TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
djbawaikdgbad
în 9 Ianuarie 2023 | djbawaikdgbad întreabă:

Buna! Știți cum sa fac bani din Instagram? Pentru că vreau sa învăț cum sa fac bani din platforma asta cum fac altii

6
Răspunde Raportează
prapaditu
în 9 Ianuarie 2023 | prapaditu întreabă:

Se ocupa careva cu asocierea cu Amazon prin a vinde produse? Dacă da, va rog frumos ma puteți ajuta și pe mine?

3
Răspunde Raportează
Cata17200109
în 9 Ianuarie 2023 | Cata17200109 întreabă:

Salutari, as vrea sa deschid un magazin de ghete pentru constructii si uitandu- ma de niste modele am dat de site- ul caterpillar Romania unde au ghete de care as dori si eu sa vand, ei din cate am vazut...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ioanaligia
în 9 Ianuarie 2023 | Ioanaligia întreabă:

Dacă îmi expira cardul (BT) pot plăti încă cu telefonul și sa primesc bani? Sau trebuie sa îl reînnoiesc?

7
Răspunde Raportează
IoanEdyEduard
în 9 Ianuarie 2023 | IoanEdyEduard întreabă:

Unde pot da monezile de 50 bani cu regele regina și tancul?

3
Răspunde Raportează
Ioanaligia
în 8 Ianuarie 2023 | Ioanaligia întreabă:

Dacă îmi expira cardul (BT) pot plăti încă cu telefonul și sa primesc bani? Sau ar trebui sa îl reînnoiesc cardul?

5
Răspunde Raportează
RealKing01
în 8 Ianuarie 2023 | RealKing01 întreabă:

Am gasit o aplicatie WowTube si am castigat 30.000 de monezi cu care acum astept sa-mi intre in cont 3000 de euro, ați incercat aplicația? Intră banii in cont Paypal și fără card?

3
Răspunde Raportează
FlaviusJinxHell
în 8 Ianuarie 2023 | FlaviusJinxHell întreabă:

Am cumpărat pe,, SELL" GBPUSD de 112€ și a scăzut cu -60% prețul, merita să aștept sau o să se ducă în -100%?

1
Răspunde Raportează
DanaEllipse
în 8 Ianuarie 2023 | DanaEllipse întreabă:

Buna ziua, Daca am popripe pe conturile personale si imi fac firma, poprirea se extinde pe contul de firma?

3
Răspunde Raportează
eusuntbaiatuldiz
în 8 Ianuarie 2023 | eusuntbaiatuldiz întreabă:

Merita să investești în lingouri de platina?

6
Răspunde Raportează
cherokeedoo
în 8 Ianuarie 2023 | cherokeedoo întreabă:

Salut! Am niste intrebari financiare: 1. Ce fac romanii cu bani pe care îi castiga? 2. Ce joburi poti face de la 14 ani? Poti lucra la timp partial la un magazin de exemplu? 3. Cat e salariul...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Alexandruerics
în 8 Ianuarie 2023 | Alexandruerics întreabă:

Ce joburi sunt in Constanta pentru persoanele de 15 ani?

4
Răspunde Raportează
Bogdan7172772
în 7 Ianuarie 2023 | Bogdan7172772 întreabă:

Dacă am făcut o rata online la icredex și mi-au trimis contractul pe email și eu nu mai am acces la el cum stiu când sa o plătesc și cum?

2
Răspunde Raportează
Lorenahhhhaggg
în 7 Ianuarie 2023 | Lorenahhhhaggg întreabă:

Ce înseamnă "capitalul fix al firmei"?

4
Răspunde Raportează
king5151
în 7 Ianuarie 2023 | king5151 întreabă:

Vreau sa bag bani pe paypal sa ii transfer pe card, trebuie sa bag iban-ul contului bancar, nu? Si cam cat dureaza transferul

1
Răspunde Raportează
Barboni_Cristian_
în 7 Ianuarie 2023 | Barboni_Cristian_ întreabă:

Salutare tuturor, ce părere aveți de Deadalus Online? Am făcut și eu 50 de euro din sondaje șă aș dori să îi revendic! NU SUNT CUMVA HACKERI CARE SĂ ÎȚI FURE DATELE PERSONALE, AVÂND ÎN...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
cristi085
în 7 Ianuarie 2023 | cristi085 întreabă:

Salut, as dori sa încep o afacere cu cafea sa- mi creez propriul brand și totul sa fie online sa deschid un magazin online, unde as putea sa prăjesc cafeaua, la prăjitorii speciale sau trebuie sa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Kaonashii
în 7 Ianuarie 2023 | Kaonashii întreabă:

Credeti ca un om poate muri de foame cat timp nu e un lenes? Sau un boschetar. Un prieten zice ca nu mai sunt locuri de munca, dar mi se pare fals, cred ca tot timpul se angajeaza pe undeva

20
Răspunde Raportează
Crina123987
în 7 Ianuarie 2023 | Crina123987 întreabă:

Buna, sunt disperata in momentul de fata deoarece e vineri seara, iar pana luni, cand se deschid bancile nu mai am liniste. Stateam linistita in pat, cand dintr- o data primesc o notificare precum...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
GabrielaIonela12
în 6 Ianuarie 2023 | GabrielaIonela12 întreabă:

Buna. Ma puteti ajuta cu un loc de munca? Am terminat 12 clase si vreau neapărat sa ma angajez dar nu stiu unde ma primește fara experiență in nimic.

