Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 19 Noiembrie 2025 sunt:
Hei! Am incercat sa fac o comanda pe h&m iar cand am pus numărul de telefonul imi spune ca nu e corect formatul, dar este exact ca in exemplu dat de ei. Care e problema daca stie cineva?
Salut TpU! Vreau sa cumpar un iphone 6s- 7 pentru fratele meu mai mic, nu prea imi place decizia lui cu Iphone dar daca el a ales asa aia e. Vreau sa cumpar de pe olx deoarece e mai ieftin cu 40%- 50%.Ce...? (mai mult)
Buna, imi puteti spune va rog mai detaliat despre trimiterea unui colet in tara prin posta romana? Cat e taxa de trimitere? Si daca el a fost de acord sa o plateasca, eu nu mai platesc nimic? Doar trimit...? (mai mult)
Ce parere aveti despre parfumul Maxime este intr-o culoare albastra?
cum livrează Cel.ro produsele? Ați avut probleme cu ei?
La comanda de pe Aliexpress am dat confirm order si produsul nu mi-a ajuns. Are ceva daca am dat confirm order?
Puteti sa imi spuneti va rog cam pe la ce magazine se gasesc sosete de bumbac si care sa fie durabile, sa nu se strice repede?
Am comandat de pe Amazon.de iar azi mi- au expediat coletul. Pe DHL scrie Cluj, Cugir, Romania. Dar eu adresa de pe Amazon o am Str..., nr..., orasul Cugir, judetul Alba. Adica imi trimit coletul...? (mai mult)
Vreau sa-i cumpar din asta prietenei mele dar nu stiu pe care sa-l aleg. Ajutor, va rog? Este satena spre blond, parul lungut, ochi caprui. http://bit.ly/2J9M5EU
Știe careva pagini pe Instagram unde sa se vinda rochii de catifea? Sau rochii decente pana la genunchi sau mai jos? Dau funda
Va rog sa imi raspundeti rapid. Deci ce credeti despre aplicatia wish, este buna? Adica vad un produs care costa 100, iar apoi dupa ce mai caut si alte chestii imi apare același produs la 3 lei. E...? (mai mult)
Din greseala am anulat comanda de pe Amazon.de, iar acum nu stiu ce sa fac. Cum ii pot contacta sa le spun ca a fost o greseala? Comanda trebuia sa ajunga pe marti- miercuri, iar eu am anulat- ...? (mai mult)
Sunt bune electronicele de pe Aliexpress?
Am cumparat ceva de pe Wish. Cam in cat timp vin produsele?
Hei! As vrea sa imi cumpar un nou telefon si m- am gandit la Samsung galaxy a50, dar am observat ca nu e o mare diferenta intre a50 si a70, asa ca am decis sa- mi cumpar un a70, pentru ca are camera...? (mai mult)
Voi ați primit e-mail de confirmare cand ați cumpărat de pe Aliexpress?
Azi am dat o comanda pe Aliexpress si nu am primit email de confirmare. Are ceva daca nu am primit email?
Merita sa imi iau de pe Aliexpress Ciocan de lipit cu 3 euro si aparat de masura cu 2 euro? Imi trebuie la scoala pentru practica.
Merita sa imi iau husa pentru S9 plus de pe aliexpress cu 1.80 euro? Sunt de calitate?
Daca, de exemplu, comand un telefon de pe un site din afara, trebuie sa platesc niste taxe in plus?
Am primit un email de la Amazon cum ca mi- au tras 10€ din comanda si mi- au dat un cod de voucher cadou tot de 10€, asta pentru ca nu mi- a venit comanda la timp. Asta mi- au spus si la telefon...? (mai mult)
Idei ca cadouri pentru Crăciun. Pentru mama, tata și fratele mai mic.
Unde gasesc dopuri de urechi pentru dormit?
De unde pot sa cumpăr măști slipknot?
Bună. Știe cineva ce modele de sutien se pot purtă la maiourile cambrate în față? Și unde se găsesc? Mulțumesc anticipa!
