TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Parenting

Parenting

• 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
anonim_4396
în 16 Aprilie 2020 |

Azi am fost la niste rude și am reușit să îmi pierd ochelarii de vedere pe care știu sigur unde i- am lăsat. Însă, au dispărut ca prin minune și nu sunt de găsit. In cel mai probabil...? (mai mult)

25
Răspunde Raportează
Ionut659
în 12 Aprilie 2020 | Ionut659 întreabă:

TPU fiului meu i s- a dezlipit un breket din aparatul dentar și sunt foarte îngrijorat mai ales în perioada aceasta. Dentistul îl poate lipi înapoi în perioada aceasta? Sunt la cabinetul Dr. Zodieru...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
oanapascu
în 9 Aprilie 2020 | oanapascu întreabă:

Am un baietel de 1 an si am observat azi cand l-am schimbat de pampers ca are o iritatie de la el. Faina de ovaz pusa in cadita la baie l-ar ajuta sa scape de aceasta iritatie?

5
Răspunde Raportează
Yrem3119
în 8 Aprilie 2020 | Yrem3119 întreabă:

Heii! Voi cum ati convins copilasii sa se spele pe dintisori? Am o fetita de 1 an jumate si nu vrea sa stea deloc sa o spal pe dintisori. Multumesc!

10
Răspunde Raportează
Yrem3119
în 7 Aprilie 2020 | Yrem3119 întreabă:

Voi va decorati casa de Paste? Eu o fac iar fetitele mele sunt foarte incantate cand le vad!

11
Răspunde Raportează
razvana_plesa
în 6 Aprilie 2020 | razvana_plesa întreabă:

Vreau sa fac cu cel mic niste felicitari handmade cu tematica Pastelui. Ce idei aveti? In afara de a colora si decupa si lipi oua pe carton. De asemenea, voi cum decorati ouale cu cei mici? Folositi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Joanna2025
în 1 Aprilie 2020 | Joanna2025 întreabă:

Cum fac sa am mai multi abonati? Am clipuri pentru copii. https://www.youtube.com/channel/UC9l7jNcBXJ4ToSlDUIFfcVg?view_as=subscriber

6
Răspunde Raportează
MihaiPaleologu
în 31 Martie 2020 | MihaiPaleologu întreabă:

Ce parere aveti de parinti pe la 40 ani care cer bani la copii de 20 ani pe motivul ca atunci cand erau mici nu i- a ars, nu i- a lasat sa se opareasca? Adica pun presiune pe copil sa ii ajute constant...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Yrem3119
în 31 Martie 2020 | Yrem3119 întreabă:

Copiii vostri cum se inteleg intre ei? La mine avand 3 fetite, mai bine se inteleg cea mare cu cea mica, se joaca mereu cu ea, o pupa, o mangaie, sta cu mine cand ii fac baita, dar cu cea ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Yrem3119
în 29 Martie 2020 | Yrem3119 întreabă:

Hei, voua vi se intampla ca copilul vostru sa nu vrea sa manance si sa ii vina sa vomite in momentul cand vreti sa ii dati mancare? Uneori chiar sa vomite? Asta face fetita mea in varsta de 3 ani si 9...? (mai mult)

28
Răspunde Raportează
Yrem3119
în 28 Martie 2020 | Yrem3119 întreabă:

Am o fetita de 1 an jumate care spune doar mama, tata, dada si inca cateva cuvinte pe care le intelege doar ea. Vorbesc cu ea si o invat sa spuna si alte cuvinte dar nimic. Daca ii spun sa imi ...? (mai mult)

40
Răspunde Raportează
aimullah123
în 20 Martie 2020 | aimullah123 întreabă:

Am o curiozitate. Stiu un copil care la varsta de 9 ani fura tigari si le fumeaza. Ce anume ar putea sa-l determine sa faca asta?

