Am aproape 16 ani si am 1.87 si 69 kg. Este normal sau sunt prea inalt?
Buna, se apropie ziua fratelui meu si i- am luat o rama 15×20, vreau sa pun o poza gen YOU ARE THE BEST BROTHER sau HAPINESS IS HAVING AN OLDER BROTHER WHO TAKES CARE OF YOU, nu e problema de design-...? (mai mult)
As vrea sa ma ajutati. Sunt baqiat si am 16 ani. Si din cauza unui prieten care mi spunea sa mi caut prietena acu s un pic cam disperat sa mi caut prietena. Si tot acu toti zic sa am rabdare....? (mai mult)
am o problema, cum aș putea să- l conving pe tatăl meu sa ma lase sa plec cu prietenul meu în Spania? Eu sunt majoră, nu spune ca nu ma lasă, ca nu accepta, dar vrea sa stau 3 luni...? (mai mult)
Vreau sa creez un serial animat gen Rick si Morty dar nu stiu de unde sa incep! Imi puteti da o sugestie?
Hello,am o întrebare ce pot face mă plictisesc foarte tare, vreau cat mai multe idei, am 15 ani. Fundă
Ce poate face un asistent de balneofiziokinetoterapie?
Cine imi poate spune ce face un asistent medical generalist? Pe ce secții/in ce domenii poate lucra acesta?
Unde imi pot face ziua de nastere? Fac 14 ani si nu as vrea sa mi- o fac acasa din diferite motive. Unii colegi au facut la film si la KFC.Mi s- a parut cam scurt, dar nici la restaurant nu vreau. Ce...? (mai mult)
Poți în România sa te duci la școală și tot odată sa te intretii singur? Dacă da cum. Vreau mai multe idei. P. S: am 17 ani, am avut alte probleme în care nu vreau sa intru doar vreau sa știu...? (mai mult)
...cum pot sa incarc de pe un abonament rds o cartela reincarcabila rds? :)
Este cineva pe TPU care sa fi facut in trecut ( in ultimii ani, 2012- 2016) sau sa fie in prezent la un liceu miliar? Preferabil Colegiul National Militar "Stefan cel Mare" Cimpulung. Am cateva intrebari...? (mai mult)
Stiti cumva unde pot gasi acest model de inel? Va rog mult daca stiti sa imi spuneti! Uitati aici link: http://tinypic.com/view.php?pic=bi4ia8&s=9#.WXW_enT3_qA Apropo, scuze pentru...? (mai mult)
Salut, sunt in baiat normal de 21 de ani, tata mi- a murit, mama s- a mutat in strainatate. Eu am mers la liceu si m- am lasat inclasa a 10a, pe la jumatea semestrului deoarece la mine in liceu erau...? (mai mult)
Ce pot sa ii dau cadou unei fete care face 13 ani dar care nu isi serbeaza ziua? Noi vom iesi afara impreuna maine si nu stiu daca ar trebui sau nu sa ii iau ceva. Nu cred ca asteapta ceva de la mine dar...? (mai mult)
Hei! De ieri imi tot lacrimeaza ambii ochi. Ce sa fac? De ce imi lacrimeaza ichii non stop?
Cea mai bună prietenă sa făcut ff prietenă cu fata care urăm amândouă ¿Oare ar trebui sa nu mai vrb cu ea?
Un program prin care pot modifica imaginea unui videoclip? Mai exact, sa decupez imaginea dintr-un videoclip si sa se vada doar o parte. Multumesc
Exista lumina noaptea in compartimentele trenurilor interregio clasa 2?
Sunt cel mai posesiv si mai gelos om pe care il cunosc, si nu cred ca pot sa ma schimb. Si asta nu pentru ca mi e frica sa nu o pierd pe prietena mea, ci pentru ca nu suport faptul ca este prea buna ...? (mai mult)
Am și eu o problema. Am încercat sa o rezolv singur, sa ma gândesc la alte posibilități dar nu, nu am găsit nimic. Prietenilor mei îmi e rușine sa le spun ca majoritatea oamenilor pe...? (mai mult)
Anul viitor voi da bacalaureatul și sunt la profil real dar nu îmi place. Se poate să faci o cerere și să dai la bac-ul din profil uman?
Va rog sa imi explicati ceva. La finante si banci o sa fie ca in liceu? Te scoate proful la tabla sa rezolvi exercitii? Ma gandesc la aceasta facultate dar imi e cam teama de faza asta... Stiti...? (mai mult)
Va rog sa ma lamuriti si pe mine. Daca eu duc la facultate diploma de bac, foaia matricola. Pe parcursul facultatii poate am nevoie de diploma undeva.Ce fac? O sa primesc diploma de bac la...? (mai mult)
Se poate întâmpla ceva daca nu dorm o noapte?
