Cu ce se intretine cel mai bine parchetul laminat, ca sa nu ramana urme dupa spalare si sa luceasca?
A cumparat cineva asa ceva? http://www.tele-shop.ro/index.asp?pid=15023&tn=productview Se merita investitia? Nu intentionez sa fac reclama, vreau doar sa aflu pareri. Multumesc
Stiti cumva cum(din ce) se prepara esentele de camera?:)
Am si eu in apartament niste insecte lunguiete cu antene, maronii la culoare dar cand le omor nu miros urat si lasa o substanta alba cand le strivesc si nu sange. Sunt oare plosnite?
Unde gasesc niste idei cum sa mobilezi o garsionera? Caut poze, idei, sfaturi, daca aveti niste www specializate in amenajari sau sunt printre voi decoratori, astept un mesaj pe id darsidar sau pe...? (mai mult)
Cum se poate diminua mirosul de tutun dintr-o camera unde se fumeaza zilnic?
Este adevarat ca plantele sunt vii si simt? Adica atunci cand rupi o frunza ele "simt" oarecum asta? As vrea sa aflu mai multe!
Cum pot reconditiona un parchet de lemn fara sa platesc pe cienva sa o faca?
De unde epot cumpara turpentina? (si ce e aia?) Am citit undeva ca, daca amesteci sarea de baie cu asta, obtii o super solutie de curatat in baie.
Faptul ca am iedera care creste pe casa poate dauna peretilor casei?
Imi spune si mie cineva va rog frumos unde as putea gasi anunturi de vanzari case? Sunt din Cluj si as vrea ca si acele case sa fie de prin zona. (in afara de www.piatadelaa-z.ro) multumesc. (niste site-uri...? (mai mult)
Dragi prieteni! am din nou nevoie de ajutorul vostru.Intrebarea este urmatoarea:cu ce adeziv se poate monta gresia peste parchet, pentru ca am incercat in fel si chip si se desprinde, daca aveti vreo...? (mai mult)
Ce pot face sa imi creasca unghiile mai repede?:ddau fundita:D;)) mi-am rupt o unghie...:))
Sall! m-am plictisit de camera mea! si as vrea sa mai fac schimbari de mobilier etc. dar ai mei im schimba camera abia la 13-14 ani! si pana atunci o sa ma plictisesc! detalii despre camera:patdubla, birou,...? (mai mult)
Cum se ingrijeste o camelie?
Stau la curte si nu stiu cum e mai ieftin cu centrala, sa-mi iau termostat ambiant sau nu.Sau sa o las sa mearga doar unde am nevoie in casa?
Cine stie in braila de unde pot cumpara un covor pentru. o sufragerie? care sunt mai de calitate?
Am si eu o intrebare:| Ce sa-mi iau pisica sau caine? Nu stiu ce sa fac. Cn face mai multa mizerie? va rog ajutati.ma :)
Cum se pot scoate petele de grund de pe haine? Am incercat cu benzina, diluant, acetona si nu am reusit mare lucru...
Am si eu o intrebare:cum pot scoate petele de grasime de pe o rochie de matase? Am incercat cu vanish, dar nu iese, nu am timp sa o mai duc la curatatorie.
Va trebui sa ma mut din cartierul vitan in berceni, credeti ca imi va fi greu sa ma acomodez acolo? Tinand cont ca aici am locuit 11 ani?
Ce produse eco de curatat stiti?
Cum pot curata lavabila din striatiile termopanului colorat? Am incercat deja cu toate solutiile de geamuri, cu diluant si cu altele.
Cum pot curata monede vechi?
Cum se rezolva problema podelelor care scartaie?
Cum pot inlatura praful de pe mobila pentru mai mult timp?
Cum sa previn aparitia mucegaiului in casa?
Salutare natiune! :) A venit frigul, si nu numai afara, ci si la mine in casa asa ca vreau sa imi iau un calorifer electric. Cine ma poate sfatui si pe mine... ce sa cumpar? Ce marca, consum, putere?? (mai mult)
Cum se mobileaza si decoreaza "cu cap" camera copilului?
Exista tutoriale despre cum sa-ti alegi mobila?
La mine in baie miroase foarte urat din cauza tevilor facute prost (cred). Daca nu dai drumul la apa cateva ore (in timp ce dormim, sau cand suntem la serviciu), miroase oribil. Ce pot face in privinta...? (mai mult)
Care e cea mai usoara metoda de a inlatura piatra de pe cada de baie si faianta?
Am facut var pentru. a-mi varui garajul, si am experimentat cu culorile sa fac o nuanta speciala de portocaliu pana mi-a iesit un roz murdar. Ce culoare sa adaug ca sa-mi iasa portocaliu, sau macar o...? (mai mult)
Cu ce pot taia sticla?
Cam cat trebuie sa cheltuiesti ca sa-ti faci camera visurilor?
Ce pot face ca sa ucid pentru totdeauna gandacii de bucatarie?
Am un filodendron superb, l-am tinut in curte in ghiveci mare, zilele trecute mutandu-l intr-o camera, datorita frigului, am constatat ca are radacini crescute in afara ghiveciului mult mai multe...? (mai mult)
Sotul meu mia cumparat o begonia de la florarie, era inflorita, mi-a fost recomandat sa o mut in alt ghiveci in luna februarie, am mutato ca o am de la inceputul anului dar dupa ce i sau trecut florile...? (mai mult)
Cum se scot petele de deodorant de pe haine?
Ce inseamna offline si onnline?
Daca pun seminte de marar, leustean, telina in ghiveci, am sanse sa obtin rezultate? (separat...ma refer mararul in ghiveciul lui, leusteanul la fel etc!)
De ce se pune cenusa de oase in portelan si cum iti dai seama ce portelanuri au asa ceva?
Cum pot sa-mi readuc prosoapele la pufosenia initiala?
Unde as putea citi despre cum se coase o brida pentru nasture? Invatasem la lucru manual, dar au recut ani de-atunci si nu mai stiu...
Dragilor, am primit un bonsai, si va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi referitoare la ce-i place, ce nu-i place, despre cum sa-l ingrijesc. Va multumesc mult si seri minunate. Nu stiu ce specie este...? (mai mult)
Din ce se face amorsa aceea cu care dai pe pereti inainte sa-i varuiesti?
Cum aleg ce fete de masa sa cumpar? Exista modele potrivite pentru seara/dimineata/ocazii? Multumesc
Cum pot sa repar o gaura in perete?
Ce e mai bine sa ai, chiuveta de portelan sau de inox?
Care se pricepe la design interior? Am nevoie deniste sugestii.Multumesc,
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?