
Răspunde Raportează
andreywtza
în 8 Mai 2023 | andreywtza întreabă:

Buna! Am născut prin cezariană acum 5 zile, iar a 8a zi trebuie sa merg sa îmi scoată ațele. Care ați trecut prin asta, cum v- ați epilat? Eu nu mă pot apleca, mă țin firele, chiar nu am ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Mai 2023 |

Salut! Am si eu o intrebare, e normal la prima utilizare a lentilelor sa vezi putin incetosat si pe urma nu? Si dupa a doua utilizare tot la fel

5
Răspunde Raportează
ManoleAlexis
în 7 Mai 2023 | ManoleAlexis întreabă:

Bună ziua! Mai este cineva care are probleme cu unghiile foarte sensibile, care se rup, se decojesc și nu pot sa crească?

3
Răspunde Raportează
ana201010
în 7 Mai 2023 | ana201010 întreabă:

Buna! Un site cu rochii la preturi ok(mai ales sa poata fi purtate in club/majorat/petreceri) si cel mai important sa ajunga livrarea pana vineri? Am vineri majorat si n- am gasit nimic doar de pe net ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
optimusprime1234
în 7 Mai 2023 | optimusprime1234 întreabă:

Salutare TPU, tocmai ce mi-am facut ieri un tatuaj pe antebrat, este vreo problema daca dau tatuajul cu crema solara si ma expun cu el asa? Soarele nu este prea puternic acum.

2
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 7 Mai 2023 | DaciaRomania întreabă:

Ghete decupate, din pânză sau piele, ce ar fi mai ok sa aleg? Și cu ce sa le combin sa arate bine (17 ani )? https://novi.ba/storage/2015/12/01/thumbs/565db3a3- a11c- 40be- a93f- 44730a0a0a6c-...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Anonimboy111
în 7 Mai 2023 | Anonimboy111 întreabă:

Salutare, am 15 ani sunt baiat si nu stiu cu ce sa ma imbrac pentru banchetul de a 8a. Ma gandeam la incaltari nike, blugi negri si un tricou, e ok? Astept pareri (nu prea imi plac costumele)

11
Răspunde Raportează
Genevaaa
în 7 Mai 2023 | Genevaaa întreabă:

Mi-am facut o prostie in cap si acum vreau sa repar cu vopsea. Dar stiu ca se mai amesteca cu ceva ca sa prinda. Cu ce se amesteca vopseaua? Aș aprecia mult un ajutor mulțumesc

8
Răspunde Raportează
AndreeaD10897
în 6 Mai 2023 | AndreeaD10897 întreabă:

Bună. De jumătate de an aveam un piercing in buric. L- am schimbat cu unul mai mare și mi s- a despicat pielea și practic gaura nu mai exista. Mi- a rămas ca o galma, in cât timp se vindeca? As ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
bianca37
în 6 Mai 2023 | bianca37 întreabă:

Care dintre parfumuri arabesti miroase cel mai frumos pentru barbati? Dar pentru femei?

6
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 6 Mai 2023 | DaciaRomania întreabă:

Pe voi cine va împletește (parul)? Mama, sora, etc? Și ce împletituri va face de obicei?

7
Răspunde Raportează
soarece1234567
în 6 Mai 2023 | soarece1234567 întreabă:

Salut, baieti! Ce purtati mai des? Sosete negre sau albe?

13
Răspunde Raportează
Ionella2003
în 6 Mai 2023 | Ionella2003 întreabă:

Bună fetelor! Îmi recomandați un rimel bun care sa iti facă genele mai lungi si sa fie la un preț accesibil?

4
Răspunde Raportează
ingerdardemon
în 6 Mai 2023 | ingerdardemon întreabă:

Neata TPU, sunt o tipa care vrea sa isi vopseasca parul pentru prima data. Nimic extrem, il am brunet foarte deschis, se duce chiar inspre ginger. Vreau sa il vopsesc negru, cat mai inchis posibil....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonimbuc21
în 6 Mai 2023 | anonimbuc21 întreabă:

Salut, a inceput sa mi se subtieze firul de par mai ales in colt la frunte si se vede prin el. Ati reusit cumva sa-l faceti inapoi des?

6
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 5 Mai 2023 | DaciaRomania întreabă:

Voi aveți uniforme școlare la liceul unde invățati? Cum arată?

6
Răspunde Raportează
Anonimp929
în 5 Mai 2023 | Anonimp929 întreabă:

Buna! Am o problema. Banchetul urmeaza sa aiba loc intr- o luna. Sunt clasa a 8- a si as avea nevoie de niste sfaturi. Rochia mea este neagra, nu oot spune ca sunt foarte multumita de ea, dar asta este....? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
xSNGHOSTx
în 4 Mai 2023 | xSNGHOSTx întreabă:

Mi- am luat mărimile și am așa Soldul- 85cm Lungimea piciorului de la talpa la sold- 105cm Lungimea piciorului interior- 85 cm Ce mărime mi- ar veni la blugi? Mărimile internaționale Gen:28-...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
FakU5
în 4 Mai 2023 | FakU5 întreabă:

Exista cea mai frumoasa femeie din lume?

