TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Artă şi Cultură

Artă şi Cultură

• 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
Dalmore
Întrebare recomandată în 22 Iunie 2019 | Dalmore întreabă:

Există vreun site-hartă-arhivă unde pot să introduc numele unei picturi celebre și pot afla în ce muzeu e expusă? Google-ul nu găsește întotdeauna.

1
Răspunde Raportează
Lola200228
în 21 Iunie 2019 | Lola200228 întreabă:

Buna, vreau idei de teme pentru balul bobocilor. Vreau cât mai multe idei. Dau funda

4
Răspunde Raportează
AdeA1991
în 21 Iunie 2019 | AdeA1991 întreabă:

Lucrez la un proiect fantasy si sunt putin blocata. Situatie- O planeta. Nu exista nici o stea in aproprierea sa, insa planeta este capabila sa sustina viata. Are caldura si lumina proprie, insa...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Moga_Victor_1947
în 21 Iunie 2019 | Moga_Victor_1947 întreabă:

Care este cea mai sigură metodă de evaluare a unei picturi?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Iunie 2019 |

Exista persoane iubitoare de muzica? Diferite genuri sa zicem dance, trance, rap, pop, poate exista persoane care creeaza instrumentale de diferite genuri... daca exista si aveti si piese (instrumentale)...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
DomexdMD
în 19 Iunie 2019 | DomexdMD întreabă:

De unde va vine inspiratie sa scrieti? Dar mai ales de unde le vine inspiratie autorilor cunoscuti?

3
Răspunde Raportează
Popa_George_1996_u2Sd
în 18 Iunie 2019 | Popa_George_1996_u2Sd întreabă:

Stiu ca e un subiect sensibil. Stiu ca mai de mult in Bucuresti exista un fel de ura pentru oamenii care veneau din zona Moldovei. Ce avea lumea cu moldovenii? Stiu ca gandirea asta nu mai exista...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Iunie 2019 |

Bună TPU, credeți ca Moș Craciun, Moș Gerila sau Moș Nicolae este cumva personificarea a aceluia cu coarne sau doar e teorie? Am auzit undeva că chestia asta cu Moș Crăciun e preluată de la...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DavidFaraD
în 17 Iunie 2019 | DavidFaraD întreabă:

Puteți sa-mi dați propuneri ce sa desenez?

5
Răspunde Raportează
Ferii
în 17 Iunie 2019 | Ferii întreabă:

Salutare, cum as putea sa învăț texte mai ușor? Trebuie sa învăț vreo 10 texte medii până vineri și nu prea ma pot concentra...

4
Răspunde Raportează
Dalmore
în 16 Iunie 2019 | Dalmore întreabă:

Cate muzee din Romania ati vizitat pana acum? Si care v-au placut cel mai mult? Stiati ca avem peste 1000 de muzee in Romania?

4
Răspunde Raportează
Dalmore
în 16 Iunie 2019 | Dalmore întreabă:

Ce fotografi urmariti? Social Media / evenimente / galerii etc

3
Răspunde Raportează
Uglypoison
în 15 Iunie 2019 | Uglypoison întreabă:

Întrebare pentru artiști și graficieni. Îmi puteți recomanda creioane colorate de mare calitate la un preț accesibil?

3
Răspunde Raportează
StrongHeart
în 14 Iunie 2019 | StrongHeart întreabă:

Daca esti foarte pasionat de compus muzica si vrei sa faci o cariera din asta, merita sa faci conservatorul? Sau sa fac ceva stabil pe piata muncii si sa pastrez muzica ca un hobby?

5
Răspunde Raportează
unvecin
în 13 Iunie 2019 | unvecin întreabă:

Ce cadou ai putea da unei persoane căreia îi plac mult cărțile, într- o zi în care deja va primi o tonă de cărți de la alte persoane? Îi place și arta și în urmă cu ceva ani a fost elevul...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
dootdootdoot
în 13 Iunie 2019 | dootdootdoot întreabă:

recent am descoperit ca- mi plac perucile. Nu prea vreau sa dau comanda pe internet pentru un suport/cap de manechin ca sa le tin, aveti vreo idee la ce magazin se poate gasi un suport de ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MrChicken
în 12 Iunie 2019 | MrChicken întreabă:

Spuneti-mi va rog cum se numeste monumentul acela care se ciopleste singur?

2
Răspunde Raportează
DomexdMD
în 12 Iunie 2019 | DomexdMD întreabă:

Voi ce credeți, exista oameni cu puteri paranormale care pot vorbi cu Dumnezeu, cu îngerii sau care primesc mesaje divine, au previziuni, vorbesc cu mortii, prevăd viitorul, vindeca oameni etc? Exista...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Dalmore
în 11 Iunie 2019 | Dalmore întreabă:

La ce festivaluri de arta mergeti vara asta?

