TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
Tudortttt
în 27 August 2020 | Tudortttt întreabă:

Mi- am vaccinat câinele acum o săptămână și are o galma în locul unde a fost vaccinat, din câte am înțeles este normal sa apară dar totuși după atâtea zile trebuia sa dispară, ce...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 August 2020 |

Salut, vreau sa-mi iau o catelusa, imi puteti recomanda niste mai comune?

7
Răspunde Raportează
Arina_jolie
în 26 August 2020 | Arina_jolie întreabă:

Ce inseamna daca un caine vine si isi freaca capul de picioarele tale? Ca te place, ca vrea sa il scarpini sau ce anume?

1
Răspunde Raportează
lidia_mars
în 26 August 2020 | lidia_mars întreabă:

Ce veti citi poate e de ras, dar eu nu stiu ce sa mai fac. Stau la curte, intr- un sat si am 2 vaci si caini. Problema e ca una din vaci, impunge mereu cainii. Cainii sunt lasati liberi prin curte, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 August 2020 |

Cât timp dureaza să invete cainele să faca pe patura absorbanta?

10
Răspunde Raportează
Vladc9
în 26 August 2020 | Vladc9 întreabă:

Stie cineva ce rasa este cainele lui Cyrus Dobre, numele cainelui estw Romeo? Cyrus este fratele mai mare al gemenilor Lucas si Marcus Dobre.

0
Răspunde primul Raportează
Simplesivaatinge50delitere
în 26 August 2020 | Simplesivaatinge50delitere întreabă:

Ce fac daca am găsit o pisică probabil cu infecție la coada într-o zonă în Timișoara, îmi este frica sa o iau pare că ar avea coada strânsă de un elastic cred?

3
Răspunde Raportează
Marianicoleta2004
în 25 August 2020 | Marianicoleta2004 întreabă:

Cățelușului meu i-a apărut o alergie în jurul boticului. Am fost cu el la veterinar,i-am făcut tratament, analize, dar nu ii trece. Nu ne putem da seama de la ce ii apare. Ați pățit?

3
Răspunde Raportează
Ellzzz
în 25 August 2020 | Ellzzz întreabă:

Catelusa mea are 3 luni si doua vaccinuri facute. Urmeaza al treilea (cred ca ultimul) la inceput de septembrie. O pot scoate afara?

4
Răspunde Raportează
alexyz
în 25 August 2020 | alexyz întreabă:

Cum iti dai seama daca catelul este deshidratat? Sau cum iti dai seama ca ii e sete? Cainii transpira?

2
Răspunde Raportează
Mieredealbine
în 25 August 2020 | Mieredealbine întreabă:

Pisica mea a cazut recent de la etajul 4 si nu prezinta decat niste lovituri la botic, voi ce experiente de genul aveti?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 August 2020 |

Cum pot avea animalele un somn liniştit şi odihnitor, când în mediul exterior există atâţia stimuli auditivi, zgomote de tot felul?

2
Răspunde Raportează
Anamaria13m73829j
în 25 August 2020 | Anamaria13m73829j întreabă:

Dacă câinele meu latră pot vecinii mei să sune la poliție și să primesc amendă?

5
Răspunde Raportează
gemeni6226
în 25 August 2020 | gemeni6226 întreabă:

Ce animale aveti acasa?

36
Răspunde Raportează
Eduard8452
în 25 August 2020 | Eduard8452 întreabă:

am un rotwiller in varsta de 1 an si 3 luni, el este foarte prietenos, cum il pot face mai de paza de exemplu? Am facut un test, am bagat pe cineva cu costum special pentru muscaturi in ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
BuGsstormbunny
în 25 August 2020 | BuGsstormbunny întreabă:

Daca puii de ciobanesc carpatin de la o curte pot iesi si afara din curte, umbland pe drum, cand vor creste, fiind invatati cu oamenii, vor musca?

2
Răspunde Raportează
Emilia2499
în 25 August 2020 | Emilia2499 întreabă:

Am nevoie de un mic ajutor, am o pisica de cam 4- 5 luni si nu imi dau seama ce rasa este. Mama ei era foare frumoasa, avea ochii albastri la fel ca la o birmaneza (cred ca era un metis de ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Jessy19
în 25 August 2020 | Jessy19 întreabă:

Am o catelusa belgiana malinois in varsta de 2 luni(primul caine), de la ce varsta se poate dresa si cum? Am inteles ca aceasta rasa este agresiva fara dresaj?