2
Răspunde Raportează
CojocaruMihai
în 6 Ianuarie 2023 | CojocaruMihai întreabă:

Salut, Cine a investit până acum în platforme de investiții? Dacă nu ați investit până acum eu vă recomand "AIAC" pe google AIACusdt.com Cel mai de încredere și de durată pentru cei interesați,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Lucian_Olteanu_2003
în 6 Ianuarie 2023 | Lucian_Olteanu_2003 întreabă:

Buna seara TPU! As dori sa deschid o farmacie veterinara,care ar fi procedurile, costuri cu aproximatie, mentionez fac un curs in vederea obtinerii diplomei de tehnician veterinar.

7
Răspunde Raportează
numesiprenume0
în 6 Ianuarie 2023 | numesiprenume0 întreabă:

Binance sau Rervolut, ori altceva... Ce platforma sa aleg pentru a incepe investitiile in criptomonede si in actiuni? Ce platfoma este mai buna pentru comisioane si pentru siguranta investitiilor? ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
numesiprenume0
în 6 Ianuarie 2023 | numesiprenume0 întreabă:

Pot face bani din misiuni pe Binamce? Cum?

4
Răspunde Raportează
antrebarisiraspunsuri
în 6 Ianuarie 2023 | antrebarisiraspunsuri întreabă:

Stie cineva cam cat castiga un angajat la Winner sau Fortuna? si daca e ok? a fost cineva? multumesc

2
Răspunde Raportează
GabyGby22
în 5 Ianuarie 2023 | GabyGby22 întreabă:

Bună ziua, ma puteți ajuta și pe mine cu un răspuns? Am discutat cu un domn sa facem un schimb prin curier, dansul sa îmi trimită mie un xbox și eu un telefon și eu am pus la curier prin DPD...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Nicoletei15
în 5 Ianuarie 2023 | Nicoletei15 întreabă:

Hey, am și eu o întrebare, știe careva cât câștigă ca medic veterinar? Adică cam cât câștiga un medic care lucrează intr- o farmacie, iar cel care lucrează intr- o fermă de vaci/cai/oi/porci...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
RealKing01
Întrebare recomandată în 5 Ianuarie 2023 | RealKing01 întreabă:

Cum fac bani de acasă online? Știți vreun site secret?

16
Răspunde Raportează
numesiprenume0
în 5 Ianuarie 2023 | numesiprenume0 întreabă:

Pot face un card in euro la o bancă din România, de exemplu BCR, Raiffeisen? Precizez că mă refer la card in euro și nu la cont in euro. Adică să pot retrage euro fără a trebui să îi convertesc...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
StefanCristi
în 5 Ianuarie 2023 | StefanCristi întreabă:

Salut tpu.ro, ca să fac bani pe YouTube trebuie să am deja bani pe card? Sau banca îmi ține cardul și așa?

6
Răspunde Raportează
florinbenelli1122
în 5 Ianuarie 2023 | florinbenelli1122 întreabă:

Salut! Se modifica cota de TVA la compot? Intra la bauturiile nealcoolice cu adaos de zahar? Multumesc!

4
Răspunde Raportează
Rares2700
în 5 Ianuarie 2023 | Rares2700 întreabă:

Salut TPU! Urmează să fac 16 ani vara asta și mă gândeam că ar fi o idee bun să mă angajez atât pentru a face bani de buzunar cât și pentru experiență. Aveți sfaturi pentru locuri unde...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Girly97
în 5 Ianuarie 2023 | Girly97 întreabă:

Neata! As fi interesata de incasarea salariului in contul Revolut. Firma la care lucrez are cont la Banca Transilvania ca mine si intotdeauna eram prima care isi primea salariul. Cat de rapid mi- as putea...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Eusunt132
în 5 Ianuarie 2023 | Eusunt132 întreabă:

Parfumurile de pe alibaba in cat timp vin? Si ele sunt originale? Adica au un pret foarte mic...

5
Răspunde Raportează
Johnatan0002366
în 5 Ianuarie 2023 | Johnatan0002366 întreabă:

Buna seara! Sunt un băiat in vârsta de 29 de ani care a lucrat ca bucătar din 2013 pana in prezent si in ultima perioada m- am gândit ca nu mi- ar place sa lucrez la patron toată viața si in...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Aleacn
în 5 Ianuarie 2023 | Aleacn întreabă:

Câți bani câștigă un frizer in România?

