TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Carieră

Carieră

• 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
anonim_4396
în 30 Septembrie 2020 |

Sunt in clasa a- X- a la stiinte ale naturii. Vreau sa urmez facultatea de pompieri de la Bucuresti. Stiu ca se da admitere din matematica si fizica, dar ma intereseaza din ce trebuie sa ma pregatesc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Whateverrr
în 30 Septembrie 2020 | Whateverrr întreabă:

Ce studii trebuie sa ai ca sa fii profesor? Nu ma refer la cadru didactic

5
Răspunde Raportează
sandmonkey
în 30 Septembrie 2020 | sandmonkey întreabă:

Salut, imi puteti spune va rog daca la academia de politie sau scoala de agenti conteaza notele din bac sau notele de la examenele lor? Si cu cat se intra la ambele?

2
Răspunde Raportează
Anonim2562646246346
în 30 Septembrie 2020 | Anonim2562646246346 întreabă:

Spuneți- mi și mie va rog la ce facultăți as putea sa dau dacă am terminat mate info? Ma refer sa se potrivească, sa nu ajung acolo sa nu știu nici măcar baza (de exemplu contabilitate, pe care...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Marta123gh5
în 30 Septembrie 2020 | Marta123gh5 întreabă:

Știți vreun site, ceva prin care sa fac niște bani de acasă? Pot sa fie cât de puțini bani, nu contează.

4
Răspunde Raportează
Anonimaams
în 30 Septembrie 2020 | Anonimaams întreabă:

Din ce se da admitere la facultatea de analiza și ingineria mediului, Cluj? Dau funda

1
Răspunde Raportează
jhon921
în 30 Septembrie 2020 | jhon921 întreabă:

Salut baieti, am si eu nevoie de ajutor, maine urmeaza sa incep lucrul la dpd intr- o tara straina(limba slava) si as vrea sa stiu daca sunt pe aici persoane care lucreaza/au lucrat la dpd/gls si mi-...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Twister09
în 30 Septembrie 2020 | Twister09 întreabă:

Ca sa fiu calificat la locul de munca îmi trebuie o scoala de exemplu, postliceala sau facultate? Sau scrie pe contract daca sunt calificat? Multumesc

2
Răspunde Raportează
Valisarpe
în 30 Septembrie 2020 | Valisarpe întreabă:

Stie cineva firme care angajeaza call center sau chestii de acasa?

3
Răspunde Raportează
anoanim21
în 30 Septembrie 2020 | anoanim21 întreabă:

Am 16 ani si deja ma gandesc la ce facultate sa dau:). Deja imi planuiesc sa merg la o facultate pentru teatru si actorie in UK dar nu sunt sigur.Prima data as vrea sa fac o facultate de actorie...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonimus135
în 30 Septembrie 2020 | Anonimus135 întreabă:

Am 17 ani si vreau sa ma angajez perioada asta la kfc part time doar in weekend, 8 ore pe zi, nu pot in timpul saptamanii din cauza liceului. Cam ce salariu voi avea aproximativ si cum e viata...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Robertdaumagie
în 29 Septembrie 2020 | Robertdaumagie întreabă:

Ma numesc Robert si vreau sa intru la liceul de actorie si vreau sa devin actor in America sa ajung la Hollywood dar am o intrebare in actorie pot alege gen eu vreau sa fiu in filme de actiune (cu...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Septembrie 2020 |

Care e diferenta dintre un judecator si un judecator militar? Iti trebuie alte studii? Porti alta uniforma la serviciu? Cati bani castigi?

2
Răspunde Raportează
Curiosul02
în 29 Septembrie 2020 | Curiosul02 întreabă:

Este obligatoriu sa iei bacul ca sa te faci pompier? Dacă nu este prea mare deranjul aș prefera un răspuns cât mai sincer pls

2
Răspunde Raportează
FrostpunkLover
în 29 Septembrie 2020 | FrostpunkLover întreabă:

Fizica medicala, specializare Imagitistica sau Radioterapeutica sau Informatica? Am tangente pentru amandoua si habar n- am unde sa ma duc. Voi ce ati alege? Apropo, pentru facultatea ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AdrianPavel12
în 29 Septembrie 2020 | AdrianPavel12 întreabă:

am 18 ani si doresc sa ma inscriu in armata romana ca gradat profesionist. Eu am terminat scoala profesionala de electricitate instalatii in Belgia, sunt in Belgia de la varsta de 11 ani si...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Daniel599
în 28 Septembrie 2020 | Daniel599 întreabă:

Pot intra la academia navală "Mircea cel Bătrân " dacă în liceu studiez un profil de mate info? Prietenii mei mi-au zis că nu. Ar trebui să mă transfer la filo?

3
Răspunde Raportează
ttc12
în 28 Septembrie 2020 | ttc12 întreabă:

Sunt clasa a 11 a si incerc sa ma decid la ce facultate vreau sa dau, daca vreau sa dau la arhitectura dar n- am facut niciodată desen tehnic este considerat prea tarziu sa incep sa invat? Sau as putea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Elena_Maria_1993
în 28 Septembrie 2020 | Elena_Maria_1993 întreabă:

Cat timp durează un examen de admitere? Ma refer la Administratie si afaceri, proba la romana..cate intrebari vor fi?

