TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Turism

Turism

• 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
Deni4trs
în 10 Ianuarie 2019 | Deni4trs întreabă:

Stiti cumva cu ce autobuz as putea merge de la Baia Mare la Ardusat?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Ianuarie 2019 |

Vreau sa merg in Bulgaria, asa ca am nevoie de niste informatii pe care mi le pot da cei care au mai fost. De ce acte am nevoie? Trebuie sa schimb bani? Merge si acolo la ei la casa de schimb...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Ianuarie 2019 |

Vreau sa merg in Bulgaria, asa ca am nevoie de niste informatii pe care mi le pot da cei care au mai fost. De ce acte am nevoie? Trebuie sa schimb bani? Merge si acolo la ei la casa de schimb...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Nuzicnume
în 8 Ianuarie 2019 | Nuzicnume întreabă:

Care din voi ați fost la panorama Naama Heights și îmi poate spune dacă este un hotel ok sau nu merita?

1
Răspunde Raportează
anais13
în 7 Ianuarie 2019 | anais13 întreabă:

Vreau sa merg cu iubitul meu intr- o vacanta la munte. Problema e ca noi nu avem mașina disponibilă, deci ne- ar trebui un loc unde sa nu se ajungă prea greu, si totusi ne- am dori ceva retras, cât...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
AnaQ
în 7 Ianuarie 2019 | AnaQ întreabă:

Mă poate ajuta cineva cu un loc pentru cazare in Sibiu pentru un grup de 7 copii însoțiți de 3 adulți de la o fundație din Piatra Neamț. Prețul sa fie unul accesibil. Până în 90 lei maxim? Am...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Ianuarie 2019 |

Pentru Bucuresteni, cat dureaza calatoria cu un taxi din centrul Bucurestiului, sa spunem Piata Unirii, pana la Aeroportul Otopeni, pe un trafic normal pentru centrul orasului?

6
Răspunde Raportează
Vasile_Ghia??_1983
în 5 Ianuarie 2019 | Vasile_Ghia??_1983 întreabă:

Buna,cine ma poate ajuta sa imi pot actualiza un gps serioux upq500 urban pilot rog urgent ca am nevoie azi sa plec in curse.ms

4
Răspunde Raportează
Dianaa555
în 4 Ianuarie 2019 | Dianaa555 întreabă:

O agentie de turism buna?

5
Răspunde Raportează
Rule
în 4 Ianuarie 2019 | Rule întreabă:

As vrea sa aflu de la voi niște destinații la munte, in România, (regiunea, sau chiar și hotelul/pensiunea) unde v-a placut, mersi

4
Răspunde Raportează
Anemona2020
în 4 Ianuarie 2019 | Anemona2020 întreabă:

Mai folosește cineva serviciul Bla Bla Car? Aveți vreun număr de telefon al vreunei fete sau băiat de încredere cu care ați mai călătorit? Îmi puteți lasă numărul in privat încă ca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
gaby0512
în 3 Ianuarie 2019 | gaby0512 întreabă:

Buna, este cineva din Borșa. Ca am nevoie de un ghid pana la Cascada Cailor, Munții Rodnei Cine este doritor sa lase un mesaj Mulțumesc

1
Răspunde Raportează
Era256
în 3 Ianuarie 2019 | Era256 întreabă:

Bună TPU, dacă aș vrea să merg pe jos din România până în Tenerife, aș putea face acest lucru? Iar dacă nu, care sunt impedimentele?

10
Răspunde Raportează
Aleccsandra
în 3 Ianuarie 2019 | Aleccsandra întreabă:

Destinatii frumoase, la munte? Unde sa fie si zapada? Si niste locatii de cazare?

5
Răspunde Raportează
Neacsu_Alina_1998
în 2 Ianuarie 2019 | Neacsu_Alina_1998 întreabă:

Stie cineva cum este drumul catre Arieşeni? Se circula ok?

3
Răspunde Raportează
Mingh
în 1 Ianuarie 2019 | Mingh întreabă:

La cazarea intr- o pensiune, daca persoana care ne- a facut cazarea a plecat, iar nimeni nu mai era la receptie, nici paznic, nici nimeni, iar toate cartelele au ramas blocate intr- o camera,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Maria_Bianca_1992
în 31 Decembrie 2018 | Maria_Bianca_1992 întreabă:

Buna, idei de activitati la munte pe care sa le faci cu un grup de aproximativ 20 de pers...* nu schii * *dau fundita* multumesc anticipat

3
Răspunde Raportează
Coke2015
în 30 Decembrie 2018 | Coke2015 întreabă:

Unde as putea sa imi fac si eu publicitate gratis la un clip de pe Youtube in care arat un drum spre o cabana pe timpul iernii. Cine vrea sa vada clipul poate intra aici - > - >...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
????_?????_1994
în 29 Decembrie 2018 | ????_?????_1994 întreabă:

Buna, as vrea sa stiu daca stie cineva, cat costa o procura ca sa pleci din tara? Multumesc!

