TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
elen123
în 2 Decembrie 2023 | elen123 întreabă:

Buna, sunt baiat si am 14 ani. Ma doare sanul stang, la atingere. Sfarcul ma doare mai exact. Daca pui mana acolo simti ceva umflat. Ce poate fi? Pot trata acasa? Este normal?

4
Răspunde Raportează
Fjordneddey
în 2 Decembrie 2023 | Fjordneddey întreabă:

Unde pot gasi arhive de stiri, PRO TV si orice alt canal? Dar sa fie in format video sau inregistrate de la TV! DAU FUNDA!

3
Răspunde Raportează
Miruna0909
în 2 Decembrie 2023 | Miruna0909 întreabă:

De ce tiktok ul romanesc a inceput sa fie atat de toxic? Multi adolescenti, mai ales fete/adolescente se iau de multe aspecte fizice, a altor fete. De exemplu, sunt multe care sunt crescute in puf și...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Decembrie 2023 |

Buna! Am nevoie de niste sfaturi. Am fost afara cu niste prieteni și am fumat, iar când o prietena a ajuns acasă au simțit- o părinții ei. Ea le- a spus că am fost afara și ne- am așezat și...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
IDK98989823
în 1 Decembrie 2023 | IDK98989823 întreabă:

Ce îmi lipsește oare sa am mai mulți prieteni? Sunt de treaba dar poate puțin copilăros uneori. Când chem unele cunoștințe afara mă refuză mereu..Sau scriu"O sa vedem" și nu mai zic nimic după....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Andrei67y5
în 1 Decembrie 2023 | Andrei67y5 întreabă:

Salut, am 16 ani, și a început să mi crească barbă mai sus de mărul lui Adam, la voi de unde a început să crească?

4
Răspunde Raportează
ilovemycat
în 1 Decembrie 2023 | ilovemycat întreabă:

Salut TPU! Ce pot să îi cumpăr unui coleg de Secret Santa sub 50-70 de lei? Dau fundiță la răspunsul cu cele mai multe sugestii:D

4
Răspunde Raportează
mentolol
în 1 Decembrie 2023 | mentolol întreabă:

Salut TPU mi- am dat cu super glue din greseala dar in secunda 2 mi- am dat cu apa calda, acum nu mai am nimic, vad bine, dar simt ceva si ma ustura la ochiul stâng, ar trebui sa ma duc la un doctor?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
HotinAlexandra
în 1 Decembrie 2023 | HotinAlexandra întreabă:

Nu inteleg de ce este atata rautate, eu sunt genul de persoana miloasa, prietenoasa, sufletista, comica etc., si tot sunt nebagata in seama si data la o parte, ajut pe cei care sunt egoisti, sau...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Andreea7262678
în 1 Decembrie 2023 | Andreea7262678 întreabă:

Am o mica faza gen efectiv nu mai imi suport parintii mereu trebuie sa ma compare cu altii si imi zic ca o sa ajung maturatoare pe strazi daca nu invat de fi mereu ma cred mai jos decat toti

4
Răspunde Raportează
Leviis
în 1 Decembrie 2023 | Leviis întreabă:

Dacă pici traseul cat costa reprogramea? Eu am înțeles că 150 dar am înțeles că trebuie fac câteva ore obligatori nu știți care trebuie la A1?

1
Răspunde Raportează
Matey000555
în 1 Decembrie 2023 | Matey000555 întreabă:

Bună ziua, sunt în clasa a- VIII- a, și anul acesta pe 24 și 26 iunie voi da examenul de evaluare națională. Problema este că eu nu știu absolut nimic la matematică și la română, nu mai ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
cxxyy
în 1 Decembrie 2023 | cxxyy întreabă:

Va plac fetele cu aparat dentar mai mult decat cele fara?

4
Răspunde Raportează
lxm4ia
în 1 Decembrie 2023 | lxm4ia întreabă:

Ce părere aveți despre k-pop?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Decembrie 2023 |

E okay ca profesorii din scola mea sa loveasca elevii cu pumnul in burtă și cu palme peste față?

