TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
anonim_4396
în 7 Februarie 2023 |

Unde se pot găsi cele mai ieftine băuturi alcoolice din lanțurile de magazine din România?

3
Răspunde Raportează
BrokenAngels
în 7 Februarie 2023 | BrokenAngels întreabă:

Hei TPU. Astăzi când am vrut sa îmi fac un abonament online, nu mi- a fost acceptata plata cu cardul respectiv, dar totuși mi- a fost luata respectiva suma de bani pentru abonament. O să îmi primesc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
GiorgianaGiorgi
în 7 Februarie 2023 | GiorgianaGiorgi întreabă:

Bună TPU! Mă puteti ajuta? Vreau sa comand produse de pe site- ul Alliexpres.As vrea să știu, ce metode de plată se aplică? Ramburs la curier sau îmi trebuie card de credit? As vrea să știu de...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
laudima22
în 7 Februarie 2023 | laudima22 întreabă:

Mai de mult am avut o conversație cu o femeie/doamnă care îmi promisese ceva de cumpărat iar acum nu mai găsesc mesajele de la ea. Eu țin minte că nu am șters nimic, n- am golit conversație. ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Desh
în 6 Februarie 2023 | Desh întreabă:

Salut TPU! Îmi poate spune cineva care e treaba cu ce scrie pe fundul capacelor de la Tymbark?

3
Răspunde Raportează
Ferii
în 6 Februarie 2023 | Ferii întreabă:

Cum funcționează sistemul de la FedEx? Am un pc la vânzare și o scris un potențial cumpărător ca trimite bani și un curier de la FedEx după colet și să- mi predă banii, însă de unde știu...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
newaccountbye
în 6 Februarie 2023 | newaccountbye întreabă:

Buna seara! As dori sa returnez un colet și nu știu cum sa procedez. Îl pun la curier către adresa unde vreau și banii pe care ii achita persoana respectiva, îmi intra in cont? Adică trebuie sa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
12Hsgsvu12
în 6 Februarie 2023 | 12Hsgsvu12 întreabă:

UN site, ieftin? Vreau sa-mi cumpar mobila noua pentru camera

1
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 6 Februarie 2023 | SingleForOne întreabă:

Ce brand de aragaz, alimentare cu gaz, credeți că este cel mai bun? Arctic, Vortex, Heinner, Samus sau altele.

6
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 6 Februarie 2023 | SingleForOne întreabă:

M- am gândit să cumpăr un aragaz, alimentarea este posibilă numai pe gaz, gpl, dar sunt opțiuni de aprindere electrică sau manuală (ușor de înțeles, învârt cateva butoane). La ce se referă...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ReignForest
în 6 Februarie 2023 | ReignForest întreabă:

Am comandat de la elefant.ro 2 produse.Ieri am primit mail cu ambele produse + transportul cat costa.Azi am primit 3 mailuri diferite.2 dintre ele cu acelasi produs(doar ca de pe alt site), iar celălalt...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BiriboiuElena
în 6 Februarie 2023 | BiriboiuElena întreabă:

Bună ziua.Am comandat de pe Shein și sunt mărimi mai mari. Știe cineva cum procedez sa fac retur și sa comand aceleași haine dar cu mărimi mai mici

1
Răspunde Raportează
Emy52
în 6 Februarie 2023 | Emy52 întreabă:

Salut TPU. OFER FUNDIȚĂ. (vă rog să nu vă bateți joc sau sa faceți mișto). Dați- mi niște idei de cadouri pentru o prietenă foarte bună, nu știu ce as putea sa îi cumpăr, un cadou ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
PicosMarian
în 5 Februarie 2023 | PicosMarian întreabă:

Salut, de unde pot cumpara folie cu bule in Buzau? Am nevoie de foarte putina.

2
Răspunde Raportează
Emy52
în 5 Februarie 2023 | Emy52 întreabă:

Salutttt! Ofer fundiță; ) Aveți niste idei de site- uri sigure de unde pot comanda stikere de genul ăla...aesthetic sau așa ceva? Căutați pe net și o să vedeți la ce mă refer. Sunt pe Shine...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Dobrinx
în 5 Februarie 2023 | Dobrinx întreabă:

Salutari TPU! As incerca sa fac un fel de dropshipping de pe eMAG pe Facebook Marketplace. Daca preiau comenzile si le platesc online, atunci cand coletul ajunge la destinatar scrie pe el valoarea ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
r0ube
în 4 Februarie 2023 | r0ube întreabă:

Buna, când o sa livreze glovo și in sate?

13
Răspunde Raportează
Rrar
în 4 Februarie 2023 | Rrar întreabă:

Salut, dacă comanzi un colet de pe Pandabuy sau Sugargoo cu livrare prin DHL mai trebuie sa plătesc alte taxe decât taxa de livrare?

