Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Dati-mi si mie niste site-uri de unde pot downloada(poate fara virusi) programe 3d pentru design interior(amenajari interioare). Am nevoie urgenta:).
Cu ce se poate curata un fier de calcat?
Cum fac rost de gems pe ourworld? daca stiti spuneti-mi la id-ul pretty_girl972009 si lasati-mi numele de la ourworld
Ma intereseaza raspandirea la noi in tara al speciei de ciuperci ZBARCIOGI in ce zone se gaseste aceasta specie sub forma uscata oare de unde as putea cumpara
Dragi prieteni TPU, va rog puteti sa-mi spune-ti daca in aceasta luna pot inmulti muscatele. Una dintre ele a crescut foarte mult si a depasit puterea de sustinere a ghiveciului. As dori sa tai din lastarii...? (mai mult)
Caut sa cumpar un dispozitiv (masina) de confectionat plasa sarma pentru gard? Eventual o schita care sa ma ajute sa-l fac singur, va rog!
Centrala termica pe gaz Baxi e buna?
Spuneti-mi va rog cum sa imi tartez laiul i-a cazut toate frunzele a ramas trunchiul gol, spunet un tratament pentru el? e bolnav rau si as vrea sal salvezi
Am acasa un lamai, e foarte bolnav, i-a cazut toate frunzele, a ramas trunchiul gol si as vrea sa il salvezi, cum as putea sal salvezi? cum sal tratez?
Am 3 rezistente de boiler cu cate 2borne fiecare un termostat la 220/380v cu doua borne un led la 220v si un contactor de 16A la 380v. intrebarea mea este; daca stie cineva sa lege rezistentele la 380v...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca trandafiri imperiali merg in zonele reci sint MM.
Am o geaca bicolora: alb si albastru. La spalare, din cauza solutiei de inderpatat pete, pe partea alba au aparut cateva punctulete albastre. Cum le pot scoate, avand in vedere ca folosirea clorului...? (mai mult)
Care ar fi punctele cardinale dorinte in achizitionarea unui apartament?
Mie mi-a aparut egraasie pe pereti din camera si are miros de mucegai am aerisit aproape zilnic dar tot de geaba sa fie oare din caiuza ca am termopan
Ma poate ajuta si pe mine cineva? As dori sa-mi fac si eu in curte o balta mica (ornamentala) cu fantana artizana.Credeti ca imi puteti da niste idei cum sa o fac? MULTUMESC.
Stie cineva daca se mai poate face ceva cu un geam termopan care s- a aburit tare inauntru (adica intre foile de geam, nu in interiorul casei)? Geamul este la fereastra de la balcon si acolo am fff multe...? (mai mult)
M-ar interesa sa fac o cabana pe unde la munte. adica locul am meu unde sa o fac dar oare la ce pret as ajunge. Bine intales vreau o cabana micuta nu ceva mare... Multumesc
De ce este importanta zapada pentru pamant si plante?
Asi vrea sa stiu si eu ce tratamente trebui sa dau la bulbi de zambile avand in vedere ca am 18 mii de bulbi! am in permanenta 10 garade celsius si sunt puse la sera! cum asi putea forta lor pentru inflori...? (mai mult)
Am un trandafir japonez si nu stiu cum sau chind sal curat deja e prea mare are perioade chind se curata astep sfaturi va rog.
Sal de unde as putea sa cumpar online un tapet pentru perete? la mine in zona nu gasesc.
Cand o sa mai dea filmul viva high school mrxico?
Sal care este diferenta intre tapet si fototapet? care este mai bun as vrea sa imi pun si eu dar nu stiu care e mai bun
Sal de unde as putea sa cumpar online un tapet pentru perete ca la mine in zona nu gasesc
Cum sa remediez micile fisuri aparute in stratul de glet ce a fost aplicat peste rigips?