14
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Decembrie 2023 |

De ce toți din aceasta platformă cînd pui o întrebare in care ai nevoie de un sfat ca lumea ei raspund așa de parca ar fi cine stie ce, cîta răutate in această lume.P.S La mulți ani România ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Alinamaria23
în 1 Decembrie 2023 | Alinamaria23 întreabă:

Buna vreau sa ma ajutați cum sa fac o persoana sa ma uite și sa ma lase i am tot explicat mi-am pus tot neamul sa îi spună sa ma lase și tot nu o face

4
Răspunde Raportează
Anonim626281910
în 1 Decembrie 2023 | Anonim626281910 întreabă:

Am și eu o întrebare, dacă am 16 ani și sunt în plasament am nevoie de acordul tutorelui să mă cunun la stat?

8
Răspunde Raportează
Alinamaria23
în 1 Decembrie 2023 | Alinamaria23 întreabă:

Buna. am o mare problema am făcut o greșeală mare de ex vorbeam cu un baiat ca relație e mult spus nu ne- am văzut niciodată. și am vorbit ceva timp pana ma făcut sa i trimit nud uri bineînțeles...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
MihaiAlexandru76
în 1 Decembrie 2023 | MihaiAlexandru76 întreabă:

Salut, am si eu nevoie de un sfat. Acum un an am întâlnit o fata cu care am vorbit vreo luna apoi undeva la mare s- a băgat împreuna cu un băiat si apoi s- au despărțit si nu am mai vorbit pana...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
elen123
în 30 Noiembrie 2023 | elen123 întreabă:

Buna TPU, cum scap de frica de injectii (ace)? Sa nu va aud cu nu te uiti acolo!???? Doar cand te duci la spital si miroase a spital vezi doctorii imbrcati cu halate, vezi oamenii cu probleme, vezi ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Noiembrie 2023 |

Buna TPU Duminică plec într- o excursie de 3 zile, dar nu cunosc pe nimeni. Par timidă la început, dar după ce ma împrietenesc cu cineva sunt cu totul alta persoana. Ce aș putea să fac să...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
elen123
în 30 Noiembrie 2023 | elen123 întreabă:

Buna seraaa TPU, bun, eu iubesc o femeie care se vede ca nu ma place. Am incercat sa ma bag in seama cu ea, dar, pentru ea arat ca o mumie ???? si nu vreau sa renunt la ea. Ceva vraja aveti? (Sa nu...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Marysaa16
în 30 Noiembrie 2023 | Marysaa16 întreabă:

Bună! Sunt foarte confuză...plac o fată, nu înțeleg cum s- a întâmplat. Vreau să scap de aceste sentimente :) deoarece sunt creștină ortodoxă și e păcat... Au venit involuntar aceste sentimente,...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 30 Noiembrie 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

Am vorbit cu robotul de pe snap si ne am inteles ca maine pe la ora asta sa ne jucam un joc online, ce credeti ne vom intalni sau a zis doar asa si nu il voi intalni?:)

15
Răspunde Raportează
eliiiza05
în 30 Noiembrie 2023 | eliiiza05 întreabă:

Buna. Am o teama/frica cand trebuie sa ies cu cineva mai ales daca iesim doar noi 2 si nu suntem mai multi intr- un grup. Nu stiu, dar efectiv din cauza asta o si rau in bara si nu reusesc sa imi fac ...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
kar1na4b
în 30 Noiembrie 2023 | kar1na4b întreabă:

Care e media minimă cu care pot intra la Alecsandri (Bacău)? Profil: filologie

2
Răspunde Raportează
alexeialexe01
în 30 Noiembrie 2023 | alexeialexe01 întreabă:

Buna! Vreau sa ma apuc sa invat sa citesc in tarot, ma ajutati va rog cu niste recomandari de pachete? Si eventual cum ar trebui sa ma apuc sa invat? Multumesc

