TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
CatalinP92
în 14 Februarie 2024 | CatalinP92 întreabă:

Am nevoie de un furnizor de haine branduri fake din Turcia

4
Răspunde Raportează
Rienmedire
în 14 Februarie 2024 | Rienmedire întreabă:

Buna! Ce inseamna sa fii freelancer? De exemplu ca web/graphic designer, poti fi angajat ca freelancer?

7
Răspunde Raportează
Radu476
în 14 Februarie 2024 | Radu476 întreabă:

Am uitat să anulez un abonament și mi-a luat bani de pe card, dar nu au trecut 24 ore, sunt șanse să-i mai primesc înapoi?

5
Răspunde Raportează
Nicu124
în 14 Februarie 2024 | Nicu124 întreabă:

Pot cumpăra ceva in rate dacă nu merg in magazinul respectiv? Adică dacă se poate să cumpăr ceva in rate de acasă.

3
Răspunde Raportează
Xerol
în 14 Februarie 2024 | Xerol întreabă:

Salut,am lucrat la glovo o vreme,dupa am pus din greseala banii pe alt cod la glovo courier,iar cei de la glovo au spus sa astept. Am o saptamana si ceva de cand astept, oare o sa patesc ceva?

2
Răspunde Raportează
Pistaboss
în 13 Februarie 2024 | Pistaboss întreabă:

Cum transfer bani de pe paysef pe Revolut?

4
Răspunde Raportează
Luca77777777
în 13 Februarie 2024 | Luca77777777 întreabă:

Salut TPU! Este normal sa fiu plătit ca nou angajat doar dupa o luna de zile gen (sa ai o luna avans la ei) si dupa sa fiu plătit, adica ați mai auzit treaba asta? Apropo trebuiau sa ma plătească...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Justusee34
în 12 Februarie 2024 | Justusee34 întreabă:

Salut. Am un card de vacanta! Intrebare este cum pot scoate bani de pe cardul de vacanta fizic sau transfer pe alt card? Ceva romaneasca cineva? Apreciez enorm

3
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 12 Februarie 2024 | SingleForOne întreabă:

De ce se spune că băncile și afacerile "fac ca banii să apară din aer"? (make money out of thin air). De ce nu spun că "atrag banii către organizația lor, din circulația banilor dintr- o țară/regiune,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
oceanoflove
în 12 Februarie 2024 | oceanoflove întreabă:

De anul asta se impoziteaza bonurile de masa si care e procentul?

3
Răspunde Raportează
Rienmedire
în 12 Februarie 2024 | Rienmedire întreabă:

99design, fiverr si behance sunt aproape acelasi lucru doar ca au nume diferite?

1
Răspunde Raportează
Monkeydluffy033
în 12 Februarie 2024 | Monkeydluffy033 întreabă:

Buna. Am un album cu timbre vechi si as vrea sa stiu cu cat pot sa le vand?

2
Răspunde Raportează
Andra087
în 11 Februarie 2024 | Andra087 întreabă:

Heii! Ce înseamnă dacă primești o recomandată prin poștă? Țin să menționez că nu aștept scrisori de la nimeni, nu conduc deci nu vad de ce aș avea o amendă. E ceva grav?

2
Răspunde Raportează
Fjordneddey
în 11 Februarie 2024 | Fjordneddey întreabă:

De unde cumpara baietii aia din reclame pe Tik Tok lanturi "cu diamante" la 100 lei? Cum fac ei profit?

3
Răspunde Raportează
Anonymus20201988
în 11 Februarie 2024 | Anonymus20201988 întreabă:

Am firma imobiliare doresc sa vând un apartament cu 100k euro [exemplu] ca si firma ce taxe mai platesti la notariat la stat și din 100k cu cât bani as mai rămâne ca idee...

3
Răspunde Raportează
Ibdieb
în 11 Februarie 2024 | Ibdieb întreabă:

Buna, am o problema, cineva care n- are cont bancar adica card, a vrut sa- mi trimita banii la aparatele alea, dar cineva de acolo i- a spus ca trebuie sa faca o fisa de la banca indiferent ca are ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
micata129273g3geuwjw
în 11 Februarie 2024 | micata129273g3geuwjw întreabă:

Buna ziua, as dori sa lucrez la reinert, o fabrica de mezeluri. Am 17 ani intrebarea mea as putea sa lucrez asa? Mai am destul pana la 18 ani. Chiar am nevoie de un job si cei care au lucrat acolo cum...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
alex0ny
în 11 Februarie 2024 | alex0ny întreabă:

Hello, Am luat decizia ("neinspirata" de altfel) de a face o comanda prin magazinul eMag pentru o suma mai generoasă >10000 RON și am ales soluția de finanțare in rate de la TBI. După ce am făcut...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Rquw
în 11 Februarie 2024 | Rquw întreabă:

Salut! Am facut recent o cerere de transfer liceal la inspectorat ca nu ma pot adapta la liceul la care sunt in prezent din cauza colegilor si a transportului, daca inspectoratul imi aproba transferul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonimulll22352
în 10 Februarie 2024 | Anonimulll22352 întreabă:

Știe cineva daca pot transfera bani de pe paysafecard pe PayPal și cum? Mulțumesc!

3
Răspunde Raportează
Anonymus20201988
în 10 Februarie 2024 | Anonymus20201988 întreabă:

Dacă ai firma poti vinde o casa la negru sau ești obligat sa vinzi pe numele firmei sa aiba statul ce luat din bani?

10
Răspunde Raportează
Teodor321111111111
în 10 Februarie 2024 | Teodor321111111111 întreabă:

Buna ziua.as vrea sa fac un imprumut la banca.dar as vrea pe cineva care sa ma reprezinte sa stie sa puna intrebarile corespunzatoare.un om cu studii.prezentabil care stie ce vorbeste. unde pot sa gasesc...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Uvhcbf778
în 10 Februarie 2024 | Uvhcbf778 întreabă:

Vreau sa stiu daca ma duc la facultatea de arhitectura din Bucuresti, care este de 6 ani, dupa terminarea a 2 ani ma pot angaja in domeniu?

2
Răspunde Raportează
Tputpu35
în 10 Februarie 2024 | Tputpu35 întreabă:

As vrea sa stiu de ce anume se tine cont in momentul in care se face un pariu la fotbal Spre exemplu, cea mai simpla strategie este de a tine cont de clasamentul echipelor Mai sunt si alte chestii...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
200000000
în 10 Februarie 2024 | 200000000 întreabă:

Ba am și eu o întrebare de curiozitate mai mult sincer doar ca această întrebare pe care eu o pun este pentru fetele și băieți care are mami și tati cu banii mulți căcălău doar ca această ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Dangusman
în 10 Februarie 2024 | Dangusman întreabă:

Salut, am o problema cu chiriași mei, au plecat dar nu m au anunțat cu 30 de zile înainte, ce e drept au lăsat curățenie și chiria plătită, mai aveau de plătit întreținerea și un robinet...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
CosteaAndrey
în 10 Februarie 2024 | CosteaAndrey întreabă:

Bună ziua am o întrebare, sunt în Olanda și lucrez cu contrat cu.firma olandeză și momentan am ceva probleme de sănătate și doctorul mi- a spus sa stau acasă sa nu mai fac eforturi. ca o sa ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Beatricemaria2005
în 10 Februarie 2024 | Beatricemaria2005 întreabă:

Dacă am dat la secretariatul liceului o cerere pentru alocație luna trecută (ianuarie), primesc luna asta (februarie )banii sau peste o lună și îi primesc pe toți odată? Este 9 februarie și nu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Tzakalie
în 9 Februarie 2024 | Tzakalie întreabă:

Stiti cumva dacă se poate șterge istoricul tranzacțiilor de pe bt pay? Sau măcar o singura achiziție

3
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 9 Februarie 2024 | Anonimul151 întreabă:

La accesarea fondurilor europene nerambursabile pentru tineri ( presupun că încă se dau ), care se pot accesa între 18 și 29 ani... Și dacă nu ma înșel se dau aproximativ 25.000 euro... Pentru...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Thcckktdcbb
în 9 Februarie 2024 | Thcckktdcbb întreabă:

Salut TPU știe cineva unde pot găsi pe cineva care sa facă o prezentare PowerPoint sau world?

5
Răspunde Raportează
Pop_Ionel_1970
în 9 Februarie 2024 | Pop_Ionel_1970 întreabă:

Dacă vînd cum primesc bani

4
Răspunde Raportează
Anonimulantisocial17
în 9 Februarie 2024 | Anonimulantisocial17 întreabă:

Pentru cei care ati lucrat in strainatate si v- ati intors in romani acum vi se pare sa lucrati pe salariul de Romania? Mai aveti vreo motivatie sa megreti la munca cand stiti ca ati avut salariu mare ...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Anonimulantisocial17
în 9 Februarie 2024 | Anonimulantisocial17 întreabă:

Pentru cei care ati lucrat in trainatate si v- ati intors in romaniacum vi se pare sa lucrati pe salariul de Romania mai aveti vreo motivatie sa megreti la munca cand stiti ca ati avut salariu mare in ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Xerol
în 9 Februarie 2024 | Xerol întreabă:

Salut, pot lucra doua joburi in acelasi timp? Ceva gen sa lucrez la superbet cu un program( 12 ore pe zi, doua zile dupa doua zile libere) si in alea doua zile libere sa lucrez in alta parte

5
Răspunde Raportează
Mmaannuu11
în 8 Februarie 2024 | Mmaannuu11 întreabă:

Buna TPU! Nu prea inteleg in legatura cu dropshipping- ul de pe shopify. Adica am inteles ca, cu shopify iti faci acel site dar nu am inteles faza cu Oberlo. Imi pun produsele de pe aliexpress de exemplu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonimabufnita
în 8 Februarie 2024 | Anonimabufnita întreabă:

Buna! As dori sa stiu daca trebuie sa platesc ceva la Instagram daca vand sau pun ceva la vanzare... Am citit pe mai multe site- uri dar nu am prea inteles si as dori daca se poate putin ajutor. Va...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MogaMariusVasile
în 8 Februarie 2024 | MogaMariusVasile întreabă:

Cum mă pot conecta la PayPal cu noul nr te tel?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Februarie 2024 |

As vrea sa ii fac un cadou cuiva dar gen as vrea si sa ii aflu IBAN-ul dar nu stiu cum sa fac fara să-și dea seama

5
Răspunde Raportează
Lazin_Katy_1957
în 8 Februarie 2024 | Lazin_Katy_1957 întreabă:

Buna,vreau sa trec pensia pe cardul fiicei mele, stiti cumva daca se poate? Multumesc

3
Răspunde Raportează
ocTAVIan212112
în 8 Februarie 2024 | ocTAVIan212112 întreabă:

Salut. Oare se poate sa primesc salariul pe revolut neavând alt card bancar?

5
Răspunde Raportează
Rony2024
în 8 Februarie 2024 | Rony2024 întreabă:

Cat înseamnă 29.638 lei (in lei vechi)?

2
Răspunde Raportează
AvramIosif
în 8 Februarie 2024 | AvramIosif întreabă:

Am trimis de pe card sparkasse 600 euro pe card de Transilvania în Euro vinerea trecută și azi e miercuri și nu s-au trimis, nici nu au venit înapoi la mine pe card, oare mai durează?

1
Răspunde Raportează
Rainner
în 7 Februarie 2024 | Rainner întreabă:

Va sălut! Pot face un împrumut dacă n-am venituri la Anaf? Bineînteles, eu am venituri și chiar sunt ok, doar că nu lucrez cu contract de muncă sau ceva de genul ăsta.

19
Răspunde Raportează
alex230795
în 7 Februarie 2024 | alex230795 întreabă:

Salut! Cum sa fac bani pe telefon?

2
Răspunde Raportează
Tzakalie
în 7 Februarie 2024 | Tzakalie întreabă:

De curiozitate. Eu am un card bt pay (acela de 14- 18 ani), intrebarea mea e, atunci când fac o achiziție ii trimite mesaj direct pe tel ca am efectuat o plata sau ii arata abia după ce întra în...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
IliutaDMarian
în 7 Februarie 2024 | IliutaDMarian întreabă:

Ce înseamnă cont bancar nedebitat?

1
Răspunde Raportează
Andeeeys
în 7 Februarie 2024 | Andeeeys întreabă:

Salut! Vreau sa accesez niște fonduri europene pentru o afacere, cu cine pot lua legatura în asa fel încât sa-mi prezint ideea și etc?

3
Răspunde Raportează
Justmeale2345
în 7 Februarie 2024 | Justmeale2345 întreabă:

Buna TPU! Anul trecut am fost la Massif ca voluntar, dar stiu ca au facut si angajari pentru persoanele de peste 18 ani. Anul asta am 18 si as vrea sa ma angajez, dar ma interesa salariul care ar fi....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ghiordi
în 7 Februarie 2024 | Ghiordi întreabă:

Am un cont la LeuPay in euro, cum as putea sa il inchid? Contul a fost deschis de o firma unde am fost plecat pe numele meu pentru a mi se vira banii de salariu

3
Răspunde Raportează
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • IonelFlorianUrzica
    trimisă acum 15 ore

IonelFlorianUrzica întreabă:

Deci am dat vreo 2000 de lei doamnei Claudia, cea care a creat canalul în care explica mai multe ritualuri printre care și un ritual de despărțire! Credeți că se va rezolva ceva? Amicul meu a spus...? (mai mult)
    26 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 23 ore

9PM întreabă:

De ce fetele cu anxietate sunt așa de traumatizate și speriate de bombe? Și complet resemnate? Și aici am cunoscut câteva și nu au tupeu nici la telefon sa răspundă și nu au anxietate de aia gravă...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • MrEggHead7
    trimisă acum 19 ore

MrEggHead7 întreabă:

Bună, sunt student în anul 1 la licență. Azi am fost la medicul de familie pentru o trimitere, însă am aflat că nu- s trecut în baza de date drept asigurat. Medicul mi- a zis să merg la casa...? (mai mult)
    8 răspunsuri
  • anonim_4396
    trimisă acum 15 ore

anonim_4396 întreabă:

Cat timp din vacanta de vara a copiilor credeti ca un parinte neimplicat SI cu trecut violent ar trebui sa primeasca prin judecata? Ma intereseaza o cantitate de timp, nu neaparat in sens juridic, ci...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.805
  • Întrebări: 3.953.259
  • Răspunsuri: 17.654.712
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 54 minute
Ce zici de un quiz?
Minunile lumii moderne

Minunile lumii moderne

Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!

Start quiz
Categorii
  • 652.026 Adolescenţi
  • 55.575 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.817 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.064 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.153 Conversaţii