Exista pe piata kinder bueno cocos? Am vazut doar cel clasic, dark si white. https://www.google.com/search?q=kinder+ bueno+...? (mai mult)
Am comandat de pe allie express iar produsul a costat 360 de ron. Acum cateva zile am primit un mesaj cum ca livrarea a esuat si sa contactez vanzatorul sau oficiul postal local. Am vorbit cu vanzatorul...? (mai mult)
daca am pus un colet la fan courrier cu ramburs, pot sa ridic banii doar cu buletinul sau imi trebuie neapărat si foaia aia?
A cumpărat cineva de pe acest site o brichetă zippo, dacă da cum vi s-a părut siteul referitor la calitatea produselor cumpărate? https://tobacco-online.ro
Am o problema destul de mare. Acum 2 saptamani am comandat de pe Amazon.de niste articole care ar fi trebuit sa ajunga joia trecuta, macar unul. Imi da acelasi text cand dau la "Your orders" - ...? (mai mult)
Buna, ce tip de folie este cea mai buna pentru s10 plus? Am fost in mall in Baia Mare si nu mi s- a recomandat cea de sticla deoarece nu merge bine amprenta si raman bule de aer. Mi s- a spus ca cel mai...? (mai mult)
Puteți să-mi spuneți dacă chestiile de pe wish sunt adevărate, gen dacă cumpăr un telefon sa zicem iPhone chiar vine? Sau e teapa? Vreau răspunsuri siguri :)
Cand comandati ceva de pe net voi lasati si bacsis curierului? Adica asa ar trebui?
Am făcut o comanda pe Amazon si dupa 10-15 minute am anulat comanda. In cat timp imi intra banii înapoi pe card?
Se poate sa vina fan courierul fara sa trimita acel mesaj cu intervalul de ore si cat am de platit? Am comandat un hanorac si l- am luat prea mare, am sunat am vb sa il schimb si au zis ca...? (mai mult)
Am cumparat un gift card google play am incercat sa-l bag dar imi spune sa dau mai multe informatii, da n-am primit niciun raspuns, de 15 euro e codul. Ma poate ajuta cineva cu o rezolvare?
Hainele de la Takko sunt rezistente? Sunt bune?
Am si eu o indoiala foarte mare cu respect la o comanda ce am facut- o pe Amazon.es. Ieri am comandat niste tricouri de la ei, vanzatorul fiind din China. Astazi dimineata am primit mesaj de...? (mai mult)
Buna, imi puteti spune va rog de unde as putea sa imi comand niste palete de machiaj bune?
Ma intereseaza bluza asta: https://www.google.com/search?q=pubg+ christmas+ jumper&safe=active&sxsrf=ACYBGNQLYGQbMmN4yfdtIRTPBFy4X- KU5g:1571166091751&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiHsKDm-...? (mai mult)
Stie cineva unde pot manca beef wellington in Bucuresti?
Ce metode de plata sunt acceptate pe Ebay?
Nike sf af1 mid sunt potrivite pentru iarna? Cum este interiorul? Cu blana sau fără? Mulțumesc
Am comandat de pe saptamana trecuta de pe Amazon.de. Transport gratuit ambele produse. In livrare zicea ca pe data de 17 octombrie ajung, ce ar fi poimaine. Acolo la livrare e ultimul punct la Dispatched,...? (mai mult)
Unde pot gasi un set de poker de 200 de jetoane in Tg Mures (si pretul daca stiti)?
Pe Zaful pot plati si fara card? Adica livrare standard
Probabil ati auzit de de crema de ciocolata Lindt (Hazelnut Spread), un fel de Nutella. Intrebarea mea este predictibila, o pot gasi si pe la noi prin tara? Cunoasteti daca se vinde in vreun magazin...? (mai mult)
Daca cineva de acasa cand a venit cu coletul l-a refuzat, il mai pot lua inapoi?
Am comandat si eu un colet din afara UE si trebuia sa ajunga la vama, dar de 3 zile pe tracking number imi tot zice ca e in prelucrare la tranzit. Ceva idei de ce sta asa mult acolo? Normal deja...? (mai mult)
A comandat cineva de pe wildfashion? Ce parere aveti? Hainele din ce material sunt? Intreb pentru ca mai la toate produsele lor sunt din poliester ceea ce mi se absurd.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
9PM întreabă:
MrEggHead7 întreabă:
ElianaSc întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului