De 1 mai, clasa mea rea sa mergem la pădure sa facem un gratar... Eu as putea sa ma duc, tinand cont ca voi fi pe stop? Mi- ar placea sa merg dar imi e frica sa nu ma patez sau cine stie. ...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie ceteva seriale ca Riverdale? Dar va rog sa nu fie foarte vechi(2013 in sus).Pot si fie si filme.Imi place de ideea de miste, drama, dragoste, adolescenti la scoala. Dau...? (mai mult)
Deci am o situatie destul de incurcata la matematica. Daca as' termina semestrul al 2- lea cu media 4, 50 sau 4, 60 sau 4, 70... 4, 90 la mate, iar eu pe sem. 1 am media 5, trec la...? (mai mult)
Ce sa ii iau fostei cele mai bune prietene? Inca ne intelegem bine dar nu ca cele mai bune prietene. Mentionez ca ei ii plac cartile, relaxarea, sportul si lucrurile clasice (masini, lantisoare cu ceas)...? (mai mult)
Hei! Vreau sa spun ca imi place de un fotbalist atat de mult incat cred ca m.am indragostit de el. El e din Romania si am fost la toate meciurile lui. E mai mare ca bine cu 5- 6 ani. Nu stiu ce sa fac ...? (mai mult)
Hey, ce sa fac sa ma placa 2 baieti? Sunt super trista, am multe cosuri si azi au vazut poza mea din pasaport(aratam groaznic).I- au zis prietenei mele ca arat ca o retardata.Ma simt super trista. Uneori...? (mai mult)
Am 17 anii si sunt inca virgina ..pe la sfarsitul lunii ianuarie primesc cerere pe Facebook de la un baiat care este a12- a la mine la liceu eu nu l am mai vazut deoarece invat dupa amiaza
Stie cineva carti de psihologie pentru incepatori? Adica sa nu aiba termeni prea avansati? Sau daca are, macar sa iti faca o introducere catre acesti termeni? :)) se poate sa fie pdf sau de cumparat.Am...? (mai mult)
sunt super trista...Am o excursie in Romania(sunt din Moldova) si chiar nu vreau sa o ratez, costa 120 euro si parintii au zis ca ma lasa doar daca am doar note de 10, 9 si 8 pe semestru ...? (mai mult)
Bună am devenit recent reprezentanta oriflame.. Întrebarea mea este dacă primele 3 luni as putea sa plătesc comanda după 18 zile deoarece îmi e mult mai ușor sa strang bani de la persoane într.o...? (mai mult)
Voi cum procedati atunci cand trebuie sa invatati si nu aveti chef deloc?
Deci am 14ani, clasa 7 a si pe primul semestruam avut un prof de istorie de care mi- a placut muult, dar pe al doilea sem nu mi- a mai predat tot el.Asa ca mi- am facut cont fals si am vorbit cu el dar...? (mai mult)
Este normal ca eu sa incep conversatia mereu cu iubitul meu?
Unde aș putea lucra pe timp de vară în Brașov? Am 16 ani.
Hei... Știți cumva cum se fac acele monede pe musical.ly? Acelea galbene. Atunci când e cineva live poți cumpăra cu ele niște chestii și i le de acelei persoane... Va rog mult DAU FUNDA!
Hello. Daca am trimis cuiva pe privat pe Facebook niste meme- uri ofensive si obscene, voi fi restrictionat? Intreb pentru ca persoana respectiva nu imi mai raspundea la mesaje, apoi nu ma lasa sa- ...? (mai mult)
Bună, TPU. E URGENT! Se apropie evaluarea națională. Cum credeți că o să fie anul acesta evaluarea națională la română, respectiv și la matematică? O să fie la fel ca în anii...? (mai mult)
Am 13 ani si doresc sa slabesc!(six- pack vizibil...)si as vrea sa stiu ce ar trebui sa fac sa duc planul la bun sfarsti! Fac exercitii pentru six- pack insa problema mea este alimentatia! Nu stiu...? (mai mult)
Daca ma angajez pe vara aici la mine in sat la un magazin mare alimentar dar are si haine pantofi vase etc undeva zicea ca ma pot angaja cu contract pentru ca am trecut de 16 ani si nu vreau vanzatoare...? (mai mult)
Pentru cei care au dat anul trecut evaluarea nationala, ce note ati avut la a doua simulare si la evaluare?
Hey Am 1.54 înălțime și 15 ani. Câte kilograme trebuie să am? Am 54. Câte trebuie să mai slăbesc?
Dragă TPU am o intrebare banală. Daca nu sunt acasa, sunt la menstruatie si vreau sa fac duş... cum fac sa nu murdaresc prosopul?
Ce se intampla daca iau 2 pastile paracetamol si 1 algocalmin unele dupa altele?
