Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 15 Decembrie 2025 sunt:
Am un mare defect. Cel putin... l-am avut pana acum. Atunci cand tin la o persoana ( la iubit ma refer ). si incep din varii motive sa ma indoiesc de el, il insel, in semn de razbunare. Si fac asta,? (mai mult)
Deci.ma cunosc de cand aveam 7 ani cu un baiat de la bloc si cu timpu` ne-am marit si. dintr`o prostie m-am culcat cu el. Asta s-a intamplat anul` trecut, dar nu eram cu el. Tot capatanoasa ca asa sunt...? (mai mult)
Eu am 13 ani...si este un baiat in clasa la mine si mie imi place de el si nu stiu cum sa fac sa isi dea seama ca il plac dau funda
Ce sa ma fac? Fostu meu prieten tot bate apropouri sa ne impacam. Dar nu sunt sigura daca este sincer. Neam despartit acum jumatate de an din cauza mea.Si acum tot el a revenit la mine.Am fost impreuna...? (mai mult)
Ce jocuri pe internet imi recomandati?
Salutare.Am o relatie de 2 ani si 7 luni si eu sunt la facultate si ne vedem cam 1 data la 1 saptamana sau la 2 saptamani si nu as vrea sa ne indepartam.As vrea niste sfaturi sa tin mereu relatia "aprinsa"...? (mai mult)
Va place pozita 69? As dori raspunsuri si de la cei care au practicato!
De cateva luni vorbesc foarte mult cu un baiat. El vine la mine si cate odata ma duc si eu la el.Si ne torturam, dar vreau sa aflu daca ma place + ca suntem impreuna pe un joc (METIN2). Cum pot afla asta? Sa-l...? (mai mult)
Cum poti sa uiti o persoana care o iubesti si crezi ca te-a iubit dar defpat si-a batut joc de tine.:(?
Te poti indragosti de o persoana pe care nu ai vazut-o niciodata fata in fata, cu care nu ai vorbit niciodata, doar ai vazut-o intr-o poza sau la TV?
Sal tuturor intrebarea este urmatoarea: ce sa fac sau cum sa abordez problema daca ea a spus ca nu ma mai iubeste dupa 2 ani (ea fiind plecata in italia de vreo 3 luni am vb pe mess dar vb cu mine numai...? (mai mult)
Cum iti dai seama daca iubesti cu adevarat sau e doar o pasiune trecatoare?
Help me! L-am vazut pe baiatul despre care am mai scris, l-am vazut dupa 3 luni, doar ca era ff grabit si am schimbat doar doua vb, stateam si vb cu prietenul lui si ma intreba de ce nu-l mai sun pe...? (mai mult)
Bai...care vrea sa faca sex, ACUM? (fete) :)) Cat de idioata poate sa fie intrebarea asta...:))!(plictiseala)
Vreau sa-mi raspunde-ti si mie la o intrebare. Am facut-o cu un baiat acum 6 luni, a fost prima data si de atunci nu am mai facut-o cu mine si nici nu vreau.(a fost o greseala de-a mea). Am aflat de la...? (mai mult)
Cum sa stiu daca ma place? Eu am 12 ani iar el are 14, vorbim pe mess, dar nu prea mai da semne de la o vreme incoace...
Aseara am fost la disco cu niste pr si acolo era un baiat pe care eu pusesem ochii mai demult.am dansat aman2 ceva timp apoi el s-a pus pa scau zicand ca ii este rau era un scaun inalt apoi cand m-am...? (mai mult)
Cate shoturi de tequila trebuie sa bei ca sa te imbeti? Aproximativ, daca esti destul de obisnuit cu alcoolul si rezisti destul de bine.
Care e cea mai tare pozitie care o stiti si pe care ati incercat-o? :D
Amfacut sex neprotejata pot ramane insarcinata? dau funda
Intrebare pentru fete: Daca m-as duce la o fata si i-as zice asa:Fato m-am indragostit de tine. ori ma lovesti acum, ori ma saruti, hai sa o dam la capat.Totul spus usor la ureche pe un glas sa zicem...? (mai mult)
Hello! care ar fi marimea ideala la 15/16 ani? nu incepeti cu chestii gen inca te dezvolti sau asa ceva:P Funda!
