Am cymparat un aragaz la mana a doua maxwell 440 si nu stiu cum sa shimb duza la cuptor. Daca ma puteti ajuta va multumesc anticipat.
:) Stiu ca mobila din pal melaminat sau din MDF este slabuta, dar totusi vreau sa stiu daca aveti unii dintre voi mobila din aceste materiale si daca e cat de cat ok. Merita?
Salut, am o intrebare cam ciudata. Sper sa nu radeti de mine. Credeti ca bambusul ar creste pe pamanturile din Romania? Semintele le aduc din China.
Care este toppingul vostru preferat pentru pizza?
Doresc sa ma bransez la lumina stalpul e la o distanta de 10 metri cat ma costa
Ce sa fac in cazul in care am spart termometrul? Trebuie sa arunc tot ce s-a atins de mercur sau poate fi curatat?
TPU de ce pot avea un tata asa retarat? Cand bea ceva imediat injura toata ziua in jura daca fac ceva ma cearta face crize eu zic ca are ceva cu capu daca ii zici ceva cu vorba buna sare de fund
Mi- am amintit ca atunci cand eram mai mic bunica imi facea ciocolata de casa.Problema este ca a murit inainte sa ii cer reteta.Am testat diferite retete de pe net, niciuna nu a avut acel gust.Inca...? (mai mult)
Salutare. A folosit cineva diavolină pentru curățarea apei din hazna? este eficientă? cât costă?
Ştie cineva cu ce se pot inlocui fulgii de migdale? Am nevoie la nougatine.
Cu ce s-ar putea lipi o baterie de la duş?
Cum ma pot ingrasa foarte repede, intr-o luna sa iau cam 5-6 kg? Nu vreau sa iau vitamine si alte chestii. Vreau cu ceva bio. Pe care il am in casa.
Stie cineva de unde pot sa-mi cumpar hartie din aceea de transfer pentru imprimat tricouri si cam cat costa? Multumesc anticipat.
Am o problema. Am varsat vreo 150ml de petrol pe parchet. Cum as putea scoate mirosul? Mersi.
Cat de mult ulei de transmisie are nevoie motocultorul pro series 750 S?
Salut, ma cheama dani...am 13 ani si am dependența de energizant- ul HELL...vara asta din 2016, consumam zilnic cate 1- 3 doze, un timp nu am mai baut. dar parca respir greu si nu- i de bine, dati-...? (mai mult)
Ce parere aveti? Sa imi cumpar plita incorporabila din inix sau sticla?
Lucrez de o saptamana la o firma de verificat produse si de fiecare data cand duc paleti la magazie si catre magazie, cand ma uit la colegele de pe linie ele se uita intr- un mod mai ciudat...? (mai mult)
Ați încercat făina din nucă de cocos? Sunt curioasă dacă ar fi un înlocuitor bun pentru cea de grâu, dar încă nu sunt convinsă. Am mai avut o încercare eșuată cu cea de migdale al carei ...? (mai mult)
Buna vreau sa scap si eu de cosuri, am doar pe frunte si am doar 13 ani si am cosuri de la 11 ani si ma deranjează mereu sa ma duc la un dermatolog? Dau funda
as dori cateva relatii legate de renovarea unei camere.Am calciu pe pereti si as vrea sa il dau jos sa pot da cu var lavabil. Daca e cineva in domeniu si imi poate enumera instructiunile pe...? (mai mult)
As dori raspuns imediat la o intrebare care ma framanta de doi ani, de cand am inceput sa utilizez Cleo 5. Odata iesiti puii, cat pot sa ii tin inauntru? Pana ies toti sau eventual scosi...? (mai mult)
Mi s-a murdarit patul de voma, spuneti-mi va rog cu ce pot sa indepartez pata, e chiar pe pat pata. Multumesc!
Cum se pot sterge urmele de marker permanent de pe un material textil fin( perdea)?
