Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 29 Iunie 2025 sunt:
Bună. Ieri mi- a venit menstruația [e prima oară], eu încă nu i- am spus mamei, pentru că ea a fost foarte ocupată ieri, și a venit doar seara târziu acasă, și ea acum este plecată la...? (mai mult)
Cum devii ipotent?
M- am operat de apendicita anul trecut in septembrie. Fac sala si ieri m- am fortat un pic mai mult si ma doare usor acolo unde a fost operatia, locul unde e cicatriceae se simte tare la palpare....? (mai mult)
Nu am somn! Uneori ma ia somnul doar la 7- 8 dimineata, dupa aia stau toata ziua treaz pana seara ca sa am somn noaptea dar degeaba, ma ia somnul pe la 11 si la 3 sunt " fresh ", alteori ma ia somnul...? (mai mult)
Am carat si taiat lemne din padure astazi, si m- am taiat pe maini si m- am zgariat. Imi spuneti si mie un medicament : alifie sau ceva sa imi treaca de taieturi(nu ma dor), doar ca arata de parca...? (mai mult)
Va rog să mă ajutaţi..este aşa o situaţie şi nu pot înţelege.S- a făcut un examen ecografic şi s- a constatat că ovarul drept este de cca 2, 5 ori mai mare comparativ cu cel stîng.Medicul...? (mai mult)
Azi la scoala, fratele meu s- a lovit la cap(cum ar veni, intre ureche si cap). L- a lovit un coleg cu fereastra din neatentie cand a vrut sa o inchida. I s- a format un cucui, si il doare cand...? (mai mult)
am si eu o problema cu gatul.am fumat o luna de zile (nu am pufait)... dupa o luna au inceput durerile de cap si de ceafa ..au durat cateva zile, acum alte dureri ma chinuie... am gatul foarte...? (mai mult)
1. Daca ai fimioza si te masturbezi se poate sa ramana sperma pe acolo prin penis? si cu timpu sa fie daunatoare? 2. Daca ai fimioza poti face copii?
De cateva saptamani de fiecare data cand faceam dus simteam cum ceva ma apasa pe piept, ma durea putin si nu puteam respira insa imi reveneam dupa ce ieseam din dus insa de vreo saptamana in fiecare...? (mai mult)
Heiiiii TPU ..Ma numesc Cristina si am 11 ani si jumate. Vreau sa ma lamuresc cu ceva...Am sani dezvoltati si ma dor, am cosuri, uneori ma doare burta, am par pubian, par la subrat, si ce e cel mai important...? (mai mult)
De ce o persoana cu miopie puternica nu se poate folosi de oglinda fara ochelari? Daca puteti sa explicati stintific.
Buna TPU vreau sa adaug penisului meu 3 cm in plus dar fara pastile sau alte chestii...doar prin metode naturale :)si fara glume proaste;) funda
Buna ziua din joaca mi- am prins niste magneti puternici de scrot si nu ii mai pot da jos, ce pot face ca zona e cam inflamata si sunt niste secretii galbui in zona, magnetii sunt neodymium f puternici...? (mai mult)
Riscul de a ramane insarcinata. e mai mic sau mai mare. la fetele cu ciclul neregulat?
am o piatra de 8mm si vreau sa stiu cat de tare va durea cand o voi elimina, daca e suportabila durerea etc spuneti- mi mai amanuntit si vreau sa mai stiu cum pot dizolva piatra aceea sa ...? (mai mult)
Salut tuturor! Posibil sa se fi mai pus de cateva ori intrebarea dar sincer chiar am cautat pe google si multi au raspuns la misto si vreau un raspuns simplu si la subiect. Ei bine, unde merg baietii...? (mai mult)
Bună. După cum știți, astăzi mi- a venit menstruația pentru prima dată. Mi- a curs doar o picătură de sânge, la amiază, și înainte aveam secreție vaginală, dar după ce mi- a curs...? (mai mult)
Buna seara Am si eu o nelamurire in legatura cu intarziarea menstuatiei trebuia sa imi vina pe data de 8 si suntem in 14 mi- a intarziat 6 zile am facut 3 teste si toate au iesit negative. Poate sa fie...? (mai mult)
Cat ma costa sa fac operatie cu laser la ochi? Cat de sigura este, si cat de buna este?
Am 12 ani si nu sunt grasa, dar doresc sa slabesc la picioare (solduri).PLS HELP! dau FUNDA...
De ce imi pocnesc muschi asa din senin.
