TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
Alex12122002
în 9 Februarie 2021 | Alex12122002 întreabă:

Bunica mea are 68 de ani și are o pensie de urmaș de 800 de Ron. As vrea sa stiu daca ar putea face o rată la ALTEX in jur de 3000 si ceva de Lei. Imi puteti zice va rog daca se poate face rata? (cu...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Pikmin
în 9 Februarie 2021 | Pikmin întreabă:

Stie cineva un site romanesc de unde pot cumpăra manga?

2
Răspunde Raportează
Kevinn2000
în 9 Februarie 2021 | Kevinn2000 întreabă:

Salut. Am dat o comandă pe un card de cumpărături și pe siteul de unde am dat comanda îmi apare: " Salut (numele meu), te ținem la curent cu tot ce se întâmplă cu comanda ta: " Iar acolo scrie...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
Oana11111
în 9 Februarie 2021 | Oana11111 întreabă:

Bună seara! Am și eu o nelămurire. Astăzi am fost la poștă, să pun un colet simplu, fără valoare.Zis și făcut, am pus coletul. După ce am pus coletul am făcut poză la chitanță și ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
DanielDanny
în 8 Februarie 2021 | DanielDanny întreabă:

Daca vreau sa dau comanda de mai multe produse de la Dedeman care unele sunt disponibile doar online si unele in magazin, vin toate odata? Si daca fac comanda la ghiseu de informatii trebuie sa am ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SasaSasa2000
în 8 Februarie 2021 | SasaSasa2000 întreabă:

Buna ziua TPU, vreau să fac cadou la niste prieteni cate o mașină RC până în 150RON(bucata), Doar că nu găsesc cum vreau eu. E vreau așa: max. 20 cm lungime, sa aibă acumulator, să... Cum...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Wraic
în 8 Februarie 2021 | Wraic întreabă:

De unde pot sa comand o pijama de tip costum(pantalonii si bluza cu gluga sunt conectate si bluza are un fermoar pe mijloc prin care o poti pune pe tine) pentru adulti? Vreau sa i- o fac cadou unui amic,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AnTonioB
în 8 Februarie 2021 | AnTonioB întreabă:

Salut TPU. De ce am nevoie pentru ca cumpara ceva online dar in rate? Ce garantie ii dau magazinului?

4
Răspunde Raportează
Skarr
în 8 Februarie 2021 | Skarr întreabă:

Care ați mai comandat de la Altex? Cât durează sa vina comanda? Scrie confirmată integral. Am pus comanda vineri. Și de atunci nu s-a mai schimbat statusul.

4
Răspunde Raportează
Fili1705
în 7 Februarie 2021 | Fili1705 întreabă:

Salut. A cumpărat cineva de pe http://www.tipelectro.ro? E legit? Mersi frumos

2
Răspunde Raportează
Corpodeandeni
în 7 Februarie 2021 | Corpodeandeni întreabă:

Buna! Stiti în cate zile ajunge o comanda de la sportisimo?

3
Răspunde Raportează
LRS
în 7 Februarie 2021 | LRS întreabă:

Salut, sper ca nu am gresit categoria, as vrea sa imi iau un vape, cam pana in 100 de lei, nu vreau sa ma complic sa bag eu ulei in el sau chestii de genul, vreau doar sa schimb rezerva cand se termina...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Skarr
în 7 Februarie 2021 | Skarr întreabă:

Am cum sa ridic un produs resigilat de la altex? Adică scrie că produsul e in "depozitul... " Asta înseamnă că nu e la altex? Deci pot doar sa îl comand acasă nu sa-l și ridic?

4
Răspunde Raportează
denisTiky
în 6 Februarie 2021 | denisTiky întreabă:

Salut, am o imprimanta mai vechiuta, un HP 1310 pe care nu am folosit- o de cativa ani buni. Doar ce am montat- o inapoi pe birou si am verificat cartusele(HP 56/57) care bineinteles ca nu mai mergeau,...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Yee
în 6 Februarie 2021 | Yee întreabă:

Vreau sa cupar o carte de pe Amazon. Daca livreaza aici in Romania, cat de mare e costul de livrare si care e metoda de plata?

6
Răspunde Raportează
KatPetrova
în 5 Februarie 2021 | KatPetrova întreabă:

Pot fi achizitionate pachete de țigări cu bonuri cadou?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Februarie 2021 |

Îmi puteți recomanda un pat de pe eMag cu saltea inclusa la prețul de 1000-1500 de Ron? Acord funda :)

9
Răspunde Raportează
Maree1
în 5 Februarie 2021 | Maree1 întreabă:

Salut! Stiti cumva daca in magazinele Jumbo se gasesc gantere de 10kg?

4
Răspunde Raportează
elenaaaaa56262
în 5 Februarie 2021 | elenaaaaa56262 întreabă:

Buna! Am facut o comanda care imi va veni prin posta,intrebarea mea e,comanda va veni,gen, acasa? sau trebuie sa ma duc eu la posta sa o ridic?