3
Răspunde Raportează
Emy52
în 3 Februarie 2023 | Emy52 întreabă:

Cum poate avea card la 13 ani fără să monitorizeze părinților plățile și banii? Nu vreau sa comand chestii interzise, dar vreau să cumpăr un cadou care se poate doar online și părinții...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
LucianNedumeritul
în 3 Februarie 2023 | LucianNedumeritul întreabă:

Salutare TPU! Vreau să fac și eu o comandă de pe Amazon.de dar nu știu cam cât ar dura o livrare în general, livrarea diferă ( adică poate să vină între Februarie 9 - 28 ) livrarea poate fi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Emy52
în 3 Februarie 2023 | Emy52 întreabă:

Helău TPU! DAU FUNDIȚĂ! INTRRBARE DE 1000 PCT: Pe Ali Express pot plăti o comandă altfel decât online cu un card? Încă nu am 16 ani și nu am propriul meu card, de aceea întreb

6
Răspunde Raportează
FlorentinAlexandru003
în 3 Februarie 2023 | FlorentinAlexandru003 întreabă:

Salutm ma poate ajuta cineva urgent? Vreau sa stiu daca acest site este de incredere ca as dori sa comand ceva de pe elm dau fundița! https://dumomax.ro/

6
Răspunde Raportează
Alejandro444
în 3 Februarie 2023 | Alejandro444 întreabă:

Stie cineva vreun site sau magazin in Romania de unde as putea sa-mi cumpar stick n poke

0
Răspunde primul Raportează
Alexandraruxyyna
în 2 Februarie 2023 | Alexandraruxyyna întreabă:

Bună, am plasat o comandă pe h&m acum 4 zile și încă nu a sosit. am primit mesaj de la curier ca vine până peste 7 zile... dacă ați mai comandat vreodată de pe h&m, vouă in cat timp v- a ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
B7jip
în 2 Februarie 2023 | B7jip întreabă:

Bună seara. As vrea sa cumpăr un telefon Samsung galaxy s22+ de pe FONEXPERT, este mai ieftin cu câteva sute de lei, ca întrebare, e un site legit? Da tepe? A mai cumpărat cineva de la ei...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
leolord669
în 1 Februarie 2023 | leolord669 întreabă:

Buna ziua, am plasat o comanda online cu cardul de pe ro.calvinklein.com si cand am pus detalile am pus email adresa tot dar nu mi- a cerut nici un numar de telefon, cum o sa ma contacteze pe mine curierul...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
oceanoflove
în 31 Ianuarie 2023 | oceanoflove întreabă:

A cumparat cineva acest brand de fulgi de ovaz https://makeup.ro/product/702220/ Si poate sa imi spuna daca fulgii sunt maruntiti sau intregi?

5
Răspunde Raportează
Anonim20000000
în 31 Ianuarie 2023 | Anonim20000000 întreabă:

Ce stilouri recomandati?(elevi/studenti)

3
Răspunde Raportează
Nicoleta5555
în 31 Ianuarie 2023 | Nicoleta5555 întreabă:

Bună! La ce mall din București pot găsi UGG-uri?

4
Răspunde Raportează
oceanoflove
în 30 Ianuarie 2023 | oceanoflove întreabă:

Unde pot sa gasesc fructul calugarului, monk fruit?

5
Răspunde Raportează
r0ube
în 29 Ianuarie 2023 | r0ube întreabă:

La ce număr de telefon pot suna pe shein?

6
Răspunde Raportează
r0ube
în 29 Ianuarie 2023 | r0ube întreabă:

Buna, am dat comanda pe shein și am primit mesaj cum ca expedierea mea a fost anulată, o sa primesc banii înapoi?

2
Răspunde Raportează
smoootheyy67
în 28 Ianuarie 2023 | smoootheyy67 întreabă:

Hey! Pe data de 18 ianuarie 2023 am plasat o comanda pe SHEIN, 4 produse ca sa fiu mai exactă. Ceea ce ma ingrijoreaza cel mai mult este ca de 3 zile spune "In transit. Arrived at the Local Facility"...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Condrache_Marian_1989
în 27 Ianuarie 2023 | Condrache_Marian_1989 întreabă:

Salut TPU, am cont bancar la banca Transilvania si am aplicatia BT PAY pe telefon, trebuie sa primesc de la un prieten niste bani din afara si mi- a zis cineva ca trebuie sa am NEO BT sa ii pot primi,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Condrache_Marian_1989

Salut TPU easy-boxurile folosesc doar metoda cu cardul? nu poti baga de exemplu bani ca la un automat unde platesti taxe impozite?

7
Răspunde Raportează
Condrache_Marian_1989

Salut TPU, am facut o comanda pe eMAG cu livrare prin easy- box, astazi mi- a venit sms cum ca a ajuns in easy- box, intrebarea mea ar fi, eu n am timp zilele astea sa ma duc sa l iau, cam cat se ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
ionut235
în 27 Ianuarie 2023 | ionut235 întreabă:

Salut,unde găsesc și eu pantaloni de trening, cu găici, no hate

3
Răspunde Raportează
antonio803
în 26 Ianuarie 2023 | antonio803 întreabă:

La returnarea produselor dacă nu sunt acasă, pot sa îl las la un vecin sa îmi ridice produsul de la acel vecin curierul?

4
Răspunde Raportează
mircea22
în 26 Ianuarie 2023 | mircea22 întreabă:

Salut. Ce cafea măcinată pentru expresor îmi recomandați?

