TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Religie

Religie

• 222
  • 223
  • 224
  • 225
  • 226
SERIALS
în 16 Septembrie 2018 | SERIALS întreabă:

Lumea provine de la un incest? Se zice ca provenim de la Adam si Eva, si suntem urmasii lor. Aceasta inseamna ca copiii lui Adam si Eva au facut alti copii? Gen provenim din un incest. Daca da, de ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
anonomam
în 16 Septembrie 2018 | anonomam întreabă:

Stiti ca atunci cand se sfințește o biserica si toti preoții intra in altar pe Sfânta Masă exista o gaură în mijloc puteti sa mi explicați care este faza cu ea si ce se pune in ea?

3
Răspunde Raportează
Octavian199
în 16 Septembrie 2018 | Octavian199 întreabă:

Ce parere aveti despre referendumul dim 7 Octombrie? Referendumul pentru familia traditionala. Popii au inceput deja campania pe Facebook.

45
Răspunde Raportează
Andy888
în 16 Septembrie 2018 | Andy888 întreabă:

O intrebare pentru crestinii adevarati ca mine! Dumnezeu a creat Universul din interiorul lui, sau din exterior?

4
Răspunde Raportează
raMLesS
în 16 Septembrie 2018 | raMLesS întreabă:

Daca Dumnezeu l-a facut pe Adam, apoi pe Eva, de ce nu avem toti aceeasi grupa de sange? http://www.medicina101.com/grupe-de-sange/

9
Răspunde Raportează
mentholinks
în 16 Septembrie 2018 | mentholinks întreabă:

Ce parere aveti de Kabbalah? Este aceasta cunoastere reala sau sunt doar basme? Ideea de baza este ca gandul creatiei este acela de a crea o creatura care sa fie umpluta de bucurie, placere iar in lumea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
patrik986
în 16 Septembrie 2018 | patrik986 întreabă:

Daca noi am aparut din Adam si Eva atunci de ce aratam diferit? Aici ma refer la rasele umane (africanii, mongolozii si etc) Scz pentru categorie. Vreau o explicatie stintifica.

13
Răspunde Raportează
Exal
în 16 Septembrie 2018 | Exal întreabă:

De ce unii refuza sa creada ca ADN-ul este dovada existentei unui creator? Totul e mult prea bine facut, iar cercetatorii aproba asta. (mai putin maimuta de Lawrence Krauss)

13
Răspunde Raportează
Exal

De ce ateii nu pun pret pe teoria Orch Or creata de Stuart Hameroff si Roger Penrose? Roger Penrose in fond, este una dintre cele mai stralucite minti in lumea stiintei...

3
Răspunde Raportează
Exal

Stephen Hawkins sustine ca universul s-a creat singur prin intermediul legilor fizicii,insa cum e posibil asta daca legile fizice au aparut deodata cu universul? SI chiar si asa, n-are sens...

4
Răspunde Raportează
benny7
în 16 Septembrie 2018 | benny7 întreabă:

De ce fricoşii, nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu?

11
Răspunde Raportează
roby223
în 16 Septembrie 2018 | roby223 întreabă:

Am și eu o întrebare. Religia ne spune ca la început Dumnezeu l- a creat pe Adam și apoi pe Eva. Ei au avut doi fii Cain și Abel. Cain la ucis pe Abel iar apoi Cain a avut un fiu. Întrebarea mea...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anemoneeeeee
în 16 Septembrie 2018 | Anemoneeeeee întreabă:

:) Nu inteleg cum a aparut religia, nu inteleg cum s- a raspandit religia si cum s- a format aceasta pe categorii iudaica, catolica, ortodoxa... nu inteleg popoarele deci daca acum cca. 5000 de ani ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Angelindeed
în 16 Septembrie 2018 | Angelindeed întreabă:

Care sunt tarile cu cei mai multi atei?

6
Răspunde Raportează
Exal

Cum poti zice ca Iisus nu a existat din moment ce avem atatea scrieri istorice, inclusiv in arhivele romane? Ba chiar, exista si mormantul sau... https://www.gotquestions.org/Romana/existat- Iisus.html ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
KeopsJr
în 16 Septembrie 2018 | KeopsJr întreabă:

Daca dumnezeu exista, de ce exista si rau in lume?

5
Răspunde Raportează
KeopsJr
în 16 Septembrie 2018 | KeopsJr întreabă:

Nu inteleg un lucru, daca dumnezeu ar exista nu ar fi afectat de legile universului? Adica ar avea un inceput si un sfarsit, practic el incalca orice logica, mai ales ca nu exista nici o dovada...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Septembrie 2018 |

Daca erai sanatos, bogat, faimos si aveai lumea la picioare, mai aveai credinta in Dumnezeu?