1
Răspunde Raportează
Valentinbaciu2002
în 4 Februarie 2021 | Valentinbaciu2002 întreabă:

Salut TPU! Am cumparat ceva de pe AliExpress in valoare de 7dolari, iar transportul a costat 3 dolari. O sa mi-l opreasca la oficiul postal unde este si vamesul sau mi-l livreaza normal?

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Februarie 2021 |

Bună ziua Cunoaște cineva vreun site unde totul este foarte ieftin (fără haine) Eu știu de import direct dar produsele sunt aproape la același preț ca și în magazin Sau poate știți vreun...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
madalina34445
în 4 Februarie 2021 | madalina34445 întreabă:

Deci am comandat un aparat de vata de zahar de pe eMAG acum 2 sap, am vorbit cu eMAG si mi- a urgentat comanda problema e ca firma winter sales de la care livreaza nu vrea sa imi raspunda la telefon deoarece...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alexia1208
în 3 Februarie 2021 | Alexia1208 întreabă:

Bună TPU! De la un timp am tot văzut pe Facebook pe niște grupuri cum ca produsele de pe About You sau Fashion Days ar fi fake. Mi- am luat o pereche de adidași de pe About You și au venit in cutia...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Tene_Florin_1995
în 3 Februarie 2021 | Tene_Florin_1995 întreabă:

Stie cineva un distribuitor de adidasi fake (nike, new balance, puma)? Ofer funda!

1
Răspunde Raportează
iulicab
în 3 Februarie 2021 | iulicab întreabă:

Pe Zara merge sa plătești doar cu cardul sau poți plăti la sosirea coletului?

1
Răspunde Raportează
iulicab

Vreau siteuri cu haine super frumoase, prețuri accesibile. In afara de Bershka, Pull and Bear, HM, sinsay, Reserved, Cropp, House. Le știu pe astea, m- am plictisit de ele. Dau funda celui mai...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
iulicab

Știe cineva cum sta treabă cu mărimile de la Bershka? Seamănă mărimile cu vreun alt site? Vreau sa mi dau comanda de niste blugi dar nu știu mărimea buna pe Bershka. Pe sinsay, Cropp, Reserved,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
huntsman44
în 3 Februarie 2021 | huntsman44 întreabă:

Cine a incercat programul gratuit IQOS prin care iti da o tigara gratis si daca dupa 14 zile nu vrei sa cumperi o dai retur? Care sunt conditiile?

1
Răspunde Raportează
StefanFlorea
în 2 Februarie 2021 | StefanFlorea întreabă:

Salut TPU! Se gaseste direct in magazine pudra de cafeina (pura)? In ce magazine daca se gaseste?

5
Răspunde Raportează
teo002
în 2 Februarie 2021 | teo002 întreabă:

Buna! A comandat cineva de pe sizeer.ro? In cât timp a ajuns comanda? Multumesc=)

2
Răspunde Raportează
schajuman1344
în 2 Februarie 2021 | schajuman1344 întreabă:

Buna tuturor. Doresc sa imi achizitionez o masina de pe mobile.de a carei valoare este 40.000 EURO. Pentru a nu- mi afecta cashflow- ului firmei, vreau sa o iau in rate prin Smava.de. Cum functioneaza...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
madalina34445
în 2 Februarie 2021 | madalina34445 întreabă:

Salut, luni seara, acum o săptămână am dat comanda de ceva de la eMAG, am primit email ca produsele au fost date curierului si pe site cand dau urmărește comanda e bifata doar cea cu comanda plasata,...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
madalina34445
în 1 Februarie 2021 | madalina34445 întreabă:

Cum pot anula o comanda de la eMAG telefonic, adica am sunat am apasat tasta dar nu anulez nimic stiti cum as putea anula?

3
Răspunde Raportează
Ediysgitfbhrsa
în 1 Februarie 2021 | Ediysgitfbhrsa întreabă:

Buna! Voiam sa-mi comand o pereche de adidași de pe aasport si nu stiu daca este legit. Îmi poate spune cineva?

1
Răspunde Raportează
AndreeaElena12345778
în 1 Februarie 2021 | AndreeaElena12345778 întreabă:

Am de primit o saltea din Franta, care este impachetata si rulata. As dori sa intreb pe cei care au mai primit pachete din alte tari, daca stiu cam cat m- ar costa sau cum calculeaza cei care...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonim9800
în 1 Februarie 2021 | Anonim9800 întreabă:

Bună! Dacă comand produse de pe Aliexpress, care au depozite in Uniunea Europeană mai trebuie să plătesc taxă vamală?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Februarie 2021 |

Am fost la Vodafone să întreb de un Samsung a51 și scria gen preț la liber 303 euro. Am întrebato cat e un a51 și cică e 1900 de lei.cum sa fie atât daca 303 euro e 1400 de lei? Peste tot la eMag,...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
Parman
în 31 Ianuarie 2021 | Parman întreabă:

E safe cu cardul la cel.ro?