2
Răspunde Raportează
GabrielPle?a994
în 7 Iunie 2019 | GabrielPle?a994 întreabă:

cum se traduce "CHILDRENITE"? Multumesc!

1
Răspunde Raportează
Sues
în 7 Iunie 2019 | Sues întreabă:

Spuneti-mi ceva de desenat usor la desen pentru a primi 10.

6
Răspunde Raportează
Sjsnenen
în 6 Iunie 2019 | Sjsnenen întreabă:

Oare niste firme bune(nu f scumpe) de pensule, creioane, acuarele (goase, acrilice, etc) si in general obiecte pentru pictat, desenat stiti?

1
Răspunde Raportează
Aria1234567810111
în 5 Iunie 2019 | Aria1234567810111 întreabă:

Care sunt factorii interni și externi care influentează felul in care ne exprimam prin arta? Dau funda

3
Răspunde Raportează
Ilie_Benoni_1960
în 3 Iunie 2019 | Ilie_Benoni_1960 întreabă:

Doresc un blog sau ceva similar pentru a scrie o carte. Știe cineva cu ce pot să încep? Mulțumesc frumos!

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Iunie 2019 |

Salut, cine stie sa animeze? Vreau sa fac cu cineva un proiect, sa creem un film tip anime.

5
Răspunde Raportează
Geanina_Chirila_1982
în 1 Iunie 2019 | Geanina_Chirila_1982 întreabă:

Vreau și eu niste impresii foarte lungi despre aceste obiective turistice: Ulpia Traiana Sarmizegetusa, Cetatea Alba Carolina și Castelul Corvinilor. Ori impresii personale ori luate de pe net dar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Kuro
în 29 Mai 2019 | Kuro întreabă:

Buna TPU. Acum ceva timp mi- am cumpărat un set de creioane colorate Polychromos de la Faber Castell și nu ma prea pricep sa colorez, la schița zic eu ca pot destul de bine (Chiar dacă nu ma prea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Voicu_Iulia_1993
în 28 Mai 2019 | Voicu_Iulia_1993 întreabă:

Cine imi poate descrie 2 evenimente desfășurate recent in România?

5
Răspunde Raportează
InSouthEast
în 28 Mai 2019 | InSouthEast întreabă:

Am gasit o emblema din Tailanda si vreau sa stiu daca este valorasa sau nu, este o emblema a aniversarii de 60 de ani de la urcarea tronului a regelui Rama(cred). Daca un expert stie ceva rog sa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Nicusor212121
în 27 Mai 2019 | Nicusor212121 întreabă:

am o intrebare. De curand m- am mutat in Arad si vreau sa va intreb daca cunoasteti o biblioteca unde sa pot studia. Caut o biblioteca unde sa pot invata linistit, nu vreau sa aud de cafenele....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
57crys75
Întrebare recomandată în 25 Mai 2019 | 57crys75 întreabă:

A mai participat cineva la concursul "Ionel Teodoreanu" de la Iasi in anii anteriori? Imi puteti da niste modele de subiecte pentru proba orala la arta plastica? Sunt clasa a V-a.

1
Răspunde Raportează
yusufGbj
în 25 Mai 2019 | yusufGbj întreabă:

De la cati ani poti cumpara sprayuri de graffiti adica din magazin exista vreo regula de varsta?

4
Răspunde Raportează
Calancia_Traian_1950
în 20 Mai 2019 | Calancia_Traian_1950 întreabă:

Înainte de apariția sticlei, anul 1200, ce se punea în geamurile cetăților și castelelor?

5
Răspunde Raportează
anonima237
în 19 Mai 2019 | anonima237 întreabă:

Nu înțeleg ce e ritmul... Adică știu și eu că sunt bataile alea de bas/chitara etc care sunt mai repezi sau mai lente, sunt la dansuri populare și chiar nu înțeleg ce pas se face pe un anumit...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Eu6666661
Întrebare recomandată în 19 Mai 2019 | Eu6666661 întreabă:

Hey. As vrea sa imi cumpar un pachet de creioane Faber Castell Polychromos. Inainte de asta as vrea sa ma informez mai bine despre ele. Nu am gasit pe Youtube asa ca va intreb pe voi. Daca aveti aceste...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
wolfves
în 19 Mai 2019 | wolfves întreabă:

Exista cursuri sau altceva in Bucuresti ca sa iti vezi animalul de putere sau vietile anterioare prin meditatie?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Mai 2019 |

Ce parere aveti de acest desen? https://imgur.com/a/iUKUmOC

5
Răspunde Raportează
biancacosconea
în 18 Mai 2019 | biancacosconea întreabă:

Buna! Sunt clasa a VIII a si am dat miercuri si joi probele la liceul de artă Margareta Sterian Buzău pe teatru, stie cineva cat la% conteaza media de la examen? Cineva spunea ca e 50% apoi am auzit...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Mai 2019 |

Cum poti sa lucrezi impreuna cu Cartoon Network sa creezi desene animate la televizor, ce pasi trebuie sa urmez?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Mai 2019 |

Salut, doresc sa devin un animator ( cel care creeaza desene animate ) la cine sa apelez?

