TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Carieră

Carieră

• 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
Alex737889
în 16 August 2023 | Alex737889 întreabă:

Buna! Îmi puteți spune ce salariu are un jandarm? De la unul debutant pana la unul cu o oarecare vechime. Dacă are funcție de control salariul creste? Cum poți avansa in grad?

2
Răspunde Raportează
Alex737889
în 15 August 2023 | Alex737889 întreabă:

Buna, îmi puteți spune cât câștiga aproximativ un luptător Anti-tero la SRI? De la un debutant pana la un luptător cu vechime și o funcție mai mare. Cum se poate avansa in grad?

6
Răspunde Raportează
YoungScarecrow
în 14 August 2023 | YoungScarecrow întreabă:

Salut, Îmi recomandă și mie cineva un site/grup de Facebook cu locuri de muncă în Germania? Mulțumesc anticipat

2
Răspunde Raportează
___Enzo
în 14 August 2023 | ___Enzo întreabă:

Bună ziua! Știți locuri de muncă în care te poți plimba mai mult unde lucrezi doar de luni până vineri cu program de la 9 până la 18 cel târziu?

6
Răspunde Raportează
anonimbuc21
în 13 August 2023 | anonimbuc21 întreabă:

Salut. Sunt volunatr ISU SMURD si sunt la facultatea de asistenta medicala, din pacate, din ce am inteles am o boala cronica si nu voi putea da dupa facultate la pompieri sa ajung pe smurd... ma ajuta...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Candia
în 13 August 2023 | Candia întreabă:

A facut cineva cursurile postuniversitare "Optometrie testare si prescriptie" sau "Optometrie - Optică Medicală" de la Universitatea Politehnica Bucuresti? Cat de greu este acest curs?

0
Răspunde primul Raportează
andrei46557
în 12 August 2023 | andrei46557 întreabă:

Salut! Am si eu o intrebare, vreau sa dau la o facultate la Unibuc (drept) Imi poate explica cineva cum sta treaba cu caminele? Adica, imi aleg eu caminul sau sunt repartizat automat? Repartizatea dupa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 August 2023 |

Bună ziua! Pot susține examen de intrare în profesia de avocat, ca avocat stagiar, dacă sunt fost polițist? Am aproape 3 ani de când sunt ieșit din sistem prin demisie. Pun aceasta întrebare...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cemy
în 12 August 2023 | Cemy întreabă:

Buna! Care este diferența dintre Academia de Politie si Scoala de Agenți de Politie? Din cate am inteles din ambele iesi ofiter dar pe Academie e bataie mai mare pe locurile de politie

1
Răspunde Raportează
Nickolas77
în 12 August 2023 | Nickolas77 întreabă:

Buna. Am si eu o intrebare. Lucrez ca agent securitate la un centru comercial. La programul de 12 cu 24 deci 192 de ore lucrate pe luna. Cati bani ar trebui sa iau in mana legal?

6
Răspunde Raportează
ac27728
în 10 August 2023 | ac27728 întreabă:

Sunt din Pitesti si vreau sa dau la medicina, insa nu stiu daca sa aleg Bucurestiul (mai aproape de casa, capitala, dar inapoiat dpdv european) sau Clujul (mai departe, insa mult mai dezvoltat, o ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Cristi7529
în 10 August 2023 | Cristi7529 întreabă:

Am aproape 18 ani, am nevoie de un job, nu neaparat in Romania, stiu engleza si italiana destul de bine si am invatat c+ + timp de 3 ani chiar daca sunt la filologie, merita sa continui? Am sanse ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
VrRos05
în 10 August 2023 | VrRos05 întreabă:

Prin ce metode se fac bani mulți? Observ unii cu case mari frumoase,mașini,vile,femei frumoase, care nu muncesc atât de mult sa le aibă. Cum fac ăia minim 10.000 pe lună

44
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 August 2023 |

Salut, ce face un tehnician de transporturi auto? Doresc raspunsuri serioase fara mistouri

5
Răspunde Raportează
Soyyo23
în 10 August 2023 | Soyyo23 întreabă:

Buna, de curând am primit o oferta de munca in cadrul companiei Amazon (servici clienți cu limba spaniola) am aplicat după care am primit un mail de pentru a completa un test de limba, l- am trecut,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
CMGeorge98
în 10 August 2023 | CMGeorge98 întreabă:

Este meresia de Electrician de viitor? Se castiga bine in acest domeniu? Este mai avantajos sa profesezi aceasta meseria in strainatate?

8
Răspunde Raportează
RAY
în 10 August 2023 | RAY întreabă:

Lucrează cineva la un service GSM?

1
Răspunde Raportează
zagancm
în 9 August 2023 | zagancm întreabă:

A mai fost cineva în Germania la firma de curierat Runex din Erfrut? Sa știu dacă este țeapă sau nu

4
Răspunde Raportează
gutasanda87
în 9 August 2023 | gutasanda87 întreabă:

Ce intrebari ar putea fi la un interviu pentru facturare autofacturare?