15
Răspunde Raportează
r?spundtot
în 16 Martie 2020 | r?spundtot întreabă:

Când ar trebui să explicăm celor mici că există și băieți circumciși? Când eram la grădiniță am descoperit că un coleg de- al meu era circumcis, zicea că a fost tăiat, nu știam pe vremea...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
r?spundtot
în 13 Martie 2020 | r?spundtot întreabă:

pentru cei care așteaptă copii pe drum (copii, nepoți) care sunt desenele animate cu care trebuie să fiu la curent? Dacă vreau să ne uităm împreună eu cu bebe, la desene, cu care...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Yoloo
în 7 Martie 2020 | Yoloo întreabă:

Oare sunt tati care gen se uita la alti copii si isi spun " ce n-as fi dat sa am un baiat ca asta"? Ca eu de exemplu, am avut momente in care mi-as fi dorit alt tata. Intelegeti voi.

3
Răspunde Raportează
EduardEdu1994
în 18 Februarie 2020 | EduardEdu1994 întreabă:

Întrebare mai mult pentru femeile care au trecut prin așa ceva. De câteva săptămâni nu mai mă pot descurca cu logodnica, totul a început după nașterea fetiței, de atunci se plânge ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Mllaf
în 14 Februarie 2020 | Mllaf întreabă:

Hello, am si eu o intrebare: Daca esti orfan (doar de un parinte), inseamna ca celalalt parinte, care te creste, este parinte monoparental? Sau inseamna altceva? Multumesc!

4
Răspunde Raportează
Cduncfujndf
în 14 Februarie 2020 | Cduncfujndf întreabă:

Înainte aveam o problemă și obișnuiam să îi spun mamei mele cam tot. Adică mă deschideam foarte mult în fața ei. Făceam asta de când eram mai mică, mai ales când se întâmpla ceva și eram...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Cduncfujndf
în 14 Februarie 2020 | Cduncfujndf întreabă:

Sunt singura din ziua de azi care a observat că părinții nu își înțeleg copii?

14
Răspunde Raportează
Ola0934
în 19 Ianuarie 2020 | Ola0934 întreabă:

Dacă sunt pe stop, de ce nu am voie sa ma duc la un bebeluș nebotezat?

13
Răspunde Raportează
debbv
în 5 Ianuarie 2020 | debbv întreabă:

Am si eu nevoie de un sfat, neavand prieteni (stiu ca e trist, nu am nevoie sa mi se mai spuna). Relatia dintre mine și tatal meu s- a degradat foarte tare, striga la mine din orice rahat și...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
neagu1233
în 22 Decembrie 2019 | neagu1233 întreabă:

Am găsit în telefonul tatălui meu mesaje cu o femeie.O înșeală pe mama și m- am gândit mult si vreau sa ii spun..In ultima vreme el se comporta urât cu mine si vreau ca ei sa bage divorț si sa...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
StefanMicutzu
în 13 Decembrie 2019 | StefanMicutzu întreabă:

De maine ma voi imbraca in Mos Craciun pentru niste copii. Nu prea stiu ce replici sa spun, mai ales ca vor fi multi copii si trebuie sa am multe replici ca sa nu ma repet. Ma puteti ajuta cu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
margelatu
în 11 Decembrie 2019 | margelatu întreabă:

Am un baietel de 3 anisori si toata clasa e plina de masinute sau alte chestii mici. Cum as putea sale depozitez in asa fel incat, sa le poata strange el repede si sa aiba si acces la fel de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Marius123875
în 8 Decembrie 2019 | Marius123875 întreabă:

Am si eu o problema. Tatal meu este alcoolic. El lucreaza in Germania in constructii si vine acasa o data la 2- 3 luni. Mi- as dori sa nu mai vina niciodata. De fiecare data cand vine isi cumpara cate ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Thecurious
Întrebare recomandată în 4 Decembrie 2019 | Thecurious întreabă:

S- au infiintat scoli private in Romania. Cred ca sunt parinti, printre utilizatorii TPU, sunt interesati de educatia copiilor lor. Ma adresez acestora, v- ati dori sa va inscrieti copilul la o asemenea...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Oannaaa23
în 28 Noiembrie 2019 | Oannaaa23 întreabă:

Ce părere aveți de laptele praf Vitaprim 1?

