TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sport

Sport

• 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
Ingognito
în 2 Martie 2023 | Ingognito întreabă:

Salut, de la un timp mă chinui sa ridic greutăți deoarece simt un fel de oboseală/ durere in partea din interiorul cotului, știți cumva cum sa antrenez acea parte sau cum fac sa nu mai am probleme...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Martie 2023 |

Fac sala de cateva luni singur, fara antrenor personal. Si aproape de fiecare data dupa antrenament de picioare ma doare spatele, in special partea inferioara (lower back). Nu consider ca am fortat...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
yym
în 1 Martie 2023 | yym întreabă:

De ce credeți că Octavian Popescu de la FCSB este atât de timid? Cum vedeți purtarea lui, atât în teren, cât și în afara lui? Întreb acest lucru, deoarece știu că fotbaliștii nu sunt așa...să...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Akakksnsnsnsn
în 28 Februarie 2023 | Akakksnsnsnsn întreabă:

De ce atunci cand incerc sa antrenez fesierii la leg press, simt presiune pe genunghi sau pe cvadriceps? Picioarele le tin in punctul cel mai inalt al presei deoarece asa stiu ca se antreneaza...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ReddY25
în 28 Februarie 2023 | ReddY25 întreabă:

Pareri Premier League?

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Februarie 2023 |

Salut. Îmi fac gantere din ciment și vreau sa le fac mânerele din lemn..are ceva? Se poate întâmpla ceva? Funda cel mai bun raspuns.

9
Răspunde Raportează
Madalin2004
în 27 Februarie 2023 | Madalin2004 întreabă:

Salut, TPU! Am 18 ani 1, 78 si 71/72 kg Vreau sa ma apuc de sala si ma bag pe bulking. Ce sfaturi imi puteti da, sa pun mai repede in greutate pe mine? Si ce ar trebui sa mananc sa fiu mereu pe...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
wwoollvv
în 27 Februarie 2023 | wwoollvv întreabă:

Salut! De ceva vreme(de aprox 5- 6 ani) ma rog de parintii mei, in special de mama, sa ma duca la hochei. Nu, nu la un meci. La meciuri am fost de multe ori. Vreau sa practic si nici acum nu am primit...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
boby007
în 27 Februarie 2023 | boby007 întreabă:

Salutare TPU, am o intrebare : sunt incepator in ale culturismului si as vrea sa cumpar suplimente si proteine de pe un site mai de buget dar bun, intr-un fel sau altul. Ma ajuta cineva cu un link?

11
Răspunde Raportează
whitelore00
în 27 Februarie 2023 | whitelore00 întreabă:

Este in regulamentul de la baschet corect sa iti ia cineva mingea din mana? Ma pregateam sa dau pasa si imi trage una mingea din maini.

11
Răspunde Raportează
Wc34
în 27 Februarie 2023 | Wc34 întreabă:

De ce este toxic HMS la mâna a doua?

3
Răspunde Raportează
ANONIM12737
în 26 Februarie 2023 | ANONIM12737 întreabă:

Ce părere aveți de persoanele care își plătesc antrenor personal la sala? Cunosc persoane ce vin la sala de aproape un an își plătesc lunar antrenorul personal? Ma întreb care mai e rostul sa-...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Andreihehecaca
în 26 Februarie 2023 | Andreihehecaca întreabă:

Salut! As vrea sa merg cu bicicleta pe traseul Focsani-Carligele prin Campeneanca gen pe drumul ala prim camp si am vazut ca sunt stane cu ciobanesti. Se poate sa ma atace?

3
Răspunde Raportează
Sachiroo
în 26 Februarie 2023 | Sachiroo întreabă:

Salut! Știți cumva pe ce post de televiziune se joacă marseille cu PSG?