15
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 4 Mai 2023 | DaciaRomania întreabă:

Ar merge ceva ghetuțe din pânză, ca astea, pentru vară? Unde as putea găsi așa ceva? https://nextapro.hu/uploads/images/2015- Jul/9b4ff0a52ae96221986eb5d090d3583e_2015-...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Vacarescu_Adi_1975
în 4 Mai 2023 | Vacarescu_Adi_1975 întreabă:

Pare prea frumos ca sa fie adevarat cica cât timp îl folosesti parul îsi recapata culoarea naturala a folosit cineva de aici? Review utilizator https://www.emag.ro/sampon- pentru- pigmentarea-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonimus17373
în 3 Mai 2023 | anonimus17373 întreabă:

Cum îi zic la frizer că vreau un undercut?

5
Răspunde Raportează
xSNGHOSTx
în 3 Mai 2023 | xSNGHOSTx întreabă:

Vreau sa îmi cumpăr o pereche de blugi din afară. Mărimile lor sunt așa 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, etc... Eu nu port blugi de fel. Am doar 2 perechi și pe ele scrie așa W- 33 L- 32 Astea...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
iuli47
în 3 Mai 2023 | iuli47 întreabă:

Buna! Maine am inspectie la romana si nu stiu cu ce sa ma imbrac.As vrea cateva idei Multumesc!

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Mai 2023 |

Salut, sunt mai plinut si as vrea sa imi iau niste haine de pe Shein sau alte magazine, dar vreau sa nu mai iasa in evidenta ca sunt mai plinut, aveti niste idei ce haine ar trebui sa imi iau? Adica...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Drodo
în 3 Mai 2023 | Drodo întreabă:

Salut, am 15 ani si parintii mei sunt divortati, neavând un tată langa mine, nu stiu cu ce să imi iau parul de jos, cu ce este cel mai bine? Lamă, masina de tuns?

5
Răspunde Raportează
CristinaaYY
în 3 Mai 2023 | CristinaaYY întreabă:

Merita sa imi iau Rick Owensi astia? https://www.footshop.ro/ro/incalaminte-i-sneakeri-pentru-barbai/271612-rick-owens-denim-shoes-sneaks-black-milk-milk.html

3
Răspunde Raportează
ElenaZ12
în 3 Mai 2023 | ElenaZ12 întreabă:

Bună, imi poate recomanda cineva care chiar a avut aceasta problema cu căderea părului, am cumpărat tot felul de tratamente, de șampoane, nu știu ce sa fac, se oprea căderea la unele după ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
marysioldea1122233
în 3 Mai 2023 | marysioldea1122233 întreabă:

Care e scopul pentru care baietii mint ca stiu sa impleteasca parul unei fete?

9
Răspunde Raportează
Miina97
în 3 Mai 2023 | Miina97 întreabă:

Salut! Sunt pe aici fete care își pun unghii de ani de zile și au constatat ca le face rău? Ați renunța la a va mai pune?

5
Răspunde Raportează
Alexiaaa16
în 3 Mai 2023 | Alexiaaa16 întreabă:

Aveti idee unde pot gasi kit unghii cu gel in Craiova?

1
Răspunde Raportează
denqq
în 2 Mai 2023 | denqq întreabă:

Bună fetelor, ați încercat cumva tipsurile de pe shein? Dacă da, spuneți-mi va rog dacă merita sa le comand, nu știu calitatea acestora, dacă rezistă?

1
Răspunde Raportează
q2amyra
în 2 Mai 2023 | q2amyra întreabă:

Ce pot sa fac sa scap de cearcăne? Deși am inceput sa ma culc devreme, tot am

5
Răspunde Raportează
stefania62828
în 2 Mai 2023 | stefania62828 întreabă:

Buna, am pe picioare niste brobonele nu stiu cum sa le spun si cand ma epilez cu bicul le tai si se fac bubite mici si se vad foarte urat..cu ce ma pot epila ca sa nu- mi mai tai bubitele acelea? Crema...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
vwenuss
în 1 Mai 2023 | vwenuss întreabă:

Hello! Pe mine mă cam mânâncă scalpul de ceva timp, nu sunt păduchi ca am verificat, la dermatolog am fost, s- a uitat și a zis ca nu a văzut nimic rău. Totuși, nu mi- a recomandat nimic....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
0emilia0roman
în 1 Mai 2023 | 0emilia0roman întreabă:

Salut! Bicul de ras trebuie să fie nou de fiecare dată când mă rad pe corp?