7
Răspunde Raportează
Play_Viktor_1975
în 24 August 2020 | Play_Viktor_1975 întreabă:

Salut, am și eu o problema cu un chiuaua(metis) mama rasa pura și tata un maidanez de mărime medie. Astăzi o împlinit 1 an de când s- o născut și nu l- am educat cum trebuie când era mai mic....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
PsyhoChild
în 24 August 2020 | PsyhoChild întreabă:

Cât de usor este să crești un papagal de la stadiul de ou? Vreau sa fac asta pentru a-l face să creadă că eu sunt părintele lui și să nu-i fie frica de mine

8
Răspunde Raportează
RowseRj
în 24 August 2020 | RowseRj întreabă:

Am nevoie urgent de un răspuns. Cât mă costă eutanasierea unui câine de talie medie? La urgență?

50
Răspunde Raportează
troleibuz
în 23 August 2020 | troleibuz întreabă:

Ce parere aveti despre sterilizarile gratuite pentru animale? Acei medici isi dau la fel de mult interesul? Sunt la fel de sigure? Poate un animal sa moara de la sterilizare?

3
Răspunde Raportează
AnaAreAlune
în 23 August 2020 | AnaAreAlune întreabă:

Mi- am cumparat recent un acvariu si substante (Filter medium, pentru eliminarea clorului din apa, si Easystart, pentru bacteriile necesare, de la Easy- life). Vanzatorul mi- a spus ca dupa o saptamana...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 August 2020 |

Salut, daca am un pitbull corcit cu o alta rasa de caine, trebuie sa-i mai fac acte?

4
Răspunde Raportează
Tarinus989
în 23 August 2020 | Tarinus989 întreabă:

Puteți să-mi spuneți cat traieste un caine de talie mica?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 August 2020 |

De ce nu suportă pisicile apa și fug și se scutură repede dacă le stropești cu apă?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 August 2020 |

Salut, huskyul este considerat un caine agresiv? Adica imi trebuie acte la el?

3
Răspunde Raportează
Pink1milk
în 23 August 2020 | Pink1milk întreabă:

Pot da pisicii pastile de limbrici care au fost cumpărate pentru căței?

4
Răspunde Raportează
7octooombrieeeeeee
în 23 August 2020 | 7octooombrieeeeeee întreabă:

Mereu cand imi mângâi pisica tuseste super rau si gen cand nu o ating sau sta singura nu tuseste. De ce credeti ca face asta?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 August 2020 |

Salut, vreau sa- mi iau un catelus pitbull, are 2 saptamani. Este micut, proprietarul a zis ca il pot lua, credeti ca e bine? O sa- i dau lapte, ciorba etc pana la o luna si dupa o sa- i dau altceva. ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
DeliaRenatta
în 23 August 2020 | DeliaRenatta întreabă:

Am și eu un cățeluș rasa Caniche (sau nu stiu ce este:)) ) și am observat ca de câteva zile se sufoca intr- un fel, sta și începe sa facă niste sunete de parca nu poate sa respire, îl...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 August 2020 |

Catelusa mea in varsta de aprox. 3 luni se agata uneori de piciorul meu si da din fund. Sa fie oare din cauza ca intra in calduri sau altceva?

3
Răspunde Raportează
TheiaAliasZbarcica
în 22 August 2020 | TheiaAliasZbarcica întreabă:

Detin una bucata femela amstaff, 9 saptamani, o tin in apartament, isi face nevoile pe paturici absorbante, face aport, stie comanda sezi, o "da la intors" la aparitia in peisaj a ziarului... Insa...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anamaria13m73829j
în 22 August 2020 | Anamaria13m73829j întreabă:

Bună TPU, cum mi-aș putea face câinele să latre la alți câini?

6
Răspunde Raportează
katie03
în 22 August 2020 | katie03 întreabă:

Animalele au sentimente? Dacă da, convingeți-ma

10
Răspunde Raportează
cxxyy
în 21 August 2020 | cxxyy întreabă:

Azi mi- a murit papagalul, era băiețel din cauza ca răcise la plămâni. Și acum plâng foarte mult. Țineam enorm de mult la el. Părinții au cumpărat alt baiat dar eu îl vreau înapoi pe Roki...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 August 2020 |

Acum o săptămână am primit doi motani, stie cineva cum pot sa ma împrietenesc cu ei dacă metoda pe care o ziceți merge dau fundă

4
Răspunde Raportează
Fcsb_Geo_1998
în 21 August 2020 | Fcsb_Geo_1998 întreabă:

Pisica mea este umflata in burta, este pui, nu cred ca are nici 2 luni. Aveti idee de ce este asa?