4
Răspunde Raportează
ronaldo12306
în 27 Decembrie 2018 | ronaldo12306 întreabă:

Știe cineva ce autobuz circulă pe ruta Arad (municipiul) - Mărișel (sat în Cluj)? Sau măcar Arad - o localitate foarte apropiată de Mărișel?

1
Răspunde Raportează
Iana2205
în 26 Decembrie 2018 | Iana2205 întreabă:

Sunt in primul an de liceu si urmeaza sa facem o excursie la munte in weekend ul din vacanta dintre semestre in februarie. Idei de cabane/hoteluri/pensiuni undeva usor de ajuns (noi fiind din jud....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Decembrie 2018 |

am inteles ca un minor care se intoarce dintr- o tara europeana in Romania nu mai are nevoie de procura sau insotitor adult, deoarece la intoarcerea in Romania politia de frontiera este obligata...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
GigiMD
în 24 Decembrie 2018 | GigiMD întreabă:

nu sunt din Romania și intenționez să fac o mini vacanță în Poiana Brașov. Și am câteva întrebări la cei care cunosc. 1. Dacă achiziționez un abonament pentru 1 zi la instalațiile...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Annaa24
în 23 Decembrie 2018 | Annaa24 întreabă:

URGENTT PLS! la bagajul de 10 kg cel de 40 x 30 x 20 cm, am voie machiaje? gen ruj, creioane, pudra... funda..pls am nevoie sa stiu pana maine!

4
Răspunde Raportează
Alex_Alex_1997_V3BN
în 23 Decembrie 2018 | Alex_Alex_1997_V3BN întreabă:

Daca mi sa suspendat permisul pe o perioadă de 30 de zile, trebuie sa aștept să treacă 30 de zile de la expirarea dovezi? Cum se procedează cu ridicata lui?

6
Răspunde Raportează
printesuk10
în 22 Decembrie 2018 | printesuk10 întreabă:

Am luat deja un bilet de tren de student, si as vrea sa il anulez si sa imi iau alt bilet catre aceeasi destinatie si in aceeasi zi, dar la alta ora, este posibil? A mai facut cineva ceva asemanator?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
SERIALS
în 22 Decembrie 2018 | SERIALS întreabă:

Imi spune cineva ce inseamna check- in online inainte de zbor? Nu sunt familiarizat cu toti termenii. Si e ok sa ai cu tine un laptop in ghiozdanul pe care il porti in salonul avionului? AM citit ca cu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Decembrie 2018 |

Hey! Eu și logodnicul meu ne vom muta in Arad în interes de serviciu. Ce zone în care sa ne mutăm recomandati? Să fie aproape de supermarketuri de preferabil. Ce atracții turistice sunt in Arad? ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
HoneyBell
în 21 Decembrie 2018 | HoneyBell întreabă:

Știți cumva ce vama e mai liberă spre România? Vărsând, Nădlac 1 sau Nădlac 2? Ieșire pentru camioane. Va mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Decembrie 2018 |

Buna, am o prietena care are 15 ani și este in Germania, vrea să se întoarcă în România, din cate am inteles de ala alte persoane te întoarce în românia fără procura de la părinți sau ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Decembrie 2018 |

Ca sa ma duc in Elvetia am nevoie de pasaport? Dar ca sa ma duc in Africa de Sud am nevoie de viza?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Decembrie 2018 |

Aveti idee, imi pot pune periuta electrica la bagajul de mana la Blue Air?

6
Răspunde Raportează
asmodeus10
în 18 Decembrie 2018 | asmodeus10 întreabă:

As dori sa stiu si eu data deschiderii statiunii Jupiter.

1
Răspunde Raportează
Denisa09Ax
în 17 Decembrie 2018 | Denisa09Ax întreabă:

Ce locații primesc ticketele de vacanță edenred? Am cautat și tot nu găsesc. Sper ca ma puteți ajuta, am nevoie de un răspuns urgent.

1
Răspunde Raportează
Nuzicnume
în 16 Decembrie 2018 | Nuzicnume întreabă:

Cât costa transportul in comun in Paphos, tramvaiul, autobuzele și ce mai au?

1
Răspunde Raportează
ThinkDifferent
în 16 Decembrie 2018 | ThinkDifferent întreabă:

Salutare, Anul urmator as vrea sa plec in America si in Canada si as dori niste informatii, cum se poate obtine viza pentru aceste 2 state, cat dureaza, daca e complicata procedura, ce trebuie sa ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
8imus
în 16 Decembrie 2018 | 8imus întreabă:

Ma poate ajuta cineva cu o traducere cat mai corecta a acestei fraze, din olandeza? Dictionarele nu prea m-au ajutat sa ii descifrez sensul... Multumesc! "Zeik nie gewoon optijd zijn"

1
Răspunde Raportează
Nuzicnume
în 16 Decembrie 2018 | Nuzicnume întreabă:

Ati fost in Paphos? Merita vizitat? Sunt scumpe produsele, transportul?