5
Răspunde Raportează
Sawarekh
în 1 Mai 2023 | Sawarekh întreabă:

Stiu ca uleiul de ricin ajuta doar la lungirea si ingrosarea firelor. Dar ca sa devina mai dese genele, ce ar ajuta? Sau asta tine doar de gena?

2
Răspunde Raportează
0RASPUNS0
în 1 Mai 2023 | 0RASPUNS0 întreabă:

Salut TPU. Sunt băiat și vreau sa îmi fac parul creț. Dacă folosesc bigudiuri o sa îmi rămână creț toată viața?

11
Răspunde Raportează
floricaeugenia
în 1 Mai 2023 | floricaeugenia întreabă:

Salut! Ingredientele de pe sticla de sampon sunt doar pentru sampon sau si sticla?

4
Răspunde Raportează
lexlovesyz
în 1 Mai 2023 | lexlovesyz întreabă:

As vrea sa ma epilez, totusi am 12 ani. Si vara asta merg la un târg de vara si cu piscina, e urat. As vrea sa fac o schimbare, imi este putin rusine sa o intreb pe mama, mai am o sora mai mare de...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Ramonicaady93
în 1 Mai 2023 | Ramonicaady93 întreabă:

Salut! Știe cineva vopsele bune de par fără amoniac, in afara de Casting creme gloss de la Loreal? Efectiv orice nuanță as lua de la ei, iese la fel de fiecare data și nu știu de ce. Menționez...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ReignForest
în 1 Mai 2023 | ReignForest întreabă:

Care bb cream e mai bun cel de la Missha sau de la purito? Am tenul gras si cu tendinta acneica si nu am folosit niciodata pudra. Merge si fara? Cel de la purito din cate am auzit tine 5- 6 ore pe...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Mai 2023 |

Buna, am 12 ani si 4 luni, eu am par pe picioare si as vrea sa o intreb pe mama daca ma lasa sa ma epilez ..imi este foarte frica, totusi am mai intrebat- o o data si a zis cand sunt la liceu… sincer...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Aprilie 2023 |

Vi se pare sexy sau mai degrabă vulgar acest outfit? https://ibb.co/WpMqP5d

18
Răspunde Raportează
Rockzstar
în 30 Aprilie 2023 | Rockzstar întreabă:

Bună dragutilor, folosesc de ceva timp machiaj (anticearcan și blush) daca va interesează și au început sa îmi apară mai multe coșuri și pete roșii pe față, cum pot sa scap de ele? Si plus...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
xccvyux
în 30 Aprilie 2023 | xccvyux întreabă:

Bună! De unde pot comanda/achiziționa jordani air 1 high? Fără fake-uri.

10
Răspunde Raportează
Nadishome
în 30 Aprilie 2023 | Nadishome întreabă:

Salutare! Iubitul meu m- a invitat la o ieșire cu familia lui (mama și sora) la pescuit pe la o păstrăvărie. Problema este ca nu știu cum sa ma îmbrac, fiind și prima data când ii cunosc familia...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • liliana77any
    trimisă pe 24 Octombrie

liliana77any întreabă:

Buna! De multe luni caut un barbat compatibil cu mine, nu am gasit nici- unul cu care sa ma potrivesc. Am 28 de ani, ce ma sfatuiti sa fac? De iesit am tot iesit nu prea am gasit pe nimeni. Voi cum...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • ElianaSc
    trimisă acum 12 ore

ElianaSc întreabă:

Daca ati avea de ales intre niste apartamente in blocuri vechi, ce varianta ati alege? A. Apartament in bloc vechi inalt, P+ 8 sau P+ 10 si la ce etaje? B. Apartament in bloc vechi cu 4 etaje si la...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • f22c10
    trimisă acum 15 ore

f22c10 întreabă:

Bună dragilor! Ce aplicatie sau cum vă măsurați caloriile din farfurie? Sunt o groaza de aplicatii! Voi ce ati ales sau ce alegeti? M- ar interesa una care doar sa- mi scaneze farfuria fara a adauga...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • 1onurReal1
    trimisă acum 5 ore

1onurReal1 întreabă:

"Nu- i nimic"! Putred! Rău de tot! la mijloc! Nu!? Ne poate afecta cu Adevârat, real Psihologia! Noastră! Sănătatea Noastră Psihică! Mentală Mintală, Astfel de filme! Ce conține! imaginii...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.173
  • Întrebări: 3.952.322
  • Răspunsuri: 17.648.954
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 38 minute
Ce zici de un quiz?
Meghan Trainor

Meghan Trainor

Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?

Start quiz
Categorii
  • 651.965 Adolescenţi
  • 55.552 Afaceri & Financiar
  • 22.865 Artă şi Cultură
  • 72.750 Auto & Moto
  • 144.224 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.023 Carieră
  • 20.334 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.007 Conversaţii