TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Telefonie

Telefonie

• 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
kaamiiancu
în 23 Aprilie 2019 | kaamiiancu întreabă:

Buna, am iPhone și nu știu cum sa îmi activez urmăritorii, adică sa îmi apăra la profil "urmărită de "x"persoane"cum as putea face asta ..adică ce ar trebui sa activez ca pe YouTube îmi apar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Marius_Alexandru_1984
în 23 Aprilie 2019 | Marius_Alexandru_1984 întreabă:

Am cumparat o cartela telekom si nu am folosit- o deloc! Dar am uitat codul pin si numarul de telefon. Si acum imi cere codul puk. Pentru ca am tastat gresit codul pin de trei ori! Am inteles...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Andddy895
în 23 Aprilie 2019 | Andddy895 întreabă:

Am o problema cu telefonul meu.Am unele jocuri care imi merg.Dar unele jocuri cum ar fi Rough Truck Simulator care nu imi merge.Si mai sunt si alte jocuri Am un Samsung S5. Ce sa fac sa pot remedia...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Carasin
în 23 Aprilie 2019 | Carasin întreabă:

Cum aflu ce număr m-a sunat de pe privat?

6
Răspunde Raportează
LuccaToni
în 23 Aprilie 2019 | LuccaToni întreabă:

Apeluri telefonice necunoscute din alte țări. Cum scăpați de ele?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Aprilie 2019 |

Care telefon îi este superior celuilalt dintre Samsung S8 si Huawei P10? Ma intereseaza o comparatie de ansamblu dar si una in ceea ce priveste camerele foto. ! Nu ma ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
kMirke
în 23 Aprilie 2019 | kMirke întreabă:

Mi-am cumpărat un Samsung Galaxy S10+ din Anglia. Dar îmi trebuie un adaptor pentru încărcător, știți că prizele / triplele nu sunt la fel. Aveți idee ce fel?

4
Răspunde Raportează
NowForYou000
în 23 Aprilie 2019 | NowForYou000 întreabă:

Vreau si eu un raspuns repede! Aveam telefonul spart, am cumpărat geamul si l- am pus singur. Telefonul a mers ok. Dar sa vedeti... era o folie mică care am crezut ca e pe dinafară, dar de fapt era...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
KrYstyAn0
în 23 Aprilie 2019 | KrYstyAn0 întreabă:

Aseară telefonul mi- a căzut și s- a mai crăpat foarte puțin folia de sticla de pe ecran. Am utilizat telefonul după aceea fără nici o problemă dar de dimineață când am vrut sa îndepărtez...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Eugeniarosu
în 23 Aprilie 2019 | Eugeniarosu întreabă:

Daca blochez un contact in agenda telefonului se blocheaza automat si pe watapp?

2
Răspunde Raportează
Necunoscutu92
în 23 Aprilie 2019 | Necunoscutu92 întreabă:

Vreau sa îmi spuneți niște firme de huse foarte bune

6
Răspunde Raportează
Necunoscutu92
în 23 Aprilie 2019 | Necunoscutu92 întreabă:

Buna, vreau sa îmi cumpăr un telefon nou și aș vrea sa-i pun doua folii de sticla și o husa din plastic pe ecran, credeți ca e prea mult? Eu nu vrea sa am ecran sau sticla sparta dacă îl scap

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Aprilie 2019 |

De cateva zile ma tot gandesc la ceva si nu imi da pace. La pc e o tasta caps lock. La telefoane se numeste tot caps lock?