4
Răspunde Raportează
Annddreii23
în 17 Mai 2019 | Annddreii23 întreabă:

As dori sa invat sculptura in lemn, mai exact sa invat sa sculptez cruci pentru gât, dar nu pentru vanzare! Ma poate ajuta cineva cu sfaturi utile, video etc.?

1
Răspunde Raportează
Stefi3Unicorn
în 16 Mai 2019 | Stefi3Unicorn întreabă:

Peste doua saptamani termina clasele de a 12- a la mine la liceu, si eu trebuie sa scriu "discursul" pentru ei, si nu o pot ruga pe doamna profesoara de romana sa ma ajute deoarece ea este diriginta...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ge04rge
în 16 Mai 2019 | Ge04rge întreabă:

Ce sa ma fac...Am 3 de 3 la mate si vine teza....ar trebui sa iau 9 in teza sa imi iasa media.Cum dracu sa iau eu 9 in teza? Eu pe 26 dau teza.

9
Răspunde Raportează
Alexandra673
în 15 Mai 2019 | Alexandra673 întreabă:

Hey! Vreu câteva imagini cu picturi, pentru proba de creativite de la liceul de arte, pictura trebuie sa conțină 5 personaje, folosind contrastul de culori și respectând criteriile: personaje ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mitssuki
în 15 Mai 2019 | Mitssuki întreabă:

Stie cineva daca si unde as putea sa forjez ceva din metal (ex: cutit/dagger)? Ma refer la un atelier de forjat unde, contracost, m- ar lasa sa forjez eu ceva. Pentru experienta in sine de ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CuzaFlory
în 14 Mai 2019 | CuzaFlory întreabă:

Face cineva cursuri de dans la Azurdance? Street dance? Daca da, cat costa pe luna?

1
Răspunde Raportează
Ratchett
în 12 Mai 2019 | Ratchett întreabă:

Am nevoie de un sfat referitor la 3 culori de exterior pentru niste case. O culoare pentru geamuri si usi, una pentru casa si una pentru o rama a geamurilor si usilor astfel incat sa fie ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonytal
în 12 Mai 2019 | Anonytal întreabă:

Buna Imi puteti spune si mie un scenariu pentru o singura persoana si aia fiind fata? Pentru probe la liceu de actorie Ceva usor va rog

1
Răspunde Raportează
Pudel100
în 12 Mai 2019 | Pudel100 întreabă:

Imi puteti spune asemanari si deosebiri intre arta 1800(impresionism) si arta 1900?

1
Răspunde Raportează
georgianalavinia156
în 10 Mai 2019 | georgianalavinia156 întreabă:

Am nevoie de ajutor! Cum as putea desena realistic cu creioane colorate?

3
Răspunde Raportează
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • angel6lust
    trimisă acum 16 ore

angel6lust întreabă:

Deci nu m- am lămurit dacă ne controlează mesajele (Chat control). Moare lumea- n țara asta, sunt violate fete și uite că nu pot să le protejeze așa. Nu vor și CNP- ul? Poate și grupa...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • szmotovio
    trimisă acum 11 ore

szmotovio întreabă:

Am găsit recent în telefonul iubitului meu cu care am o relație de 15 ani (suntem oameni 35+ ani), mesaje către o colegă...cum că o așteaptă cu o cafea, un emoticon cu pupic, i se adresează...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • Peli75
    trimisă acum 7 ore

Peli75 întreabă:

Bună. Am multe de povestit. Va zic că veți avea mult de citit! Peste o luna fac 19 ani, și eu mă consider o persoană rea din punct de vedere social și din Mai multe puncte de vedere. În primul...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • Stefa0072004
    trimisă acum 9 ore

Stefa0072004 întreabă:

Salut TPU, care este faza cu armata? CU stagiu militar voluntar, cu inrolarea tinerilor sau a celor care au facut armata in trecut, care e faza cu toate astea?
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.928
  • Întrebări: 3.951.990
  • Răspunsuri: 17.646.589
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Picturi celebre

Picturi celebre

Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.

Start quiz
Categorii
  • 651.941 Adolescenţi
  • 55.542 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.736 Auto & Moto
  • 144.217 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.007 Carieră
  • 20.328 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.940 Conversaţii