8
Răspunde Raportează
Ioneioneemili
în 26 Ianuarie 2023 | Ioneioneemili întreabă:

Buna seara! Va rog sa ma ajutați, încerc de 3 zile sa dau o comanda pe Shein, am cont făcut însă nu pot introduce adresa, am dat completare manuala dar sunt câmpuri obligatorii zip code, ce trebuie...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ioneioneemili
în 26 Ianuarie 2023 | Ioneioneemili întreabă:

Buna seara! Va rog dacă ma puteți ajuta nu reușesc sa introduc adresa pentru o comanda de pe site- ul Shein nu înțeleg introduc adresa manual insa sunt niște câmpuri obligatorii cu, post zip code,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AndreiTTO
în 25 Ianuarie 2023 | AndreiTTO întreabă:

Buna, am si eu un anunt postat pe olx tip imobiliar, asta inseamna ca luna de luna platesc cam 3- 4 euro pentru postare fara promovare. Astazi cand am intrat sa platesc din nou am aflat ca pretul a ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Andrei37K630
în 25 Ianuarie 2023 | Andrei37K630 întreabă:

Salut, un cumpărător a făcut o comanda la mine pe Olx. Și a făcut- o online iar eu am încercat sa complez cu datele cardului. Mi- a mers însă cică. Aveam nevoie de o anumita suma pe card deci...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
oceanoflove
în 25 Ianuarie 2023 | oceanoflove întreabă:

Am facut o comanda pe eMAG cu livrare la easybox acum o saptamana. Nici pana acum nu am primit o notificare cu privire la statusul comenzii in aplicatie. Scrie ca se livreaza in cursul zilei de azi la ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
antonio803
în 25 Ianuarie 2023 | antonio803 întreabă:

Bună ziua. La curier dacă nu sunt acasă în ora respectiva pot sa îl rog sa lase comanda la un vecin?

4
Răspunde Raportează
sdws77
în 25 Ianuarie 2023 | sdws77 întreabă:

Vreau să cumpăr ceva de la un vânzător de pe OLX - vânzătorul stă într- un sat foarte departe de orașul/județul meu. Mi- a zis că el nu asigură transport decât dacă trimit eu curierul la...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Anamariana8
în 25 Ianuarie 2023 | Anamariana8 întreabă:

Salutare, am facut o comanda de pe shein pe 8 ianuarie.Comanda inca nu a ajuns si trackingul pe aplicatie inca nu s- a updatat.Nu inteleg ce se intampla cu comanda mea.Pe sameday curierul zice comanda ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DeNNis2107
în 24 Ianuarie 2023 | DeNNis2107 întreabă:

Salutare! Am dat o comanda de pe site-ul ipon.ro, însă am văzut ca, coletul ii la sediu în Ungaria. Știe cineva ce legătură are? Și dacă este sigur site-ul si cu produse originale?

2
Răspunde Raportează
Emy52
în 24 Ianuarie 2023 | Emy52 întreabă:

Ce parere aveti despre Ali Express? Este un site sigur? Desi pare pentru ca are foarte multe descarcari, am auzit ca totusi unii si- au luat teapa. Ati comandat vreodata? Produsele sunt ceea ce par?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
GRoberttt
în 24 Ianuarie 2023 | GRoberttt întreabă:

Salut dragi prieteni, sunt nou pe platforma si azi as dori sa ma lamuresc cu ceva, azi am mers in magazinul sizeer pentru ca am vazut reducere la o sapca de la pretul de 190 de lei, la pretul de 130(era...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • farcry444
    trimisă acum 23 ore

farcry444 întreabă:

Care este cel mai bun presedinte dupa revolutie fara niciun dubiu? Incep eu: Traian Basescu Urmati voi: …?
    26 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 19 ore

9PM întreabă:

Buna seara dragilor Care dintre voi v- ați confruntat cu hemoroizi? Sau mai exact hemoroid trombozat? Cred că trec prin așa ceva, nu prea înțeleg de la ce o apărut precis deși am citit putin despre...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • Ion777345674367687
    trimisă acum 14 ore

Ion777345674367687 întreabă:

Am un nou profesor de muzică iar acesta ne cere sa cantam singuri si am timp o săptămână, sfaturi?
    11 răspunsuri
  • Jeguldesubunghii
    trimisă pe 10 Noiembrie

Jeguldesubunghii întreabă:

Bună dimineața! Mi- am adus aminte de o discuție vu partenerul meu legat de prietenii. Eu susțin și în ziua de azi că toată lumea poate să împrietenească cu toată lumea indiferent de sexul/genul...? (mai mult)
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.620
  • Întrebări: 3.952.988
  • Răspunsuri: 17.652.960
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 46 minute
Ce zici de un quiz?
Picturi celebre

Picturi celebre

Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.

Start quiz
Categorii
  • 652.007 Adolescenţi
  • 55.569 Afaceri & Financiar
  • 22.869 Artă şi Cultură
  • 72.798 Auto & Moto
  • 144.233 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.056 Carieră
  • 20.342 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.120 Conversaţii