TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
RedNightmare
Întrebare recomandată în 23 Ianuarie 2020 | RedNightmare întreabă:

Help! Pisica mea a ieșit pe afară câteva zile și acum e vremea forte rea, vântul e puternic și rece, problema e că îi lăcrimează un ochi și s- a cam umflat, am auzit ca e de la frig, oricum,...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Dianaaaa27363
în 23 Ianuarie 2020 | Dianaaaa27363 întreabă:

Perusul meu are aripa rupta si nu stiu ce sa fac.E asa de mult timp si nu am posibilitatea de a merge la veterinar.Stie cineva cum se trateaza o aripa rupta acasa?

3
Răspunde Raportează
AncaD12
Întrebare recomandată în 23 Ianuarie 2020 | AncaD12 întreabă:

Am o intrebare. Am un cățel de 6 luni pechinez, de ieri dimineață a vomat de 2 ori spuma albă și a făcut treaba mare de 2 ori iar de atunci până acum nu vrea sa mănânce sau sa bea...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
deliastefaniaaaa
în 22 Ianuarie 2020 | deliastefaniaaaa întreabă:

Ajutor! Cateaua mea sufera de parvoviroză. Am vazut ca este o boala mortala si am vrut sa va intreb cat timp ii ia cu aproximatie sa se trateze? Am sa ii incep tratamentul de maine si sper sa merite..as...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Alexandru250201
în 22 Ianuarie 2020 | Alexandru250201 întreabă:

Am fost cu catelul meu la veterinar pentru o alta problema si a descoperit ca- i curgeau ochii si i- a dat niste picaturi sa- i dau 2 picaturi de 3 ori pe zi si dupa cateva zile i s- a decolorat ochisorul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
jeanmoscopol
în 22 Ianuarie 2020 | jeanmoscopol întreabă:

Credeti ca o lacusta poate fi tinuta intr-un borcan, ceva mai mare decat un borcan simplu de mustar. Ar rezista?

1
Răspunde Raportează
napekoy145
în 22 Ianuarie 2020 | napekoy145 întreabă:

Am primit cadou o pisicuta de 2 luni si nu stiu ce sa fac cu ea (e fetita). Am observat doar ca este jucausa, ii place foarte mult sa se joace, alearga ca nebuna prin casa. Am primit la pachet...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
acerr
în 21 Ianuarie 2020 | acerr întreabă:

Nu stiu de ce pisica mea nu mananca iarba! Mai am doua si mananca cu placere, deci iarba este pentru a elimina ghemotoacele de par. Nu stiu ce sa ii dau in locul ierbii. Dau funda

5
Răspunde Raportează
Miruna1239
în 21 Ianuarie 2020 | Miruna1239 întreabă:

Mi-ar placea sa incep sa practic un sport de echipa. Am 14 ani (anul asta fac 15) si sunt din Ploiesti. Stie cineva ce as putea face, unde sa-mi fie acceptata varsta?

3
Răspunde Raportează
costelprunea
în 21 Ianuarie 2020 | costelprunea întreabă:

TPU, help! Am un frate mai mic care mi- a stricat cubul Rubik! Stricat in sensul ca l- a descompus. Acum trebuie sa iau fiecare bucatica si sa o pun la loc, incat sa iasa cubul, dar nu stiu cum. Ati...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
jucanfelicia
în 20 Ianuarie 2020 | jucanfelicia întreabă:

Buna, TPU! Am o problema, am o pisicuta pe care am castrat- o. De la interventie si- a schimbat total comportamentul. Nu mai e la fel de prietenoasa, fuge, e speriata. As vrea sa fie la fel ca inainte....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alexandru250201
în 20 Ianuarie 2020 | Alexandru250201 întreabă:

Catelusul meu shih- tzu de cam o sapt este bolnavior, nu mai este activ deloc, la inceput era destul de agresiv cu noi, dupa ce am fost la veterinar si i- a dat niste pastile nu mai e agresiv deloc,...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
firu
Întrebare recomandată în 19 Ianuarie 2020 | firu întreabă:

Ce fel de ata se foloseste pentru a broda cercei sau coliere? Ce marca?

