Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 12 Noiembrie 2025 sunt:
Buna seara! Cat costa in prezent 1 gram de aur de 14 karate la vanzare? Am vrut sa- mi iau o biluta simpla de 0, 75 de grame si mi s- a spus ca e 250 de lei gramul, dar mi s- a parut cam mult, nu ...? (mai mult)
Buna TPU, eMAG livreaza DOAR cu sameday?
Bună TPU! As dori sa imi comand niste inele de pe Bershka si am văzut ca ei au doar mărimi ca la haine (S, M si L) si voiam sa va intreb daca stiti voi diametrul lor, din cauza că pe ghidul lor de...? (mai mult)
Buna... vreau sa imi cumpar niste jordani de 550 de lei de pe zalando, merita?
Am gasit niste blazzer mid 77 vintage pe snkr industry care costa 529 lei si pe stockx is 84 dolari, sa-i iau de pe stockx?
Salut. Daca vreau să-mi cumpăr un PC de pe orice site pcul vine fără monitor?
Voi de unde va mai luați haine in afara de Sinsay, Gate Shop, House, Reserved, H&M, AboutYou, Fashiondays, Cropp?
Salut! Stie cineva ce magazine certificate lego prin Bucuresti vand fizic, nu online piese Lego? (am nevoie doar de 1 piesa azi si nu comandata pentru ca transportul este de 15 lei pentru comenzile...? (mai mult)
Buna, am dat o comanda pe shein si am confirmat ca primita comanda din greseala, dar inca nu am primit-o, stie cineva daca imi va mai veni?
Salut, pe site-urile oficiale de la nike si adidas se poate plăti prin ramburs la curier?
Salut! Am plasat o comanda pe eMAG și peste o oră am anulat- o. Dar când dau la "comenzile mele" încă mai apare acolo. În cât timp se anuleaza o comandă? Am anulat- o deoarece am vrut să mai...? (mai mult)
Buna TPU, pe pull and bear se poate efectua plata ramburs? dau funda
E ok sa-mi iau iphone 12 din amanet? Ce părere aveți ca îl iau din amanet? Ce părere aveți despre telefon? Mulțumesc frumos
Cum pot sa anulez o comanda pe intersport? Am dat-o ieri.
E ok sa îmi achiziționez un iphone din Media Galaxy? Sper că sunt originale:)
Buna TPU,este urgent, pe berskha se poate plati ramburs la livrare? DAU FUNDA!
Buna,daca vreau sa cumpar ceva in rate de la eMAG si adaug la rate card de credit Raiffeisen bank, dupa ce adaug produsul in cos la sfarsit ce metoda de plata trebuie sa aleg pentru rată?
Salut, as vrea sa imi comand direct de pe site- ul de la nike câteva perechi de adidași, nu cred ca ar conta modelul dar eu port 41 si m- e frica ca daca ii iau fix pe mărimea mea sa nu fie mici ...? (mai mult)
Parere flip? Am comandat telefon de acolo si nu stiu la ce sa ma astept. (stare excelent - iphone 8 plus)
URGENT! Cam in cat timp livrează cei de la fan Courier, adică e posibil sa vina azi dacă au preluat pachetul?
Hey,ce site-uri sau aplicatii sunt pentru a comanda haine? Care să plătești acasă când îți vine comanda fără euro, mă puteți ajuta va rog
Daca am facut o comanda pe eMAG si desi am dat anulare comanda am primit mesaj ca produsele vor fi livrate in data "x" se intampla ceva daca nu ridic coletul din easy box?
Salut. Mi-am comandat ceva de pe altex ieri si inca nu a fost scanat AWB-ul coletului si ma intrebam daca poate sa imi vina coletul fara sa fie scanat AWB-ul?
Buna :) papucii de pe sizeer sunt originali? As vrea sa-mi comand niște air force și sa stiu dacă merita
Este o idee buna sa comand de pe aliexpress? Este de incredere? Si in cât timp ajunge comanda?
Cam cât de grea este o sabie? Câte grame are? De exemplu, asta: https://ibb.co/SKD66MG
A mai comandat cineva de pe footwearsale?
Cu imi dau seama ca un produs nu este scam pe amazon..nu vreau sa fie teapa?