3
Răspunde Raportează
Nuzicnume
în 15 Decembrie 2018 | Nuzicnume întreabă:

Urgent! Dau funda Vreau să răspundă doar cei care au mai fost cu aceste companii Un rucsac ca acesta https://m.emag.ro/rucsac- adidas- linear- perf- unisex- negru- 2089966/pd/DD6JHNBBM/, este permis...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Iana2205
în 14 Decembrie 2018 | Iana2205 întreabă:

Sunt in primul an de liceu si urmeaza sa facem o excursie la munte in weekend ul din vacanta dintre semestre in februarie. Idei de cabane/hoteluri/pensiuni undeva usor de ajuns si cu zone de vizitat...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Zehra
în 13 Decembrie 2018 | Zehra întreabă:

Pot să îmi iau mai multe bilete de tren gratuit pentru aceași zi doar că la ore diferite?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Decembrie 2018 |

Fiind perioada sărbătorilor, iar eu stand singur, ma gandesc sa petrec craciunul si anul nou la o mănăstire. Ce mănăstire mi- ați recomanda care sa imi ofere cazare, masa si frumusete? ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Decembrie 2018 |

comunitate! Voi aveti probleme cand va cazati undeva? Ma refer la curatenie, liniste, caldura... in general conditii de cazare. Ca aici, de exemplu:...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
ALEXXXL19
în 11 Decembrie 2018 | ALEXXXL19 întreabă:

vreau sa ii fac o surpriza surorii, ea este în Austria, eu in Cehia pot ajunge cu trenul doar până în Ried im Innkreis. De acolo, cum as putea ajunge la Ried im Innkreis Mehrnbach nu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
loftessa
în 11 Decembrie 2018 | loftessa întreabă:

Nu am mai folosit pana acum Airbnb, doresc sa aflu cateva informatii: Daca doresc sa am doar eu casa/apartamentul pentru mine, sa nu impart cu nimeni (din cei care locuiesc acolo), aleg optiunea Entire...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
EsteraAntal
în 10 Decembrie 2018 | EsteraAntal întreabă:

Buna, TPU! As avea o intrebare: eu si familia mea, dorim să mergem la mare, in Romania ( inca nu in Bulgaria sau in alte tari, poate peste doi :)) ). Nu gasesc niste locații convenabile. Noi vrem...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
nikolettta
în 10 Decembrie 2018 | nikolettta întreabă:

Please help me! Aseara am facut o rezervare pe booking urmand sa platesc azi la hotel.Deci am dat doar numele, nr de telefon si adresa de mail, fara card.As dori sa anulez rezervarea dar am vazut ca trebuie...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Nuzicnume
în 9 Decembrie 2018 | Nuzicnume întreabă:

Check in online se poate face și cu o ora înaintea zborului, pe aeroport, când se poate face cel tarziu check in online, la wizz / Ryanair?

5
Răspunde Raportează
DutaAndreea
în 7 Decembrie 2018 | DutaAndreea întreabă:

Tocmai am facut check in ul pentru un zbor cu WizzAir, si am gresit sexul, si nu mi se permite sa modific. Stie cineva daca este vreo problema?

4
Răspunde Raportează
DanielaPop
în 7 Decembrie 2018 | DanielaPop întreabă:

Am rezervat un bilet la wizz air si din neatenție nu mi-am trecut si al doilea prenume. Stie cineva dacă o să am probleme in aeroport? Multumesc.

2
Răspunde Raportează
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ianuss
    trimisă acum 13 ore

Ianuss întreabă:

As putea gasi loc de munca fara efort fizic? si am iq sub medie si depresiv antisocial si 8 clase si sunt si lenes
    17 răspunsuri
  • Graim
    trimisă acum 22 ore

Graim întreabă:

Locuiesc la bloc si in fiecare seara miroase a tigara in baie, numeni nu fumeaza. Ce se poate face daca vecinul de bloc cu un etaj mai jos o face? Cum sa se rezolve situatia data fara stres si...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 2 ore

tonyc7 întreabă:

Dacă s- ar legaliza homosexualitatea în România și autoritățile ar acorda toate drepturile comunității LGBT, inclusiv protecție prin lege, cum ați reacționa ca bărbați obișnuiți dacă ...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • Ianuss
    trimisă acum 12 ore

Ianuss întreabă:

Mai exista fete/femei loiale in 2025?
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.713
  • Întrebări: 3.953.127
  • Răspunsuri: 17.653.782
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 44 minute
Ce zici de un quiz?
Nicole Cherry

Nicole Cherry

Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!

Start quiz
Categorii
  • 652.017 Adolescenţi
  • 55.571 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.806 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.059 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.133 Conversaţii