2
Răspunde Raportează
Miruna1239
în 19 Ianuarie 2020 | Miruna1239 întreabă:

Stie cineva daca la 15 ani mai ma pot inscrie la CSM/ CSS Ploiesti sectiunea handbal? Mentionez ca nu am jucat niciodata.

1
Răspunde Raportează
Daniel_Gabriel_1995
în 19 Ianuarie 2020 | Daniel_Gabriel_1995 întreabă:

Motanul meu imi alearga gainile, ce as putea face sa nu le mai alerge? Mai am un caine la fel si daca îi dau drumul din cusca le omoara. Ce as putea face sa nu le mai alerge pe gaini?

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Ianuarie 2020 |

De ce au pisicile obiceiul de a se aşeza în locurile în care stai tu de obicei? (chiar dacă nu te-ai aşezat recent acolo ca să poţi spune că erau calde)

11
Răspunde Raportează
Diavolulestefemeie
în 19 Ianuarie 2020 | Diavolulestefemeie întreabă:

Buna, pisica mea rupe/mananca carton, din ce cauza face acest lucru?

6
Răspunde Raportează
V2004D
în 19 Ianuarie 2020 | V2004D întreabă:

Mi-am luat un papagal mascul alb cu puțin de albastru la spate si nu știu ce nume sa-i pun. Dati-mi și mie niste idei.

2
Răspunde Raportează
mastadont
în 19 Ianuarie 2020 | mastadont întreabă:

Neața TPU. Acum câteva zile m- am lăsat definitiv de fumat și m- am apucat de vapat, mi se pare o alternativă mult mai ieftină la țigările obișnuite. Mi- am făcut niște calcule și de banii...? (mai mult)

25
Răspunde Raportează
Cosmin156938383
în 18 Ianuarie 2020 | Cosmin156938383 întreabă:

vreau sa-mi iau un husky siberian Locuind la casa intrebarea mea e urmatoarea, pot sa l tin in curte? Il poate afecta cu ceva? Ofer funda!

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Ianuarie 2020 |

Okay, deci, am doi caini doar ca nu se inteleg. Pe unul dintre el il am de pui iar celalalt este al altciuva care ar fi stat cu noi dar nu are grija de el si a ajuns sa fie in grija mea (ii dau de mancare...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
GoLoveYourself
în 18 Ianuarie 2020 | GoLoveYourself întreabă:

Intrebare pentru columbofili. Am o porumbiță și i-au fost smulse o gramada de pene din coada. Stiti cam in cat timp ii vor creste inapoi?????

2
Răspunde Raportează
supadeceapa
Userul anului
în 18 Ianuarie 2020 | supadeceapa întreabă:

Pisicile pot fi dresate? Sau pot fi sataniste? Am două pisici mici. Mereu stau liniștită și numai aud cum pică lucruri prin casă. Mi- au dărâmat hota pe care nu a mai dat- o nimeni jos de pe...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
tudormircea
în 17 Ianuarie 2020 | tudormircea întreabă:

Buna! Am gasit o pisica pe strada si as vrea sa o iau acasa. Statea ghemuita undeva sub o masina. Nu am reusit sa o fac sa vina la mine sa vad daca e ranita sau ceva. Maine cand trec prin aceeasi zona...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Ianuarie 2020 |

Are cineva acvariu? Ma gandesc sa cumpar, imi plac foarte mult pestisorii guppy, insa nu stiu la ce sa ma astept. Cu igiena, curatarea acvariului nu as avea probleme, in schimb... nu stiu daca se inmultesc...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Saskesai
în 16 Ianuarie 2020 | Saskesai întreabă:

Pot steriliza pisica și in timp ce este in calduri?

3
Răspunde Raportează
Loveoff312
în 15 Ianuarie 2020 | Loveoff312 întreabă:

Bunaaa... Am și eu o întrebare! Am un bichon de 1 an si 2 luni, daca îl păstrez credeti ca isi pierde din energie, nu o sa mai fie jucăuș?

