Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
M-am mutat de curand si mi-am luat o saltea noua nouta, doar ca n-am luat si patul propriu-zis.Salteaua sta acum pe parchet, ce pot face pentru a preveni deteriorarea ei in lipsa patului?
Cam cat costa un fotoliu para, din acela cauciucat?
Cam cat m-ar costa sa inlocuiesc geamul usii de la gradina cu un vitraliu? E un geam de 60x150 cm
Am in curte 2 castani si au aparut niste pete maronii pe frunzele lor. niste pete care usuca frunza. sunt din zi in zi mai multe. ce poate sa fie? cu ce sa ii stropesc sau ce tratament sa le aplic ca sa...? (mai mult)
"Imi poate interzice un vecin de-a mai tine un papagal in curte din cauza ca-l deranjeaza cum canta?"
Ce sa fac? sa imi iau apartament in alta tara, sau in romania? preturile sun mai mici putin aici unde sunt eu...si iti poti permite sa platesti rata, pe cand acasa... dar aici esti singura, te poti intretine,? (mai mult)
Unde gasesc un bonsai de cumparat?
As vrea sa pun pe tavanul balconului un material gen sac. Acesta sa vina asa in 3 "valuri" daca ma intelegeti. Stiu cum trebuie pus, asta nu e o problema. Intrebarea mea este: Se pot strange ganganii...? (mai mult)
Daca lipesc o oglinda de un dulap din lemn, cu super glue, va sta acolo? Sau trebuie aplicata in stilul clasic,
Ce inseamna functia fan de la aparatul de aer conditionat?
Ce e mai eficient pentru inlaturarea tantarilor, lichidul sau pastilele de tantari?
Ce spray de gandaci imi recomandati sa folosesc? Ma intereseaza ceva eficient, care sa nu fie toxic pentru om.
Tocmai m-am mutat la Unirii, cu ferestrele inspre bulevard. Credeti ca zona respectiva e mult mai poluata decat altele si ca ma va afecta acest lucru? Aud tot felul de povesti horror despre cum am sa mor...? (mai mult)
N-am nicio fereastra in baie, cum se fac sa se aeriseasca?
Daca las geamurile de termopan deschise noaptea si se trantesc de la vant, e riscul sa se sparga?
Cum pot afla cat curent consuma fiecare aparat electrocasnic in parte? Sa stiu la ce merita sa renunt sau unde sa fac innoiri.
Cu ce solutie imi recomandati sa curat geamurile? Am incercat mai multe si mereu raman dare...
Ce acte am nevoie pentr un credid ipotecar
Am umiditate mare-n beci, cum as putea sa-l usuc? Poate cineva sa ma ajute?
Locuiesc la curte si sunt interesat de cresterea paunilor, ma poate ajuta cineva?
Vata minerala de sticla, pentru ce e utila?
Vreau sa cumpar o lustra haioasa petru camera lu bebe. Stiti cumva unde pot gasis asa ceva?(in Bucuresti)(am vazut brico, praktiker, etc)
Care sunt problemele si riscurile asociate ingrasamintelor artificiale?
Daca dau prin camera cu odorizant, vor mai veni tantarii peste mine?
Cu ce trebuie sa dau peste huma de pe pereti ca sa nu ma trezesc ca se face igrasie?
Cam cat curent consuma un aparat de aer conditionat? Voi plati mult la curent daca imi montez unul?
Cu ce sa dau peste parchet (e un parchet mai vechi din lemn) ca sa nu ma trezesc cu gandaci, dar nici sa nu fie toxic pentru mine?
Ce atrage gandacii?
Fi-ti atenti la intrebarea aceasta e putin complicata.Deci stau la casa ea cuprinde 3 camere, eu ma aflu in camera din mijloc a acestora cum pot sa o aerisesc cu aer proaspat? nu am nici un geam doar pe...? (mai mult)
Cat de des trebuie udati crinii? Am din aceia albi, de ghiveci.
E ok daca varuiesc cu lavabila peste huma?
Ce mananca un vierme?
Cum pot sa scap de molii sau sa previn aparitia moliilor? Cat mai natural posibil(fara naftalina, raid, etc)
Ce parere aveti de situl www.casamea.ro?
Am in gradina un arbust, din documentatiile intreprinse de mine se numeste coroana lui ISUS, practic este o tufa de inaltimea maxim 2m, infloreste primavara foarte devreme, flori foarte multe...? (mai mult)
Unde credeti ca este mai bine sa locuim la oras s-au la tara?(urban s-au rural). De exemplu eu am 16 ani am trait de la varsta de 1 an jumate pana la 12 ani la bloc i-ar la casa ce a mai ramas pana la 16...? (mai mult)
Care sunt avantajele unei varuieli cu huma vs una cu lavabila?
Cat costa sa-ti montezi apometre?
Stie cineva cum se poate face parfumul in casa?
Cui sa ma adresez ca sa-mi monteze si mie un aragaz la teava de gaze? Mi-e frica sa ma ocup eu singura de asta!
Unde pot gasi sfaturi pentru design interior si amenajare care sa ma ajute sa economisesc spatiu intr-un apartament mic? (2 camere)
Ma mut acum intr-un apartament nou, cum sa curat tot ce inseamna gresie si faianta in baie ca sa nu matrezesc cu vreo boala de piele de la vechii proprietari? (nu se stie niciodata!) Cu ce sa curat?
Ma mut intr-un apartament care are parchet de lemn pe jos, e ok daca lacuiesc pur si simplu? Fara sa slefuiesc sau ceva inainte...
Ce parere aveti de marfa de la IKEA? Isi merita banii? Ca in catalog arata totul bestial, dar n-am luat niciodata nimic de la IKEA si nu stiu...
Din ce cauza se pateaza frunzele de nufar petele au o culoare rosie- maronie
Ce sa fac sa tin insectele si parazitii departe de zmeuricile mele din gradina?
Perioada este prielnica pentru altoirea pomilor fructiferi?
Cum se taie trndafiri pentru a inflori din nou
Cum ar trebui amenajat un dormitor de 3, 5 cu 4m? De mentionat ca usa e pe unul din peretii de 3, 5 si in colt e o soba iar 2 geamuri de 1m latime si 1, 5 lungime e pe zidul de 4m. Ce culori ar trebui...? (mai mult)
Cam cat ar costa sa-ti construiesti o casa? cu aproximatie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!