Heii! De ieri ma dor tare ochii, de la ce poate fi? :(, specific ca nu stau mult la pc ( 1- 2 ore pe zi ), nu port ochelari si nu ma machiez strident, dorm in jur de 6 ore noaptea si 1- 2 dupa'masa....? (mai mult)
Salut TPU:) Am cumparat un tub cu pastile l- carnitina de la farmacie si este de 250mg pastila si se ia 1- 2 pastile pe zi.din ce am inteles trebuie sa stau 30 minute dupa ce am luat pastila pana sa incep...? (mai mult)
Hei...am nevoie de ajutor. Mama prietenei mele are cancer. Din cauza asta prietena mea sufera si e serioasa mereu; nu mai e aceeasi persoana de mai demult, dinainte sa afle...vestea. Eu stiu ca ea ma...? (mai mult)
Am 12 ani, 1.55 inaltime si 46 kg...Un sfat va rog, doresc sa slabesc si sa ajung undeva la 36 kg...
Exista suplimentul GE 132 sub forma de ceai? Va rog un link sau cateva informatii. Funda + vot
Care ii cel mai buna metoda de a scapa de vergeturile de pe picioare? :D
Este bun laptele in exces(beau 600-800ml/zi beau mai mult lapte ca apa)
:) Care dintre voi a facut detartraj? Imi puteti da niste detalii gen: pret, daca doare...?
pana acum o luna aveam menstruatia la 28 de zile. luna trecuta mi- a venit ciclul la 27 de zile, dar luna asta nu mi- a venit desi trebuia sa- mi vina de vreo 4- 5 zile. Nu am simptome ca mi- ...? (mai mult)
va rog sa-mi ziceti cum fac sa nu mi se mai vada oasele de la umeri in afara.Ce antrenament ar trebui sa fac sau ce pastile sa iau, Dau fundita + Vot.
Stie cineva unde pot face un curs calificat de prim ajutor? Sau ce anume trebuie sa urmez pentru a putea devenii paramedic
Intrebare SERIOASA si URGENTA! Aparent de fiecare data cand fac exercitii fizice, nu intense si de scurta durata imi apar pe tot corpul niste pete, bune rosii ca o alergie, urticarie! Am fost la ...? (mai mult)
De ce atunic cand subt suparat sau trist mi-e din ce in ce mai greu sa respir? Poate fi insuficienta respiratorie sau e altceva?
Am o problema de mai mult timp mia apărut pe penis aproape de vârf o buba la început am crezut ca e vreun cos ceva si l- am ignorat insa acum s- a umflat tare si mă doare când apas ce pot sa fac? ...? (mai mult)
Am 14 ani si am inaltimea 1.86.E nirmala aceasta inaltime? Voi mai Creste?
Tensiunea 125 cu70 e buna
Tocmai am fost faultat la picior si mi s-a umflat si ma cam doare ap pus apa rece pe el(am pus apa intr-o punguta) as vrea si eu niste sfaturi pentru ca inca este umflat plss. Fundaaa!
Ma dor foarte tare rinichii imi poate spune cineva ce sa fac? Din cauza aceasta imi amortesc foarte tare mana stanga si piciorul stang
Buna TPU. Am si eu o intrebare.:( atunci cand fac sex cu prietenul meu, ma doare foarte tare acolo in zona pubiana dar pe dinauntru..de ce? Dau funda :*
Am arsuri pe esofag de la hiperaciditate senzatia este ca un nod in gat acesta afectiune o am de un an de zile si imi agraveaza astmul pe care il am din copilarie problema e ca jigaraia aia care vine ...? (mai mult)
Buna T.PU am o prietena care a facut avort cu o zi in urma si ca sa se convinga a facut un test de sarcina si i- a iesit pozitiv.Este foarte speriata.ce credeti ca a influentat de a iesit testul pozitiv?...? (mai mult)
Este adevarat, ca de la fumat ramai mic de statura?
Baaa,sunt baiat si imi las parul mare.Am deja vreo 10 centimetri si imi cad cam 20 de fire la spalat.Ce sampon sa folosesc sau ceva ca sa opresc caderea...folosesc Head&Shoulders dar tot cade :(
Buna :) Am o mica problema (sau cel putin sper sa fie mica), de vreo 3 zile incoace, nopti mai exact, inainte sa ma pun in pat dar si dupa, ma apuca o durere de spate (cam pe la mijlocul spatelui)...? (mai mult)
Helloo! Am 1.65 si 70 kg. MA puteti ajuta cu o dieta sa ajung la 50 kg? :x
Buna TPU am niste probleme de sanatate si as vrea sa consult un spsiholog(nu va ganditi cas nebun!)daca stit voi unu bun prin intermediu internetului (as face asta in realiate da tata i prot si mar omara...? (mai mult)
Am si eu pe fata vreo 4- 5 cosuri si as vrea sa scap de ele, ce credeti ca as putea face impotriva lor? Daca stiti vreo crema sau ceva pentru ele, un tratament ceva, si sa dispara cat mai repede...? (mai mult)
Buna TPU.Am racit foarte rau si tusesc groaznic.Pur si simplu, cand incep nu ma mai pot opri (imi dau si lacrimile si ma inrosesc).Si cel mai rau e ca cel mai des mi se intampla la scoala(nu gasesc explicatia...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Bianca1203 întreabă:
JCDenton întreabă:
Vas22 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?