3
Răspunde Raportează
numesiprenume0
în 5 Ianuarie 2023 | numesiprenume0 întreabă:

Foloseste cineva aplicatia Foap sau stie cum functioneaza? Am incarcat o fotografie dar nu reusesc sa pun pretul cu care sa o vand... Ofer funda.

1
Răspunde Raportează
Ionelionut
în 4 Ianuarie 2023 | Ionelionut întreabă:

Salut, mă poate ajuta cineva cu droppshiping? Vreau să știu și eu cum pot sa incep, (am o sumă buna pentru droppshiping) dar nu știu cum să încep nu știu ce să fac, mă poate ajuta cineva?...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Danykmz
în 4 Ianuarie 2023 | Danykmz întreabă:

Cât înseamnă 1900 lei românești în bani moldovenești?

7
Răspunde Raportează
Ovi4678
în 4 Ianuarie 2023 | Ovi4678 întreabă:

Buna, am dat o comanda pe Ninoma din Japonia pentru 4 figurine din PVC. Am platit ¥28, 720 (aprox 1000 lei) cu tot cu transport.Am fost trimis azi de posta la comisionarul vamal si acesta mi- a spus...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Ianuarie 2023 |

Salut! Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns? In cazul in care as castiga la un concurs un apartament in valoare de 60.000 de euro, organizatorul spune ca impozitul trebuie platit la ANAF, de catre...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Ianuarie 2023 |

Salut! Daca faci dropshipping in Romania, cum procedezi cu returul si garantia? Clientul primeste garantie de la furnizor sau cum?

2
Răspunde Raportează
numesiprenume0
în 4 Ianuarie 2023 | numesiprenume0 întreabă:

Am inteles ca fondurile mutuale sunt sigure atunci cand faci investitii, dar nu am inteles exact ce sunt acestea si cum functioneaza. La ce banca ar fi cel mai avantajos sa investesc in aceste fonduri...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AlexandruInu
în 4 Ianuarie 2023 | AlexandruInu întreabă:

Salut, pot face un POS la o banca si sa am contul bancar la alta? Ma refer la faptul ca as vrea sa iau un POS de la CEC Bank deoarece au o oferta mai buna dar eu am contul firmei la Raiffeisen. Se poate...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Florentina10
în 4 Ianuarie 2023 | Florentina10 întreabă:

Buna prieteni! Stiu destul de bine photoshop- ul si m- am gandit sa fac invitatii de nunta/botez originale si personalizate si sa le vand pe internet. Stiti site- uri unde se vinde asa ceva fără...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Ianuarie 2023 |

Salut! Stiti ceva cursuri despre dropshipping, crypto care merita cumparate? Ms

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Ianuarie 2023 |

Buna! De curand mi-am facut card BCR si doamna de acolo a spus ca trebuie sa platesc 8 lei comision. Cum pot sa plătesc si daca nu platesc ce se întâmplă?

9
Răspunde Raportează
MCMLXXIX
în 4 Ianuarie 2023 | MCMLXXIX întreabă:

Salut TPU. Vreau sa fac un împrumut rapid online, problema este ca nu am card, pot sa primesc banii pe paypal?

6
Răspunde Raportează
Ionelionut
în 4 Ianuarie 2023 | Ionelionut întreabă:

Salut! Am 14 ani, și am 1100 lei și aș vrea să îi investesc, cum as putea sa fac mai mulți bani cu acești bani, este o suma destul de mica?

10
Răspunde Raportează
Mangi
în 4 Ianuarie 2023 | Mangi întreabă:

Salut, am o problema cu paypal, cand dau pe request imi da o eroare ca aplicatia intampina o problema, ce pot sa fac? Am nevoie urgent de ajutorm pleaseee.

1
Răspunde Raportează
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 14 ore

9PM întreabă:

Am din nou aceeași problema cu televizorul, dar acum e vorba de sunet nu de telecomanda, nu mai merge sunetul. Trebuie sa îl scot din priza sa meargă, l- am scos a mers sunetul iar acum din nou nu ...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • Xena20
    trimisă pe 24 Septembrie

Xena20 întreabă:

Mai merg afacerile cu produse handmade in tara la noi? Se mai merita efortul? Se mai poate ieși pe profit?
    12 răspunsuri
  • Maskatu
    trimisă pe 24 Septembrie

Maskatu întreabă:

Salut. De curand am facut conversia la GPL. Butelia este toroidală si a fost montata in locul rotii de rezerva. Asadar am pierdut acel spatiu. Acum rezerva o tin in portbagaj dar ma incurca teribil. Am...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • farcry444
    trimisă acum 21 ore

farcry444 întreabă:

Ce calitate sau defect credeți că se vede prima dată la mine după conversație?
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.362
  • Întrebări: 3.951.293
  • Răspunsuri: 17.641.481
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
True Blood

True Blood

Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!

Start quiz
Categorii
  • 651.900 Adolescenţi
  • 55.510 Afaceri & Financiar
  • 22.858 Artă şi Cultură
  • 72.690 Auto & Moto
  • 144.207 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.977 Carieră
  • 20.315 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.849 Conversaţii