Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Cu ce se curata mucegaiul de pe matase?
Ce pretentii are o magnolia?
Ce verificari tehnice trebuiesc facute la centralele termice de apartament? Care este intervalul de timp? Cat costa? Este obligatorie montarea unui detector de gaze? Cat costa?
Care centrale termice sunt mai bune?
Cum se curata cel mai usor ceara? Am niste suporturi de lumanari dragute pe care as vrea sa le refolosesc, le-a mai ramas un strat de 0.5 - 1cm de ceara pe fund... Are cineva o varianta mai simpla decat? (mai mult)
Ieri am pus intrebarea referitoare la centrale termice cum sa calculez puterea calorica in kw; am uitat sa specific ca am de incalzit 5 camere de 3/4, un hol de 10/2.5 si 2 bai, iar casa e izolata pe...? (mai mult)
Atunci cand redecorezi, e bine sau rau sa imi asez patul in dreptul geamului?
Vreau sa-mi cumpar o centrala termica pe gaze, si nu stiu cum sa-mi calculez puterea calorica pe kw
Cum se reconditioneaza cada baie? e metalica si emailata, foarte veche
Cum se uda o zambila la ghiveci? Cat de des?
Ce flori merg in dormitor
Cum se albesc materialele din in? Pot sa folosesc clor?
Daca folosesc un spray sa reconditionez cada de baie credeti ca va rezista? am vazut ca sunt special pentru cazi!
Ce substanta se poate aplica pe un blat care sa fie amplasat in baie, ca si raft? Ce tip de lac sau solutie rezistent la abur si caldura? Multumesc frumos pentru raspuns/sugestii practice.
am si eu o intreabare: am cumparat o curea din piele sintetic si are um miros neplacuta, de statut, si nu pot scapa de el, am tinut-o afara, am dat-o cu spirt. si nimic. multumesc.
De ce se usuca ficusul meu
Ce tip de casa e mai ieftin de construit?
Care este distanta minimă la care se poate construi o fosă(bazin de scurgere la baie)faţă de o fântână cu apă potabilă?
Ce pot face cu 2000mp de teren? Pot construi ceva?
Cum poti scapa de datorii?>
Ce flori se planteaza primavara?
Care sunt cele mai bune vani de baie ma intereseaza din ce material? fonta, fibra, acril. tabla?
Cati saci de ciment intra la un metru cub?
Cum te poti pensiona
Unde pot gasi ajutor pentru a face planul casei mele?
Care este cea mai buna firma la care pot apela sa reconditioneez o cada de fonta? as dori sa o fac rosu aprins (ferari). exista firme care pot face asta?
Copilul meu a desenat cu carioca pe pereti... oare cum as putea sa-l sterg? ...in afara de tifel.
Stiti un magazin In Bucuresti cu lenjerii de pat de calitate dar care au preturi accesibile?
Exista pe net ghiduri de decorat camere pentru copii?
De ce miroase frigiderul?
Daca bucataria e verde, ce culoare se potriveste pentru mobila?
Cum se tunde un ficus?
CE CULOARE SE POARTA IN DORMITOR IN ANUL 2009
Poti creste stanjenei in casa?
Unde gasesc o lista de instalatori (pentru Bucuresti)?
Petele de alcool medicinal cu ce sa pot scoate de pe mobila?
Care-s cele mai bune centrale termice electrice?
Ce culori se poarta in 2009? pentru dormitor, baie, dar si restul casei...
Stie cineva cum pot gauri o scoica micuta? Am incercat cu un burghiu mic dar crapa imediat. Aveti alte solutii?
Cum se curata filtrul de cafea?
Cum pot sa salvez o gardenie care si-a pierdut frunzele?
Cum se combat definitiv furnicile mici negre din apartament? Am incercat cu furnitox si cu piper si cu... nici nu stiu cu ce! Sper sa fie cineva dintre voi care a scapat de ele.
Cum se ingrijeste un bonsai?
Cum se altoieste lamaiul?
Am si eu o planta Yucca, ale carei frunze se ingalbenesc si chiar se usuca! In pamant misuna ceva ca niste paduchi de culoarea pamantului, sigur este o bacterie care ajuta acesti paduchi sa se inmulteasca,...? (mai mult)
Am o intrebare, la cati ani, sau luni se inperecheaza in general perusi, si cad iti dai seama ca depun oua? vreau sai inmultesc, ce trebuie facut?
Cum pot scoate petele de dero de pe haine?
Cum rezista trandafiri mai mult timp in apa?
Cum se curata ochelarii? Merge cu vata si alcool?
Cum sa scapi de molii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.