TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
AlbertTEST
în 10 Decembrie 2023 | AlbertTEST întreabă:

"Salut! Dacă călătoresc în întreaga lume și obțin venituri din tranzacții cu criptomonede, cum ar trebui să declar aceste venituri atunci când nu sunt în România și mă aflu într- o altă...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
NistorIustinaRamona
în 10 Decembrie 2023 | NistorIustinaRamona întreabă:

Buna ziua, mă poate informa cineva daca am platit pe un site cu cardul bt și după mi se spune că îmi ia în fiecare lună o anumită sumă, se poate să îmi ia automat fara sa îmi dau acceptul?

2
Răspunde Raportează
Faranume1929
în 10 Decembrie 2023 | Faranume1929 întreabă:

Buna! Care este suma maxima, ca persoana fizica, pe care pot sa o incasez in contul personal de la banca?

5
Răspunde Raportează
MihaiCulita
în 10 Decembrie 2023 | MihaiCulita întreabă:

Bună! STIE CINEVA DE CE PE REVOLUT DE CE NU MAI PRIMESC RECOMPENSELE DACA RAPSUND LA INTREBARI? Am primit banii pana acum 5 zile când am răspuns dar acum facă o fac nu mai primesc nimic Știe cineva...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
TOROSKAI15
în 10 Decembrie 2023 | TOROSKAI15 întreabă:

Cum as putea sa- mi recuperez și eu contul de revolut ca- mi spune ca nu e numărul asociat contului. Eu am același nr de telefon si mi- a fost furat contul. Cred ca mi- au schimbat numărul de cont....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
alexandra7199271
în 9 Decembrie 2023 | alexandra7199271 întreabă:

Shein lucrează de sărbători?

4
Răspunde Raportează
1mp3r4t0r3
în 9 Decembrie 2023 | 1mp3r4t0r3 întreabă:

Salutare TPU! Sunt angajat de 3 ani in invatamantul de stat si pana acum 3 luni am fost angajat pe un post provizoriu. In luna mai sau iunie, am primit pe cardul de vacanta sodexo doar 1000 de lei din...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ArhireFanel
în 9 Decembrie 2023 | ArhireFanel întreabă:

Cum pot debloca un cont PayPal dacă nu mai am același număr de telefon.

1
Răspunde Raportează
Lucaaragiale23
în 9 Decembrie 2023 | Lucaaragiale23 întreabă:

Am avut un cont de PayPal permanent limitat au trecut cele 180 de zile am primit email că fondurile sunt disponibile de transfer ieri, ideea daca am un timp anume sa transfer fondurile pe card/banca ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
NexoIonut
în 9 Decembrie 2023 | NexoIonut întreabă:

Bună seara, am o întrebare am un anunț în așteptare pe public24 și este weekend oare îl vor accepta moderatorii sâmbătă sau duminică sau trebuie să aștept până luni?

4
Răspunde Raportează
Lucaaragiale23
în 8 Decembrie 2023 | Lucaaragiale23 întreabă:

"tranzactia a fost trimisa spre autorizare nu sunteti autorizat sa efectuaţi operaţiunea" Ce înseamnă? E vorba de transfer bancar OTP Bank,

3
Răspunde Raportează
jonthan
în 8 Decembrie 2023 | jonthan întreabă:

Salut, Im poate spune cineva ce seamna transferuri și sume blocate? Pe cont bancară

2
Răspunde Raportează
nony35
în 7 Decembrie 2023 | nony35 întreabă:

Buna, as avea si eu un mic depozit de 5000 lei, cum as putea sa ii inmultesc? Locuiesc la oras nu la tara.Va multumesc frumos

6
Răspunde Raportează
Andraxandra12345
în 7 Decembrie 2023 | Andraxandra12345 întreabă:

Bună grup, stiti cu cât se plătesc 12 zile de concediu la lichidare? Am avut dreptul la concediul iar eu nu mi- am luat. Acum mi- a expirat contractul și vreau sa știu cu cât se plătesc cele ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Lucaaragiale23
în 7 Decembrie 2023 | Lucaaragiale23 întreabă:

Salut. Am de primit niste bani de la un prieten și el are posibilitatea de a- i trimite doar prin IBAN și eu nu am. Am câteva întrebări 1. Ce este IBAN- ul? 2. Cum funcționează? 3. Din IBAN...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
fliropf
în 7 Decembrie 2023 | fliropf întreabă:

Bună! În legătură cu eduboom, știți cumva dacă după plata primei luni, sunt obligată să continui să plătesc altele 11? Scrie că e vorba de un contract de 12 luni și nu prea mi- aș dori...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Decembrie 2023 |

Bună. Acum cateva săptămâni mi- am gasit o chirie in urma unui anunț postat pe Facebook de către o fata care își cauta colega de apartament. Mi- a cerut copie după buletin și garanția pentru...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Alky39
în 7 Decembrie 2023 | Alky39 întreabă:

În cât timp intra soldul în urma unui transfer de la BT la BRD?