Sal as vrea sa imi pun un tapet in sufragerie doar pe un perete dar as vrea cu al si negru imi puteti da o idee va rog, am vrut la inceput o pictura dar as prefera un tapet ca e mai simplu si mai usor...? (mai mult)
Am o terasa de 9 m lunga i 2, 20m lata acoperita cu onduline transparent incolor(cu timpul trade a crem) intemperiile isi pun amprenta si doresc sa schimb ondulinul cu ceva ce nu crapa fisureaza deformeaza...? (mai mult)
Ma gandeam sa imi pun la mine in camera ceva verdeata :) ce plante de apartament imi recomandati care sa fie usor de intretinut preferabil ceva in genul unor arbusti sau asa :-?
mi s-a aburit parchetul in camera, aproape sta apa, poate fi din cauza ca am izolat(am pus scart pe langa geam) sau de la ce poate fi? si cum rezolv!?
Pentru a beneficia de programul prima casa trebuie sa fiu angajat in Romania? Mi se acorda creditul daca sunt angajat in alta tara?
Cum se creste poinsettia?
Daca cumpar proiect pentru constructia unei case in cat timp trebuie construita? Are un termen limita?
Trebuie sa lucrez in Romania ca sa beneficiez de programul "prima casa"?
Am un boiler de 250l cu 3 rezistente de 2kw la 220v fiecare dar nu are termostat, si vreau sa stiu daca se poate alimenta la 380v in felu urmator:sa alimentez fiecare rezistenta cu cate o faza...? (mai mult)
Cine stie site cu retete culinare? Dau fundita
Am un boiler de 250 l si vreau si vreau sa-l modific asa:sa pun o teava de fum de 120mm care vine de la cazanul de incalzire centrala. INTREBAREA MEA ESTE :are randament bun sau mai trebuie pusasi o serpentina...? (mai mult)
Am si eu o problema cu niste insecte, arat ca niste furnici dar nu sunt furnici, se inmultesc de pe o zi pe alta, problema e ca si inteapa, nu mai stiu cum sa scap de ei.Am luat tot felul de insecticide...? (mai mult)
Trebuie sa scot vita de vie din curte si s-o mut in gradina, sa nu pierd soiul. Cum sa procedez ca sa am cele mai mari sanse de reusita?
Lumina in bucatarie! Imi puteti da niste sfaturi, indrumari? Cum este mai bine, sunt ceva repere? Multumesc!
As dori sa construiesc o casa la 30 km de bucuresti (p+ m) amprenta este de 70 aproximativ 80m2 apelez la sfaturile voastre pentru o echipa de buni constructori dar si foarte seriosi. Doresc...? (mai mult)
Care este cea mai luxoasa casa? Dar cea mai frumoasa gradina?
Sal cine a vazut usa pe rotund? as avea nevoie de una la sufragerie, oare cat ar costa una? am cautat si pe net dar sincer nu am vazt cineva a zis ca e cam scumpa si se face numai la comanda dar as vrea...? (mai mult)
Buna, Exista situri cu oglinzi? M-ar interesa pretul lor si modelul si daca puteti specifica si magazinul de unde o pot achizitiona. Eu vrea o olginda mare, sa spunem ca de 1, 60 lungime cam asa iar...? (mai mult)
Imi spuneti si mie va rog cu ce ies petele de oja din covor? oja e siclam iar covorul e deschis la culoare, deci se vede groaznic :D mersi :*:X
Sal as vrea sa spar zidu de la bucatarie dar, la sufragerie nu am usa oare cum ar arata? sa pun usa la sufragerie?
Vreau sa ma mut la sat unde nu sunt gaze. Sursa de caldura principala este soba pe lemne. Ce alte surse de caldura pot folosi (in afara de centrala pe lemne, gaz sau calorifer electric)?
Sal as vrea sa zugravesc iar apartamentu trebuie sa imi rascheteze pereti ca sa pun alta culoare? l-am facut acum 3 ani izolatie pereti indreptati tot doar culoare sa o schimb am un portocaliu acum si...? (mai mult)
Sal nu stiu ce sa fac as vrea sa sparg zidu de la bucatarie, dar problema este ca sufrageria este langa bucatarie si nu am usa oare cum ar arata, sau sa pun usa la sufragerie?
Am un bazin cu diametru de 50cm, si inaltimea de 130cm. Ma intereseaza citi litri de apa intra in el.
Sal as vrea sa fac o pictura pe perete in sufrageri, are cineva o idee unde sa caut sa ma inspir cat de cat, sau sa pun un tapet pe un perete? doar un singur perete vreau
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?