3
Răspunde Raportează
CMGeorge98
în 26 Februarie 2023 | CMGeorge98 întreabă:

Salut TPU! Stie careva o sala de fitness, in Bucuresti, in care se pot gasi saci de box sau o camera special amenajata pentru box/kickboxing?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Februarie 2023 |

Buna TPU! Am 15 ani si fac sala de vreo 5 luni. Am senzatia ca nu execut corect exercitiile si ca nu fac exercitii potrivite varstei mele, problema este ca un antrenor personal m- ar costa foarte mult.Ce...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
mario158
în 26 Februarie 2023 | mario158 întreabă:

Salut! Am câteva luni de când alerg și de curând a inceput să mă doară osul când alerg și mă ustură, ințeapă nu știu exact cum să explic.Eu zic că nu e nimic grav dar după ce fac o pauză...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
MarinV1234
în 26 Februarie 2023 | MarinV1234 întreabă:

Salut! Am o intrebare, pentru sportivi, daca ziua merg la sala de dimineata, iar seara cand ajung acasa fac 150 de flotari este supraantrenent?

6
Răspunde Raportează
Zxcv6
în 26 Februarie 2023 | Zxcv6 întreabă:

Bună TPU, știe cineva un antrenor sau un loc unde se predă lupte de autoapărare în Satu Mare? Aș vrea să mă apuc am 1.93 110 kg am mai fost 2- 3 antrenamente la karate și 1 la judo de preferabil...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
IoaNa1428Dmd
în 26 Februarie 2023 | IoaNa1428Dmd întreabă:

Hello TPU! Știe cineva in București unde se poate face antrenament pentru traseul de la MApN? Un Nr de telefon, o pagină de Facebook de la un antrenor

1
Răspunde Raportează
Stoica_Deea_1975
în 26 Februarie 2023 | Stoica_Deea_1975 întreabă:

Buna! Știe cineva unde as putea lua lecții de volei (adult fiiind) in București?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Februarie 2023 |

Salut. Vreau sa- mi fac niște gantere acasă din ciment, dar am ciment expiratși vreau sa știu dacă merita se le fac. Se vor crăpa? De asta fac gantere din el..cred ca o sa tina..pt ca mna..nu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Robert131
în 25 Februarie 2023 | Robert131 întreabă:

Salut! Vreau sa ma inscriu la sala, am 16 ani, aveti idee daca trebuie sa merg acolo cu un parinte sa ma inscrie sau pot si singur?

4
Răspunde Raportează
sabin89
în 25 Februarie 2023 | sabin89 întreabă:

Ce ziceți de meciul de marți dintre Liverpool și Real Madrid? Ce v-a atras în mod deosebit atenția?

5
Răspunde Raportează
thunder11
în 23 Februarie 2023 | thunder11 întreabă:

Salutare TPU am 15 ani si merg la sala de cateva luni si nu prea vad rezultate adica e ok da nu nici cine stie ce, credeti ca este ok sau dau banii pe care ii dadeam pe abonamentu la sala pe altceva si...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
ViitorFotbalist
în 23 Februarie 2023 | ViitorFotbalist întreabă:

Va rog dati- mi antrenamente(Fotbal) ca să pot să fac mai multe jonglari.Am 14 ani, 1, 85m și sunt foarte bun la fotbal dar problema e ca nu pot să fac jonglari. Chiar cred ca pot să îmi realizez...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AmalZx
în 23 Februarie 2023 | AmalZx întreabă:

Salutare. De cativa ani buni, copilul meu ma tot bate cu, , Vreau la hochei! In special ca portar!" Are 11 ani aproape 12. Nu este prea tarziu sa se apuce? Stiu ca echipamentul de portar e si greu, ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
stefania62828
în 23 Februarie 2023 | stefania62828 întreabă:

Vreau sa pun masa musculara dar nu am o sala in apropiere credeti ca pot sa fac acasa? am 1.67 si 53 de kg, as vrea macar 60. Ce sfaturi puteti sa-mi dati? Multumesc ❤️

