TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
Girly97
în 29 Iunie 2023 | Girly97 întreabă:

Bună! Am pe cineva care are cont la Raiffeisen Bank și aș dori să știu dacă este posibil să primească notificări push sau prin SMS când primește bani sau când face plăți cu cardul....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
bogdanaurel59
în 29 Iunie 2023 | bogdanaurel59 întreabă:

Salut TPU, azi la 4 dimineața am primit o notificare cum că mi- au facturat abonamentul ieri pe 28 iunie dar eu nu am făcut absolut nimic. Bine eu am cont de vimeo dar nu mi- am făcut nici un fel ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AltuAnonim
în 29 Iunie 2023 | AltuAnonim întreabă:

Bună seara colegi. Am nevoie urgentă de ajutor. Hai să explic pe scurt să ne înțelegem cum trebuie. Am un credit la BRD (sold ~17000 RON) și 4 credite la 4 IFN- uri (Viva Credit, Hora Credit,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Iunie 2023 |

Salut, cam cat as putea castiga daca mi- as monetiza un joc prin Google AdMob? Adica sa zicem ca am un joc cu 100, 000 descarcari si din aia 100, 000 care au descarcat jocul, se joaca aproape in...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
alexguse789
în 29 Iunie 2023 | alexguse789 întreabă:

Salutare TPU! As vrea sa investesc 1000 de lei in pilexcoin pareri?

2
Răspunde Raportează
Ovidtr
în 29 Iunie 2023 | Ovidtr întreabă:

Globallfinance.com niste escroci care m- au pacalit, m- au pus sa investesc in cripto iar acum nu mai pot recupera nici macar banii pe care i- am bagat. Nu este o suma asa mare, insa este pacat sa ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Deooo
în 29 Iunie 2023 | Deooo întreabă:

Salut, daca am venituri din activitati independente, iar banii intra pe paypal si dupa îi transfer pe revolut, se poate sesiza anaful? Vreau mai multe detalii va rog!

7
Răspunde Raportează
ASMA14
în 29 Iunie 2023 | ASMA14 întreabă:

Salutare, are cineva idee cum sunt salariile la p&g, ca operator productie? Intentionez sa ma angajez acolo dar salariile nu se spun, sunt confidentiale.Si nu stiu daca merita sa plec de la locul meu ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
itachiuchihax
în 29 Iunie 2023 | itachiuchihax întreabă:

Hey! Am 18 ani și trec a 12a. Vreau sa lucrez pe durata vacanței la Carturesti. Ma primesc dacă nu pot lucra pe termen lung?

4
Răspunde Raportează
patrikuts2
în 28 Iunie 2023 | patrikuts2 întreabă:

De la ce varsta ma pot angaja? De ex ca lucrator la un supermarket sau casier

1
Răspunde Raportează
Alex10535
în 28 Iunie 2023 | Alex10535 întreabă:

Salut! Au bagat la unele bancomate BCR optiunea sa poti retrage numerar in euro. Poti retrage cu cardul atasat contului in euro ca sunt informatii pe net doar pentru retragerea dintr- un cont in lei, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Baddiexoxo344
în 28 Iunie 2023 | Baddiexoxo344 întreabă:

Buna! Mama mea si- a facut un card de cumpărături de la Raiffeisen. Poate achita doar cu cardul fizic sau online. Nu are voie sa scoata bani de pe card. Eu vreau sa imi fac o comanda pe shein cu cardul...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Iunie 2023 |

Salut, am facut un joc in Unity si vreau sa il monetizez! Adica sa pun reclame pe el si sa primesc bani. Dar am 14 ani si nu stiu daca e legal, am gasit Google AdMob, parintii mei sunt de acord cu asta,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ghengbeng18381
în 28 Iunie 2023 | Ghengbeng18381 întreabă:

Salut TPU, ce părere aveți despre Bit GPT definity, am căutat pe net si pana si Țiriac "ar fi vorbti" la tv despre aceasta aplicatie care promite sa te îmbogățească.

8
Răspunde Raportează
LeventeDeac2001
în 28 Iunie 2023 | LeventeDeac2001 întreabă:

Buna seara TPU! Am aplicat la un post de Responsabil Relatii Clienti de la Banca transilvania, postul practic reprezinta suportul tehnic acordat clientilor (call center) din orasul Cluj- Napoca. Urmeaza...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Jinx0752
în 28 Iunie 2023 | Jinx0752 întreabă:

Am comandat un card revolut ca sa folosesc la onlyfans, pot castiga o suma mare din prima?

10
Răspunde Raportează
denisaneagoe
în 28 Iunie 2023 | denisaneagoe întreabă:

Buna! Dupa ce bagi datele pe site-ul operator-flexibil.com, pot face ceva cu ele? Din pacate doar acum am aflat ca este scam

2
Răspunde Raportează
4evergentleman
în 27 Iunie 2023 | 4evergentleman întreabă:

Unde pot găsi colecționari de monede vechi românești? Am pus o gramada de monede cu 100 de lei cu Mihai Viteazul, monede că de altfel am văzut că se vând la preturi astronomice de câteva zeci...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ralucaralucasonia
în 27 Iunie 2023 | Ralucaralucasonia întreabă:

Buna TPU, cat vine 1/4din 2500 de lei?