2
Răspunde Raportează
Aldutssss31
în 26 Noiembrie 2019 | Aldutssss31 întreabă:

Am 14 săptămâni și 4 zile de sarcina.Merg la următoarea ecografie la 16-17 săptămâni.Este posibil să-mi spună sexul copilului?

5
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 22 Noiembrie 2019 | AlexAL275 întreabă:

Cum poți modela un caracter?

10
Răspunde Raportează
jj7700
în 18 Noiembrie 2019 | jj7700 întreabă:

Cunoasteti vreo clinica/medic bun in Bucuresti care sa faca circumcizie pentru bebe baiat? M-ar interesa in special in mediul privat si cam care au fost experientele voastre daca ati trecut prin asta.

2
Răspunde Raportează
jj7700
în 16 Noiembrie 2019 | jj7700 întreabă:

Este imoral sa ii faci circumcizie fiului tau? Eu am facut operatia ca adult si m- a scapat de ceva probleme recurente cu iritatii in zona, plus ca se simte mai igienic si nu m- a dezavantajat sexual ...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Raizing
în 13 Noiembrie 2019 | Raizing întreabă:

Neata! Ce carucior pentru -bebeli- cunoasteti: bun + rezistent?

2
Răspunde Raportează
George1337
în 9 Noiembrie 2019 | George1337 întreabă:

Sunt student in Timisoara iar casa mea este la vreo 180Km departare. N- am mai fost de o luna acasa pana acum pentru ca am avut nevoie de niste acte. Chestia e ca ma asteptam sa- mi trezeasca casa acel...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Anonimbaby5
în 8 Noiembrie 2019 | Anonimbaby5 întreabă:

Bună TPU, sunt praf psihic si fizic, stând așa mi- a venit in gând cum ar fi sa ii fac rau copilului meu sau Doamne Fereste sa il omor, imi e frica sa raman singură cu el ca poate ii fac ceva, ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
AndreeaC24
în 21 Octombrie 2019 | AndreeaC24 întreabă:

Buna seara tuturor fetelor femeilor din aceasta comunitate, salut toate fetele si femeile, mamicile, tatici! Prin aceste randuri pur si simplu vreau sa dau un semnal de alarma pentru toate fetele, ...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
FreddieM
în 8 Octombrie 2019 | FreddieM întreabă:

Parintii care doresc sa-si protejeze copiii ca in viitor sa nu se apuce de vicii daunatoare sanatatii, ca fumatul sau consumul de alcool, cum ar putea sa o faca daca ei insisi le consuma?

17
Răspunde Raportează
Yne
în 18 Septembrie 2019 | Yne întreabă:

Este cineva din Arad? A nascut cineva la maternitatea din Arad? Nu stiti, ti- l imbraca cu hainitele tale pe bebe sau doar la iesire? Urmeaza sa nasc acolo peste vreo 3- 4 saptamani si vreau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ParvuMaria
în 11 Septembrie 2019 | ParvuMaria întreabă:

Nu stiu sa interacționeze cu copii mici. Am multe prietene care au copii de 2 - 3 ani si este destul de ciudat ca eu sa nu stiu sa ma joc cu ei sau sa ii bag in seama. Nu am avut copii in preajma mea...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Alexandrionelu
în 6 Septembrie 2019 | Alexandrionelu întreabă:

Ce desene animate în romana sau engleza recomandați pentru o fetiță de un an. Pana acum ii plac: "Komo" și "Sunny Bunny"

14
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Septembrie 2019 |

Am o problema cu mama. Mama a avut o copilarie grea si tind sa cred ca de aici izvoraste ura pe care mi- o poarta. Ceea ce vreau sa zic e ca mama e genul de om care simt ca sufera de...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Henrypericolpublic
în 25 August 2019 | Henrypericolpublic întreabă:

Cum îți poți determina copilul mofturos sa manance/sa încerce alte mâncăruri? El mănâncă mereu doar 7- 8 feluri de mâncare, dar nu vrea ciorba și nici altceva nou dacă gătim nu vrea sa ia...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Alexandrionelu
în 20 August 2019 | Alexandrionelu întreabă:

Este adevărat ca dacă tundem chel copilul la un an ii va creste parul mai des sau e doar un mit? Dacă da, voi ce metoda ați folosit, foarfecă, mașină de tuns sau lamă de bărbierit?

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 August 2019 |

Cum as putea ajuta un copil ce a fost abuzat? Sora mea a adoptat un băiețel de 5 ani. El este rom (amândouă făceam voluntariat la un orfelinat si asa a ajuns la el). A crescut in familia de origine...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Ferii
în 18 August 2019 | Ferii întreabă:

Salutare. Am 14 ani și sunt băiat. Simt ca mama nu mai are încredere în mine și ca nu ma mai iubește asa de tare cum m- a iubit mai de mult și nu știu de ce... Nu beau, nu fumez, nu stau pana...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Edouard_Edy_1997
în 14 August 2019 | Edouard_Edy_1997 întreabă:

Megabol Testosterol.Ce parerea aveti despre asta?

3
Răspunde Raportează
AdrianaB1
în 6 August 2019 | AdrianaB1 întreabă:

Ce inseamna cand iti visezi parintii cazuti in accident?

17
Răspunde Raportează
Nev3r
în 4 August 2019 | Nev3r întreabă:

As avea o intrebare. Am o fetita de 2 ani. Poate sa consume actimel?

7
Răspunde Raportează
AlexDorinel
în 3 August 2019 | AlexDorinel întreabă:

Am fost ieri la selgros, ghiciti ce avea acolo, ssd, mousepad, de toate, mama si tata cumparau peste si eu lacrimam cand vedeam ssdu si mousepaduri.Bineinteles ca nu le am spus ca vreau.Am facut poze ...? (mai mult)

28
Răspunde Raportează
elcosmin
în 2 August 2019 | elcosmin întreabă:

Am o mama obsedata de curatenie. Face curat in fiecare saptamana, iar daca isi ia concediu la serviciu, face 7 zile din 7 curățenie. Nu stiu ce sa- i spun si ce sa- i fac... M- am si certat cu ea pe...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
Bongeag_Nicoleta_1996
în 2 August 2019 | Bongeag_Nicoleta_1996 întreabă:

Curand am facut analize, leucocitele mi- au iesit destul de mărite fata de ceea ce ar fi fost normal. Am început să răcesc destul de rar iar noaptea transpir foarte rau. Oare despre ce ar putea fi...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Aurel100009
    trimisă acum 18 ore

Aurel100009 întreabă:

Am vazut pe OLX si pe Facebook ca sunt persoane care vand dacii 1310 foarte vechi la niste sume de bani uriase, stau si ma gandesc, acum in anul 2026 cine este prost sa dea bani pe o dacie 1310? In anunturi...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • anonimusszkkkhhf
    trimisă acum 14 ore

anonimusszkkkhhf întreabă:

De ce este atat de greu sa iti gasesti un loc de munca? stiu ca poate acum e o perioada moarta, dar nici cei care au nevoie nu vor sa ma primeasca am terminat liceul anul trecut, mi am luat un an...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • Mustafaonur1997
    trimisă acum 14 ore

Mustafaonur1997 întreabă:

Eu consider cu Adevărat de urgentă să se ia măsurile reale serioase în privința asta! Să fie dată lege globală în orice țară de pe fața pământului toți pedofilii! care întrețin relați...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • Eva1997
    trimisă acum 23 ore

Eva1997 întreabă:

Bună ziua! Ce pot sa fac sa scap de starile de derealizare/depersonalizare. Le aveam din 2012 de la varsta de 8 ani cand ma uitam in oglinda, iar anul acesta sunt mai puternice. Pe 28 decembrie 2025 ...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.960
  • Întrebări: 3.955.230
  • Răspunsuri: 17.670.595
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 47 minute
Ce zici de un quiz?
Bucataria italiana

Bucataria italiana

Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!

Start quiz
Categorii
  • 652.116 Adolescenţi
  • 55.631 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.904 Auto & Moto
  • 144.271 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.139 Carieră
  • 20.374 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.462 Conversaţii