9
Răspunde Raportează
raMLesS
în 23 Februarie 2023 | raMLesS întreabă:

Voi cum va simtiti dupa ce mancati orez? Eu daca mananc orez simt o senzatie de arsura si ma gandesc ca sunt intolerant la el... apropo, daca sunt intolerant la orez, pot sa mai absorb nutrientii din...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
Cristian16092002zzz
în 22 Februarie 2023 | Cristian16092002zzz întreabă:

Salut. Recent m- am apucat și eu de sala și de slăbit. Din câte am citit ar trebui sa consum 2300kcal având în vedere ca am 110kg la o înălțime de 1.89 Aveți niște sfaturi legat de cum...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ionu?760
în 22 Februarie 2023 | Ionu?760 întreabă:

Bună! Am câteva săptămâni de când alerg și de curând atunci când alerg incep să mă ardă picioarele, să mă doară nu știu exact să explic.Dar nu mă dor la inceput, mă dor pe parcurs.Inainte...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Vladimir8
în 22 Februarie 2023 | Vladimir8 întreabă:

Pe ce pozitie sa joc dacă sunt bun în defensiva dar am și un șut foarte bun.(la fotbal ma refer)? Dau fundă!

2
Răspunde Raportează
Tdrdaniel314
în 22 Februarie 2023 | Tdrdaniel314 întreabă:

Buna, scuzați ca va deranjez asi dori sa pun o întrebare pentru o prietena de a mea, are 17 ani, 1, 55 m/ înălțimea și circa + 30 kg și ar dori sa mai ia în greutate, ati putea sa îmi recomandați...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
antonia9206q
în 21 Februarie 2023 | antonia9206q întreabă:

Bună TPU! Între varsta de 12- 14 ani am avut o stare super proastă și nu prea mancam ca nu imi era prea foame.Dar acum la vârsta de 16 ani am început sa mananc foarte mult și stomacul meu nu se ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Vladimir8
în 20 Februarie 2023 | Vladimir8 întreabă:

Bună! Imi spuneți și mie ce calități ar trebui sa aibă un fundaș central și unul lateral? Voi ce ați alege dintre aceste 2 posturi? Dau fundă. Mulțumesc anticipat!

2
Răspunde Raportează
Vladimir8
în 18 Februarie 2023 | Vladimir8 întreabă:

Salut! Am 14 ani și sunt foarte pasionat de de fotbal.A început sa îmi placa la 11 ani.Eu le- am zis părinților mei sa ma dea la o echipa de juniori dar ei niciodată nu au vrut.Pot ajunge fotbalist...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Vtk
în 18 Februarie 2023 | Vtk întreabă:

Salutare, și- a făcut cineva abonament la sală dar să fie platit din taxele luate de stat? Dacă aveți vă rog să- mi ziceți și mie pașii care trebuie urmați, ași vrea să aud problemele pe...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
raMLesS
în 17 Februarie 2023 | raMLesS întreabă:

Pentru cei ce luati creatina, si voua vi se umfla fața de la ea? Eu iau cate 5g pe zi si am deja cateva luni deci mi- am saturat muschii complet, ideea ca am fata destul de umflata si pufoasa, (sunt...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
uryayaywu
în 17 Februarie 2023 | uryayaywu întreabă:

Care este pretul pentru un bilet la un meci real madird de la liga?

2
Răspunde Raportează
Bilii
în 17 Februarie 2023 | Bilii întreabă:

Salut.fac de vreo 3 saptamani exercitii de biceps. Cu gantera. Dar nu prea pare sa vad vreo modificare. Arata la fel ca inainte

9
Răspunde Raportează
andrei1498
în 17 Februarie 2023 | andrei1498 întreabă:

Salut.Cum sa stiu cate calorii ard? As vrea sa slabesc. Am 14 ani si 1.74m. Eu mi- am instalat o aplicatie Myfitnesspal mi- am pus datele si cica ca sa slabesc trebuie sa mananc maxim 2. 200kcal. E adevarat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Pringlessk
în 16 Februarie 2023 | Pringlessk întreabă:

Fac de 2 ani kikboxing și acum am inceput și boxul.Îmi doresc sa acumuleze cat mai multă experiență.2 zile fac K1 și3 zile box.Ce părere aveți, pot deveni mai bun?,(am 12 ani).