3
Răspunde Raportează
CostyGeo
în 27 Iunie 2023 | CostyGeo întreabă:

Buna ziua, pot sa stiu de ce google mi-a oprit 200 lei?

3
Răspunde Raportează
Mihai_Sebastian__Wo4H
în 27 Iunie 2023 | Mihai_Sebastian__Wo4H întreabă:

Salut tuturor. Imi poate spune cineva unde gasesc o "Bursã"de unde pot cumpara cantitati mari de flori? Doresc sa evit depozitele

3
Răspunde Raportează
Oyasumi
în 27 Iunie 2023 | Oyasumi întreabă:

Salut, pentru a infiinta un ONG am nevoie de un sediu. O ruda a spus ca e de acord sa- mi dea voie sa trec locuinta sa (el fiind proprietar). Cum pot realiza contractul de inchiriere? Care este procesul?...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
david205e
în 26 Iunie 2023 | david205e întreabă:

Salut, de unde pot scoate banii trimiși prin western union?

4
Răspunde Raportează
LeoIvan14
în 26 Iunie 2023 | LeoIvan14 întreabă:

Buna ziua! Stiti cumva ce ar trebui sa fac pentru a vinde lucruri mai rapid pe olx?

2
Răspunde Raportează
în 26 Iunie 2023 | Ieusntanalfabet întreabă:

Dacă vând un produs pe olx în valoare de 8000 de lei prin fan curier se poate să- mi restituie banii ramburs prin plic, adică sa vina curierul cu ei acasă? Stiu ca se poate dar ma gândesc ca fiind...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Anonim13243546
în 26 Iunie 2023 | Anonim13243546 întreabă:

Bună! Dacă am card la Banca Transilvania și voi lipsi o perioada din țară, în perioada când voi fi plecata voi putea primi bani prin aplicația Bt Pay

5
Răspunde Raportează
marasuciuu0103
în 25 Iunie 2023 | marasuciuu0103 întreabă:

Buna! La vasta de 15 ani pot lucra la Auchan cu acordul părinților?

1
Răspunde Raportează
maphiotul
în 25 Iunie 2023 | maphiotul întreabă:

Salut! O intrebare grea. :) Pot cumva sterge Revtagurile din Revolut si sa pun altele? M-a lasat sa pun doar doua si acum nu ma mai lasă să le modific sau ceva... Mersi

3
Răspunde Raportează
Bstefan1019
în 25 Iunie 2023 | Bstefan1019 întreabă:

Unde aș putea să găsesc o fabrică care să îmi facă mai multe modele de blugi și de bluze pentru o colecția a unui magazin online? (m- ar interesa și un pret dacă știe cineva care a lucrat în...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Marian92821
în 25 Iunie 2023 | Marian92821 întreabă:

Am observat ca acum exista un buton de a retrage banii de pe paysafecard pe card. Daca ati folosit acea optiune puteti sa imi ziceti si mie daca functioneaza corect, in cat timp livreaza banii, o sa ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonim13243546
în 25 Iunie 2023 | Anonim13243546 întreabă:

Bună! Pot primi transferuri prin Bt Pay dacă sunt în vacanta în străinătate?

2
Răspunde Raportează
StefanMarius2190
în 25 Iunie 2023 | StefanMarius2190 întreabă:

Bună. Vreau sa știu ce cod caen îmi trebuie pentru: Site- uri cu abonamente lunare Jocuri(în care poți cumpăra cu bani reali diverse chestii) Jocuri(fără posibilitatea de a cumpăra ceva) Sistem...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Iunie 2023 |

Poti faceun cont bancar comun cu o persoana daca nu esti casatorita cu ea?

7
Răspunde Raportează
maphiotul
în 25 Iunie 2023 | maphiotul întreabă:

Salutare. Stiti careva daca are vreo legatura Allianz Arena din Munchen cu Ion Tiriac? Mersi

5
Răspunde Raportează
în 25 Iunie 2023 | Ieusntanalfabet întreabă:

În cazul în care vând un produs de iar clientul nu este mulțumit de el, poate sa ma dea în judecata pentru înșelăciune?

6
Răspunde Raportează
Lucaaragiale23
în 24 Iunie 2023 | Lucaaragiale23 întreabă:

Care este emailul de contact al celor de la PayPal? Pt o nelămurire sau întrebare ca să vorbesc cu ei.