7
Răspunde Raportează
pachetel77
în 7 Decembrie 2023 | pachetel77 întreabă:

Va salut TPU! De ceva timp ma macina gandul sa incep o afacere, ce se ocupa cu inchirieri pentru ATV- uri. As vrea sa stiu daca pot sa cumpar o firma gata facuta cu alt scop de lucru, cu niste cifre ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
golban1997
în 6 Decembrie 2023 | golban1997 întreabă:

Bună seara! As dori sa știu cât durează un transfer de pe bt 24 intr-un cont

5
Răspunde Raportează
Bosznic
în 6 Decembrie 2023 | Bosznic întreabă:

Salut, ce se poate întâmpla dacă vand articole pirotehnice de clasa I Fără autorizație?

5
Răspunde Raportează
pisicaextraterestrav2
în 6 Decembrie 2023 | pisicaextraterestrav2 întreabă:

Buna! Am 15 ani si habar n- am ce se va intampla la facultate. Se tot vorbeste inca pe acum despre bac. Si cica trebuie sa invatam. Meanwhile, niciun coleg de al meu nu e interesat de nimic. Clasa e atat...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Andreea123i
în 6 Decembrie 2023 | Andreea123i întreabă:

Buna, ma ajutati si pe mine cu un raspuns? Fundaa! Cum poti afla ce salariu ai ca asistent medical intr- un spital de stat? Adica îti zice la un interviu? Sau cum afli? Stiu doar ca dai o proba de scris...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 6 Decembrie 2023 | SingleForOne întreabă:

Știe cineva la ce stadiu se află RON digital (leul digital), CBDC, în România? Pe site- ul oficial, cbdctracker.org, nu arată informații despre România. Cunoaște altcineva un site oficial?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Monkeydluffy033
în 6 Decembrie 2023 | Monkeydluffy033 întreabă:

Salut, cei care lucrati pe net cat se castiga?

12
Răspunde Raportează
CristiV96
în 6 Decembrie 2023 | CristiV96 întreabă:

Salut, știți cumva daca fac un împrumut de la IFN uri, TBI mai exact, se poate după ce îmi achit creditul, vreau sa iau 2.000 de lei pentru ceva, pot sa facă sa- mi păstreze datele sa- mi facă...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
croissant
în 6 Decembrie 2023 | croissant întreabă:

In cat timp ajunge transferul bancar de la ing in bt?

6
Răspunde Raportează
danitudosatuddan
în 5 Decembrie 2023 | danitudosatuddan întreabă:

Salut! Am facturile la firma toate listate A4 si as dori sa stiu daca le as scana ch iPhoneul si transforma in PDF si sa le incarc intr- un soft sa mi genereze automat NIR sa nu mai stau eu sa completez?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
XCatalinX
în 5 Decembrie 2023 | XCatalinX întreabă:

Bună seara, aș avea o întrebare, eu schimb un imobil cu altul, am fost la notar am dus hârtiile necesare și ne- a programat pe ziua de vineri la semnat, eu când trebuie să plătesc taxa de transcriere?...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Fosila133
Întrebare recomandată în 5 Decembrie 2023 | Fosila133 întreabă:

Care este articolul de lege prin care institutiile publice, in special facultatile de stat, sunt obligate sa deconteze banii de transport, bursele de merit catre orice tip de banca? Spre exemplu la ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 5 Decembrie 2023 | Anonimul151 întreabă:

Dacă de ex, am 2 mașini, am o firma, și colaborez cu bolt... Pe o mașină fac bolt eu..., iar pe una angajez un șofer. Ar merge o "afacere" de genul asta nu? Și pe lângă să fac și altceva...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MihaiChirac
în 5 Decembrie 2023 | MihaiChirac întreabă:

Stie cineva cum transfer banii din paypal pe paysafe?

1
Răspunde Raportează
Toni1p000
în 5 Decembrie 2023 | Toni1p000 întreabă:

Salut. Am făcut 15 lei din chestionarele de pe revolut eu acum vreau sa ii transfer pe cardul de banca transilvania. Cum fac?

3
Răspunde Raportează
Bdbbsbsbsb
în 5 Decembrie 2023 | Bdbbsbsbsb întreabă:

Buna! Mi- am facut si eu un piercing in buric si am auzit ca crema de galbenele este buna, dar tot ce am gasit ce conține galbenele este o crema cicatrizin cu extracte de tătăneasă, sunătoare, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
1mp3r4t0r3
în 5 Decembrie 2023 | 1mp3r4t0r3 întreabă:

Salutare TPU! Sunt angajat de 3 ani in invatamantul de stat si pana acum 3 luni am fost angajat pe un post provizoriu. In luna mai sau iunie, am primit pe cardul de vacanta sodexo doar 1000 de lei din...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Condrache_Marian_1989
în 5 Decembrie 2023 | Condrache_Marian_1989 întreabă:

Salut, mi s- a luat de pe card suma de 24 lei si la comerciant scrie 5815 digital media books movies music. Poate a mai patit cineva asa, e prima data cand patesc dar nu inteleg de unde ca nu am facut...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Robb19
în 5 Decembrie 2023 | Robb19 întreabă:

Salut. Vin și eu cu următoarea problema, am un overdraft descoperire de cont la CEC și în momentul de fata sunt în medical și urmează sa se restructureze posturile la mine la servici. Întrebarea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
alexandra7199271
în 4 Decembrie 2023 | alexandra7199271 întreabă:

Bună, pot să-mi fac card on-line? Am 17 ani aproape 18 dar să folosesc buletinul părinților …?