10
Răspunde Raportează
Exal
în 15 Septembrie 2018 | Exal întreabă:

Masoneria/elitele controleaza societatea de azi, manipuland adevarul pentru a controla masele? Eu cred ca da. 1. Scoala nu pune pret pe creativitate, ci pe tocit si memorie. 2. Emisiunile ce promoveaza...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
NietzscheFrumosSiDesteptSunt
în 15 Septembrie 2018 | NietzscheFrumosSiDesteptSunt întreabă:

Nu m- am putut abtine cand am vazut ce debiteaza acest utilizator. Mircea08 afirma: "Stim ca mandria este un pacat dar sa vedem o particica din ceea ce se numeste mandrie si anume : - Imaginea publica...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Mircea08
în 15 Septembrie 2018 | Mircea08 întreabă:

Stim ca mandria este un pacat dar sa vedem o particica din ceea ce se numeste mandrie si anume : - Imaginea publica, care nu este altceva decat rezultatul obtinut in urma uni efort depus pentru a pacali...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Septembrie 2018 |

Crestinismul, islamul nu sunt secte aparute prin erezie? Ambele nu mai pun pret pe TORA, ambele au ceva impotriva evreilor. Sectele religioase sunt nişte grupări eretice apărute si rupte ...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
4b
în 15 Septembrie 2018 | 4b întreabă:

Dumnezeu e prea bun ca să existe?

8
Răspunde Raportează
RobertG101
în 15 Septembrie 2018 | RobertG101 întreabă:

Tu, ca un crestin, de unde poti fi sigur ca tot ce scrie in Biblie nu a fost deja modificat de foarte multe ori de- a lungul istoriei? Tu ca Dumnezeu, de ce i- ai interzice propriei Creatii sa cunoasca...? (mai mult)

25
Răspunde Raportează
Exal

Gabriel Cotabita in 2015 a suferit un atac cerebral si a stat o buna perioada intr- o coma abundenta, fara activitate cerebrala. Doctorii nu ii mai dadeau sanse se supravietuire, insa cand s- a trezit ...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
RAY
în 15 Septembrie 2018 | RAY întreabă:

De ce uraste Iisus evrei? Desi evreii asteptau un salvator al lor a venit Iisus care vorbeste numai de rau despre evrei, oare de ce? Nu este Iisus o inventie care se vrea a fi impotriva evreilor? ...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Stefan1123
în 15 Septembrie 2018 | Stefan1123 întreabă:

Hei! Am si eu o intrebare. Troparele sărbătorilor pot fi cântate si de credincioși?

5
Răspunde Raportează
Daryusxz
în 15 Septembrie 2018 | Daryusxz întreabă:

1. Cum poti convinge un ateu ca exista Dumnezeu? 2. Cum poti convinge un credincios ca nu exista Dumnezeu?

17
Răspunde Raportează
benny7
în 15 Septembrie 2018 | benny7 întreabă:

De ce oamenii răi nu cred într-un Dumnezeu bun?

27
Răspunde Raportează
Exal

Oricine stie putina biologie stie ca corpul omului este format 90% din substante anorganice (70% fiind H2O). Cum poate ca ceva format in ceva neviu sa fie de fapt viu? Nu e evident, doar luand- o logic,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Exal

De ce inca crede asa multa lume ca experientele NDE sunt provocate de halucinatii, in fond primul care a sustinut asta e Sam Parnia care si- a retras afirmatiile, sustinand acum ca constiinta continua...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Exal

Daca noi nu putem creea viata din materie organica, asta nu inseamna ca exista ceva ce lipseste din ecuatie?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Septembrie 2018 |

Cica toti care stau pe internet si beau coca cola sunt satanisti, spune userul benny, voi ce parere aveti? coca cola o bea doar satanisti? Pentru început au coca- cola şi intrenet restul pe parcurs-...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
ValeriuAlexandru
în 14 Septembrie 2018 | ValeriuAlexandru întreabă:

Este logic sa crezi in Dumnezeu? Adica exista un motiv logic pentru a face asta?

12
Răspunde Raportează
6684464
în 14 Septembrie 2018 | 6684464 întreabă:

M- am apucat de ceva timp de studiul Apocalipsei şi pot spune două lucruri: este foarte grea:))(cine a studiat- o cred că are aceeaşi părere) şi incredibilă. Haideți să împărtăşim cunoştințele...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
mentholinks
în 14 Septembrie 2018 | mentholinks întreabă:

Oare chiar a inviat Isus? Daca ar fi inviat ar fi trebuit sa le apara oamenilor in carne si oase nu in vedenii. Sunt crestinii blestemati fiindca se bazeaza pe acest muritor Isus sa- i salveze ba mai mult...? (mai mult)

24
Răspunde Raportează
Mircea08
în 14 Septembrie 2018 | Mircea08 întreabă:

"Toma i- a zis: Doamne, nu ştim unde Te duci; şi cum putem şti calea? Iisus i- a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine." (Sfânta...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Septembrie 2018 |

Cu ce am gresit de creatia mea nu ma ascultat vreodata? de ce am esuat mereu?