2
Răspunde Raportează
Lucaaragiale23
în 24 Iunie 2023 | Lucaaragiale23 întreabă:

Salut. Am un cont de PayPal ce mi- a fost limitat permanent pentru 180 de zile, in contul ăla aveam și încă am 180€. Cum pot sa fac rost de acei bani? Pot sa ii trimit cumva pe alt cont PayPal...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
marar6ar
în 24 Iunie 2023 | marar6ar întreabă:

Salut! Am 11 ani aproape fac 12 și vreau să strâng bani pentru niște converse. Îmi trebuie cam 380 lei și nu am nici un ban. Părinții mei nu vor să- mi cumpere. Am nevoie de ceva rapid și eficient....? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
filipin
în 23 Iunie 2023 | filipin întreabă:

Salutare, doresc sa- mi deschid un PFA dar cunostintele mele in acest domeniu sunt nule. Am rugamintea sa ma indrumati catre cea mai buna firma de pe piata care detine un portal online si totodata face...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
filipin
în 23 Iunie 2023 | filipin întreabă:

Salutare. Doresc sa- mi infintez un PFA iar cunostintele mele in acest domeniu sunt nule. Din intamplare am dat de cei de la SOLO.ro si as vrea sa stiu daca sunt seriosi, fac ce zic si totodata daca merita...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
R?zvanSTO
în 23 Iunie 2023 | R?zvanSTO întreabă:

Salutari! Pot primi salariu pe revolut din Suedia? Am trimis ibanul cu LT, cel de sek, international, mi s spus cineva totusi ca e ok doar daca angajatorul e dispus sa trimita banii in contul de Lituania,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Emyyyyyyyyyyyu
în 23 Iunie 2023 | Emyyyyyyyyyyyu întreabă:

Salut.Ma pot angaja la glovo daca am 15 ani și am acordul parintilor? Daca da, cum as putea sa ii contactez?

2
Răspunde Raportează
Florian80
în 23 Iunie 2023 | Florian80 întreabă:

Buna, Am o garsoniera si cumpararorul vrea sa o ia prin credit bancar. Ce presupune asta din partea mea? Am ceva obligatii in plus decat in cazul ca il lua cu bani cash? Ms

12
Răspunde Raportează
Mihay2023
în 23 Iunie 2023 | Mihay2023 întreabă:

A mai facut cineva infiintare de PFA cu tot cu contabilitate inclusa pe platforme online? Este in regula? Am gasit cateva site-uri pe net, ideea e sa nu fie vreo teapa sau sa ai probleme cu Anaf.

1
Răspunde Raportează
Teodora11
în 23 Iunie 2023 | Teodora11 întreabă:

Bună seara. La ce bancă recomandați să-mi deschid card în 2023? (Vreau motive, avantaje, pro-uri și contra)

7
Răspunde Raportează
Bianca1234566
în 22 Iunie 2023 | Bianca1234566 întreabă:

Bună, a lucrat cineva la magazinele din mall URI? In special H&M, imi poate spune cineva cum e?

5
Răspunde Raportează
Dehe_Cristi_1994
în 22 Iunie 2023 | Dehe_Cristi_1994 întreabă:

Bună ziua, am alimentat mașina firmei cu 50 e și am luat și un suc pe bonul respectiv, oare dacă merg cu bonul înapoi poate sa-mi facă bon separat?

1
Răspunde Raportează
AndreiN120
în 22 Iunie 2023 | AndreiN120 întreabă:

Salut, buna seara. Am o intrebare, care e cel mai folosit portofel de bitcoin in care poti plati totul in bitcoin? Am wallet crypto doar ca daca dau reinstall la aplicatie si bag o suma de bani si...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Condrache_Marian_1989
în 21 Iunie 2023 | Condrache_Marian_1989 întreabă:

Salut, eu am cont la Banca Transilvania de mult ani, cam 7 ani aprox si din iarna am deschis si cont neo bt pe acelasi card pentru a putea sa primesc niste bani de la o ruda din afara plus ca mai aveam...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alex1289
în 21 Iunie 2023 | Alex1289 întreabă:

Exista vreo aplicatie pe PC de la Revolut, ori numai pe telefoane merge?

1
Răspunde Raportează
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • AnneM123
    trimisă acum 21 ore

AnneM123 întreabă:

Ajung la disperare, vad atatea fete care isi opereaza nasul desi nu au o problema mare, de unde au oamenii astia atatia bani, iar pentru mine care e ceva ce m ar aduce inapoi pe pamant, ca momentan...? (mai mult)
    33 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 17 ore

9PM întreabă:

Buna Va mari din nou taxele,, alimentele TVA -ul din octombrie ne-a Bolojan? De ce lumea nu iese in strada? De ce lumea nu reacționează? Ce așteptăm?
    32 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 17 ore

tonyc7 întreabă:

Cum e posibil ca din ce in ce mai multe fete de liceu, care nu au implinit inca 18 ani, sa accepte relatii cu profesori de- ai lor sau cu alti barbati mult mai in varsta decat ele, trecuti de 35- 40...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • DoctoruRed
    trimisă pe 19 Septembrie

DoctoruRed întreabă:

Salutare, am un baiat de un an si 6 luni cu fosta concubină nu l- am mai vazut demult pentru că ambii sunt in strainatate ma simt nelinistit in suflet si tocmai ce avusem un vis in care eram pe un camp...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.232
  • Întrebări: 3.951.106
  • Răspunsuri: 17.640.090
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 41 minute
Ce zici de un quiz?
Caini de rasa

Caini de rasa

Cat de bine cunosti rasele de caini?

Start quiz
Categorii