8
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 30 Noiembrie 2023 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

E vreun film horror care v- a traumatizat cand erati mici? Multumiri unchiului meu care m- a lasat sa vad Resident Evil(2002) cand aveam 5- 6 ani si au trebuit sa cheme popa acasa pentru ca imi era frica...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
User123666
în 30 Noiembrie 2023 | User123666 întreabă:

Mai pot scapa de parul des de pe corp

7
Răspunde Raportează
bianca37
în 30 Noiembrie 2023 | bianca37 întreabă:

Ce inseamna cand visez ca cineva imi spune ca un baiat are sentimente fata de mine Adica am visat ca o doctorita mi- a spus sa nu mi mai ascund sentimentele si ca prietenul meu cel mai bun ma place si...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe

Cum e cel mai bine sa te aperi de cainii care sunt cu oile?

15
Răspunde Raportează
IDK98989823
în 30 Noiembrie 2023 | IDK98989823 întreabă:

Mi-am adăugat câteva colege pe snap m-au adăugat și ele dar totuși nu fac focuri cu mine..Doar eu trimit

6
Răspunde Raportează
hshshshsjisjsw5
în 30 Noiembrie 2023 | hshshshsjisjsw5 întreabă:

Am simularile pe 11 si 12 dec la mate si rom si nici nu stiu mai nimic la sub 3 la mate is praf cu geometria are careva idei de unde pot face o recapitulare? iar la rom tot asa cu timpurile si ex 7, ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe

Se fac livrari azi si maine?

7
Răspunde Raportează
ConstantinescuNico1290
în 30 Noiembrie 2023 | ConstantinescuNico1290 întreabă:

Hei, sunt la facultate FSAS Unibuc și m- am înscris la modul psihopedagogic, m- am dus de câte ori la curs si seminar și nu mi- a mai plăcut și nu m- am dus să îmi confirm locul, oare am ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Noiembrie 2023 |

Deci din mai multe motive anul trecut am început să mă urăsc și așa am ajuns să mă tai pe maini. Profesorii au văzut și au dat la poliție, după la psiholog și am ieșit cu bine din toată...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Cristea468
în 29 Noiembrie 2023 | Cristea468 întreabă:

Ce credeti ca distruge tineretul in ziua de azi?

5
Răspunde Raportează
il0vec4ts
în 29 Noiembrie 2023 | il0vec4ts întreabă:

Buna, TPU! Aceasta este o postare serioasă, deci sper sa fie luată in serios. Am vazut un utilizator cu o problema asemănătoare cu a mea. Însă fata respectiva își postase intrebarea și era activa...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Drodo
în 29 Noiembrie 2023 | Drodo întreabă:

Sunt clasa 11 a, am inteles ca la 20 absente se scade not la purtare, am 28 de absente dar sunt si de la inceputu lui noiembrie, luni oare se mai poate sa le motiveze diriga? Este suparata in ultimu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
copac8388
în 29 Noiembrie 2023 | copac8388 întreabă:

Sun nervoasa.De ce de fiecare data cand imi place si mie de un baiat ala nu simte nimic pentru mine.De ex imi place de unul dar a aparut o fata si par sa se inteleaga bine.Asa mi s- a intamplat mereu a...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
andreea127282
în 29 Noiembrie 2023 | andreea127282 întreabă:

Facem Secret Santa la scoala si fac cadou unui baiat. Am avut o limita de pret si nu stiu daca am ales bine. I- am cumparat un set cu deodorant, parfum etc (de firma ADIDAS) si o ciocolata Milka. Ce credeti?...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Anonimusalc
în 29 Noiembrie 2023 | Anonimusalc întreabă:

Buna TPU! As vrea sa dorm la iubitul meu Maine seara, am vorbit Deja cu mama despre asta a zis ca o sa vorbeasca cu tata, Dar nu Crede ca este de acord. L am prezentat Deja parintilor Mei si se cunosc...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Anonima181991999kkkk
în 29 Noiembrie 2023 | Anonima181991999kkkk întreabă:

Bunaa..azi am făcut Secret Santa la școală și mi- a picat un băiat ..ideea e că eu as vrea sa- i iau un set adidas cu gel de dus, deodorant și apă de parfum... plus ceva pe lângă.ce credeti ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ionicabirlogeanu234
în 29 Noiembrie 2023 | Ionicabirlogeanu234 întreabă:

Buna ziua, eram pe holul scoli si am strigat la profesorul de consiliere pedofilul, diringita mea m- a luat m- a tras de urechi si mi- a zis sa imi cer scuze. Mi- am cerut dupa cateva zile mi- a facut...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Julyly2089
în 28 Noiembrie 2023 | Julyly2089 întreabă:

Buna. Îmi place informatica și chimia.(sunt ok și cu matematica si dacă e nevoie pot sa învăț și fizică)La ce facultăți aș putea merge/ ce meserie as putea sa urmez?

4
Răspunde Raportează
Julyly2089
în 28 Noiembrie 2023 | Julyly2089 întreabă:

Bună TPU, eu sunt în clasa a 10- a la profilul științele naturii si mi- am dat seama ca pentru mine ar fi mai potrivit profilul de mate info pentru ca as vrea sa merg in domeniul IT la facultate și...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 28 Noiembrie 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

Https://youtu.be/StR61pQOfG0?feature=shared E adevarat? Ati patit si voi?

3
Răspunde Raportează
Nemoizselmo
în 28 Noiembrie 2023 | Nemoizselmo întreabă:

Am visat ca eram cu o fata. Arata ca in desenele animate. Era slaba, parul scurt si capul mai mare. Ne tot plimbam cu metroul si urma sa merg la ea acasa. In cartierul ei... dar eu eram din Bucuresti ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
aromasan
în 28 Noiembrie 2023 | aromasan întreabă:

Buna fratziori! Am venit si eu cu o intrebare+ am nevoie de raspuns rapid: am o prietena de 13 ani a carei zi de nastere urmeaza. Din pacate, i s- a spart o teava in casa, iar mare parte din bani pe...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • anonim_4396
    trimisă acum 21 ore

anonim_4396 întreabă:

O iau razna din nou, nnebunesc psihic. Vreau sa fiu moarta, sa nu mai stiu ca am parte doar de atata ghinion in viata si peste tot. Tot ce am vrut in viata asta, a fost sa fiu si eu iubita de ...? (mai mult)
    34 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 18 ore

LisaJulie întreabă:

Vi s-a ntmplat sa vi se goleasc? co?ul de gunoi automat dac? ave?i prea multe fi?iere sau aplica?ii pe el?
    11 răspunsuri
  • Cupă_Daniel_1992
    trimisă pe 8 Octombrie

Cupă_Daniel_1992 întreabă:

Salutare, grup! Vin la voi pentru a v? cere un sfat, un sfat pentru un seam?n n pan? de idei. Ce idee de afacere mi pute?i da ?i mie? Eu sunt agent de poli?ie, nu am voie s? fac nimic n...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • Expionut12
    trimisă pe 8 Octombrie

Expionut12 întreabă:

Cand un copil de 12-16 ani face rolpley-uri Iar personajul pe care l joaca este un experiment, este ceva r?u, sau ma exprim diferit?
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.754
  • Întrebări: 3.951.756
  • Răspunsuri: 17.644.793
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 23 minute
Ce zici de un quiz?
Suits

Suits

Nu ai pierdut nici macar un episod din Suits? Hai sa-ti testam cunostiintele si sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!

Start quiz
Categorii
  • 651.920 Adolescenţi
  • 55.531 Afaceri & Financiar
  • 22.863 Artă şi Cultură
  • 72.718 Auto & Moto
  • 144.214 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.995 Carieră
  • 20.323 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.906 Conversaţii