TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
IonMarius09
în 30 Decembrie 2023 | IonMarius09 întreabă:

Buna ziua, am o intrebare, daca pe un incalzitor de acvariu scrie ca puterea este de 25W atunci cati W consuma pe ora daca merge incontinu?

4
Răspunde Raportează
David2456774236785325785324
în 30 Decembrie 2023 | David2456774236785325785324 întreabă:

Salut TPU. Am un pește betta pe care îl țin într- un bol pana în 4l As vrea sa cumpăr acest acvariu:https://www.pro- aquarium.ro/acvariu- ocean- free- curvo- tank- 12- litri Este bun? mentionez...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
David36288327053158942146
în 30 Decembrie 2023 | David36288327053158942146 întreabă:

Salut TPU. Am un peste betta și momentan îl țin într- un bol până în 5 litri și aș vrea să iau acest acvariu: https://www.pro- aquarium.ro/acvariu- ocean- free- curvo- tank- 12- litri Menționez...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
adriacola
în 29 Decembrie 2023 | adriacola întreabă:

Buna! am un pui de gldn rtrv si azi i- am facut al 3 lea vaccin, am scos- o afara oleaca si a facut contact vreo 5 secunde cu un alt caine golden rtrv de 11 ani, veterinarul mi- a zis ca nu e bine sa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Decembrie 2023 |

Buna ziua, am o nelamurire, daca pe un incalzitor de acvariu scrie ca puterea lui este de 25W asta inseamna ca atat consuma el pe ora?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Decembrie 2023 |

Buna, am un golden retriever puiut femela si in carnetul de sanatate zice ca urmatorul vaccin(al 3 lea) trebuie facut pe 2 ian 2024, are ceva daca as merge sa i l faca pe 29 sau 30 acum? mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
sasha163528
în 27 Decembrie 2023 | sasha163528 întreabă:

Salut, vin cu o întrebare către cei care cunosc porumbeii sau care dețin. In urma cu 2- 3 săptămâni am adus un pui de porumbel părăsit de părinți, a crescut foarte bine penajul la fel s- a ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
utilizator4000gf
în 27 Decembrie 2023 | utilizator4000gf întreabă:

Salut:), puteti sa-mi recomandati niste marimi pentru o colivie in care sa locuiasca doi perusi? Multumesc

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Decembrie 2023 |

Salut, urmeaza sa imi iau un catelus golden retriever femela, pedigree A, pui de 2- 3 luni cam asa si am cateva intrebari. Cand am sa ma duc sa il iau, il cumpar de la el si dupa ma duc eu la veterinar...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Yannisssss
în 23 Decembrie 2023 | Yannisssss întreabă:

Buna ziua! Am si eu problemă cu un labrador de 4 ani. Are dureri abdominale si se ridică foarte greu de jos. Nu știu ce sa fac, puteți sa mă ajutați cu un sfat?

2
Răspunde Raportează
Briji
în 23 Decembrie 2023 | Briji întreabă:

Daca joc remi pe tabla, și am toate formațiile complete și o piesa de închis, iar atu s jokerul, am voie sa iau jokerul sa l lipesc la o formație gen 5, 6,7, joker și să închid?

1
Răspunde Raportează
Ciorteamonica1
în 21 Decembrie 2023 | Ciorteamonica1 întreabă:

Cate zile traieste un hamster pitic fara apa? va rog răspundeți rapid e urgent

6
Răspunde Raportează
Achihito
în 21 Decembrie 2023 | Achihito întreabă:

Buna ziua. Am un catelus Akita Inu, . Are 3 luni si o saptamana. L am luat de curand. Nu vrea sa intre in cotet. Sta afara toata ziua si seara il ademenim sa intre si il inchidem. Plange putin si adoarme....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
valeriucernati
în 21 Decembrie 2023 | valeriucernati întreabă:

Am un caine doberman german, cred. De ceva timp se tot schimb la culoare, la ochi, mi se pare. Cum imi dau seama daca nu e hasciu? Dau funda

10
Răspunde Raportează
Ramo137
în 20 Decembrie 2023 | Ramo137 întreabă:

Încerc să adopt o pisică pufoasa, nu de rasa neapărat, de 3 săptămâni. Im București Poate are cineva aici? Mulțumesc

6
Răspunde Raportează
Andrei147374
în 19 Decembrie 2023 | Andrei147374 întreabă:

Salut, ma confrunt cu o problema. Câinele meu are vârsta de 9 ani, talie medie, husky siberian. E un cățel jucăuș, dar, in urma cu câteva luni a început sa vomite, de câte ori se agita...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Desh
în 19 Decembrie 2023 | Desh întreabă:

Salut TPU! Cât costă porțiile de nachos și sucul la Cinema Trivale din Pitești?

1
Răspunde Raportează
andreeacrampean03
Întrebare recomandată în 18 Decembrie 2023 | andreeacrampean03 întreabă:

Buna seara! Va scriu aceasta postare printre lacrimi, pentru ca perusul meu de 4 ani tocmai a murit. Problema este ca noi mai avem o nimfa, care tot 4 ani are. Nu se intelegau ei prea bine pentru ca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Decembrie 2023 |

Ar trebui sa dau cadou o pisica persană sau calico? A cumpăra o pisica persană e mai scump decât una calico!