9
Răspunde Raportează
giuliaelena666
în 31 Ianuarie 2021 | giuliaelena666 întreabă:

Buna, sunt cagule cu 3 gauri la jumbo Suceava?

7
Răspunde Raportează
NeverGonnaLetYouDown
în 31 Ianuarie 2021 | NeverGonnaLetYouDown întreabă:

In caz de vreau sa trimit ceva prin fan courier cu ramburs, pot alege eu data la care sa vina curierul dupa colet? Intreb deoarece odata la 2 zile nu sunt acasa.

2
Răspunde Raportează
MauroMania777
în 31 Ianuarie 2021 | MauroMania777 întreabă:

În ce magazine gen Sephora sau Douglas găsesc parfumuri de la Kilian?

3
Răspunde Raportează
Ana127483
în 31 Ianuarie 2021 | Ana127483 întreabă:

A mai comandat cineva de pe shein, zaful si site-uri de genul? Cum sta treaba? Peste cat timp iti poate veni comanda si poti plati in plus ...nu am prea inteles...

2
Răspunde Raportează
Costelus710
în 31 Ianuarie 2021 | Costelus710 întreabă:

Salutare, știți cumva care ar fi cele mai bune grupuri de Facebook dedicate vânzărilor din Romania? Mă refer aici la nr. de membri activi Mi- ați putea da niste sugestii, va rog? Mulțumesc ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Deea_Anndreea_1989
în 31 Ianuarie 2021 | Deea_Anndreea_1989 întreabă:

Bună! Am și eu o întrebare legată de siteul Joom, comanda mea e de maxim 50 de euro, am înțeles ceva de taxa vamala sau ceva de genul. Cam cât ar fi? E sigura aplicația? Am vazut comentarii pozitive...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MauroMania777
în 31 Ianuarie 2021 | MauroMania777 întreabă:

În ce magazine pot testa parfumul Share Angels by Kilian?

1
Răspunde Raportează
Alinaaaapp
în 30 Ianuarie 2021 | Alinaaaapp întreabă:

Hei! Vreau si eu sa stiu niste site-uri cu haine care sa fie de încredere. Mulțumesc!

3
Răspunde Raportează
madalina34445
în 30 Ianuarie 2021 | madalina34445 întreabă:

Buna, luni seara am dat comanda de o masina de vata de zahar de pe eMAG care scria ca va fi de la winter sales, au trecut deja 5 zile fără ziua de luni si nu a ajuns, am primit email ca comanda a ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Dezvi
în 30 Ianuarie 2021 | Dezvi întreabă:

Salut! Aveti idei de un nume de brand pentru un site care se ocupa de confectionarea lucrurilor handmade (martisoare, brosuri, sapunuri, lumanari)? OFER FUNDA

5
Răspunde Raportează
LaElly11
în 30 Ianuarie 2021 | LaElly11 întreabă:

Bună! Dacă acum 2 zile am achiziționat la Flanco un produs, dar este exact așa cum l- am cumpărat, nici nu am deschis cutia, însă între timp am găsit ceva mai bun pentru mine la alt magazin....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
NeverGonnaLetYouDown
în 29 Ianuarie 2021 | NeverGonnaLetYouDown întreabă:

Cum trebuie sa procedez daca doresc sa vand ceva pe olx? Chem curierul sau cum? Cum imi voi primi banii mai apoi? Vine un alt curier cu ei?

7
Răspunde Raportează
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Dacă pământul se rotește cu 1600 km/h, de ce un avion care zboară spre Vest nu ajunge instant? Orașul ar trebui să vină spre el cu viteză uriașă, nu? Nu e mai logic că pământul stă pe ...? (mai mult)
    29 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am o dilemă legată de rigoarea științifică. Ni se spune că trăim pe o sferă care se rotește amețitor, dar în viața de zi cu zi, orice observație empirică (fără instrumente intermediate...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Cică vapoarele dispar la orizont „de jos în sus" pentru că se duc după curbura Pământului. FALS: sunt sute de clipuri pe net: când un vapor pare să fi dispărut de tot, dacă iei o cameră ...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 11 ore

Alexandra123s întreabă:

Inca o întrebare că nu înțeleg logica. Ni se zice că soarele e o minge uriașă de foc care trimite căldură și lumină spre noi. Păi dacă lumina și căldura trec prin spațiu ca să ajungă ...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.625
  • Întrebări: 3.954.648
  • Răspunsuri: 17.664.934
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Geografia Romaniei

Geografia Romaniei

Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!

Start quiz
Categorii
  • 652.089 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.876 Artă şi Cultură
  • 72.883 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.115 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.391 Conversaţii