Acuma vreo jumatate de ora am primit acest mass: visoiu georgiana are nevoie urgenta de sange B3 NEGATIV - fata nou nascuta a colegului meu (Iza Popa), sotia lui a murit saptamana trecuta poate se gaseste...? (mai mult)
Cati dintre voi RECICLEAZA hartia? Stiu, una dintre problemele majore este lipsa centrelor de reciclare pe de o parte, pe de alta parte comoditatea si lipsa timpului. Eu va pot oferi o alternativa, in...? (mai mult)
Cum pot sa caut ONGuri care au nevoie de voluntari?
Volunteriatul in ONGuri se remunereaza in vreun fel?
Ca sora voluntara de cruce rosie(durata scolii doi ani)pot asista medical un meci de fotbal din divizia D?
Unde pot gasi un centru de colectare / reciclare a hartiei, in Bucuresti; mi-ar fi mai usor in zona centrala sau Berceni. multumesc
Ce site-uri cu tema ecologica vizitati? Sunteti membrii pe un site ecologic?
A fost cineva in tabara tara lui Andrei?
Te-ai gandit vreodata cat risipesti din viitorul tau? Calculeaza-ti amprenta de carbon si invata sa economisesti! Nu iti ia mai mult de 5 minute. http://generatiaverde.ro/co2/
Din dorinta de a sustine economia romaneasca dar si pentru a reduce poluarea(prin reducerea transportului produselor) as dori sa cumpar cat mai multe produse romanesti(fabricate in Romania)ci nu produse...? (mai mult)
Ce parere aveti despre oamenii care sa fi ecologisti? http://i4ever.wordpress.com/2009/08/31/tema-saptamanii-muzica-2/
Ce putem face pentru a preveni topirea ghetarilor?
In ce masura fumatul polueaza atmosfera? Niste statistici m-ar putea ajuta, nu opinii fara baza stiintiifica. Multumesc
Cum am putea re-raci planeta?
O fetita de 11 ani depinde de donatorii de sange grupa AB pozitiv. Este la spitalul Fundeni (Bucuresti), sectia de Pediatrie, are 11 ani, se numeste Tudor Alexandra Mihaela si pâna la operatie face...? (mai mult)
Am si eu gaura in buric de vreo luna si mi-a crescut carne vie. Ce trebuie sa fac? Ca nu vreau sa-l dau jos! Va rog spuneti-mi si mie!
Ce am putea face ca ariile protejate sa nu mai fie poluate sau distruse?
Voi credeti ca sunt mai bune becurile economice?
Duminica viitoare am vrea să mergem la o casă de copii să ducem jucării & ce mai avem. E cineva din Bucureşti care vrea şi poate contribui cu ceva?
Categoria 'adolescenti' are 6195 de intrebari in momentul de fata.'dragoste si sex' 4488 de intrebari. 'voluntariat/ecologie' 98 de intrebari. De ce situatia sta in acest mod? Mai exista si 'cazuri nobile'...? (mai mult)
Am gasit un film foarte interesent, va rog sa-l vizionati! Ce parere aveti despre APA noastra? http://video.google.com/videoplay?docid=-7420212302576340891&hl=hu Distractie placuta!
Cum pot sa imi sterg un cont de google?
Tu reciclezi gunoiul?
Voi faceti sport de performanta?(eu da: karate)(voi?)
Cat ma costa sa reciclez la Copacul de Hartie?
Ce animale pe cale de disparitie cunoasteti?
Cum ia-ti convinge pe oameni sa nu mai polueze natura?
Credeti ca este de bun simt sa folosesti o masina de 3000-5000cmc, mai ales daca o conduci preponderent in oras?
Ce ai fi dispus sa faci pentru mediul inconjurator? Sa participi la o actiune de stringere a gunoaielor, sa plantezi un copac...
Care este principala cauza a incalzirii globale?
Doneaza 2 euro printr-un sms la 890 pentru infiintarea mai multor centre de plasament pentru copii abuzati si nu numai. Ajuta! Eu ma donat deja. Vrei si tu sa ajuti? Trimite un sms! (cred ca este valabil...? (mai mult)
Trebuie sa facem ceva cu toata poluarea aceasta! Eu impreuna cu catva colegi de la scoala facem parte dintr-un grup ecologist.Eu venind cu ideea, totul s-a extins si mai tare si am participat la multe...? (mai mult)
Unde tineti gunoaiele care se string in masina? Ce gunoaie vi se string? Unde le aruncati si la cit timp?
Ce mijloc de comunicare in masa vi se pare mai potrivit, in Romania, pentru a oferi informatii din domeniul mediului - ecologiei, si de ce il considerati astfel?
Ce metode folositi in gospodarie pentru a polua cat mai putin mediul inconjurator?
Cum putem salva balenele si delfini?
E adevarat ca daca dormi pe spate visezi urat?
E nevoie sa ai diploma de la bacaleasureat pentru a intra an armata?
Unde pot dona sange?
Cat de mare o fi un OU mic?
Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a putea deveni donator de sange?
Ce faci TU pentru a diminua/combate poluarea Co2?
De unde pot cumpara cartea 'The Sustainability Handbook', de William Blackburn?
Ce specii pe cale de disparitie sunt in Romania?
Unde as putea gasi o lista cu animalele pe cale de disparitie din toata lumea?
Orasul Oltenita este invadat de cainii comunitari, de multe ori fiind periculos sa circuli seara pe strada, dupa inserare. Un prieten de-al meu vrea sa creeze un adapost pentru acestia, in care vrea...? (mai mult)
Sunt tot mai multe plangeri asupra felulului in care sunt distruse pajistile unde se campeaza, de multe ori ilegal, reprosandu-se autoritatilor ca nu pun cosuri de gunoi.Am vazut ceva despre o manastire...? (mai mult)
De ce nicio pasare a cerului nu mai face nici un zgomot timp de 4 minute la ora 4 dimineatea, nici caini nu mai lartra si nici vantul nu mai bate?:-/
Cum pot deveni voluntar la Crucea Rosie?
In cat timp creste un brad?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndyMihai1999 întreabă:
Alexb89 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Johny12498 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!