7
Răspunde Raportează
ratatcurios4226
în 4 Decembrie 2023 | ratatcurios4226 întreabă:

Salut, daca cineva mi- a trimis bani din strainatate, persoana respectiva avand card la o banca oarecare si eu avand revolut, dar i- am dat IBAN ul de Romania in loc de cel international, mai ajung...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Cosminvasi1991
în 4 Decembrie 2023 | Cosminvasi1991 întreabă:

Salutari, ma gandesc sa deschid un magazin cu haine second. Intrebarea mea este de unde as putea cumpara marfa? Multumesc mult.

4
Răspunde Raportează
painecuzahar
în 3 Decembrie 2023 | painecuzahar întreabă:

Ce o sa se intample acum cu Profi daca a fost cumparat de Mega Image? O sa fie inlocuit Profi cu Mega?

6
Răspunde Raportează
Fitnesero12
în 3 Decembrie 2023 | Fitnesero12 întreabă:

Am castigat la lotto noroc daca am nimerit 3 numere aleatorii pe bilet, adica unul la sfarsit altul la inceput?

6
Răspunde Raportează
StefanPfa
în 3 Decembrie 2023 | StefanPfa întreabă:

Bună ziua, aveam pe cont 69 de lei, am făcut o plata de 26 lei, am rămas cu 43 de lei. Dimineața m- am trezit cu 9 lei după are am rămas cu 0 lei și nu apare pe tranzacții, am card brd. Vreau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonimus24265
în 3 Decembrie 2023 | Anonimus24265 întreabă:

Salutare, as vrea sa imi iau un s23 ultra in rate eMAG, nu sunt angajat, lucrez part time la bolt food, ce acte mi-ar trebui sa pot sa iau telefonul in rate si cum pot sa iau in rate eMAG?

4
Răspunde Raportează
benybiro112
în 2 Decembrie 2023 | benybiro112 întreabă:

Salut TPU! Dau funda promit! Unde pot depunde bani in Olanda sau Belgia daca am card mastercard din Austria? Am incercat si nu merge oriunde

2
Răspunde Raportează
oanarus997
în 1 Decembrie 2023 | oanarus997 întreabă:

Ce salariu trebuie sa aiba o persoana ca sa obtina de la banca un credit intre 150.000 si 200.000 euro? Cat la suta poate reprezenta rata creditului ipotecar din salariul lunar?

8
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 1 Decembrie 2023 | Anonimul151 întreabă:

Ce afaceri ar mai merge in "ziua de azi"? Ce domenii nu vor "cădea" și vor continua sa fie profitabile? Dar în domeniul producției Ce ar merge? Ce s- ar putea produce astfel încât sa fie...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
msesur
în 1 Decembrie 2023 | msesur întreabă:

Care credeați că e cea mai bună profesie?

5
Răspunde Raportează
Celdrept
în 30 Noiembrie 2023 | Celdrept întreabă:

La toate MoneyGram îți da când scoți euro 4.87 lei? Am unul în zona și îmi dă la 4.87 lei, vad că euro e 4.95-4.96 lei. Acord funda

8
Răspunde Raportează
AnnaEM
în 30 Noiembrie 2023 | AnnaEM întreabă:

Bună seara! Din ce știu responsabile pentru încasarea la termen și în condiții optime a pensiilor sunt primăriile de sector și municipale, pensii care au o perioadă de primire exactă în fiecare...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • emilianaliminita1234567
    trimisă pe 18 Ianuarie

emilianaliminita1234567 întreabă:

Ce imi trebuie sa devin school counsellor in UK dar peste cativa ani sa am si cabinet propriu. Vreau sa fac facultatea si sa raman acolo. Nu ma voi duce intr- un oras giganitc precum Londra dar nici in...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • Bogd?nel119
    trimisă pe 18 Ianuarie

Bogd?nel119 întreabă:

Salut! Acum o săptămână și ceva, pe trotinetă, am fost oprit de politie că vezi domne' am făcut stânga pe linia continuă(mai erau 2 metri până se întrerupea) și că n- am acordat prioritate...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • stiflers41
    trimisă acum 17 ore

stiflers41 întreabă:

Am probleme de performanta in pubg pe steam Stuttering, bottleneck ( se mai blocheaza imaginea din cand in cand pentru fractiune de secunda) Detin: Intel i5 14400 F Nvidia rtx 5060 Motherboard:...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • DnIon
    trimisă pe 18 Ianuarie

DnIon întreabă:

Cind o sa intre moldova in europa ce parere aveti?
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.032
  • Întrebări: 3.955.333
  • Răspunsuri: 17.671.523
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 46 minute
Ce zici de un quiz?
Supernatural

Supernatural

Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!

Start quiz
Categorii
  • 652.125 Adolescenţi
  • 55.638 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.907 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.142 Carieră
  • 20.376 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.473 Conversaţii