2
Răspunde Raportează
Andy_Andy_1999
în 22 Aprilie 2019 | Andy_Andy_1999 întreabă:

Va salut! As dori sa achizitionez unul dintre cele 4 telefoane, dar nu stiu pe care sa il aleg, si acestea ar fi urmatoarele: - Huawei P20 Lite; - Huawei P Smart 2019; - Samsung Galaxy...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ALEXXXL19
în 22 Aprilie 2019 | ALEXXXL19 întreabă:

Salut, vreau sa imi cumpar un alt telefon dar vreau ceva mai diferit, adica la cum arata stiu cum erau modelele de la ipone la inceput patratoase ceva de genu, dar sa fie pe Android, aveti ceva idei...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Silviu_Tudorache_1990
în 22 Aprilie 2019 | Silviu_Tudorache_1990 întreabă:

Stie cineva un site de unde pot cumpara un slot pentru card si cartela pentru un Huawei p9 lite? Fara amazon sau ebay

1
Răspunde Raportează
bogdy20000
în 22 Aprilie 2019 | bogdy20000 întreabă:

Îmi puteți explica și mie ce înseamnă dacă la un IPhone (X) nu mai este in garanție pentru ca i-a expirat perioada contractuala? Adica practic i-a expirat garanția?

1
Răspunde Raportează
Nookoo
în 22 Aprilie 2019 | Nookoo întreabă:

Am un Huawei mate 20 lite si nu stiu cum sa blochez schimbarea automata a wallpaperului in lock screen(poza care iti apare cand deschizi ecranului telef), vreau sa imi schimb si poza si nu reusesc, ma...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
kMirke
în 22 Aprilie 2019 | kMirke întreabă:

Vreau și eu o husă pentru S10+ . Dar să fie și pe spate și pe față, dar nu vreau tip carte. Că există posibilitatea să se desfacă în timpul căzăturilor. Sau ceva tip carte cu magnet....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Vasi54
în 22 Aprilie 2019 | Vasi54 întreabă:

La cat timp de la neutilizarea cartelei poate fi utilizata de catre alta persoana? Va multumesc

2
Răspunde Raportează
Beyourself1245
în 22 Aprilie 2019 | Beyourself1245 întreabă:

Acum o zi am achizitionat de la un amanet un Iphone 5s cu 320 lei. Telefonul e ok, se misca bine, problema e la baterie. Ma tine (daca e full) 3- 4 ore si scade din 3- 3% sau din 5- 5%. De exemplu...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
kMirke
în 22 Aprilie 2019 | kMirke întreabă:

Am o cartelă de cosmote, veche de mai bine de 6 ani, care e telekom acum. Când mă conectez pe date îmi apare H+ De ce nu și 4G? Am un S8+

2
Răspunde Raportează
gustavadevaratul
în 21 Aprilie 2019 | gustavadevaratul întreabă:

Am dat reset la telefon (HUAWEI P8 Lite), am selectat la inceput limba romana, tot ce trebuie iar cand am ajuns la chestia cu conectarea la contul 'google' imi spune 'Nu v- ati conectat. A...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Marius12345283k
în 21 Aprilie 2019 | Marius12345283k întreabă:

am și eu o întrebare. De câteva zile nu mi se încarcă telefonul, adică dacă am sub 15% baterie și- l pun la încărcat nu- mi arată fulgeru' pe tel( ceea ce se întâmpla mereu) ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
cachigaming
în 21 Aprilie 2019 | cachigaming întreabă:

Iphone 7 plus sau Samsung galaxy note 9?

4
Răspunde Raportează
Carasin
în 21 Aprilie 2019 | Carasin întreabă:

Am un telefon Orange dive 72. Cand ajunge mai jos de 15 procente face un sunet enervant de îți vine sa il strici, eu vreau sa scap de sunetul ăsta, cum fac?

5
Răspunde Raportează
raduu13
în 21 Aprilie 2019 | raduu13 întreabă:

Salutări si salutare, eu am un Samsung galaxy a7 2018, iar un prieten de- al meu un Samsung galaxy a8 2018, nici unul dintre noi nu au primit update la Samsung experience 10, însă un alt prieten...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
PuținConteazăNumele
în 21 Aprilie 2019 | PuținConteazăNumele întreabă:

Am făcut cea mai mare prostie pe care o puteam face și mi- am spart ecranul telefonului, un Huawei p9 simplu, are o pată neagră în dreapta sus și multe alte dungi colorate pe display. Intrebarea...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
qLoxPlayZ
în 21 Aprilie 2019 | qLoxPlayZ întreabă:

Daca iau un telefon la abonament de la Orange, pe langa telefon imi ofera 5gb trafic de net pe luna si mie nu- mi convine, dar nu vreau sa plătesc mai mult pe luna, pot sa iau 6 euro credit ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Zuzumilk26
în 20 Aprilie 2019 | Zuzumilk26 întreabă:

Care s10 plus este mai bun: cu Procesor Snapdragon sau Procesor Exynos?