Cum aflu intensitatea curentului electric daca stiu ca tensiunea e220V si puterea de consum e 1000W
Buna Tpu.Are cineva furtun de masina de spalat semiautomata Arctic model wtt85 sau daca stiti unde as putea gasi astfel de furtun? Deoarece am cautat in orice depozit(din zona mea, eMAG si dedeman)insa...? (mai mult)
Spuneti- mi si mie va rog.Azi am achizitionat de pe Emag.ro o masina de spalat arctic model wtt100 cu capacitatea de 7, 5kg.Acum ma intreb daca incape o patura( nici groasa nici subtire) la capacitatea...? (mai mult)
Cum sa imi amintesc unde am pus un lucru? Nu de alta, dar am pierdut o suma destul de mare de bani prin casa.500 euro.Am platit curierul cand mi- a adus un Tv si nu stiu ce am facut cu banii ramasi.Am...? (mai mult)
Imi va merge gta 4? am processor Intel r atom cpu n450 1.66 ghz memorie ram 2gb imi merge?
Pot incalzi la cuptorul cu microunde un ou care este deja fiert? mc anticipat
TPU, azi am cumparat masline, iar acum 1 ora am mancat vreo 20, si din greseala am inghitit 2 samburi de masline. Se poate intampla ceva?
Salut, am 17 ani si am o pensie de urmas (a murit tatal meu) si vreau sa ma angajez cu contract de munca, inca sunt elev in liceu. Intrebarea me este daca ma angajez cu contract imi opreste pensia de...? (mai mult)
Care este diferența dintre cupru alimentar și cel industrial?
Iar vin cu o problema. Acum 2 minute am aflat ca nanul meu de botez m- a pus domnisoara de onoare. Cumva vă întrebaţi de ce este o problema. Este o problema deoarece sunt 4- 5 domnisoare ...? (mai mult)
Am achiziționat recent un suport spray GLADE, și este foarte gălăgios când sprayiază, am luat rezerve și de la glade, și air wick, face la fel, aveți idee dacă cel de la AIR WICK face ...? (mai mult)
Salut, m- am uita la un anime in care se gateste (numele mai jos) si am invatat chestii foarte valoroase de acolo, si as vrea o carte in genul sa- ti spuna despre propietati de alimente. De exemplu, ...? (mai mult)
Salut, vreau sa fac lichior de menta, insa nu am alcool alimentar rafinat, pot sa folosesc in loc alta bautura spirtoasa (gen vodka etc)? Dau funda :)
Unde găsesc un mop cu găleata care stoarce automat mopul cum am văzut intr-o reclama la TV?
Cum pot sti daca boilerul e spart?
Ceva site de unde as putea sa invat sa gatesc mancare sanatoasa si sa nu necesite de toate feluri de ingredente.
Salut TPU, O sa fiu direct, dacă de exemplu, am 200 g de piept de pui, și vreau sa o gătesc în fandelă, fără ulei, și după ce am gătit- o aceasta cântărește acum 156 g, credeți ca...? (mai mult)
Buna! Acum ceva timp, mi-am cumparat o pereche de tenisi cu talpa groasa si imi erau buni, dar nu prea stiu ce s-a intamplat, ca acum imi sunt foarte largi. Cum ii pot micsora? Multumesc!
Dupa ce imi tai unghiile imi transpira mainile vreo trei zile la rand orice as face? Sfaturi?
A pregatit cineva salata Olivie? Cum vi s-a parut?
Cum pot sa scap de petele de marker de pe geam m- ai precis de pe plastic de tabla, nu v- a radeti.Asa a fost povestea. Scriam altam intrebare cand m- am gandit s- a sterg am sters dar a ramas...? (mai mult)
azi a fost cea mai groaznica zi din viata mea..catelul meu a fost lovit de un microbuz, si am vazut chiar cand l- a lovit. Am strigat, am plans, l- am luat din sosea si am strigat, , ajutor!...? (mai mult)
Hello! Cei care sunteti vegetarieni, ce feluri de mancare mai faceti/consumati? :) (sunt in pana de idei)
Am un pulover ce a fost pus la masina de spalat probabil la o temperatura ridicata si acum s-a largit destul de mult. Ce as putea face sa se mai strângă sa fie cum era inainte?
Cum poti scapa de puricii din casa? :(
Cum fac sa dispara cearcanele?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
paletedestele23 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!