2
Răspunde Raportează
PuhaMarian9
în 18 Decembrie 2023 | PuhaMarian9 întreabă:

De la ce ora se face jocul caprei mai exact de la ce ora începe și la ce ora se termina?

2
Răspunde Raportează
Anonim20000000
în 16 Decembrie 2023 | Anonim20000000 întreabă:

Pisica sau motan? Si de ce?

11
Răspunde Raportează
EntroDin
în 15 Decembrie 2023 | EntroDin întreabă:

A incercat cineva casti antifonice pentru caini ca sa nu se mai sperie de artificii de Revelion? Daca da, functioneaza?

6
Răspunde Raportează
saltpeach
în 15 Decembrie 2023 | saltpeach întreabă:

Buna ziua. De ziua mea am primit cadou un pui de labrador care momentan are 5 luni. Din pacate nu ii mai pot acorda nici atentia nici iubirea de care are nevoie din cauza unor probleme medicale (ale mele)...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Georgianap12
în 15 Decembrie 2023 | Georgianap12 întreabă:

Buna seara! Dacă pisica mea a plecat se mai întoarce înapoi acasă?

11
Răspunde Raportează
RazvanPopa
în 14 Decembrie 2023 | RazvanPopa întreabă:

Are cineva regulamentul pentru jocul Capitaly de la Noriel? Este un joc din jurul anilor 2000, asemanator cu Monopoly. Nu reușesc să-l găsesc online. https://imgur.com/a/t6dooSn

0
Răspunde primul Raportează
Girly97
în 14 Decembrie 2023 | Girly97 întreabă:

Avem o pisica a unui vecin la serviciu din rasa albastru de rusia in varsta de un an care s- a cam atasat prea mult de noi, de doua luni jumatate vine la noi in fiecare dimineata si a inceput sa vina ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
3243F6
în 13 Decembrie 2023 | 3243F6 întreabă:

Exista serviciu de ambulanta sau ceva de genu' pentru animale?

13
Răspunde Raportează
NicholasRadu
în 12 Decembrie 2023 | NicholasRadu întreabă:

Hamsterul meu are o umflatura pe labuta ca o galma si nu stiu ce sa fac. Va rog daca aveti vreo idee sa imi spuneti

6
Răspunde Raportează
stefstefansteff123
în 11 Decembrie 2023 | stefstefansteff123 întreabă:

Salut TPU, as dori sa învăț sa lipsesc mufe de încărcare la telefoane. Am înțeles ca este nevoie de un letcon, întrebarea mea este cum se numește soluția de se folosește? Vad în tutoriale...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
9mmChris
în 11 Decembrie 2023 | 9mmChris întreabă:

Pot gasi undeva in Suceava o pisica maine coon spre adoptie?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Decembrie 2023 |

Am o pisica de un an și 4 luni gestanta și am dus o la vreo 100m de casa la o cunostinta foarte apropiata pana naște și își creste puii apoi o sterilizez și o iau înapoi credeți ca am procedat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Idklol
în 9 Decembrie 2023 | Idklol întreabă:

Vreau sa cumpăr un câine, mai exact un Yorkshire terrier iar proprietarul mi- a arătat o poza cu burta acestuia. El mă atenționat că acesta are niste puncte pe burta negre. Am căutat pe net și...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
RaresAPT
în 7 Decembrie 2023 | RaresAPT întreabă:

Salut! Am 2 pisici si un beagle nebun, cum pot proteja bradul de Crăciun?

4
Răspunde Raportează
bymhyt
în 7 Decembrie 2023 | bymhyt întreabă:

Salut, am o pisică care este bolnavă si nu mai are șanse sa-și revină si n-aș vrea să se chinuie așa, există cumva ceva care să o facă să moară fară să se chinuie?

7
Răspunde Raportează
Mariamaia21
în 7 Decembrie 2023 | Mariamaia21 întreabă:

Pot pune nisip de pisici la baia hamsterilor? Bineinteles nefolosit

4
Răspunde Raportează
imifeh17
în 6 Decembrie 2023 | imifeh17 întreabă:

Am un pokemon Scarlet and violet 151 pe numa turtok, dar ar trebui sa fie blastoise, doar ca este german. Diferă prețul? Daca da, sa imi spuneți cam cu cat

0
Vivi65
în 5 Decembrie 2023 | Vivi65 întreabă:

Detin un bichonel superb de frumos si destept foarte si ii caut o partenera pentru imperechere, in Galati sau apropiere de Galati.E vaccinat, deparazitat si e fff sanatos, pentru ca tocmai ce i- am facut...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 4 Decembrie 2023 | Anonimul151 întreabă:

O întâmplare destul de ciudata..., care îmi pune foarte multe întrebări: Avem în curte câteva pisici cărora le dam de mâncare de mult timp. Pe parcurs, am mai apărut "pui". Pisica asta,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Veronicawiie
în 3 Decembrie 2023 | Veronicawiie întreabă:

Am un peruș nu de mult timp și era cuminte la început când l- am luat dar acum a început sa fie mai rău. Port o mănușă când vreau sa îl bag în cușcă deoarece ma musca nu foarte tare dar oricum....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Decembrie 2023 |

Cum fac pisica sa nu se mai urce în brad? Anul trecut l- a darmat de doua ori și câinele a ros steaua din vârf! Menționez ca nu sunt ale mele ci ale unor rude la care merg mai mereu de sărbători!...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Girly97
în 3 Decembrie 2023 | Girly97 întreabă:

Cum se face ca nu simt nicio durere cand motanul "framanta" in poalele mele?