5
Răspunde Raportează
Aoxkajcjw
în 20 Aprilie 2019 | Aoxkajcjw întreabă:

Salut, va rog ajutati- ma cu o decizie, eu vreau sa imi iau un telefon. Nu stiu pe care sa il aleg dintre Samsung m20 si pocophone f1, vreau ca la telefon sa tina bateria mult si sa duca cateva jocuri...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
AlinnaGrecuElena11
în 20 Aprilie 2019 | AlinnaGrecuElena11 întreabă:

M-ar interesa daca s-ar putea repara amprenta de la un Iphone 6. Mulțumesc!

4
Răspunde Raportează
Andreea213
în 20 Aprilie 2019 | Andreea213 întreabă:

Buna, TPU! Care telefon e mai bun, S7 (2016) sau J7 (2018)? Eu as alege J7, la o prima vedere, pentru ca are o interfata mai placuta, dar asta probabil ca se datoreaza Android- ului (S7 are Android...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
D3IU
în 19 Aprilie 2019 | D3IU întreabă:

Salut.Telefonul meu se aprinde si spune installing system update si da crash si face asa incontinuu.Am un J5 2017.

1
Răspunde Raportează
IIIshaneIII
în 19 Aprilie 2019 | IIIshaneIII întreabă:

Salut, zilele astea am cumparat un LG g5 de la telekom care este generatie mai veche, dar are un pret foarte bun pentru configuratia lui, snapdragon 820, 4gb ram, doua camere etc.si PROBLEMA are ...? (mai mult)

27
Răspunde Raportează
raduu13
în 19 Aprilie 2019 | raduu13 întreabă:

Acum cateva minute am scapat din greseala telefonul pe jos in zona camerei frontale, folia de sticla a fost facuta praf in zona unde a fost scapat telefonul, dar cea mai mare problema a mea este: daca...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
qieiqpalz
în 19 Aprilie 2019 | qieiqpalz întreabă:

Parere poco phone f1? Exista un alt telefon mai bun decat el la pretul pe care il are? Si intrebari pentru cei care il au, cat tine bateria? Deranjeaza notchu? Sau deformarea aia in care cand ascunzi...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
mihai4303
în 19 Aprilie 2019 | mihai4303 întreabă:

Daca mi-a intrat telefonul in apa si nu mai merge, il pot duce in garantie?

5
Răspunde Raportează
Xtreamber
în 19 Aprilie 2019 | Xtreamber întreabă:

Ajutor! Cei care au cartela telekom și ați activat bonusul de net nelimitat, va merg datele mobile bine? Adică merge sa te uiți pe yt cu 1080p? Sa descarci cât de cât rapid? La mine cam face fițe...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Lioana
în 19 Aprilie 2019 | Lioana întreabă:

Cum pot bloca actualizarile automate de sistem pe Android 8.1.? Nu vreau sa imi instaleze automat Android 9 si nici sa mai faca alte actualizari.

6
Răspunde Raportează
Sociomaniac
în 19 Aprilie 2019 | Sociomaniac întreabă:

Exista app in care imi pot nota diverse chestii? Un fel de Microsoft office word doar pentru telefon? Multumesc anticipat :).