1
Răspunde Raportează
CelebruAnonimus
în 9 August 2023 | CelebruAnonimus întreabă:

Salutare! M- am gândit să încep un curs de web developing de 6 luni. Aș fi foarte de la început în acest domeniu și nici nu am fost bun la matematică, dar mi se pare interesant și promițător...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 August 2023 |

Salut, TPU! Vin la voi cu două întrebări astăzi: 1. Credeți că am șanse să fiu angajat la o firmă de curierat ca manipulant marfă dacă nu am forță?(Abia dacă pot să car sacoșa de cumpărături) ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 August 2023 |

Salut, ce poti sa iesi din profilul de electronist auto?

6
Răspunde Raportează
Cristi8666
în 8 August 2023 | Cristi8666 întreabă:

Salut, as vrea sa ma apuc sa invat Electronica e un fel de pasiune a mea. Momentan stiu doar lucruri de baza, intrebarea mea e daca se castiga ceva banuti din aceasta meserie si daca imi puteti da un...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
raresgormand
în 8 August 2023 | raresgormand întreabă:

Buna seara, am 24 de ani si am terminat facultatea de medicina veterinara, stie cineva cum m-as putea face biolog marin?

2
Răspunde Raportează
floruits
în 8 August 2023 | floruits întreabă:

Bună seara TPU! Care este cea mai bănoasă meserie?

12
Răspunde Raportează
superpissy40
în 8 August 2023 | superpissy40 întreabă:

Buna TPU. E normal sa nu fi avut niciun job pana la 24 ani? Nu am vrut sa ma interesez de un loc de munca pana acum, pentru ca m- am dedicat studiului(3 ani de licenta si 2 ani de master) si nu am vrut...? (mai mult)

28
Răspunde Raportează
Ayazicfrate822
în 8 August 2023 | Ayazicfrate822 întreabă:

Mai exista alte meserii pe santier in afara de tubulator, sablator, vopsitor, sudor si lacatus?

10
Răspunde Raportează
sandmonkey
în 7 August 2023 | sandmonkey întreabă:

Salut, stie cineva cate credite are universitatea din Craiova, specializare drept?

1
Răspunde Raportează
sandmonkey
în 7 August 2023 | sandmonkey întreabă:

Salut imi spuneti si mie cum e treaba cu creditele la facultate? care e maximul de credite si in functie de ce se scad? multumesc

12
Răspunde Raportează
Aalexandrina26
în 7 August 2023 | Aalexandrina26 întreabă:

Bună. Daca dau la facultatea de științe ale educației și studiez Psihopedagogie, am posibilitatea să fac masterul la limbi străine ca sa pot sa predau limba engleza?

3
Răspunde Raportează
adiadrian123
în 7 August 2023 | adiadrian123 întreabă:

Salutare! Recent am intrat ca SGP la Pompieri, am facut pregatire in jur de 3 luni de zile! Dupa acestea am semnat un contract pe 4 ani. Am doar 2 luni de cand sunt angajat pe acest contract si vreau ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Hi12
în 7 August 2023 | Hi12 întreabă:

Bună! Intru clasa a 12- a. Îmi doresc mult să iau permisul de conducere, aș economisi ore pierdute așteptând autobuzul, aș putea să dorm mai mult în zilele în care este școală, făcând...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ChiritaBogdan
în 6 August 2023 | ChiritaBogdan întreabă:

Ce fac la profilul de liceu "protectia mediului"? Ce pot deveni? E meserie de viitor?

4
Răspunde Raportează
Anaonimul77
în 6 August 2023 | Anaonimul77 întreabă:

Buna ziua! Am terminat scoala de pompieri din Boldesti. As putea sa fac schimb cu cineva care a terminat-o pe cea de politie? Eu sa ma mut la politie și el la pompieri?

6
Răspunde Raportează
ProMaster112
în 6 August 2023 | ProMaster112 întreabă:

Buna! Daca sunt agent de paza la un ocol silvic si vine politia cu lemn confiscat si nu ma gaseste acolo ma poate sanctiona pe mine personal sau firma cu care lucrez?

5
Răspunde Raportează
XiaomiKWS
în 5 August 2023 | XiaomiKWS întreabă:

Mi- a spus astăzi un fost jandarm cică daca va fi război și în România(nu contează data, luam ca termen "vreodată"), jandarmii sunt printre primii chemați, pe lângă cei din armată. așa este?...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Tulips5
în 5 August 2023 | Tulips5 întreabă:

Buna! Am o nelămurire și nu reușesc să o rezolv pe nicăieri. Sunt clasa a 12- a și îmi doresc să urmez facultatea de litere din cadrul UBB. Pe langa limba romana, as vrea sa studiez limba coreeana....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
___o3yR
în 5 August 2023 | ___o3yR întreabă:

Care meserie este mai frumoasa și mai bine plătită? Polițist rutier sau design interior?

1
Răspunde Raportează
Denisa699610
în 5 August 2023 | Denisa699610 întreabă:

Buna TPU! Ma întrebam care sunt ramurile pe care pot merge la facultatea de agricultura? Și in ce consta fiecare? Trebuie sa știu matematica? Dacă îmi poate Răspunde un om cu experienta ar fi minunat!...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Xir0
în 5 August 2023 | Xir0 întreabă:

Buna! Sunt pe profilul Bio- Chimie la liceu, in clasa a 9- a. De cateva zile ma tot stresez cu o întrebare: ce voi face după liceu? In mod evident, planuiesc sa- mi continui studiile la facultate, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mariuss234
în 4 August 2023 | Mariuss234 întreabă:

Buna ziua! Am absolvit recent facultatea de contabilitate și informatica de gestiune și as vrea sa încerc și la scoala de Subofițeri din Câmpina. As putea fi încadrat cu studii...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ionuc098
în 4 August 2023 | ionuc098 întreabă:

Poți sa faci facultatea de drept dacă ai făcut liceul militar?

2
Răspunde Raportează
Cinipeanumadalina
în 3 August 2023 | Cinipeanumadalina întreabă:

Buna ziua! Am terminat Facultatea de Moașe in 2019, Modulul Psihopedagogic 1 in 2018, până acum am lucrat in sănătate.Pot sa lucrez în grădinițe sau chiar ciclu primar, gimnaziu? Mulțumesc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 August 2023 |

Cum ajung un bun neurolog sau cercetător independent în neurostiinte?(Ca Joe Dispenza)Întreb și eu asa poate pentru viitorul indepartat fiindcă îmi place tot ce tine de domeniul creierului.

13
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 3 August 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

Ce trebuie sa faci ca sa poti ajunge consultant financiar?

6
Răspunde Raportează
TheSeventhSin
în 3 August 2023 | TheSeventhSin întreabă:

Buna seara, stie careva vreun loc de munca remote pe partea de Design (si aici ma refer la absolut orice tine de design) Poate editare video/photo, copyrighter, habar n- am. Sau un intership remote...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
RiciXR9
în 3 August 2023 | RiciXR9 întreabă:

Bună seara! Spuneți un motiv serios pentru a- mi schimba tura de la 8 ore, la 6 ore, pentru a înghiți galusca managerul. Trebuie sa ii spun un motiv neadevărat de ce vreau la 6 ore. Regret ca am...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
LaviniuA
în 3 August 2023 | LaviniuA întreabă:

De ce sunt asa de mulți livratori de mancare straini in Buc? Nu stiu de unde or fi, dar după cum arată nu sunt romani. La voi in oras sunt tot asa?

19
Răspunde Raportează
Geko03
în 3 August 2023 | Geko03 întreabă:

Sunt în prezent student la drept și aș dori să știu dacă continuând cu această facultate o să pot să devin comisar la Garda de Mediu, menționând faptul că una dintre materiile de la drept...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ty563zE
în 3 August 2023 | ty563zE întreabă:

Ce facultate de medicină sa aleg? Sunt din Constanța, iar medicina este clar drumul pe care vreau sa il urmez. Am privit Clujul ca primă optiune, insă problema este distanta cu care initial credeam...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • anonim_4396
    trimisă acum 7 ore

anonim_4396 întreabă:

Am nevoie de un sfat legat de o situație cu chiria. Am închiriat apartamentul unei persoane, plătește separat toate utilitățile. De curand mi- a spus că are o cunoștință cu care ar vrea să...? (mai mult)
    25 răspunsuri
  • angel6lust
    trimisă acum 9 ore

angel6lust întreabă:

Azi mi-am băgat o cartelă de la Telekom în telefon, era pre paid, și totuși nu m-a virat la Digi. Ați mai pățit așa?
    8 răspunsuri
  • RobocopBuisness
    trimisă acum 10 ore

RobocopBuisness întreabă:

Consumă mai puțin curent electric un PC mai vechi dacă joc prin cloud gaming, inclusiv în idle, comparativ cu un PC de gaming modern? Am un PC mai vechi (i3- 7100 + GTX 1050, monitor 1080p/60Hz)...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 15 ore

LisaJulie întreabă:

Apar tot mai des reclame cu viruși, chiar dacă nu intru pe site-uri periculoase! Pot sa îmi setez laptop-ul sa le blocheze?
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.291
  • Întrebări: 3.954.061
  • Răspunsuri: 17.660.147
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 33 minute
Ce zici de un quiz?
Prison Break

Prison Break

Ai stat cu sufletul la gura la fiecare episod sa vezi daca planul lui Michael de a-si salva fratele de la o pedeapsa nedreapta va functiona? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al serialului Prison Break?

Start quiz
Categorii
  • 652.070 Adolescenţi
  • 55.605 Afaceri & Financiar
  • 22.873 Artă şi Cultură
  • 72.854 Auto & Moto
  • 144.253 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.097 Carieră
  • 20.356 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.274 Conversaţii