|

Salut TPU.O scoala de asamblare si dezasamblare PC si instalarea Windows in Bucuresti si as vrea si limbaje de programare C++ java etc. stie de incredere si nu online de la distanta? Ca am sunat si a spus ca e de la distanta si nu prea invat. Daca ala e de la distanta sa invat de la distanta.

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu am auzit niciodata de o scoala de instalat windows. asta inveti acasa cu un cd / stick si un calculator.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru suntserios):

Pai da o scoala IT de instalarea Windows.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AndreiGamer3):

Eu iti zic ca nu am auzit niciodata de o asemenea scoala si tu insisti sa iti dau? wtf?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru suntserios):

Dar asamblare si desamblarea PC? si o scoala de limbaj de programe.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut Andrei,
Daca faci la o anumita firma sau acasa e aproape acelasi lucru doar banii care-i platesti sunt diferiti.
Daca vrei sa te dezvolti in IT alegeti ce ai nevoie si invata acel lucru cat mai bine. Cere feedback la forum-uri de la specialisti.
Scoala zi de zi iti va da teme si te va invata diferite lucruri care sunt bune munca ta individuala te va face bun sau vei ramane doar cu un curs de programare.
Programarea inseamna 90% munca individuala si 10% ghidare din partea uneori specialisti.
Eu iti recomand sa incepi sa citesti tutoriale despre ce iti doresti, sa le incerci singur si daca incepe sa iti placa continui si merita sa investesti bani apoi.
Daca ai terminat liceu fa o facultate IT daca chiar iti doresti sa mergi sa te vezi cu un profesor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Astea se pot invata de pe internet. Le poti invata singur si poti face un curs de programare care sa iti ofere o un fel de diploma cum ca esti capabil sa lucrezi in/cu acel limbaj.

Sa instalezi Windows-ul e floare la ureche. Nu exista cursuri pentru asa ceva. Eu instalam windows-ul singur de cand aveam 6-7 ani, deci iti dai seama ce complicat e.

Asamblare si dezasamblare PC... sa inteleg ca te referi la a pune componentele impreuna pe o placa de baza? Cam acelasi lucru, nu este foarte complicat. Asta de obicei nu tine de programare si daca esti IT-ist nu o sa-ti bati capul cu asa ceva. Tu lucrezi deja pe PC-uri functionale unde doar scrii cod. Insa daca vrei tu sa inveti asa pentru tine, cum ziceam, sunt pe internet destule resurse si nu ai decat sa-ti desfaci PC-ul si sa incerci sa-l faci la loc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu exista scoala de instalare de windows pentru foarte simplul motiv ca pe Youtube gasesti 999999 videoclipuri si in jumatate de ora ai invatat
la fel cu asamblare/dezansablare PC... sunt componente care se pun foarte simplu, clar si intuitiv, apoi sunt prinse cu suruburi, asa ca, la fel, in jumatate de ora de uTube inveti tot ce trebuie sa stii

totusi, ca sa inveti "mai mult" poti sa te angajezi ca service pc, si o sa te invete aia in cateva zile, maxim, nu numai ce ai intrebat tu mai sus, dar chiar diagnosticare de PC

https://www.google.com/search?q=cursuri+java
cursuri de java/c++ sunt, insa, sincer, poti sa inveti la fel de bine acasa, nu sa dai niste bani nejustificati, pentru ca, diploma pe care o sa o primesti nu foloseste la absolut nimic, doar cunostiintele si skill-ul in programare, inclusiv partea cu profesorul nu foloseste la nimic, pentru ca se gasesc o tona de forum-uri pe care poti sa pui intrebari si sa primesti raspuns... gratuit

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează