Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 31 Decembrie 2025 sunt:
De ce un mar verde iti aduce primavara?
Am o intrebare: in luna mai imi amenajez camera si vreau sa imi fac un desen cu Yin si Yang pe perete. Imi puteti spune unde sa il pun?
In Cluj, de unde pot cumpara si/sau comanda mobila living in stil contemporan de buna caliatate? Sa nu-mi recomandati "Staer"! am cumparat de curand de la ei si sunt dezamagita de calitate!
Ce flori se pun primavara?
Ce inaltime are un bloc de 4 etaje?
Asa vrea sa va intreb ceva. Mama are un lamai si meureu ii cad florile. I-am luat de toate: pamant, solutie... degeaba. Puteti cumva sa ma ajutati si pe mine? Va rog mult... si dau si fundita. Multumesc? (mai mult)
As dori sa stiu aproximativ cate ore rezista un buchet de trandafiri dupa ce il cumparam din piata, florarie, etc.
Hei vreau sa-mi spuneti ceva. Daca mi-am luat un papagal azi si nu mananca nu bea, si nu vorbeste cu cealalta papagalita a mea pe care am luato chiar ieri... ea facea la fel dar azi s-a obisnuit.Credeti? (mai mult)
As dori o comparatie intre vopsea lavabila peste tinci si vopsea lavabila peste glet
Dintr-un perete de rigips se aude uneori un sunet ciudat care se repeta dupa cateva secunde. Prin perete trec doar cabluri pentru becuri. Cand apas uneori in el se aude acest zgomot dar doar uneori si doar...? (mai mult)
Ce este castravetele?
Buna Ziua. Mi-am cumparat un bonsai, dar nu stiu specia si asa nu stiu cum sa-l ud pentru ca difera de la specie la specie.Imi puteti spune o metoda care merge la toti bonsaii? Multumesc.
Hey am nevoie de putin ajutor. Mi-am luat o floricica in ghiveci numita stiintific Euphorbia Milii Mini (mini spring flower) (uite o imagine :http://www.hydroflora.cz/mini/Euphorbia%20milii%20red.jpg) si...? (mai mult)
La ce adancime se planteaza semintele de panselute? Si din ce e format compostul in care se insamanteaza panselutele? Pamant normal si mranita e suficient?
Primula (floarea aceea de primavara) rezista doar primavara? Sau nu am ingrijit-o eu prea bine si s-a ofilit? Voi ce stiti? Vreau sa stiu ce fac cu ea: o arunc sau o pastrez pana la primavara viitoare in...? (mai mult)
Cum și când trebuie tuns un bonsai. Vă rog mult să-mi dați sfaturi. Pupici TePUiștilor frumoși.
Am un trandafir chinezesc, care a înflorit toata perioada ianuarie - martie. Acum au apărut niște insecte mici, albe, pe spatele frunzelor.Frunzele s-au îngălbenit iar bobocii cad! Ce este de făcut?...? (mai mult)
Ce stiti despre cultivarea panselutelor in sere/solarii?
Sall. odata cu venirea primaverii, au venit si furnicile.:| am auzit de praf de copt, de feriga...am pus si nimic.am dat cu spray pentru purici, gandaci, sobolani si pentru ce mai era acel spray.2 zile? (mai mult)
Ne facem casa anul asta.Care ar fi o culoare mai potrivita?:)Alb sau un galben mai deschis? Casa va fi simpla cu un etaj.:)
Cum sa vopsesc casa exterior daca am acoperisul cu tabla rosie? Ideei ceva! Dau fundita!; x
As dori sa plantez zambile(in ghivece) in sera acoperita cu folie si incalzita.In ce perioada se planteaza bulbii pentru a inflori inainte de 1 Martie si cum se planteaza? Se pot planta direct in ghiveci?...? (mai mult)
Voi aveti flori uscate acasa? eu am in mai multe vaze! le-am dat cu fixativ de par(cu sclipici) nu le pica petalele si sunt frumoase! le mai dau cu parfum din cand in cand si isi pastreaza mirosul! imi...? (mai mult)
Am un visin care a trait 4 ani iar acum s-a uscat. ce ppot sa fac
Hey, am si eu o intrebare : daca am sa zicem camera cam mica, ce pot sa fac, sau cum sa aranjez mobila ca sa arate mai spatioasa? Multumesc.