1
Răspunde Raportează
anamaria82726
în 28 Septembrie 2020 | anamaria82726 întreabă:

Eu sunt pe profilul stiinte ale naturii. Pe viitor vreau sa merg pe ceva legat de contabiliatate si management cel mai probabil...trebuia sa fiu pe mate info pentru asa ceva? Nu prea le am cu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Twister09
în 28 Septembrie 2020 | Twister09 întreabă:

Salut, ce stiti de facultatea de chimie si inginerie chimică din Cluj Napoca? Cu ce medie se intra la buget si cu ce medie se intra la taxa? Si cat este taxa pe an? Si se dau ceva examene ca sa intri...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 28 Septembrie 2020 |

Salariul cuprinde salariul de bază, indemnizaţiile, sporurile, precum şi alte adaosuri?

4
Răspunde Raportează
onlychengs
în 28 Septembrie 2020 | onlychengs întreabă:

Am intrat in clasa a12a la profilul stiinte ale naturii si sunt foarte nedumerita in ceea ce priveste facultatea. Nu iau in calcul absolut deloc medicina pentru ca nu m- am pregatit pentru ea si ...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Dagger
în 28 Septembrie 2020 | Dagger întreabă:

Merita sa fac postlicealul? E greu? Care ii diferenta intre postliceal si medicina? Vreau seriozitate

2
Răspunde Raportează
Marta123gh5
în 28 Septembrie 2020 | Marta123gh5 întreabă:

Mi- ar putea spune cineva cum se intră la Facultatea de arte și design "George Enescu", specializarea ‘design interior’? As vrea sa știu in ce constă admiterea! Am cautat peste tot...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Inarf
în 28 Septembrie 2020 | Inarf întreabă:

.. am o intrebare in legatura cu admiterea la scoala de politie. Am fost exmatriculata pentru absente. Se pune ca abatere disciplinara? Mentionez ca in invatamantul postliceal am patit asta

4
Răspunde Raportează
Daniel599
în 28 Septembrie 2020 | Daniel599 întreabă:

Pot intra la o facultate militară dacă am avut media la purtate 8 în clasa a VI a?

1
Răspunde Raportează
xGamerZ212
în 28 Septembrie 2020 | xGamerZ212 întreabă:

îmi trebuie diploma de bac pentru a profesa asistent medical generalist? La postliceala mi s-a spus ca nu. Mulțumesc.

8
Răspunde Raportează
Adex12k
în 28 Septembrie 2020 | Adex12k întreabă:

Am vazut pe net un articol cum ca admiterea la jandarmi anul acesta se da incepand cu 1 decembrie. Este adevarat? Pe alt site am vazut cum ca s-ar da incepand cu 10 ianuarie

2
Răspunde Raportează
kellyjamje12
în 28 Septembrie 2020 | kellyjamje12 întreabă:

Hei TPU... Ma gandeam ce facultate sa urmez si m- am gandit la FEAA (Timisoara), dar nu ma pot decide ce program sa aleg: Economie si Afaceri Internationale, Economie Generala si Comunicare Economica...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Anonima6754
în 27 Septembrie 2020 | Anonima6754 întreabă:

Hei TPU :) Vreau sa cant, ador sa cant, este pasiunea mea, in fiecare zi fredonez și cant peste 10 melodii, dar n0am voce :( adică știu sa cant, pot sa ating note mari dar când ma înregistrez...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
nyoentox2002
în 27 Septembrie 2020 | nyoentox2002 întreabă:

Ce parere aveti despre liceele tehnologice unde sunt si profile de liceu si de profesională? Eu sunt in clasa a 12 la profil de liceu:Tehnician in activitati de comert(inseamna ca ma pot alege...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Septembrie 2020 |

Magistratii sunt cei mai bine platiti angajati din Romania chiar si cu salariile de inceput?

4
Răspunde Raportează
morfeo
în 27 Septembrie 2020 | morfeo întreabă:

Am o diploma de competenta lingvistica cu nivelul B1, pe care scrie, , intr- o limba de circulatie internationala". Vreau sa stiu daca ma ajuta la angajare in UK, Birmingham, daca e utila in...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Feri5
în 27 Septembrie 2020 | Feri5 întreabă:

Îmi spuneti și mie unde invata rezidenții? Adică știu ca fac practica prin spital, dar merg in sali de clasa și li se preda materia sau? Va rog mult sa-mi răspundeți!

3
Răspunde Raportează
Lori117
în 27 Septembrie 2020 | Lori117 întreabă:

Vreau sa devin criminalist(ă). Ce facultate ar trebui sa aleg din cadrul Academiei de poliție Alexandu Ioan Cuza, pentru a deveni (cum am precizat mai sus) criminalist(ă)?