13
Răspunde Raportează
Melina2000
în 2 Decembrie 2023 | Melina2000 întreabă:

Bună! Vreau o pisică/motan. Nu știu exact care este diferența (dpdv al creșterii și îngrijirii) dintre un motan și o pisică. Ce mă sfătuiți? Ps: Vreau o pisica/motan de stradă.

6
Răspunde Raportează
Rexofere
în 2 Decembrie 2023 | Rexofere întreabă:

Salutare, TPU! Sunt un DM în D&D și vreau să mă joc cu două prietene D&D, dar nu știu nici o poveste care să includă doar două persoane și aș vrea idei. Cine vine cu o poveste bună (și eventual...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Balicescu_Alex_1997
în 2 Decembrie 2023 | Balicescu_Alex_1997 întreabă:

Salut,voi aveti pisici in fața blocului? Le hrănesc le am făcut culcuș dar nu dorm acolo... Sper ca pisicile sa găsească un loc călduț sa doarmă, Voi cum procedați cu ele?

11
Răspunde Raportează
Girly97
în 1 Decembrie 2023 | Girly97 întreabă:

Toate pisicile "framanta" pe poalele proprietarului fara sa le cauzeze disconfort? Din cate am observat, pisica vecinului nostru pare ca ma framanta cand sta pe poalele mele fara gheare, cu pernitele,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Noiembrie 2023 |

Cum scap de soarecii din casa? Cum pun capcane, cum vin din ce in ce mai multi!

6
Răspunde Raportează
neludina
în 29 Noiembrie 2023 | neludina întreabă:

Mi-a murit prima catelusa dupa 18 ani, la 2 zile am cumparat alta pe care am iubit-o enorm si acum 2 zile m-a parasit, dupa 14 ani,plang intruna,am frisoane puternice la inima, CE MA FAC?

12
Răspunde Raportează
VizireanuMihai
în 28 Noiembrie 2023 | VizireanuMihai întreabă:

Salutare, voiam sa întreb pe cei care se pricep la porumbei. (SUNT INCEPATOR). As vrea sa le dau drumul din voliera dar nu știu dacă se vor mai întoarce. Ii am deja de 2 luni în voliera. Este problema...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
kamillenielsen
în 27 Noiembrie 2023 | kamillenielsen întreabă:

Intenționez să învăț cum să zbor cu avioane RC cu aripi fixe (am lucrat anterior pe avioane semi- autonome, dar nu am învățat niciodată să zbor cu avioane RC). Cu toate acestea, în prezent...? (mai mult)

0
DecoratiuniCarmen
în 26 Noiembrie 2023 | DecoratiuniCarmen întreabă:

Buna seara, Pisicuta mea si a rupt o unghie nu stiu cum am vazut dintr- o data sange peste tot. Cand m- am uitat am realizat ca nu mai are unghia. Problema este ca sangereaza, am bandajat- o cu toate...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • LisaJulie
    trimisă acum 12 ore

LisaJulie întreabă:

Cu cortul pe Valea Prahovei: unde este mai lini?te ?i mai pu?ini turi?ti in weekend?
    25 răspunsuri
  • Daniden09876
    trimisă pe 4 Septembrie

Daniden09876 întreabă:

Salut, doresc sa strang bani pentru o noua masina, am un buget actual de 10k euro care va ajunge undeva la 15k.Personal, imi doresc un audi.Sa fie practic, rapid cat de cat, si sa nu consume exagerat...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 11 ore

tonyc7 întreabă:

Tocmai am citit un articol destul de ingrijorator. Apa din fiecare sticla de plastic pe care o bem zilnic contine micro- particule de plastic care se depoziteaza in organismul nostru, putand intra in ...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • Andra_Ahnana_
    trimisă pe 4 Septembrie

Andra_Ahnana_ întreabă:

Lucrez la operator flexibil. M- a? bucura s? ?tiu c? mai lucreaz? ?i cineva de aici de pe TPU ?i s? mi spun? dac? ?i ei ntmpin? problema cu lipsa de mesaje. Aproximativ de doua s?pt?mni...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.581.823
  • Întrebări: 3.950.531
  • Răspunsuri: 17.636.023
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Cenusareasa

Cenusareasa

Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?

Start quiz
Categorii
  • 651.838 Adolescenţi
  • 55.488 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.638 Auto & Moto
  • 144.191 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.939 Carieră
  • 20.311 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.753 Conversaţii