Salut, Am o planta micuta de apartament.cred ca e "dracaena" dar e mica si nu are inca tulpina aceea lemnoasa. Nu stiu cum sa o intaresc. Ea tot creste.are acum vreo 30-40 cm si e moale. Se indoaie si...? (mai mult)
Cum se numeste intrerupatorul cu capul rotund:Dplz^:)^
Cum sa scap de vrabiille care-mi mananca mugurii copacilor?
Cum se altoiesc ciresii? si cu ce merge altoitii? raspundeti cit mai detaliat cel mai bun raspuns primeste fundita:D
Cum se altoiesc ciresi? si cu ce? explicati detaliat cel mai bun raspuns primeste fundita.
Am si eu un pomisor, un arbust :)) nu stiu sigur ce e, se numeste cupresus si cred ca e ceva ruda cu coniferele. In ultimele 3 zile am fost plecata si nu l-a mai udat nimeni si si-a lasat crengutele asa,...? (mai mult)
Stie cineva despre polenizare cu bondari?
daca am sa zicem camera cam mica, ce pot sa fac sau cum trebuie sa aranjez mobila ca sa fie mai spatioasa? In camera am : o masuta, patul, un fotoliu, sifonierul si un fel...? (mai mult)
Cum este sa ai o pisica? Ce presupune? Ce trebuie sa stiu inainte? Ce trebuie sa fac imediat dupa ce intru in posesia unei pisici?
In cat timp fierbe un ou?
Unde pot gasi jaluzele din panza pentru a le atasa la tamplarie de termopan?
Va rog, doresc reteta de preparare a materiei prime pentru fabricarea tuicii de bucate (porumb, grau, orz) WHISKY, cine cunoaste modul de fabricare, compozitie, ingrediente, perioada de fermentare,...? (mai mult)
Spuneti mi va rog cu ce se poate curata mobila din pal melaminat, fara a lasa urme sau dare :( Am incerca cu multe solutii si rezultatul este acelasi, dezastru, mai ales ca mobila e culoare inchisa se...? (mai mult)
Are cineva butas de trandafir Ambasador?
Pipa turcului Creşte la înălţimea de 5-10 m, cu ajutorul rădăcinilor aeriene. Înfloreşte: iun.-sept. Înălţimea plantei: 5 m. Florile sunt mari, au formă de pâlnie, în exterior are o...? (mai mult)
Imi poate oferii si mie cineva mai multe informatii despre planta aceasta? Năpraznic albastru? stiu doar ca este o planta perena si infloreste foarte mult timp. dar despre plantare sau ingrijire? am...? (mai mult)
Nu stiu ce are masina de spalat...scot hainele din masina foarte urat mirositoare.Mentionez ca folosesc detergent Ariel si balsam Lenor. Ce pot sa ii fac?
Cand se planteza nucii
As vrea sa stiu cum se ingrijeste ortensia, cat de des se uda, daca are nevoie de lumina, lumina difuza etc. va multumesc
am o craciunita(planta)traditionala, romaneasca nu din alta tara. o am de 4 ani si a crescut destul numai ca a inflorit numai o singura data o floare, si are frunzele uscate, si seci fara seva.cum...? (mai mult)
Cum se calculeaza un metru cub de beton?
Sunt persoane iubitoare de flori care doresc sa ofere seminte? tare mi-as dori sa primesc... din pacate nu imi pot permite sa cumpar!?
V-ati intrebat vreodata de ce, cand bem ceva dintr-un pahar, ridicam degetul mic de la mana in sus? :)))))))) Mi se intampla si mie deseori :D
Nu toate plantele pot convetui impreuna. Exact ca la oameni, exista simpatii si antipatii, astfel puse in vecinatati nedorite, plantele nu mai dau rod. De pilda, salata se impaca de minune cu rosiile,...? (mai mult)
Ce decoratiuni originale as putea folosi la nunta mea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia