De unde pot sa îmi cumpăr un inel bărbătesc la un preț rezonabil(ma interesează și magazine din Malluri)?
Dacă vreau sa cumpăr de pe Amazon un produs care e in lire si eu am cardul il lei pot sa il cumpăr? Si daca da, imi ia vreo taxa pentru transformarea valutei?
Ce parere aveti de site- ul notino? As vrea sa cumpar un parfum Armani Black Code de 200 ml la 385 de lei. Nu stiu sigur ca de sigur este site- ul, daca parfumurile sunt originale sau nu. Astept...? (mai mult)
Am o pereche de Air jordan 1 mid se raygun.Pe talpa inauntru scriau air jordan dar acum a disparut scrisul e normal?
Salut, știe cineva un cod de reducere la elefant care e activ azi? Am cautat pe mai multe siteuri dar sunt deja expirate. Multumesc anticipat
Bună, acum o lună am plasat o comandă de pe wish, însă nu știu exact când ajunge. Trebuie să ridic coletul de la poștă sau vine acasă? Mă anunța ei când primesc comanda sau trebuie să ...? (mai mult)
am o nelămurire. Daca am comandat mai multe produse de pe Alliexpres (niciunul nu trece de 10$), de le magazine diferite și în comenzi diferite. Pe același nume și adresa Vor fi aplicate...? (mai mult)
Cum se face retur prin poștă la Pull & Bear?
Știți vreun site românesc unde aș putea găsi cercuri de gimnastică ritmică cu LED?
Se gaseste asa ceva si la noi? Rasina UV! https://sophieandtoffee.com/clear-uv-resin-thick-type-200g/
Salut, am comandat recent de pe un site un parfum dior sauvage care costa 250 lei: https://www.parfumescu.ro/produs/dior- sauvage- eau- de- parfum- 100ml- tester/?utm_source=google%20ads&utm_medium=cpc&utm_campaign=sauvage&gclid=Cj0KCQjwirz3BRD_ARIsAImf7LM8zEQWYeyfZdkIxmiA1t7TAZtkXuCUOxzFl
Este cineva care a cumpărat vreodată de pe evomag.ro? Ce părere aveți despre serviciile lor?
Imi puteți da un model de epilator de la altex? Pana in 100-150lei! Am vazut diferite modele...am o intrebare! Care este diferenta dintre epilator cu discuri si cel cu pensete? Mulțumesc!
Vreau sa comand niste carti de pe Amazon ca sunt mai ieftine aici dar cum fac sa vad cat este pretul final cu tot cu transport si taxe? Plus eu am un card in lei nu il lire, si am citit ca ...? (mai mult)
Cum ies din cont pe Emag?
Salut.Am vreo sansa sa gasesc la noi in Romania tricouri de genul asta? https://www.wish.com/product/599720a78d28363825c158ab?source=cart&share=web
Stie cineva daca distance.ro are produse originale?
Am comandat un colet de pe Emag (tot Emag livreaza) si as vrea sa va intreb daca Duminica cei de la Emag lucreaza?
Stie cineva unde pot gasi Air Jordan 1 Royal Blue, in Romania?
As vrea sa dau haine pentru bani printr-o organizatie sau sa le vand intr-un fel, dar nu stiu unde. Stie cineva?
Erau la piata progresu niste cremwursti de Brasov, stie cineva unde ii pot gasi? Sa renovat piata si multe de magazine numai sunt, erau cei mai smecheri cremwursti 40lei kg erau facut din piept de...? (mai mult)
Îmi puteți spune dacă știți când mai apare o colecție noua pe h&m? Și în cât timp se adaugă produsele în stoc din nou? Va rog mult
Vreau sa imi iau ochelari de vedere, dar nu-mi plac ramele de la magazinul lor. As putea da comanda de rame separat sau nu accepta?