7
Răspunde Raportează
1Eu1Tu
în 15 Ianuarie 2020 | 1Eu1Tu întreabă:

Am o pisica care a fatat vreo 5 puiuti. Totule ok, insa noaptea cei mici zici ca se transforma in niste mici monstruleti. Incep sa se bata, miauna rau, trezeste toata casa. Cum sa ii potolesc?

2
Răspunde Raportează
barbu_olga
în 15 Ianuarie 2020 | barbu_olga întreabă:

Buna! Vreau sa pregatesc niste martisoare handmade pe care sa le pot face impreuna cu un copil de aprox 4 ani. Aveti ceva idei ce am putea face? Ceva sa nu fie complicat, dar nici ceva...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
nastaseelenacristina
în 15 Ianuarie 2020 | nastaseelenacristina întreabă:

cine imi recomanda in Berceni un veterinar bun mai preocupat de catel decat de bani?

7
Răspunde Raportează
BiancaMB
în 15 Ianuarie 2020 | BiancaMB întreabă:

Bună dimineața, pentru adopția unui cățel am înțeles ca îți face contract, ce este în acel contract? Pot sa refuz acel contract? Având în vedere faptul ca vreau sa îl iau în alta tara

5
Răspunde Raportează
ErnestIonu?
în 15 Ianuarie 2020 | ErnestIonu? întreabă:

Ce rasa de câini imi recomandați? Făra Amstaff,Pitbull, Rotweiller si ciobănesc

5
Răspunde Raportează
BogdanXD9930
în 14 Ianuarie 2020 | BogdanXD9930 întreabă:

Am un caine mai batran de talie mica si mi-am luat recent un ciobanesc carpatin si se pare ca cel mic si batran e cam gelos si nu il accepta. Si nu stiu cum as putea sa ii imprietenesc.

1
Răspunde Raportează
Alexandru250201
în 14 Ianuarie 2020 | Alexandru250201 întreabă:

Salut. Am un catelus Shih Tzu de 5 luni. Vreau sa va intreb, cum sunt ele ca animale de companie, temperamentul lor, la ce sa am grija la el, ce boli genetice ar putea sa aiba rasa lor, cum sa- ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Adelina_cismas
în 14 Ianuarie 2020 | Adelina_cismas întreabă:

Cum imi dau seama daca un catel are febra? E putin mai molesit, nu are nici un alt simptom, dar as vrea sa ii iau temperatura. Cum as putea face asta?

1
Răspunde Raportează
alexia884734986
în 14 Ianuarie 2020 | alexia884734986 întreabă:

Stiti unde pot gasi un dihor sa cumpar, mai exact un pet shop si locatia? M-am uitat pe olx, doar ca sunt cam batrani aia. Multumesc anticipat!

1
Răspunde Raportează
BiancaMB
în 13 Ianuarie 2020 | BiancaMB întreabă:

Bună seara, am o întrebare, vreau sa adopt un cățel din centru și as vrea sa îl iau în alta tara, se poate? Dacă da, ce acte trebuie?

4
Răspunde Raportează
PsyhoChild
în 13 Ianuarie 2020 | PsyhoChild întreabă:

Cum dresez 2 zebre australiene? Masculul este inca mic, nu are mai mult de 2 luni.

2
Răspunde Raportează
RaAlexandra
în 13 Ianuarie 2020 | RaAlexandra întreabă:

De câteva zile câinelui meu a început să ii cadă exagerat de mult păr. Cum as putea rezolva, poate fi de la mâncare sau este ceva normal? Peste tot este păr, dar mai mult mă deranjează cel de...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
TomyBrave2019
în 13 Ianuarie 2020 | TomyBrave2019 întreabă:

Am o mare problemă și am nevoie de ajutor! Am un chihuahua de 4 ani. Ok, încep cu începutul, îl am de la patru luni. El de mic face niște crize epileptiforme, crize ca de epilepsie. ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
MariaMonica2009627
în 13 Ianuarie 2020 | MariaMonica2009627 întreabă:

Sora mea mai mica are 12 ani și vrea un GOLDEN RETRIEVER(câine ) credeți că s- ar descurca un copil cu o așa mare responsabilitate? Adică ea a mai avut un cățel, o rasa mică și se descurcă perfect...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
catalin65
în 13 Ianuarie 2020 | catalin65 întreabă:

Credeti ca lacustele pot pisca sau rani? Patesc ceva daca iau o lacusta in mana?