5
Răspunde Raportează
Anamaria13m73829j
în 20 August 2020 | Anamaria13m73829j întreabă:

efectiv câinele meu nu vrea să stea în lesă, când trebuie să-l scot efectiv nu vrea sare, aleargă. Nu știu ce să-i mai fac, îl am de 1 lună și tot nu vrea

2
Răspunde Raportează
Anamaria13m73829j
în 20 August 2020 | Anamaria13m73829j întreabă:

Bună TPU, ce ar fi mai bine să-i iau castelului meu (are 3 luni) ham sau lasă că să meargă cum trebuie?

4
Răspunde Raportează
AlexandruPorfir
în 20 August 2020 | AlexandruPorfir întreabă:

Un Mountain Bike decent până în 2000lei?

5
Răspunde Raportează
Alinusi
în 20 August 2020 | Alinusi întreabă:

Bună seara. Am 2 pui de fazani in vârstă de 4 luni. As dori sa- i imblanzesc dacă se poate. (in sensul de a nu mai fi speriati, sa vina la mine cand ii chem.) Se poate si ce ar fi de făcut? ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 August 2020 |

am si eu o intrebare, sunt in Constanta si trebuie sa duc papagalul meu in alt oras si as vrea sa stiu cu ce pot merge ca am inteles ca in autocar nu te lasa cu animale, cu trenul merge? ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 August 2020 |

am si eu o intrebare, sunt in Constanta si trebuie sa duc papagalul meu in alt oras si as vrea sa stiu cu ce pot merge ca am inteles ca in autocar nu te lasa cu animale, cu trenul merge? ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
cxxyy
în 19 August 2020 | cxxyy întreabă:

Papagalul meu a avut o fata, adică am cumpărat fata și băiat, fata a fugit cam acum 2 luni iar băiatul nu prea mai mănâncă, are un miros dubios in colivie și nu se mai curată. Sa îl ducem...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Anamaria13m73829j
în 19 August 2020 | Anamaria13m73829j întreabă:

Cam cânt durează până se obișnuiește un câine cu lesa? Eu am un câine de aproape 1 lună și nu vrea să meargă (e bichon)

2
Răspunde Raportează
RAY
în 19 August 2020 | RAY întreabă:

Am gasit la usa casei un corb ranit,nu poate zbura,are ceva cu aripa sau cu piciorul, oare se va vindeca singura?

5
Răspunde Raportează
post_dana
în 19 August 2020 | post_dana întreabă:

Ce specii de pesti pot pune in acelasi acvariu, sa se inteleaga, nu sa se alerge si unii sa stea ascunsi?

1
Răspunde Raportează
ababe
în 19 August 2020 | ababe întreabă:

La cat timp se schimba apa in acvariu? Exista o perioada anume sau cand consideri tu ca e murdara?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 August 2020 |

Ce trebuie sa fac cand trec pe langa o turma de oi cu caini ciobanesti? Ma ataca daca doar trec fara sa fac nimic "gresit". Iar daca ma latra, ce ar trebui sa fac?

13
Răspunde Raportează
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 19 Septembrie

9PM întreabă:

Buna Va mari din nou taxele,, alimentele TVA -ul din octombrie ne-a Bolojan? De ce lumea nu iese in strada? De ce lumea nu reacționează? Ce așteptăm?
    49 răspunsuri
  • AnneM123
    trimisă pe 19 Septembrie

AnneM123 întreabă:

Ajung la disperare, vad atatea fete care isi opereaza nasul desi nu au o problema mare, de unde au oamenii astia atatia bani, iar pentru mine care e ceva ce m ar aduce inapoi pe pamant, ca momentan...? (mai mult)
    34 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 19 Septembrie

tonyc7 întreabă:

Cum e posibil ca din ce in ce mai multe fete de liceu, care nu au implinit inca 18 ani, sa accepte relatii cu profesori de- ai lor sau cu alti barbati mult mai in varsta decat ele, trecuti de 35- 40...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • DoctoruRed
    trimisă pe 19 Septembrie

DoctoruRed întreabă:

Salutare, am un baiat de un an si 6 luni cu fosta concubină nu l- am mai vazut demult pentru că ambii sunt in strainatate ma simt nelinistit in suflet si tocmai ce avusem un vis in care eram pe un camp...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.248
  • Întrebări: 3.951.129
  • Răspunsuri: 17.640.241
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 39 minute
Ce zici de un quiz?
Capitalele statelor americane

Capitalele statelor americane

Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?

Start quiz
Categorii
  • 651.886 Adolescenţi
  • 55.504 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.678 Auto & Moto
  • 144.204 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.967 Carieră
  • 20.314 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.829 Conversaţii