Vreau sa- mi iau un tricou online de la CROPP si m- am uitat pe acel ghid marimi si nu arata lungimea tricoului, doar inaltimea gen : 180 cm... wtf nu inteleg, se face vreun calcul anume...? (mai mult)
Salut TpU! Azi o sa cumpar un iphone 8 64gb sh de la Hope Amanet de pe olx.Acuma ce imi da cateva semne de intrebare este pretul, costa 1200 lei pe cand unul nou in magazin costa 2700. Poate sa fie ...? (mai mult)
Salut, recomandare baterie externa pentru un Samsung S7? buget pana in 100 lei, dau funda.
Unde pot gasi brelocuri in Baia Mare?
Imi poate da cineva un site sau ceva de genul de unde pot cumpara niste ochelari de soare ray-ban pana in 100 de lei? Multumesc!
Ce stiti despre esuply.ro e ok?
Este prima data când vreau sa comand de pe eMAG și nu știu cum funcționează. Am aprox 10 lucruri pe care le vreau, de la diferiți furnizori. Unele produse sunt în stoc, altele sunt livrate...? (mai mult)
Daca am achizitionat ceva online si produsele nu corespund, vreau sa le returnez, va trebui sa platesc returnul?
Stie cineva de unde pot lua camera slow motion din Romania la un pret mai mic?
A folosit cineva acest aparat? https://www.compari.ro/aparat- de- tuns- c4208/remington/pg6130- p302013153/ Păreri? Merită? Calitate ok? Merge și pentru mici retușuri pentru parul din zona...? (mai mult)
Cat costa transportul de pe WISH.com?
O prietena mi-a livrat azi la 5 un colet prin posta(care vine la oficiul postal din orasul meu). Aveti idee cam cate zile ar dura sa ajunga?
Ce părere aveți despre epilatul cu epilatorul? Este o metoda buna?
Am facut o comanda pe eMAG sa iau un kit de tastatura si mouse la care livrarea este in 5 zile si ma gandeam daca Curierul este autorizat ca el sa livreze mai devreme. Intrebarea este: Curierul...? (mai mult)
Dacă fac comanda de mai multe produse de pe siteuri diferite, dar care vin cu aceeasi firma de curierat, produsele imi ajung pe rând sau toate odată?
Ce pot sa îmi cumpar pâna în 2200 lei?(sunt baiat)
Hey, am o nelamurire. Am cautat astazi de curiozitate niste haine gucci online si am dat de site- ul romaniamagazin care din cate scrie online este powered by Gucci Magazin Romania, ideea este ca la ...? (mai mult)
Daca am dat comanda de un produs pe pc garage, pot sa il anulez si sa iau altul?
Am comandat o husa pentru telefon acum o saptamana de pe eMAG si inca nu mi- a ajuns. Problema este ca ieri dimineata am primit mesaj ca va veni curierul (firma este FAN Courier) in aceeasi zi, dar nu...? (mai mult)
E prima oara cand comand de pe Amazon si as vrea sa intreb: Daca comanzi de pe Amazon, coletul vine prin curierat sau posta? In cat timp ajunge in Romania? Platesti comanda in lei sau o platesti in...? (mai mult)
Vreau sa-mi cumpar un telefon de la Orange, am un venit lunar tabil si folosesc un card bancar raiffeisen. Pot sa-mi cumpar in 24 rate un telefon cu acest card?
Unde pot sa gasesc ceai matcha?
Salut.Este prima dată când vreau sa returnez ceva și nu prea știu pașii. Comanda a fost plasată la eMag. Până acum doar am completat acea cerere de retur la ei pe pagina, iar printr- un email...? (mai mult)
Unde pot gasi un costum de baie din 2 piese cu talie inalta pentru fete 11 ani (aproximativ 160 cm inaltime)?
Ce magazine de jucarii din Braşov are figurine cu Sonic Ariciul?
Buna, a comandat cineva de pe acest site? https://www.vansromaniaoutlets.com Imi puteti spune va rog frumos daca produsele sunt originale?
Stie cineva o firma din Romania care fabrica pantofi barbatesti la comanda, pe urma facand livrari la domiciliu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Vice19 întreabă:
Ion1989 întreabă:
MotocMaria întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Naruto
Esti fan Naruto? Testeaza-ti cunostintele despre cel mai vizionat anime!