3
Răspunde Raportează
antonia9206q
în 16 Februarie 2023 | antonia9206q întreabă:

Bună TPU! Am avut mereu curiozitetea de a afla cate calorii are acea "aluna"din rafaello! Îmi puteți zice si mie cam cate calorii ar avea doar aluna din rafaello?(o bomboana=80calorii).Menționez ca...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
thunder11
în 16 Februarie 2023 | thunder11 întreabă:

Salut baieti, fac sala de o luna si sunt foarte dezorientat, nu stiu cu ce exercitii sa incep si ce exercitii sa fac si in ce ordine, vreau sa pun masa musculara, btw am 15 ani. Imi poate da cineva...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Bilii
în 16 Februarie 2023 | Bilii întreabă:

Salut. Voi cand faceti sala nu incepe sa va doara in gat? Pe mine da, chiar daca respir pe nas... Ce naiba?

6
Răspunde Raportează
Marius19980
în 16 Februarie 2023 | Marius19980 întreabă:

Hei, am 16 ani (180 cm înălțime), nu știu absolut deloc sa înot și as vrea sa ma apuc sa fac ceva cursuri și am câteva întrebări: 1.Credeți ca găsesc pe cineva care sa facă cursuri de înot...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Casian14
în 16 Februarie 2023 | Casian14 întreabă:

Iau în jur de 54g de proteina din shake- uri proteice (2 pe zi), și nu prea mănânc deoarece încerc sa fiu în deficit caloric. M- am gândit sa cresc la 3 pe zi, dar asta ar însemna să mai iau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
sabin89
în 16 Februarie 2023 | sabin89 întreabă:

Sportul minții. Vreo idee ceva la problema asta? https://ibb.co/h7Vv1C1

16
Răspunde Raportează
aleee5262
în 15 Februarie 2023 | aleee5262 întreabă:

Bună TPU! Pt cei care știu, câte kg are presa de împins la picioare fără greutăți?

4
Răspunde Raportează
Ajmacagica
în 14 Februarie 2023 | Ajmacagica întreabă:

Salut. La pariul de la fotbal psf1, in repriza a 2- a se tine cont de scorul din prima repriza, sau nu? Adica daca in prima repriza este 0- 1 iar in a 2- a este 1- 1, pariul este castigat pentru ca ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • politistfaraimaginatie
    trimisă acum 20 ore

politistfaraimaginatie întreabă:

Ce e mai bine, jandarm,politia romana, frontiera sau pompier, avand in vedere urmatoarele aspecte : - salariu -atributii -stres/munca (sunt foarte lenes, vreau munca cat mai putina) -program
    11 răspunsuri
  • Șachi
    trimisă acum 5 ore

Șachi întreabă:

Avem șanse să câștigăm cu 3-0? Știți la ce mă refer și de ce întreb asta.
    10 răspunsuri
  • missara21
    trimisă acum 12 ore

missara21 întreabă:

Buna tuturor! Sunt internată la spital Fundeni și urmează să sufăr o nefrectomie. Aș avea nevoie de puțin ajutor, nu m- am mai întâlnit cu astfel de situații, nici cu operația in sine și ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • Anonimul151
    trimisă acum 18 ore

Anonimul151 întreabă:

Am o problemă, destul de serioasă, în legătură cu școala de șoferi. Vineri, m- am întâlnit cu patronul scolii de șoferi pentru a- mi da dosarul, pentru că luni aveam programare. A ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.784
  • Întrebări: 3.953.221
  • Răspunsuri: 17.654.435
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 34 minute
Ce zici de un quiz?
Citate

Citate

Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului

Start quiz
Categorii
  • 652.026 Adolescenţi
  • 55.572 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.813 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.063 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.148 Conversaţii