4
Răspunde Raportează
ionutvasille
în 19 Aprilie 2019 | ionutvasille întreabă:

astazi am primit un mesaj de la Telekom : Contul tau va fi dezactivat in 30zile.Acest numar Telekom Ro/creditul ramas se vor pierde. Reincarca sau cumpara valabilitate si continua sa utilizezi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
K?t?098
în 19 Aprilie 2019 | K?t?098 întreabă:

De la un timp, pe telefonul meu nu mai merge sa ascult muzica si sa ma uit la videoclipurile din galerie. Mereu cand dau pe o melodie imi apare "Melodia solicitata nu poate fi redata", iar...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DenisaNco
în 19 Aprilie 2019 | DenisaNco întreabă:

Bună tuturor, poate ma poate ajuta cineva cu o informatie. Prietenul meu primeste de 2 zile numai apeluri ciudate de la un numar cu 12 cifre, parca, nu mai sunt sigura. Oricum lung :P, iar astazi ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
mahmood
în 19 Aprilie 2019 | mahmood întreabă:

Buna seara, daca vreau o factura detaliata de la Vodafone pot sa vad continutul mesajelor sau doar numarul si numele persoanei?

3
Răspunde Raportează
Safta_Leonard_2001
în 18 Aprilie 2019 | Safta_Leonard_2001 întreabă:

Salut, ce inseamna prorata Orange? Am primit un mesaj ai primit 30 gb bonus activ 1 luna plus prorata? Trebuie sa platesc? Ce inseamna prorata?

3
Răspunde Raportează
Safta_Leonard_2001
în 18 Aprilie 2019 | Safta_Leonard_2001 întreabă:

Am activat o optiune din my Orange 30 gb de internet national si in roaming si scrie ca beneficiul este activ si mai scrie ca e gratuit pana in 5 iunie 2019 vreau sa stiu daca dupa 5 iunie se dezactiveaza...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
mahmood
în 18 Aprilie 2019 | mahmood întreabă:

Buna seara, daca vreau o factura detaliata de la Vodafone pot sa vad continutul mesajelor sau doar numarul si numele persoanei? urgent!

2
Răspunde Raportează
haidranoid
în 18 Aprilie 2019 | haidranoid întreabă:

Buna, am o intrebare. Am folosit Kingroot sa- mi ridic versiunea la Android dupa ce am rootat telefonul am pus versiunea de la 5 la 7 insa acum telefonul nu se mai aprinde. Ma rog, se aprinde si imi...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
ValentynaTynaAmy
în 18 Aprilie 2019 | ValentynaTynaAmy întreabă:

Urgenttt! Dau funda plus vot! De curând îmi apare că am credit insuficient în Vodafone deși am valabilitate plus minute, net, SMS, GB Și internetul merge doar pe YouTube, cum aș putea remedia...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 22 ore

9PM întreabă:

De ce eu daca sunt mulatru sunt roșu în obraji câteodată? In mare parte când sunt fericit, și simt cum îmi arde fata parca când am așa o stare de beatitudine. Eu de obicei sunt trist, dar se vede...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă pe 20 Ianuarie

LisaJulie întreabă:

,,Dacă s-ar face referendum pentru eliminarea pensiilor speciale nu ar merge nici jumătate din români să voteze! " mi-a spus un amic. Oare chiar așa ar fi?
    19 răspunsuri
  • Xena20
    trimisă acum 12 ore

Xena20 întreabă:

Voi ce ați alege intre: un venit de aproximativ 1500$ pe luna sa zicem dintr-o activitate independentă sau un salariu de sa zicem 2000$ pe luna ca angajat? Argumentați va rog.
    14 răspunsuri
  • RobocopBuisness
    trimisă pe 20 Ianuarie

RobocopBuisness întreabă:

Să zicem că ai două uși. Una în care primești $1.000.000, cealalta te întorci in anul 2000. Pe care ai alege și de ce.
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.079
  • Întrebări: 3.955.400
  • Răspunsuri: 17.672.036
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 31 minute
Ce zici de un quiz?
Duete celebre

Duete celebre

Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?

Start quiz
Categorii
  • 652.129 Adolescenţi
  • 55.639 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.907 Auto & Moto
  • 144.272 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.149 Carieră
  • 20.379 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.473 Conversaţii