27
Răspunde Raportează
Mircea08
în 14 Septembrie 2018 | Mircea08 întreabă:

"Astfel porunca data intai se desfiinteaza, pentru. neputinta si nefolosul ei" (Epistola catre Evrei a Sfantului apostol Pavel –7/18) Care este porunca data intai? " Dar acum...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
RAY
în 14 Septembrie 2018 | RAY întreabă:

Sa spunem ca sunt Dumnezeu, asa ca am curiozitatea ce crede creatia mea despre mine? ce ati vrea sa ma intrebati? da stiu ca stiu totul deja dar in noaptea asta sunt ca si voi

20
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 13 Septembrie 2018 | AlexAL275 întreabă:

Aș vrea să discutăm pe tema religioasă. De ce Dumnezeu ne lasă să ne chinuim și nu intervine?

39
Răspunde Raportează
benny7
în 13 Septembrie 2018 | benny7 întreabă:

Care este prima zi a săptămânii stabilită de Biserică? Şi de ce?

7
Răspunde Raportează
benny7
în 13 Septembrie 2018 | benny7 întreabă:

Dar religia uneşte sau dezbină oamenii?

12
Răspunde Raportează
zeus24
în 13 Septembrie 2018 | zeus24 întreabă:

„1. După aceasta am văzut patru îngeri, stând la cele patru unghiuri ale pământului, ţinând cele patru vânturi ale pământului, ca să nu sufle vânt pe pământ, nici peste mare, nici...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
OctavianDanielMaria
în 13 Septembrie 2018 | OctavianDanielMaria întreabă:

'ata cum se joaca Dumnezeu cu planeta Saturn formand hexagoane. Ce puteti spune?' Pe bune Steregoi, ce sa faca Dumnezeu pe Saturn?

11
Răspunde Raportează
Steregoi
în 13 Septembrie 2018 | Steregoi întreabă:

Iata cum se joaca Dumnezeu cu planeta Saturn formand hexagoane. Ce puteti spune? https://www.descopera.ro/stiinta/17510301- pe- saturn- a- aparut- un- nou- hexagon- iar- fenomenul- ii- intriga- pe-...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Exal
în 12 Septembrie 2018 | Exal întreabă:

De ce sustineti unii evolutia si mintiti ca e un fact stiintific? "Realitatea este că numeroase persoane cu un nivel ridicat de instruire - inclusiv numeroşi oameni de ştiinţă - pun la îndoială...? (mai mult)

26
Răspunde Raportează
Mircea08
în 12 Septembrie 2018 | Mircea08 întreabă:

Icoane – infatisarea fizica a unui barbat sau a unei femei "...Să nu greşiţi dar şi să nu vă faceţi chipuri cioplite, sau închipuiri ale vreunui idol, care să înfăţişeze bărbat sau ...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
KeopsJr
în 12 Septembrie 2018 | KeopsJr întreabă:

Daca dumnezeu este atotputernic insemna ca poate ierta pe oricine? Atunci de ce merg oamenii in iad? Asta da dovada ca are orgoliu si ca nu este atotputernic, pentru ca nu poate ierta pe...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
benny7
în 12 Septembrie 2018 | benny7 întreabă:

Doar adevăraţii ateii nu au ce să contrazică "Evaghelia " pentru că pentru ei aşa ceva nu există, ateii adevăraţi nu se contrazic niciodată?

11
Răspunde Raportează
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
  • 226
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • TipaAia369
    trimisă acum 14 ore

TipaAia369 întreabă:

Buna tuturor! Acum aproximativ 7 luni am fost diagnosticata cu depresie severa si anorexie nervoasa si am fost internata doua luni (pe atunci aveam cam 55 kg). Intre timp (ultimele doua- trei luni), parea...? (mai mult)
    42 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 18 ore

9PM întreabă:

Buna Ce job e ok pentru mine daca eu am anxietate sociala severa, dar am o memorie vizuala buna, spre ceva ieșit din comun!? Uneori doar, adică am momente când nici cuvinte simple nu le găsesc...? (mai mult)
    32 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 20 ore

Aurel100009 întreabă:

De fiecare data cand ma uit la televizor la stiri numai rau vad, numai criminali si morti, numai violuri, femei tinute sclave in case si violate ani de zile. Pana si un copil de 10 ani pune mana pe ...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • Cleo96
    trimisă acum 14 ore

Cleo96 întreabă:

Bună seara, în anul 1996 ce valoare aveau 975.000 lei? cum s ar "traduce" acum în valoarea banilor de acum? dau funda, mulțumesc! CLAR DAU FUNDA PENTRU CINE MĂ LAMURESTE
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.115
  • Întrebări: 3.955.432
  • Răspunsuri: 17.671.778
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 33 minute
Ce zici de un quiz?
INNA

INNA

Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!

Start quiz
Categorii
  • 652.132 Adolescenţi
  • 55.640 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.908 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.488 Benzi desenate
  • 55.151 Carieră
  • 20.379 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.480 Conversaţii