Salut, a comandat cineva de pe Asos recent? Trebuie plătite ceva taxe la DHL? Și dacă da, cam cât?
Are cineva cont de brazzers funcțional? Dau funda XD
Salut TPUAm ramas corigenta la matematica in clasa a 8 a. maine trebuie sa dau corigenta, dar nu am invatat nimic..nu am reusit. Treaba este ca profesorul este putin exigent Am oare vreo sansa sa ma treaca?...? (mai mult)
Știe cineva dacă mai pot renunța la o facultate din moment ce am confirmat locul? Aș vrea să mă inscriu la alta in toamnă si nu știu dacă mai pot renunța la prima.M- ar ajuta mult un răspuns...? (mai mult)
Hei TPU... Anul viitor voi fii la liceu. Vreau să fac liceul Pedagogic din Galati. Cei care sunteti acolo, vreau sa stiu si eu : 1. Cu ce medie s- a intrat anul asta? Adica sa stiu cam la cat sa ...? (mai mult)
Am făcut sport de 5 ani volei și tot pitica is
Steroizii ajuta la creșterea înaltimi? Am 137. Pffff am 19 ani
Sunt Daniela si am o intrebare ...Cum pot sa cunosc ca sanii cresc? pentru ca ai mei sunt mijlocii insa s-au stopat in ultimele 6 luni nu vad nici o schimbare
Am auzit ca agentii de turism beneficiaza de reduceri mari sau chiar vacante gratuite.E adevarat?
Cum pot sa nu ma mai atasez asa tare de oameni? Sau macar sa ma detasez mai repede de ei? M- am saturat ca dupa ce leg asa strans o prietenie cu cineva sa ma lase balta si sa- mi fie greu sa ma ...? (mai mult)
Acum 3 zile a fost ziua mea de naștere si totodată m- am imbatat pentru prima data. Nu imi propusesem asta dar s- a întâmplat. Desi capul nu m- a durut de la bautura am băgat de seama ca am ceva. ...? (mai mult)
Salut tuturor a-s dori sa ma ajutati si pe mine cu o intrebare. Unde a-s putea urma dupa liceu daca daca continu-i cu materiile mele preferate ca fiind geografia si istoria. Multumesc anticipat.
Hei...am ramas corigenta la mate..si maine dau corigenta.dar profesorul este exigent..credeti ca voi trece?
Cum se fac brățările din ață? Nu înțeleg cum
Zilele trecute am fost la majoratul unui prieten care totodata e si coleg cu mine. Acolo am intalnit o fata pe care o stiam din vedere dar nu ii acordam atentie, dar se pare ca din seara aia a ...? (mai mult)
Cea mai buna carte motivationala si de dezvoltare personala care este? :)
Cam la cati ani isi dau baietii drumul la crestere Am 1, 43, baiat 12 ani. E bine? Cand voi incepe sa cresc din ce in ce mai repede? Adica cand ma dezvolt mai rapid? Si fetele la cati ani se dezvolta...? (mai mult)
M am împrietenit cu fata de care ziceam in întrebările anterioare pe care am văzut o prima data la nunta aseară. Încă de la început am pus ochii pe ea deși nu am avut curaj sa vb...? (mai mult)
Cum as putea sa traiesc fericita? Sa ma impac cu mine insami.As vrea sa stiu cum pot sa ma simt frumoasa, sa fiu mai dezinvolta, sa am putin tupeu. Cum as putea sa fac ca sa ma simt, hmmm, valoroasa. Imi...? (mai mult)
Salut,de cateva zile am implinit 14 ani si cred ca am o problema! Sunt destul de inalt(1.66 m) dar nu am nici pic de par la subrat si la cuculet doar foarte putin! Ma dezvolt normal?
De ce nu merge sa dau mesaj cu tarif? Daca vreau sa dau zice ca nu poate fi trimis, chiar daca am abonament.
Hei daca cineva a facut exercitii din cartea aceasta: Matematica Caiet pentru vacanta de vara clasa a 5 a de editura clubul matematicienilor va rog foarte mult sa imi trimiteti cateva. Va rog am mare...? (mai mult)
Ajutor,cineva a întrebat un băiat dacă sunt draguță și el a zis Iep ce înseamnă Iep, adică da?
Ce este evaluarea nationala? in Romania evaluarea nationala este in clasa 8 sau 9? eu sunt din republica moldova iar noi dam examenul in clasa 9
Bunaa! vreau sa ma epilez cu lama pe piciaoare dar nu stiu cum sa ii zic mamei! am 13 ani! si chiar vreau sa ii zic dar nu stiu cum! mama mea ii foarte buna dar imi este doar rusine! cum sa ii zic? dau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
TeodoraIonOnea12 întreabă:
LisaJulie întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
DrMihailovici întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!