Îmi puteți spune va rog dacă siteul jordansromania.com ii original sau nu?
Buna seara! Am si eu o intrebare pentru fanii my little pony. Daca isi aduce cineva aminte de setul "ponymania" vreau sa intreb daca mai exista acest set prin magazine. Adica nu online pentru ca nu pot...? (mai mult)
Mi-am comandat o pereche de Nike-uri de pe epantofi.ro. Ce credeți or să vina ok și comanda să fie rapidă? Am văzut câteva recenzii negative și sunt în dubii...
Salut TPU, am comandat ceva astazi la ora 03 46 (fiind duminica) cand imi va ajunge? Luni, Marti? Nu prea am comandat chestii in weekend si nu stiu cum functioneaza. Site ul este playsmartshop. Dau...? (mai mult)
Merită sa cumpăr un iPhone 11?
Știe cineva de unde pot cumpăra sirop pentru cafea în Cluj? Aș cumpăra online dar nu vreau sa plătesc transportul.
Bună! A comandat cineva de pe site- ul oficial Versace? Pe mine ma interesează livrarea! Vine curierul la mine sau trebuie sa ma duc la un anumit oficiu unde mai trebuie sa mai plătesc o taxa ca să...? (mai mult)
Salut! Am și eu o întrebare, manga de pe carturesti sunt traduse în română/engleză?
Salut TPU! Daca am făcut o comandă ( pe un site de make-up) care va fi livrata prin Fan Courier (plata la livrare) o pot primi daca nu am buletin? * Scuzați categoria*
Heey. Ați comandat de pe ZALANDO? Cum vin produsele? Cât de repede?
Salut TPU! Cine a comandat de pe ebay? Eu comand de vreo 3 ani de pe Aliexpress si de pe joom si as vrea sa incerc sa cumpar si de pe ebay, oare este de incredere ebay? Dau Funda!
Am dat comanda pe shein si imi arata ca valoarea vamala a fost finalizata ce inseamna asta?
Salut, mi- am achizitionat abonamentul eMAG genius acum cateva zile pentru ca trebuia sa fac o comanda mai mare.Problema, produsele adaugate in cos sunt marcate ca si genius dar tot trebuie sa platesc...? (mai mult)
Buna. Am comandat o fusta de la un magazin si mi- a trimis poza cu factura unde apare awb si tot… asta înseamnă ca l- a ridicat curierul? Când intru sa caut starea comenzii îmi apare "AWB- ul a fost...? (mai mult)
Salut. Ma gandeam recent sa imi schimb telefonul si cum am un buget mai mic m- am decis sa imi cumpar de pe flip.ro doar ca in rate. Vreau sa stiu daca imi cumpar un telefon in rate de pe flip este vreo...? (mai mult)
Bună! Vreau sa cumpăr un cadou pentru nepoțica mea, împlinește 1 an luna aceasta, m- am gândit la o jucărie interactiva, mai exact un pisoiaș cu peștișor care toarce, merge, vine după ...? (mai mult)
Parfumurile de pe eMAG sunt autentice? Mie mi se par mult prea ieftine si nici nu au reducere sau ceva, unde in comparatie pe douglas si notino aici sunt mai scumpe.
Salut TPU, am dat recent 2 comenzi, de la magazine diferite, sinsay si gate shop, m- am razgandit in legatura cu produsele de la sinsay dar le vreau pe cele de la gate shop asa ca vreau sa dau retur ...? (mai mult)
Curierii au legitimație de serviciu?
Bună! Am dat zilele astea de un site de haine/încălțăminte, Zalando, e unul din putinele site- uri din Romania pe care am găsit Jordan 1 mid pe mai multe culori, ați cumpărat vreodată de la...? (mai mult)
Salut TPU,recent am dat comanda la sinsay si acum imi apare ca comanda este in curs,eu m-am razgandit dar nu mai pot da anulare comanda, cand suna curierul pot sa-i spun ca vreau retur?
Magazinele online JOOM.RO si ZIPY.RO sunt autentice sau reale? Adica vand lucruri care nu sunt contrafacute din China sau fake?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Miruna0 întreabă:
Ion777345674367687 întreabă:
doctorandus întreabă:
AlexMarosan21 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!