Cine e de parere ca dragostea e peste tot si te face sa te simti bine atunci cand iubesti si esti iubit?, e un sentiment pe care eu il iubesc:X
Cine imi da si mie un cont metin2 ro peste lv 30? va rog frumos daca vreti sa imi dati warrior sau sura sau ninja Funda si va rog prin pm nu public
Voi ce ati face daca iubitul surori voastre ar inselao cu cea mai buna prietena a ta ( nu a surori tale )? Stind ca baiatul s-a dat la prietena ta insa sora trezand ca prietena s-a dat la el. de partea...? (mai mult)
Sunt umflate titile de aproape un an am 13 ani este ceva grav? trebuie sa plec la medic? va rog raspunsuri. mersi anticipat
Buna Imi place de un baiat din liceul meu, doar ca nu am nicio treaba cu el, nici macar nu am vb vreodata.Cum as putea sa intru in vb cu el? ca acum nu pot sa merg la el si sa ii zic: hei eu sunt... Deci? (mai mult)
In ultimul timp cand fac sex nu ma mai simt ca la inceput, atunci era o placerea de'aia extraordinara, acum doar in cazuri exceptabile mai simt si eu cate ceva...Acum sunt "larga" cum se zice in popor,? (mai mult)
Hei baieti! V-ar placea ca prietena voastra sa va scrie o poezie? Sau vi s-ar parea aiurea. Eu scriu poezii si el nu stie asta(nu am vrut sa-i spun pentru ca tot ce-am scris pana acum sunt pentru fostul...? (mai mult)
Ce parere aveti de "dragostea dupa un timp nu mai e ca in prima zi"?;)) e adevarat?:D argumentati:p funda ;;)
Voi credeti in horoscop? Adica eu sunt berbec si prietenul emu rac si zice ca nu ne potrivim. Sa cred astea? Adica caracterizarea zodiei se potriveste si la mine(incapatanta, orgolioasa, energica etc)...? (mai mult)
Salut TPU am 15 ani si nu am m-am intilnit cu nici un baiat pina acum si nu as zice ca sunt cea mai urita fata de pe lumea asta ce sa fac? :(
daca i-am zis prietenului meu ca nu il iubesc si ca doar tzin la el foarte mult. dar dupa 2 zile mi-am dat de fapt seama ca il iubesc si as vrea sa ii zic ca il iubesc. ma va crede? sau va zice...? (mai mult)
Lamuriti-ma si pe mine care e diferenta de a face dragoste si a face sex? funda:*
Hey Vroiam sa va intreb, ce parere aveti voi despre o fata care inca este virgina la 18 ani?
Intrebare pentru fete virgine, simtiti nevoia uneori de a face se*? Si cit de des? Dau funda
Vreau si eu niste statusuri (fite dragoste indiferenta) numai status sa fie :)) va rog mult! :o3 funda.
Am o problema...simt că fata pe care o iubesc mă respinge! Cînd mă intîlnesc cu ea se face că nu mă vede! Dă tîrcoale pe lîngă mine, însă evită să discute cu mine. Știu că ea mă iubește.? (mai mult)
Pentru cei ce stiu de site`ul www.amdoar18ani.ro Are cineva povestioara aceea cu El si Ea- E love? (partea I si partea II ) Imi place muuuult si site`ul nu mai merge :((
Am facut sex anal si nu am mai iesit la baie de 3 zile(treaba mare) am mai facut sex anal si e prima data cand nu ies la baie dupa atata timp.este ceva grav? astept raspunsuri
Am si eu o intrebare pentru baieti in primul rand:ce va place voua mai mult la o fata? va plac fetele machiate? sau naturale?
L-am cunoscut acu o luna. mi-a zis atunci ca ma place... daca ne-am sarutat o data la a treia intalnire.si vorbim in fiecare zi ( nu ne putem intalni caci e plecat la tara). scurt si sec gen "buna, ce? (mai mult)
Ajutati-ma va rog frumos! Sunt intr-o situatie cam dificila si nu prea am la cine apela=(Deci, ieri am iesit cu el, era totul bine si ffrumos, sa zic asa, eu trebuia sa ma duc la disco cu prietenele(am...? (mai mult)
Buna. Sunt cam timida. Imi place de un baiat care mi-a spus pe mess ca sunt draguta si m-a intrebat daca imi place de el si eu am zis nu stiu. Sincer chiar nu am stiut ce sa spun :( As vrea sa...? (mai mult)
Imi doresc sa devin calugarite. Cum ma pot calugari?
Oare de ce baietii sunt asa? Azi iti spun ca te iubesc, se poarta frumos cu tine si dupa...:-j Dupaa se comporta ca si cand nimic nu s`ar fi intamplat?
Vreau urgent un raspun, m-am sarutat cu prietena mea in pat, eu eram peste ea si amandoi eram imbracati.Atat de mult ne-am sarutat incat m-am excitat si am ejaculat in blugi mei, este posibil ca ea sa...? (mai mult)
O intrebare doar pentru tipele care nu si-au inceput inca viata sexuala: vi s-ar parea ciudat daca prietenul vostru ar vrea sa...va satisfaca oral pentru prima data cand faceti sex? scuze. n-am fost explicit.eu? (mai mult)
E cineva de aici din Zalau...la liceu depreferat...varoog vreau sa ma ajutati cu ceva :-" stiu ca am pus intrebarea asta de o gramada de ori. dar vreau sa gasesc opersoana.care presupun ca merge la liceu? (mai mult)
Buna tuturor am si eu o intrebare, astazi am facut sex dupa 5 luni si dupa cateva ore a inceput sa ma doara burta. oare de ce? astept un raspuns va rog:*:*:
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
FreddieM întreabă:
Vanessa0911 întreabă:
AndreiAdrian028 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?