1
Răspunde Raportează
Aylana
în 13 Ianuarie 2020 | Aylana întreabă:

He TPU! De fiecare data cand ma duc la prietenul meu, pisica lui se ascunde de mine. Nu stiu de ce, nu ii fac nimic, din contra vreau sa ma apropii de ea, sama joc. Nu am agresat- o sau speriat- o....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MariaMonica2009627
în 12 Ianuarie 2020 | MariaMonica2009627 întreabă:

Am un câine, Kaisey de aproape 2 ani si e foarte "disperată "adică sare pe om de îl doboară (și pe mine ) într- una vrea să mă muște dar mă iubește adică atunci când plâng vine lângă ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Swae
în 12 Ianuarie 2020 | Swae întreabă:

Ce pareri aveti despre pestele betta?

8
Răspunde Raportează
Andreea_Larisa_1995_S8Ef
în 12 Ianuarie 2020 | Andreea_Larisa_1995_S8Ef întreabă:

Buna, am un acvariu de 50 l si am un caras auriu destul de mare. Recent am primit 7 pesti tetra zona colorati. Pot sa ii las pe toti in acel acvariu?

1
Răspunde Raportează
LeonovATgates
în 12 Ianuarie 2020 | LeonovATgates întreabă:

FUNDA! Am gasit un pui de labrador pe strada. Unde sa il duc?

3
Răspunde Raportează
Alinaaaapp
în 12 Ianuarie 2020 | Alinaaaapp întreabă:

Buna, TPU! Am si eu o întrebare. Pot găsi in Ialomița un loc unde pot învăța sa călăresc? (Am 13 ani, daca va ajuta + nu stiu daca am ales o categorie corecta)

1
Răspunde Raportează
Advvrt
în 12 Ianuarie 2020 | Advvrt întreabă:

Am si eu cateva intrebari legate de un caine (cainele meu). Sincer, nu ma intereseaza daca este de rasa sau nu dar sunt curios. Il am de aproximativ 5 ani. Cand l- am luat, omul acela mi- a spus...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
FratilaIonel
în 11 Ianuarie 2020 | FratilaIonel întreabă:

am un 2 catei de 6 luni, unul ciobanesc si unul metis amstaff, cel ciobanesc este foarte agresiv cu strainii si cu alte animale, mananca foarte bine si este foarte dolofan pe cand celalalt...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 12 ore

9PM întreabă:

Am din nou aceeași problema cu televizorul, dar acum e vorba de sunet nu de telecomanda, nu mai merge sunetul. Trebuie sa îl scot din priza sa meargă, l- am scos a mers sunetul iar acum din nou nu ...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Xena20
    trimisă pe 24 Septembrie

Xena20 întreabă:

Mai merg afacerile cu produse handmade in tara la noi? Se mai merita efortul? Se mai poate ieși pe profit?
    12 răspunsuri
  • Maskatu
    trimisă acum 22 ore

Maskatu întreabă:

Salut. De curand am facut conversia la GPL. Butelia este toroidală si a fost montata in locul rotii de rezerva. Asadar am pierdut acel spatiu. Acum rezerva o tin in portbagaj dar ma incurca teribil. Am...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • farcry444
    trimisă acum 19 ore

farcry444 întreabă:

Ce calitate sau defect credeți că se vede prima dată la mine după conversație?
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.361
  • Întrebări: 3.951.291
  • Răspunsuri: 17.641.461
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
A walk to remember

A walk to remember

Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!

Start quiz
Categorii
  • 651.900 Adolescenţi
  • 55.510 Afaceri & Financiar
  • 22.858 Artă şi Cultură
  • 72.690 Auto & Moto
  • 144.207 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.977 Carieră
  • 20.315 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.849 Conversaţii