4
Răspunde Raportează
bogdithereal
în 27 Septembrie 2020 | bogdithereal întreabă:

Dacă aș vrea da dau la aviatie am nevoie de un certificat medial clasa 1. Acest certificat se obtine la INMAS. Intrebarea mea este: Pot trece de probele de la INMAS daca am o forma usoară de...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Septembrie 2020 |

E greu sa faci o postliceala ca asistent dermatolog? Cam ce ar trebui sa cunoasca si sa faca un asistent dermatolog? Se cauta astfel de asistenti? E obligatoriu si bacul? Il pot da in timpul celor 3 ani...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
AdyAdy1234678
în 26 Septembrie 2020 | AdyAdy1234678 întreabă:

Vreau sa devin polițist. Dar îmi este teama ca nu voi mai avea prieteni și ma vor crede un trădător sau nu știu ce. Și am o problemă pot fi polițist dacă sunt fan manelelor?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Septembrie 2020 |

E adevarat ca in scolile de politie elevii dorm cate 10- 20 in acelasi dormitor si ca dusurile din baie nu au pereti/perdele si fac dus toti deodata dezbracati? Poti sa stai in chirie in timp ce esti...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AdyAdy1234678
în 26 Septembrie 2020 | AdyAdy1234678 întreabă:

Vreau sa devin polițist dar nu sunt sigur. Adică as vrea sa am aceasta meserie dar îmi e teama ca nu voi mai avea prieteni, ca voi fi văzut ca un turnător.Si nu cred ca exista polițiști cărora...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonim420420
în 26 Septembrie 2020 | Anonim420420 întreabă:

Daca sunt angajat pot sa ma inscriu la scoala de pompieri? Pot sustine concursul?

3
Răspunde Raportează
Elena_Maria_1993
în 26 Septembrie 2020 | Elena_Maria_1993 întreabă:

Pentru a fi admisa la facultatea de Afaceri și administrații dau examenul de admitere si la matematica? Dacă da, după părerea voastră, un elev la filo, il poate lua fara meditații la...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Septembrie 2020 |

Sporurile pe care le au judecatorii pot dubla sau pot tripla salariul?

1
Răspunde Raportează
Adex12k
în 26 Septembrie 2020 | Adex12k întreabă:

Vreau sa dau la jandarmi si mai sunt cam 2 luni. Pana sa ma apuc de meditatii voiam sa vad care e programa, din ce lectii se da la romana dar nu am gasit nicaieri programa. Poate sa mi- o zica...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Inna2003
în 26 Septembrie 2020 | Inna2003 întreabă:

Mie imi place foarte mult sa fac fotografii de portret si de peisaj si sa le editez. Imi place foarte mult partea artistica, ce tine de design, culori, edit. Dar in acelasi timp imi place si matematica...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
GeorgeD132
în 25 Septembrie 2020 | GeorgeD132 întreabă:

Am si eu o intrebare. De ceva timp am un nou loc de munca. Mai precis lucrez ca Operator Productie mase plastice, mentionez ca am mai lucrat in trecut. Imi place mesereia asta dar de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Septembrie 2020 |

Buna, am o întrebare. Îți poți baga preaviz dacă ești angajat in Germania și ai 2 luni de munca?

1
Răspunde Raportează
danidni
în 25 Septembrie 2020 | danidni întreabă:

Dati-mi o parere, unde e mai bine ca salariu si ca meserie, la jandarmi subofiteri sau politie agenti? Dau fundita

3
Răspunde Raportează
nojudgements
în 25 Septembrie 2020 | nojudgements întreabă:

Știe cineva sigur și concret care este taxa anuala la academia de politie?

11
Răspunde Raportează
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexia87991
    trimisă pe 10 Octombrie

Alexia87991 întreabă:

Deci Un tip cu care ma stiu de mult lucreaz? n Germania la un depozit La plata salariului, a b?gat iban- ul meu, dar prima data a b?gat iban- ul unei fete a unei femei de acolo de la el si ei...? (mai mult)
    26 răspunsuri
  • Cipi1212
    trimisă pe 10 Octombrie

Cipi1212 întreabă:

Bun?, A?i v?zut trailerul despre filmul din 2026: Terminator 7? Film cu distribu?ia: Arnold Schwarzenegger, Christian Bale ?i Will Smith.
    21 răspunsuri
  • angel6lust
    trimisă acum 13 ore

angel6lust întreabă:

Este adev?rat c? de mar?i s-ar putea s? implementeze UE Chat control? S? se uite prin mesajele noastre? Am v?zut asemenea ?tiri, dar nu ?tiu ce s? cred.
    17 răspunsuri
  • Marianjdjjsd
    trimisă pe 10 Octombrie

Marianjdjjsd întreabă:

Salut, zilele trecut am trecut pe ro?u, din greseala ntr-o intersec?ie cu camere, precizez ca sunt ncep?tor, ce risc?
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.833
  • Întrebări: 3.951.866
  • Răspunsuri: 17.645.691
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 38 minute
Ce zici de un quiz?
Curiozitati despre fructe

Curiozitati despre fructe

Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...

Start quiz
Categorii
  • 651.927 Adolescenţi
  • 55.536 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.727 Auto & Moto
  • 144.217 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.001 Carieră
  • 20.325 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.932 Conversaţii