Am o problema cu cinema4d R16. Eu am processor AMD si nu am placa video. Oare o fii din aceasta cauza? Oricum uitati-va la poza asta: http://imgur.com/a/VFTU4
Ce sa fac? Mama nu- i da un telefon doamnei profesoara pentru ora de pregatire, ii este rusine >:(. Tata vrea la tara la guit guit sa- i faca curat si sa praseasca a, da sa bea putin de tuica.D- na a...? (mai mult)
Poti sa scapi de vergeturi? Mie anul asta mi-au apărut.:((Aveam niște picioare superbe.:((.Nu mai pot să port pantaloni scurți sau mă duc la plaja.:((
Bună! Am 15 ani 1.54 înălțime și 54 de kilograme. Vreau să slăbesc dar fără să mă îngraș la loc. Problema mea sunt coapsele și fundul și nu știu cum să îndepărtez stratul adipos. ...? (mai mult)
As vrea sa va intreb de ce oamenii sunt asa de rai si de ce actioneaza mereu in turme ca oile? Funda, pentru cel mai frumos raspuns
Cum pot sa scap de cosuri? Multumesc!
Uneori am senzatia ca sunt frumos, alte ori urat. Cand ma vad frumos, ma intristez si zic ca eu seman cu tata. iar tata e urat, si cand imi vad maxilarul mai proeminent, ma gandesc ca eu...? (mai mult)
Pentru cine are timp de citit, multumesc! Nu stiu ce am. de fapt stiu, sunt trista foarte trista aproape in stare de depresie. Cum am ajuns asa? 1. Nu am prieteni. La liceu nimeni nu mi- e prieten..toti...? (mai mult)
Ma numesc Alexandra, am 16 ani, sunt din Bucuresti si asi dori un loc de munca in timpul liceului. Imi puteti da sfaturi unde m as putea angaja? Multumesc :)
Buna seara TPU...Mi s- a întâmplat ceva groaznic, probabil toti ati experimentat durerea cand te desparti de cineva.Eu o cunosteam pe fata asta de vreo 6 luni, doar ca am stat cam 1 luna cu ea, pentru...? (mai mult)
Bună, TPU. Se apropie evaluarea națională. Cum credeți că o să fie anul acesta evaluarea națională la română, respectiv și la matematică? O să fie la fel ca în anii trecuți? Mai greu...? (mai mult)
Ce nume sa imi pun pe Facebook? sunt baiat(Mihai)... nu vreau numele meu de familie si numele mic. vreau un nume deosebit.
Bună, TPU. E URGENT! Se apropie evaluarea națională. Cum credeți că o să fie anul acesta evaluarea națională la română, respectiv și la matematică? O să fie la fel ca în anii trecuți? ...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat mai rapid, deoarece voi face un pas care nu mi s- a mai intamplat, adica: Am fost cu o fata cateva luni si m- am despartit de ea pe un motiv banal, care stiu ca am...? (mai mult)
Am si eu o intrebare mai idioata. Cei care stiu si au habar, cum iti dai seama daca ai cununiile legate?
Helpppp. Este foarte urgent. Din cauza la o postare cred ca multi din lista mea de Facebook m- au raportat ca deținătoare de un cont fals. De fiecare data cand vreau sa ma loghez, imi apare ca trebuie...? (mai mult)
Am 15 ani si ..nu prea ma simt de varsta mea. In sensul in care ma uit in oglinda si vad ca arat ca o copila de 11 ani! Sugestii?
In mintea mea sa fiu cu cineva sau cu el e asa usor, pot sa ma apropii de el, sa il iau in brate, sa il sarut dar cand sunt langa el, si el incearca sa flirteze cu mine cantandu- mi si dansand, imi...? (mai mult)
Nu stiu ce sa fac, ma simt oribil, vreau mult intr- o excursie insa am note mai mici (mult mai mici) decat se asteptau parintii, excursia e 120 euro iar ei deja mi- au dat pasaportul (nu stiu ce note...? (mai mult)
Hei,TPU,cum pot scapa de cearcane si pungile de sub ochi? :( Dau FUNDA
As vrea să mă angajez pe perioada verii undeva(In Timișoara), fiind elev minor... Unde as putea găsi ceva?
Cine e tipul? http://imgur.com/a/Sw9aY
Am si eu o intrebare este cineva pe aici care a dat probele de aptitudini la liceul pedagogic in ultimii ani? As vrea sa stiu cam in ce constau?
Hey, pot da comanda si merge cu taxi/ uber daca am 16 ani?
Am auzit de faza cu sucul de lamaie in par si statul in soare pentru decolorarea parului. Cate grade ar trebui sa fie afara ca aceasta metoda sa functioneze? Deoarece sucul de lamaie nu ajuta la nimic ...? (mai mult)
Se învata de 1 mai?
Ce sa fac? Vreau mult intr-o excursie in Romania(sunt din Moldova) insa parintii ma lasa doar daca sunt fruntasa (daca termin pe 10, 9 si 8) Adevarul e ca am si mai jos, nu stiu ce sa fac
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Johny12498 întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
Plushul întreabă:
simona1930 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a